- 13 Şubat 2010
- 1.540
- 775
- 363
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #40.281
yine kimse yok pfff((((
merhaba kızlar nasılsınız??
benim bugün misafirlerim vardı..hiç düzenli yemek yiyemedim bi sabah kahvaltımı sağlam yapabildim gerisi mahvoldu düzenli yiyemeyince de karnım sürekli açtı ne yedim ne kadar yedim hiç anlamadım vallasporda yapamadım neyse artık yarın telafi günü yaparım siz neler yaptınız???
Ya ip atlayarak zayıflamak mantıklı mı sizce ya kas yapıyo ama
Ya ip atlayarak zayıflamak mantıklı mı sizce ya kas yapıyo ama
günaydın canımmm.olsun ya bak işine döneceksin.ordaki öğrencilerin özlemişlerdir seni.böyle sıkıntı yaparsan kendine daha da büyür zorlaşır gözünde sivas..bence olumlu yanlarını düşün.şeyy senin bir erkek ark ın vardı noldu ona?kaçırdım galiba ben gelişmeleri
hayırlısı olsun canım iyi düşün iyi olsun:) okula öğrencilerinne döndün onu düşün mutluı ol...:)y
selam kızlar ne var ne yok?kaç gündür giremiyorum ancak fırsat buldum..insanın baba evi bile olsa evlendikten sonra başka oluyor ortam.bi de bir sürü misafir oldu dün akşam saat 9da bile gelen oldu o kadar yani:))arkadaşlar bi de bizimkiler güzel bi gap turu ayarlamışlar...mardin,midyat,urfa,antep derken bi çıktık 2-3 gün sonra anca dönebildik:))bi geçmiş yapıyım bakalım...bu arda yarın sabah yolcuyuz saat 8de istanbula..oradan da otobüsle lüleburgazz.....çok ii oldu yanlız bu tatil yaaaa.....siz neer yapıyosunuz?
selam canım ne olsun bendede yolculuk hazırlıkları başladı yarın sabah 8.30 da otobüsüm kalkıyor
pazartesi herkes toplanır yine burda
bu arada beğen tuşu iyi oluyordu ya niye kaldırdılar
off şu valiz derdi yoruyor insanı...ya aslı sanırım ben biraz aldım...buradaki tartı bozuldu bu hafta sürekli tartıldım sanırım ondan:))çok uç yememdim fakat günün 3 öğünü muhakkak kırmızı et ikram ettiler gittiğimiz yerlerde ve davetlerde..azar azar yesem de hep ağır yemekler olduğu için yine de topladım kıyafetlerimden anlıyorum..ama pazartesiden yine tam gaz devam bu hafta sporda katıcam inşallah....
canım beğen tuşu lmayınca yazılan cevapları da farkedemiyoruz o kötü oluyo işte....yaa beğen tuşu yok bende sizdede mi yok :44::44::44:
hoşgeldin canım aramıza..ben de fatma 28 yaşındayım lüleburgazdanım...hedef kilom yılbaşına kadar 55 bakalım hayırlısı ile hep beraber başaracağız...canım aslında bizim bu sayfa çok hareketlidir ama bayram dolayısı ile çok sakin..normalde tempoya ve kilo muhabbetine yetişemezsin..inş pazartesiden itibaren yoğunluk olur....adım özge yaşımda 26 çok beğendim gerçekten burayı..çok hoş bir dayanışma var..
ben antalyadanım sizler nerdensiniz???merak ettim :44:
aslı ben koli yaptım yurt içi kargoya veriyorum...ankara sivas arası çok da pahalı olmaz zannımca..koli ölçülerine göre netten fiatına bakabilirsin..çok acilse götüreceklerin öle yap istersen canım....pazartesiden itibaren işe iyice sıkı asılmalıyız canım
valla bend ebıktım valiz işinden sığmıyor bişey ben bazı şeyleri burda bırakıp bir geldiğimde götürecem artık
selam kızlar ne var ne yok?kaç gündür giremiyorum ancak fırsat buldum..insanın baba evi bile olsa evlendikten sonra başka oluyor ortam.bi de bir sürü misafir oldu dün akşam saat 9da bile gelen oldu o kadar yani:))arkadaşlar bi de bizimkiler güzel bi gap turu ayarlamışlar...mardin,midyat,urfa,antep derken bi çıktık 2-3 gün sonra anca dönebildik:))bi geçmiş yapıyım bakalım...bu arda yarın sabah yolcuyuz saat 8de istanbula..oradan da otobüsle lüleburgazz.....çok ii oldu yanlız bu tatil yaaaa.....siz neer yapıyosunuz?
Ohh be girebildim sonundaa dünden beri giremiyodum kafayı yedirttirdi site banaa. Nasılsınız kızzlaar nasıl gidiyoorr :)))
canım beğen tuşu lmayınca yazılan cevapları da farkedemiyoruz o kötü oluyo işte....
aslı ben koli yaptım yurt içi kargoya veriyorum...ankara sivas arası çok da pahalı olmaz zannımca..koli ölçülerine göre netten fiatına bakabilirsin..çok acilse götüreceklerin öle yap istersen canım....
ramazanda benim uyku düzenim rezil olmuştu canım bir gün 2 saat uyuyup akşam 11 e kadar idare ettim sonra sabah 7 de uyandım sonra akşam 11 de uykum gelince hemen yattım erken falan demedim şimdi 11 de uykum gelio yatıorum sabah 6 da hemen uyanıyorum allahtan okul açılmadan hal ettim sende dene istersen bu yöntemş:)
canım kestirmişsin artık üzülme eminim bu saçda çok güzel olmuştur sana:) köküne sende gibi klasik bir laf olacak ama ama gerçek bu.bende belimden omzuma çıkardığımda çok üzülmüştüm ama farkına varmadan 3 ayda topluo saç kendini sakın üzülme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?