- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #40.261
kızlarrrrr ya ben kilo verememişim bu hafta ama ama çikolata tatıda yemedim çok moralim bozuldu gerçi annem almadın da öyle düşün diyor ama çok canım sıkıldı
bu arada bugün kilo bildirimi yapmıyoduk di mi?
insanın evine eşya bakmasıda ayrı birşeymiiiş
bu arada kayınvaldem diyorki niye acele ediyorsunuzzz nasıl geçinceksiniz ne aceleniz var sizi kovalayanmı var n,ye oturmuyorsunuz size birşeymi diyoruzz
kızlar kilo veremedim diye üzülüyordum ama verdiğim 4 kilo bile bir beden fark ettirMiş hep renkli kot istiyordum ama bulamıyorum 38 beden kotlar hep klasik oluyordu bugün gidip yeşil ve kırmızı 2 kot aldım çok mutluyum:)keyfim yerine geldi
o zaman şimdiki kilom 67,4
saçlarım da gitti. Pişmanım aslında ama canlandı saçlarım ama çok kısa
Çok güsel olmuş canım:)du bakiim oldu sanırım
evet canım durmak yok biraz canım sıkılsada kotları alınca keyfim yerine geldi:)canım bayramda kilo almmak büyük başarı sakın üzülme
canım liste yapılmıyor ama kilolarımızı yine söyleyelim bizi engeller demiştik
evet canım güzel bir duygu
tabi canım kaynanan doğru söylüyor size bişey diyen mi var
tebrik edrm canım çok sevindim senin adına durmak yok yola devam
tebrik edrm canım 1,6 kilo süper bişey
güle güle kullan canım
ramazanda benim uyku düzenim rezil olmuştu canım bir gün 2 saat uyuyup akşam 11 e kadar idare ettim sonra sabah 7 de uyandım sonra akşam 11 de uykum gelince hemen yattım erken falan demedim şimdi 11 de uykum gelio yatıorum sabah 6 da hemen uyanıyorum allahtan okul açılmadan hal ettim sende dene istersen bu yöntemş:)ahh kızlar yaa düzen falan kalmadı ben de. Bugün bi kalktım saat 4.30 da. Yemek düzeni desen hiç kalmadı. Daha bi saat önce yedim ilk öğünümü. İlk önce şu uyku düzenini halletmem gerekk:97:
değişiklik iyidir hem güzele ne yakışmaz biz ne yapsak güsel olurben de kestirdim ve inan benim ki de cok kısa.bir iki gün sonra bir cıkgınlık yapıp çilek kırmızısına boyatcam kararımı verdim.bu saçımdan pişmanım battı balık yan gider bakalım öyle nasıl olcak.
ben geldim ama bu saatte herşey uyuo galibakimse yok( (
günaydın kızlar nasılsınız
ben bugün arkadaşıma gitcem bebeği oldu nerdeyse 6 aylık olacak gidemedim bir türlü gitmeden gideyim dedim
yarında sabah 8.30 da otobüsüm var sivasa gidiyorum
içimde bir sıkıntı var bakıyorum bu sivasa dönüş :85:
günaydın kızlar nasılsınız
ben bugün arkadaşıma gitcem bebeği oldu nerdeyse 6 aylık olacak gidemedim bir türlü gitmeden gideyim dedim
yarında sabah 8.30 da otobüsüm var sivasa gidiyorum
içimde bir sıkıntı var bakıyorum bu sivasa dönüş :85:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?