Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

canım zaten kiloların büyük bir payı var bu ağrılarda
bide dik duramıyorum ki ben omzum düşüyor duruş çok önemli

kızlar zaten diz,kıkırdak ağrısı bel fıtığı boyun fıtığı vs hepsinin göbek ve bel cevresiyle ilgisi var.zayıflayıp burdaki yağlarımız gittiğinde sağlığa kavuişacağız bendede aynı sorunlar var.

daha kahvaltı yapamadım, şimdi yumurta domates ve marul yiyorum akşama yerim artık bişeyler..

canım zaten kiloların büyük bir payı var bu ağrılarda
bide dik duramıyorum ki ben omzum düşüyor duruş çok önemli
bende duramıyodum canım kambur kambur duruyordum sonra kendime sürekli dik dur demeye başladım bir zaman sonra alışkanlık oldu bir baktım sürekli kendimi dik dur diye uyarıyorum sonra alıştım dik durmaya bazen gene omuzlarımı düşürüyorrum farketmeden sonra hemen aklıma geliyo sopa gibi oluyorum

of tatlım herşey bu kilolar yüzünden zaten ben bir ara on altı kilo vermiştim ve kendimi nasıl mutlu ve hafif hissediyordum ayaklarımın ağrıması falan herşey geçmişti gene öyle olmak istiyorum artık sabrım kalmadı

ben geldimm.dün izmitten pc baktık.sonra bunu tamirciye verdik şarj aleti bozulmustu.bir tane almıstı kardeşim uymamıştı.tamirci ikisini de uyumlu yapmıs.fakat şimdi bataryasında arıza var.şu anlık girebiliyorum.inşallah yine bozulmaz.ocak gibi yeni pc alcaz.o zamana kadar idare etse bari( sizler naptınız ben yokken.dün izmitteydim hep.pc baktım.akşam da kuzenlerle sinemaya gittik.Son Durak 5'e mükemmeldi. 3d olduğu için efektleri çok iyi yapmışlar.Mideniz kaldırabilirse kesin izleyin diyorum.

nasıl oluyum kuzu bi tarftan ütü yapıyorum bi tarftan çocuklar aradada size bakıyorum sen naptın ....

kolay gelsin canım
napayım yeni ev ya heralde yadırgadım 4 de uyandım yatağın içinde yarı uykulu yarı uyanık saati 8 yaptım şimdide uykum geldi

kesinlikle..spor olarak ne yapıyorsunuz kızlar.ben leslie sansone walk programını deniyorum yormuyor rahat ama cok etkili değil artı mekik cekiyorum üzerine yeni başladım spora ama etkisini hemen gösteriyor.

bend elessi yapıyordum ama pcim çöktü videom gitti
şimdi tekrar bulup indirmem lazım
küçük bir kasabadayım ben yürüyüş yapamıyorum
mekik filanda zor geliyor
en iyisi leslie idi

nasıl oluyum kuzu bi tarftan ütü yapıyorum bi tarftan çocuklar aradada size bakıyorum sen naptın ....
hoş geldin tatlım kolay gelsin ben bu hafta ütüden nefret ettim

kesinlikle..spor olarak ne yapıyorsunuz kızlar.ben leslie sansone walk programını deniyorum yormuyor rahat ama cok etkili değil artı mekik cekiyorum üzerine yeni başladım spora ama etkisini hemen gösteriyor.

tatlım ben arasıra koşu bandında yürüyorum ama pek düzenli değil fırsat buldukça işte
:26::26::26::26::26:

sende hoş geldin kuzum inş yaparlar pc ni

hoşgeldin canım nasılsın
onun ben 4. cüsünü izlemedim 3. yü izledim mi onuda hatırlamıyorum
canım facede oyun gönderiyorsun ya ben açıyorum ama ötle kalıyo anlamadım napcam ingilizce bide yapamıyorum ounuyacağımdan değilde senin isteklerini gönderemiyom anlamadığım için

çocuğum var demişsin gerçi ama spor yapabiliyor musun?
az zamanın oluyorsa şu sitede olan evde yürüme prog. var azda olsa faydası olur.3 millik falan var onu yapabilrsin.

hoşbuldum cnm.şimdilik idare ediyorum.yapılmasın bence yeni pc alalım:)):)

yes de herşeye accept de :) iyiyim cnm sen nasılsın?oyna ya güzel oyun aslında:)Son Durak serisi izlenmez mi ya süper kan vahşet herşey var

kızlar sabah 8 de kalkıp işe gittim özlemişim işimi
9 da yarım simit 1 dilim peynir 1 bardak çayla kahvaltı ettim
öğlen eve geldim oğluşun kahvaltısına eşlik ettim öğle yemeği olarak
1 dilim ekmek 4 zeytin 1 dilim peynir yedim
şimdi 1 fincan 3 ü 1 arada kahvemi içiyorum
form çayımı hazırladım soğuyunca onu içicem
şimdiden 2 litre su içtim akşama kadar 2 litre daha içerim

sağolun kızçeler işe devam ben arada gelirim...

canım takımdan ayrılmadan öncede sen çalışırken hep kahvaltıda yarım simit yerdin kilo verirdin bende sıkı diyet yapıyordum ya o zaman hayret ederdim hem simit yiyor hem zayıflıyor diye

bu aralar koşuşturmadan suyu ben iyice bıraktım

çocuğum var demişsin gerçi ama spor yapabiliyor musun?
az zamanın oluyorsa şu sitede olan evde yürüme prog. var azda olsa faydası olur.3 millik falan var onu yapabilrsin.
tatlım koşu bandında yürüyorum ara sıra ama düzenli değil bende bir oğluş var evlere şenlik sürekli hareket halinde zaman buldukça işte

tatlım inş yenisini alda bunuda yapabilseler fena olmaz bence yedek durur nolur nolmaz
anam ben öyle filmleri hiç seyredemem rüyalarıma girer her an biri beni öldürcek gibi gelir
kızlar bide bana faceden oyun isteği gönderiyonuzya ben onların hiçbirine giremiyorum kusura bakmayın zaman olmuyo ancak burada zaman geçirecek kadar zaman ayırabiliyorum burda takılırkende aynı zamanda faceye bakıyorum biraz okadar

tatlım ben o zamanlar çok düzenli yiyiyordum bide akşam yemeklerim hep salatalık ve elma oluyodu o yüzden çok rahat kilo veriyordum şimdide yapıyorum aynı şeyi haftada iki üç gün akşam yemeklerini salatalıkla meyveyle falan geçiştiriyorum

aslıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı suyu ihmal etmek yok alış artık su içmeye
:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…