- 22 Temmuz 2010
- 3.956
- 39
- 163
- 37
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #40.921
tatlım koşu bandında yürüyorum ara sıra ama düzenli değil bende bir oğluş var evlere şenlik sürekli hareket halinde zaman buldukça işte
tatlım inş yenisini alda bunuda yapabilseler fena olmaz bence yedek durur nolur nolmaz
anam ben öyle filmleri hiç seyredemem rüyalarıma girer her an biri beni öldürcek gibi gelir
kızlar bide bana faceden oyun isteği gönderiyonuzya ben onların hiçbirine giremiyorum kusura bakmayın zaman olmuyo ancak burada zaman geçirecek kadar zaman ayırabiliyorum burda takılırkende aynı zamanda faceye bakıyorum biraz okadar
tatlım ben o zamanlar çok düzenli yiyiyordum bide akşam yemeklerim hep salatalık ve elma oluyodu o yüzden çok rahat kilo veriyordum şimdide yapıyorum aynı şeyi haftada iki üç gün akşam yemeklerini salatalıkla meyveyle falan geçiştiriyorum
aslıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı suyu ihmal etmek yok alış artık su içmeye
:
kızlar buraya müzik yükleyebiliyor muyuz?size kilo vermeyle ilgili telkin müziği yüklemek istiyorum.
kızlar buraya müzik yükleyebiliyor muyuz?size kilo vermeyle ilgili telkin müziği yüklemek istiyorum.
canımbilmiyorum ben yükleniyorsada
sen linki ver istersen indirmek isteyen ordan indirsin
kızlar bugünü toplam 800 kaloriyle kapattım bundan sonra kalorileride yazıcam...
sabah yumurta domates salatalık
ara 1 elma
1 parça börek
ara 1 lokum
akşam yarım tabak yoğurtlu kıymalı makarna light kolayla..
inşallah başka bişe yemem.
kalori sayman güzelde canım 800 kalori az değil mi
bide yediklerin hep karbonhidrat
sebzeye ağırlık vermen daha iyi olur canım
evet canım az ama seninde dediğin gibi karbonhidrat ağırlıklı oldu yemek yapamadım bugün onun için 800 kalori yeter dedim....
napıyosunuz kızlar benim basım cok agrıyo ondan pc basında duramıyorum pek:S
Merhaba kızlar. Nasılsınıız umarım iyisinizdir. Bavul topluyorum şu an köye gidiyorum geceleyin.. Ve ben gruptan ayrılma kararı verdim her ne kadar istemesem de.. Ama ayrıldım sayılmaz Aslı ablaya gönderdiğim mesajın aynısını buraya kopyalıyorum. Okuyunca siz de anlarsınız ayrılık sayılmadığını..
aslı abla ben bu gece köye gidiyorum. Ordan okula geçicekmişim. Bu durumda benim gruptan ayrılmam daha doğru olur gibime geliyor. Sonuçta paylaşımda bulunamayacağım belli bi süre falan. Arkadaşlar zaten bunu söyleyerek çıkıyolar gruptan ve ben böyle bi rahatsızlık vermek istemem. Sana da demiştim gruptan çıkmak istemediğimi. Hala istemiyorum ama gruba yararım olmayacak gibi. Çünkü daha yurdum bile belli değil. Köyde internet bulabileceğimi sanmıyorum. Devlet yurtlarında da var mı tam bilmiyorum. Büyük ihtimal özel yurda geçerim ama ona yerleş bilgisayar getir falan baya uzun sürer ve paylaşımlarda bulunamam. Arkadaşların da rahatsız olmalarını ortamın gergin olmalarını istemem. Bu yüzden ben gruptan çıkmak istiyorum. Eve geldiğimde ya da yurda tam anlamıyla yerleştiğimde kısacası ne zaman girebilirsem internete uğramayı düşünüyorum. Sadece adım listenizde olmayacak ve bu şekilde paylaşımda bulunmasam bile arkadaşlar rahatsız olmaz. Bilmem sen ne düşünürsün bu konuda..
Hepinizi çok seviyorum kızlar. Bavul hazırlama işi biter ve hala gitmemiş olursam gelirim yine öpüyorum kocamaan. Bu gelemediğim ara içinde kendinize çok çok iyi bakın. Takip edicem sizii
:))) süpersinn 2 paket jelibon demek:))) olsada yesek:)) şaka şakaa. inş. bende abur cuburu çıkarabilriim benim işimde masa başı iş yerimde çok rahat uyku odmaız bile var mutfakta dolabın biri ıvır zıvırla dolu yani sürekli yeme havasındayımmm:)) Allahtan üşeniyorum mutfağa gitmeye bir gofret alıp geleyim diyorum gidiyorum vazgeçip bir bardak su alıp geliyorum ama çok zor oluyor hehe ama hamile kalırsam onların hepisni yiyecem :)) ozaman tutamayacağım kendimi
1,5 kilo verilebilir gibi geliyor banainş.. verirsin. metobolizman hızlıysa halledersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?