- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #40.221
yaa beğen tuşu yok bende sizdede mi yok :44::44::44:
ayyyy kaldırdılar galibaa yayaa beğen tuşu yok bende sizdede mi yok :44::44::44:
olsun tatlım en azından telefon her an yanında istediğin zaman giriyorsun ((; bide bu açıdan bakDD
canım ben ankarada okuyorum adım duygu 23 yaşındayım ailem kayseride yeni taşındılar şuanda tatil için muğladayım tekrar hoşgeldin:)adım özge yaşımda 26 çok beğendim gerçekten burayı..çok hoş bir dayanışma var..
ben antalyadanım sizler nerdensiniz???merak ettim :44:
Hoşgeldin iyi sayılır bayramıda bitirdik anlamadım birşey sen nasılsın:)ben geldimm ben geldimm nasılsınızzz kızlar
Meleklerım ben geldım telefonumdan gırıyorum gecmıse bakamıyorum ama ıns. Hepınız ıyısınızdır sızı cok ozledım ;(
Selam kızlar ben geldiim nasılsınızz :))
benim canım çikolata istediğinde bende hikayeleri okuyorum canım işe yarıyoroffffff başarı öykülerini okudum şimdi çok fena gaza geldim yani şu saatte ses yapmıycanı bilsem gidip bisiklette spor yapacamcanım her atıştırmak istediğinde bir tane okuyacam acayip motive oldum ya...
ne güzel hikayeler ama darısı başımıza..
yaa bide arkadaşlar kimlerin kilo problemi var kimler neler yapıyor çok merak ediyorum..
ben bgn sabah aç karna yeşil çay içtim yarım saat geçmeden güzel bi kahvaltı yaptım proteğini bol şekersiz yağı az..
arada yine tatlı yedimkendime ceza fazladan 25 dk spor yaptım bu tatlı yüzünden...
öğlen bir dilim kepek ekmeğiyle az zeytin yağlı barbunya yedim
arada şeftali yedim bir bardakta yağsız süt içtim...
akşamı ne siz sorun ne ben söliyim dişarda yedik biraz kaçırmış olabilirimyarın ki spora bi 15 dk da bunun yüzünden ekliycem..
bol su içip yatacağım şimdide hepinize iyi geceler kızlar...
kilo bildirimi yapacaz ama yarışma yok bu hafta canım biz kendimizi denemek için yazacaz diye biliyorumaaaa bide yarın kilolarımızı yazacakmıyız onu merak ettim..
kızlarrrrr ya ben kilo verememişim bu hafta ama ama çikolata tatıda yemedim çok moralim bozuldu gerçi annem almadın da öyle düşün diyor ama çok canım sıkıldı
sıkma canını çizelgene göre iyi kilo vermişsin valla bi 4-5 kiloda ben verebilsem ne var.iki ay da 10 kilo vermem lazımabimin düğünü var.resim çekilecez bir sürü dobik dobik çıkmak istemiyorum resimlerde burası sayesinde iyi hırs yaptım veriyo gibiyim yaa bakalım...sen kilo vermek için neler yapıyorsun.??
ben aç karna tartıldım bbu sabah şok olum..ama şimdi yazmıycam bide yemek yiyim bakalım kaç çıkacak sabah sabah bi şekil oldu bende tartıda o rakamları görünce havaya girdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?