Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ahh kızlar yaa düzen falan kalmadı ben de. Bugün bi kalktım saat 4.30 da. Yemek düzeni desen hiç kalmadı. Daha bi saat önce yedim ilk öğünümü. İlk önce şu uyku düzenini halletmem gerekk:97:

kızlarrrrr ya ben kilo verememişim bu hafta ama ama çikolata tatıda yemedim çok moralim bozuldu gerçi annem almadın da öyle düşün diyor ama çok canım sıkıldı

canım bayramda kilo almmak büyük başarı sakın üzülme

bu arada bugün kilo bildirimi yapmıyoduk di mi?

canım liste yapılmıyor ama kilolarımızı yine söyleyelim bizi engeller demiştik

insanın evine eşya bakmasıda ayrı birşeymiiiş
bu arada kayınvaldem diyorki niye acele ediyorsunuzzz nasıl geçinceksiniz ne aceleniz var sizi kovalayanmı var n,ye oturmuyorsunuz size birşeymi diyoruzz

evet canım güzel bir duygu
tabi canım kaynanan doğru söylüyor size bişey diyen mi var

tebrik edrm canım çok sevindim senin adına durmak yok yola devam

o zaman şimdiki kilom 67,4

tebrik edrm canım 1,6 kilo süper bişey

saçlarım da gitti. Pişmanım aslında ama canlandı saçlarım ama çok kısa

güle güle kullan canım

merhaba geçmiş bayramınızı kutlarım ben esin benide aranıza alırmısınız bende zayıflamak istiyorum ama tek başıma olmuyor ne yazıkki ben 66 kiloyum en az 6 kilo vermem lazım diyet yapıyorum arada egzersiz de yapıyorum ama olmuyo çok moral bozucu birde ben ikinci çocuğu düşünüyorum ama bu fazlalıklarımdan kurtulmadan hamile kalmak istemiyorumm inşallah sizinle bunu başarmak istiyorumm

ben de kestirdim ve inan benim ki de cok kısa.bir iki gün sonra bir cıkgınlık yapıp çilek kırmızısına boyatcam kararımı verdim.bu saçımdan pişmanım battı balık yan gider bakalım öyle nasıl olcak.

du bakiim oldu sanırım
Çok güsel olmuş canım:)

evet canım durmak yok biraz canım sıkılsada kotları alınca keyfim yerine geldi:)

ahh kızlar yaa düzen falan kalmadı ben de. Bugün bi kalktım saat 4.30 da. Yemek düzeni desen hiç kalmadı. Daha bi saat önce yedim ilk öğünümü. İlk önce şu uyku düzenini halletmem gerekk:97:
ramazanda benim uyku düzenim rezil olmuştu canım bir gün 2 saat uyuyup akşam 11 e kadar idare ettim sonra sabah 7 de uyandım sonra akşam 11 de uykum gelince hemen yattım erken falan demedim şimdi 11 de uykum gelio yatıorum sabah 6 da hemen uyanıyorum allahtan okul açılmadan hal ettim sende dene istersen bu yöntemş:)

canım kestirmişsin artık üzülme eminim bu saçda çok güzel olmuştur sana:) köküne sende gibi klasik bir laf olacak ama ama gerçek bu. bende belimden omzuma çıkardığımda çok üzülmüştüm ama farkına varmadan 3 ayda topluo saç kendini sakın üzülme

değişiklik iyidir hem güzele ne yakışmaz biz ne yapsak güsel olur

ben geldim ama bu saatte herşey uyuo galiba

günaydın kızlar nasılsınız
ben bugün arkadaşıma gitcem bebeği oldu nerdeyse 6 aylık olacak gidemedim bir türlü gitmeden gideyim dedim
yarında sabah 8.30 da otobüsüm var sivasa gidiyorum
içimde bir sıkıntı var bakıyorum bu sivasa dönüş :85:

günaydın canımmm.olsun ya bak işine döneceksin.ordaki öğrencilerin özlemişlerdir seni.böyle sıkıntı yaparsan kendine daha da büyür zorlaşır gözünde sivas..bence olumlu yanlarını düşün.şeyy senin bir erkek ark ın vardı noldu ona?kaçırdım galiba ben gelişmeleri

hayırlısı olsun canım iyi düşün iyi olsun:) okula öğrencilerinne döndün onu düşün mutluı ol...:)y

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…