Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

:)) bu şimdilik yapıldı gibi ztn:)
anladım cnm..ev kadını olmak zor iş olsa gerek:/

1.5 litrelik şiseye su doldurdum yanıma aldım gözümün önünde dursun

canımbilmiyorum ben yükleniyorsada
sen linki ver istersen indirmek isteyen ordan indirsin

link yok bilg. kayıtlı.

bu telkin müziğiymiş.sadece enstrümantal ama bizim duymadığımız sesler telkinler var altta.işe yaradığını söylüyorlar.ama cok fazla ve uzun süre dinlemek gerekiyormuş.

bu arada şimdi baktım link var sanırım.
google "zayıflama telkin müzikleri" yazın cıkan 2. sayfada olması lazım.

kızlar bugünü toplam 800 kaloriyle kapattım bundan sonra kalorileride yazıcam...

sabah yumurta domates salatalık

ara 1 elma
1 parça börek

ara 1 lokum

akşam yarım tabak yoğurtlu kıymalı makarna light kolayla..

inşallah başka bişe yemem.

kalori sayman güzelde canım 800 kalori az değil mi
bide yediklerin hep karbonhidrat
sebzeye ağırlık vermen daha iyi olur canım

kalori sayman güzelde canım 800 kalori az değil mi
bide yediklerin hep karbonhidrat
sebzeye ağırlık vermen daha iyi olur canım

evet canım az ama seninde dediğin gibi karbonhidrat ağırlıklı oldu yemek yapamadım bugün onun için 800 kalori yeter dedim....

evet canım az ama seninde dediğin gibi karbonhidrat ağırlıklı oldu yemek yapamadım bugün onun için 800 kalori yeter dedim....

benimd ehep bu konu aklıma takılıyor canım kalorisi aynı olan yiyeceklerin türü önemli mi yani 100 kalorilik bir karbonhidrat ile 100 kalorilik bir sebze aynı mı bana farklı geliyor sanki karbonhidrat daha fazla kilo yaparmış gibi geliyor

napıyosunuz kızlar benim basım cok agrıyo ondan pc basında duramıyorum pek:S

Merhaba kızlar. Nasılsınıız umarım iyisinizdir. Bavul topluyorum şu an köye gidiyorum geceleyin.. Ve ben gruptan ayrılma kararı verdim her ne kadar istemesem de.. Ama ayrıldım sayılmaz Aslı ablaya gönderdiğim mesajın aynısını buraya kopyalıyorum. Okuyunca siz de anlarsınız ayrılık sayılmadığını..

aslı abla ben bu gece köye gidiyorum. Ordan okula geçicekmişim. Bu durumda benim gruptan ayrılmam daha doğru olur gibime geliyor. Sonuçta paylaşımda bulunamayacağım belli bi süre falan. Arkadaşlar zaten bunu söyleyerek çıkıyolar gruptan ve ben böyle bi rahatsızlık vermek istemem. Sana da demiştim gruptan çıkmak istemediğimi. Hala istemiyorum ama gruba yararım olmayacak gibi. Çünkü daha yurdum bile belli değil. Köyde internet bulabileceğimi sanmıyorum. Devlet yurtlarında da var mı tam bilmiyorum. Büyük ihtimal özel yurda geçerim ama ona yerleş bilgisayar getir falan baya uzun sürer ve paylaşımlarda bulunamam. Arkadaşların da rahatsız olmalarını ortamın gergin olmalarını istemem. Bu yüzden ben gruptan çıkmak istiyorum. Eve geldiğimde ya da yurda tam anlamıyla yerleştiğimde kısacası ne zaman girebilirsem internete uğramayı düşünüyorum. Sadece adım listenizde olmayacak ve bu şekilde paylaşımda bulunmasam bile arkadaşlar rahatsız olmaz. Bilmem sen ne düşünürsün bu konuda..

Hepinizi çok seviyorum kızlar. Bavul hazırlama işi biter ve hala gitmemiş olursam gelirim yine öpüyorum kocamaan. Bu gelemediğim ara içinde kendinize çok çok iyi bakın. Takip edicem sizii

napıyosunuz kızlar benim basım cok agrıyo ondan pc basında duramıyorum pek:S

geçmiş olsun
napalım canım yeni pcye kardeşim microspft office yüklememiş hiç bir belgeyi açamıyorum windows 7 ye uyumlu program arıyorum bulamıyorum kardeşimin işten dönmesini bekliyorum baksında bana bir link versin planları yapmam lazım okul için

üzüldüm gözdeciğim yaa yine uğramaya çalış ve kilo vermeye devam et tamam mı.herşey gönlünce olsun inşallah...

kızlaar ben geldim...sabahdan sonra hiç giremedim çat kapı misafirim geldi kızlar haber veremedim çünkü gelen arkadaşın bi çocuğu var sürekli kızımı sevmek istiyor beceremiyoda korkumdan yanından ayrılamadım kızımın haliyle haberde veremedim...
bgn ki menümü yazıyım..misafir olunca pek bişi anlamadım ama
sabah kahvaltı hazırlayamadım yağsız sütle müsli ve yulaf ezmesi yedim
arada bir haşlanmış yumurta (kahvaltıda yiyemediğim için araya ekledim..günde muhakkak bir adet yenmeli bence)
öğlen yarım tabak az yağlı böğrülce yemeği ve salata bir dilim kepek ekmeği
arada küçük salkım üzüm ve 1 şeftali
akşam 1 kase mercimek çorbası
ara da 1 tane elma
iki bardak yeşil çay içebildim bgn
spor yine yapamadım ne yazık ki misafirler gelince olmadı

kızlar bizim tv yokya şimdilik bizim yengeye bakıyoruz benim pcden o yüzden şimdi gelemiyorum sonra gelirim haberiniz olsun

canım metobolizmam hep hızlıydı benim ama doğumdan sonra bi çok şey gibi o da değişti.ben iki ayda 7 kilo alabildim yani doğumdan sonra..şimdi hızlı gidiyo ama yeşil çayın etkisi çok ben allahtan çok seviyorumda severek içiyorum..sana benden bi tavsiye içine bir tane tarçın çubuğu at bardağının hem kokusu hem tadı değişiyo hemde yeşil çayla metabolizmanı hızlandırırsın tarçın çubuğuylada tatlı krizini engellersin.düzenli olarak günde iki bardak içtiğin zaman tarçın tatlı isteğini azaltıyo benim işime yaradı bi de sen dene bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…