Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

merhaba kızlar nasılsınız??
benim bugün misafirlerim vardı..hiç düzenli yemek yiyemedim bi sabah kahvaltımı sağlam yapabildim gerisi mahvoldu düzenli yiyemeyince de karnım sürekli açtı ne yedim ne kadar yedim hiç anlamadım vallasporda yapamadımneyse artık yarın telafi günü yaparım siz neler yaptınız???

benimde aynı canım artık salı günü ankaraya döndüğüm için arkadaşlar geldi anlamadım rejimden birşey

Ya ip atlayarak zayıflamak mantıklı mı sizce ya kas yapıyo ama

yaa ben bu kas olayını bi türlü anlamış değilim.ben 7 yıl boyunca folklör oynadım o kadar çok çalışma yapıyorduk ki artık her yerimiz kas olmuştu ama zayıflamaya da çok güzel zayıflamıştık..kas öyle kolayca olacak bişey değil her yaptığın sporda kas olur ama tutupta halterciler her yerin yumru yumru olmaz rahatça ip atlayabilirsin bence...eğer kalınlaşsaydı benim 11 yaşındaki kız kardeşiminkiler kalınlaşırdı :))

slm kızlar nasılsınız
ben bugün arkadaşa gittim maşallah çok tatlı bir oğlu var tombiş tombiş
şimdi bavul hazırlayacam
yarın sabahta sivasa gidiyorum
bir daha yazdığımda sivastan yazacam size

selam kızlar ne var ne yok?kaç gündür giremiyorum ancak fırsat buldum..insanın baba evi bile olsa evlendikten sonra başka oluyor ortam.bi de bir sürü misafir oldu dün akşam saat 9da bile gelen oldu o kadar yani:))arkadaşlar bi de bizimkiler güzel bi gap turu ayarlamışlar...mardin,midyat,urfa,antep derken bi çıktık 2-3 gün sonra anca dönebildik:))bi geçmiş yapıyım bakalım...bu arda yarın sabah yolcuyuz saat 8de istanbula..oradan da otobüsle lüleburgazz.....çok ii oldu yanlız bu tatil yaaaa.....siz neer yapıyosunuz?

hayırlısı olsun canım iyi düşün iyi olsun:) okula öğrencilerinne döndün onu düşün mutluı ol...:)y

sağolun kızlar tatil bitti diye üüzlmüyorum çünkü çok sıkıldım sadece ailemden uzağa gitmek üzüyor ama başlasın çünkü başlamadan bu yıl bitmez dimi

ilkincim kaçıracak bir gelişme olmadı canım

selam canım ne olsun bendede yolculuk hazırlıkları başladı yarın sabah 8.30 da otobüsüm kalkıyor
pazartesi herkes toplanır yine burda

bu arada beğen tuşu iyi oluyordu ya niye kaldırdılar

selam canım ne olsun bendede yolculuk hazırlıkları başladı yarın sabah 8.30 da otobüsüm kalkıyor
pazartesi herkes toplanır yine burda

bu arada beğen tuşu iyi oluyordu ya niye kaldırdılar

off şu valiz derdi yoruyor insanı...ya aslı sanırım ben biraz aldım...buradaki tartı bozuldu bu hafta sürekli tartıldım sanırım ondan:))çok uç yememdim fakat günün 3 öğünü muhakkak kırmızı et ikram ettiler gittiğimiz yerlerde ve davetlerde..azar azar yesem de hep ağır yemekler olduğu için yine de topladım kıyafetlerimden anlıyorum..ama pazartesiden yine tam gaz devam bu hafta sporda katıcam inşallah....

pazartesiden itibaren işe iyice sıkı asılmalıyız canım
valla bend ebıktım valiz işinden sığmıyor bişey ben bazı şeyleri burda bırakıp bir geldiğimde götürecem artık

yaa beğen tuşu yok bende sizdede mi yok :44::44::44:
canım beğen tuşu lmayınca yazılan cevapları da farkedemiyoruz o kötü oluyo işte....

adım özge yaşımda 26 çok beğendim gerçekten burayı..çok hoş bir dayanışma var..
ben antalyadanım sizler nerdensiniz???merak ettim :44:
hoşgeldin canım aramıza..ben de fatma 28 yaşındayım lüleburgazdanım...hedef kilom yılbaşına kadar 55 bakalım hayırlısı ile hep beraber başaracağız...canım aslında bizim bu sayfa çok hareketlidir ama bayram dolayısı ile çok sakin..normalde tempoya ve kilo muhabbetine yetişemezsin..inş pazartesiden itibaren yoğunluk olur....

pazartesiden itibaren işe iyice sıkı asılmalıyız canım
valla bend ebıktım valiz işinden sığmıyor bişey ben bazı şeyleri burda bırakıp bir geldiğimde götürecem artık
aslı ben koli yaptım yurt içi kargoya veriyorum...ankara sivas arası çok da pahalı olmaz zannımca..koli ölçülerine göre netten fiatına bakabilirsin..çok acilse götüreceklerin öle yap istersen canım....

aa çok sevindim. Bayram tatili yaramış gibi gözüküyor ohh benim için de gez valla :))

Ohh be girebildim sonundaa dünden beri giremiyodum kafayı yedirttirdi site banaa. Nasılsınız kızzlaar nasıl gidiyoorr :)))

hoşgeldin canım

evet beğen tuşu iyi oluyordu
canım valla daha bavul işine girişmedim huyumdur son anda yaparım
koli yapmam heralde bakalım

Sorma canım ya saat 6-7 gibi yatmaya başladım artık kalkıyorum saat 12 bazen 4 bazen 6 hiç düzen kalmadı. Ama dün hiç uyumadım bugün de baya bi gezdik. Artık bugün erkenden yatıp düzene girer diye düşünüyorum umarım öyle olur :))

kızlar bugün bi kahvaltıyla duruyorum. En yakın arkadaşım köye gitmişti geldi İstanbul'a. Hemen gittim yanına gezdik falan çok eğlendik. Canım yemek yemek istemedi hiiç arkadaşım yerken bi limonatayla eşlik ettim sadece. Ve bi dondurma aldık gezerken. Ve gideceğimiz yerden resmen 8 durak önce falan indik yürüyerek gittik en az bi saat olmuştur :)) Eve geldiğimde de geç oldu dolayısıyla yemek yemek istemiyorum o yüzden. Çay içiyorum şimdi. Ve asıl mutlu eden beni arkadaşımın annesi görür görmezz çok zayıflamışsın gözde dediii arkadaşım da baktı harbiden baya zayıflamışsın sen dedi. Ben de hemen hemen 4 kilo verdim dedim. Yok daha fazla vermişsin gibi duruyo dedi. Kal böyle ne kilo al ne de ver dedi. Ama durmak yok yola devam hedefime kadar zayıflıcamm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…