- 13 Şubat 2010
- 1.540
- 775
- 363
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #40.241
günaydın hatunlar ben geldim kocayı işe postaladım ve geldim karnım aç ne yesemki
merhaba kızlar nasılsınız?
hoşgeldiniz kızlar nasılsınız bende şimdi annemle dışarı çıkacam alışveriş yapacaz ay çok bunaldım evde
günaydın hatunlar ben geldim kocayı işe postaladım ve geldim karnım aç ne yesemki
walla iyi geldi tatlım:)hoşbuldum cnm.çık gez tabii..açılırsın.
ben geldim canım:)kiimse yokmu
walla iyi geldi tatlım:)
ben geldim canım:)
hoşgeldin nasılsın
iyiyim canım hatta çok iyiyim bir sürü alışveriş yaptım:)sen nasılsın ev için neler baktın
tavayla tuzluk buldum onları alıcam inş ...
canım öyle çok birşey yapmıyorum diyetisyene gittim normal her zamanki diyetlerden verdi menümü hergün yazıyorum zaten ama ben ilaç kullanıyordum vucudum kolestrol tutmuyordu gözüm burnum kanıyordu şimdi o ilacı bıraktım birazda o yüzden hızlı verdim galiba ama bilmiyorum bu hafta çok canım sıkıldı2 ayda 10 kilo çok rahat verirsin canım ben geçen sene 4 ayda 30u aşkın kilo verdim ama ilaç gelince geri aldım
neyse kızçeler ben çıkıyorum kocaaam geliyormuş onu kafaya almam lazım kartan çekicem
o zaman şimdiki kilom 67,4canım aç karnına tartılacaksın zaten şok olma o doğru kilon
o zaman şimdiki kilom 67,4
ay çok sevindim canım maşallah darısı hepimizin başına:)o zaman şimdiki kilom 67,4
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?