Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

offffff başarı öykülerini okudum şimdi çok fena gaza geldim yani şu saatte ses yapmıycanı bilsem gidip bisiklette spor yapacam canım her atıştırmak istediğinde bir tane okuyacam acayip motive oldum ya...
ne güzel hikayeler ama darısı başımıza..
yaa bide arkadaşlar kimlerin kilo problemi var kimler neler yapıyor çok merak ediyorum..

ben bgn sabah aç karna yeşil çay içtim yarım saat geçmeden güzel bi kahvaltı yaptım proteğini bol şekersiz yağı az..
arada yine tatlı yedim kendime ceza fazladan 25 dk spor yaptım bu tatlı yüzünden...
öğlen bir dilim kepek ekmeğiyle az zeytin yağlı barbunya yedim
arada şeftali yedim bir bardakta yağsız süt içtim...
akşamı ne siz sorun ne ben söliyim dişarda yedik biraz kaçırmış olabilirim yarın ki spora bi 15 dk da bunun yüzünden ekliycem..
bol su içip yatacağım şimdide hepinize iyi geceler kızlar...

adım özge yaşımda 26 çok beğendim gerçekten burayı..çok hoş bir dayanışma var..
ben antalyadanım sizler nerdensiniz???merak ettim :44:
canım ben ankarada okuyorum adım duygu 23 yaşındayım ailem kayseride yeni taşındılar şuanda tatil için muğladayım tekrar hoşgeldin:)

ben geldimm ben geldimm nasılsınızzz kızlar
Hoşgeldin iyi sayılır bayramıda bitirdik anlamadım birşey sen nasılsın:)
Meleklerım ben geldım telefonumdan gırıyorum gecmıse bakamıyorum ama ıns. Hepınız ıyısınızdır sızı cok ozledım ;(

hoşgeldin canım o telefonun yaptığı işkenceyi en iyi ben anlarım tatlımbende herkesiii çok özledim gelin artık

benim canım çikolata istediğinde bende hikayeleri okuyorum canım işe yarıyor

aaaa bide yarın kilolarımızı yazacakmıyız onu merak ettim..
kilo bildirimi yapacaz ama yarışma yok bu hafta canım biz kendimizi denemek için yazacaz diye biliyorum

kızlarrrrr ya ben kilo verememişim bu hafta ama ama çikolata tatıda yemedim çok moralim bozuldu gerçi annem almadın da öyle düşün diyor ama çok canım sıkıldı

ben aç karna tartıldım bbu sabah şok olum..ama şimdi yazmıycam bide yemek yiyim bakalım kaç çıkacak sabah sabah bi şekil oldu bende tartıda o rakamları görünce havaya girdim

kızlarrrrr ya ben kilo verememişim bu hafta ama ama çikolata tatıda yemedim çok moralim bozuldu gerçi annem almadın da öyle düşün diyor ama çok canım sıkıldı

sıkma canını çizelgene göre iyi kilo vermişsin valla bi 4-5 kiloda ben verebilsem ne var.iki ay da 10 kilo vermem lazım abimin düğünü var.resim çekilecez bir sürü dobik dobik çıkmak istemiyorum resimlerde burası sayesinde iyi hırs yaptım veriyo gibiyim yaa bakalım...sen kilo vermek için neler yapıyorsun.??

canım öyle çok birşey yapmıyorum diyetisyene gittim normal her zamanki diyetlerden verdi menümü hergün yazıyorum zaten ama ben ilaç kullanıyordum vucudum kolestrol tutmuyordu gözüm burnum kanıyordu şimdi o ilacı bıraktım birazda o yüzden hızlı verdim galiba ama bilmiyorum bu hafta çok canım sıkıldı 2 ayda 10 kilo çok rahat verirsin canım ben geçen sene 4 ayda 30u aşkın kilo verdim ama ilaç gelince geri aldım

kızlar sorunlar-öneriler kısmına beğeni butonu neden kaltı diye soaracaktım ama daha önceden sorulmuş cevap olarakda sisteme ekstra yük getirdiği için kaldırıldı çözüm bulunursa geri getirilecek yazmışlar:44:

ancak uyanabildim yaa:S:S gece uyuyamıyorum bir türlü ben.napıcam bilmiyorum.ramazanda uyku düzenim kalmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…