- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #40.901
aslı bu boyun ve sırt ağrısı için ben doktora gitmiştim çok ağrıyor diye adam muayene etti benim elime karın kaslarını kuvvetlendirecek egzersiz listesi verdi meğer karın kaslarımdan dolayı ağrıyormuş birde duruşunu değiştir demişti dik dur omuzlarını düşürme
adamın dediklerini bir süre yaptım ve benim ağrılar gitti
sende karın kaslarını sıkılaştıracak egzersizler yap günde 15 dk. yapsan yeter yarım mekik falan birde dik durursan kurtulursun bence sende ağrılardan
kızlar zaten diz,kıkırdak ağrısı bel fıtığı boyun fıtığı vs hepsinin göbek ve bel cevresiyle ilgisi var.zayıflayıp burdaki yağlarımız gittiğinde sağlığa kavuişacağız bendede aynı sorunlar var.
günaydın canım nasılsın
kesinlikle..spor olarak ne yapıyorsunuz kızlar.ben leslie sansone walk programını deniyorum yormuyor rahat ama cok etkili değil artı mekik cekiyorum üzerine yeni başladım spora ama etkisini hemen gösteriyor.göbekte en zor giden kısımdır spor şart
bende duramıyodum canım kambur kambur duruyordum sonra kendime sürekli dik dur demeye başladım bir zaman sonra alışkanlık oldu bir baktım sürekli kendimi dik dur diye uyarıyorum sonra alıştım dik durmaya bazen gene omuzlarımı düşürüyorrum farketmeden sonra hemen aklıma geliyo sopa gibi oluyorumcanım zaten kiloların büyük bir payı var bu ağrılarda
bide dik duramıyorum ki ben omzum düşüyor duruş çok önemli
of tatlım herşey bu kilolar yüzünden zaten ben bir ara on altı kilo vermiştim ve kendimi nasıl mutlu ve hafif hissediyordum ayaklarımın ağrıması falan herşey geçmişti gene öyle olmak istiyorum artık sabrım kalmadıkızlar zaten diz,kıkırdak ağrısı bel fıtığı boyun fıtığı vs hepsinin göbek ve bel cevresiyle ilgisi var.zayıflayıp burdaki yağlarımız gittiğinde sağlığa kavuişacağız bendede aynı sorunlar var.
nasıl oluyum kuzu bi tarftan ütü yapıyorum bi tarftan çocuklar aradada size bakıyorum sen naptın ....
kesinlikle..spor olarak ne yapıyorsunuz kızlar.ben leslie sansone walk programını deniyorum yormuyor rahat ama cok etkili değil artı mekik cekiyorum üzerine yeni başladım spora ama etkisini hemen gösteriyor.
hoş geldin tatlım kolay gelsin ben bu hafta ütüden nefret ettimnasıl oluyum kuzu bi tarftan ütü yapıyorum bi tarftan çocuklar aradada size bakıyorum sen naptın ....
kesinlikle..spor olarak ne yapıyorsunuz kızlar.ben leslie sansone walk programını deniyorum yormuyor rahat ama cok etkili değil artı mekik cekiyorum üzerine yeni başladım spora ama etkisini hemen gösteriyor.
ben geldimm.dün izmitten pc baktık.sonra bunu tamirciye verdik şarj aleti bozulmustu.bir tane almıstı kardeşim uymamıştı.tamirci ikisini de uyumlu yapmıs.fakat şimdi bataryasında arıza var.şu anlık girebiliyorum.inşallah yine bozulmaz.ocak gibi yeni pc alcaz.o zamana kadar idare etse bari( sizler naptınız ben yokken.dün izmitteydim hep.pc baktım.akşam da kuzenlerle sinemaya gittik.Son Durak 5'e mükemmeldi. 3d olduğu için efektleri çok iyi yapmışlar.Mideniz kaldırabilirse kesin izleyin diyorum.
ben geldimm.dün izmitten pc baktık.sonra bunu tamirciye verdik şarj aleti bozulmustu.bir tane almıstı kardeşim uymamıştı.tamirci ikisini de uyumlu yapmıs.fakat şimdi bataryasında arıza var.şu anlık girebiliyorum.inşallah yine bozulmaz.ocak gibi yeni pc alcaz.o zamana kadar idare etse bari( sizler naptınız ben yokken.dün izmitteydim hep.pc baktım.akşam da kuzenlerle sinemaya gittik.Son Durak 5'e mükemmeldi. 3d olduğu için efektleri çok iyi yapmışlar.Mideniz kaldırabilirse kesin izleyin diyorum.
bende duramıyodum canım kambur kambur duruyordum sonra kendime sürekli dik dur demeye başladım bir zaman sonra alışkanlık oldu bir baktım sürekli kendimi dik dur diye uyarıyorum sonra alıştım dik durmaya bazen gene omuzlarımı düşürüyorrum farketmeden sonra hemen aklıma geliyo sopa gibi oluyorum
of tatlım herşey bu kilolar yüzünden zaten ben bir ara on altı kilo vermiştim ve kendimi nasıl mutlu ve hafif hissediyordum ayaklarımın ağrıması falan herşey geçmişti gene öyle olmak istiyorum artık sabrım kalmadı
hoşbuldum cnm.şimdilik idare ediyorum.yapılmasın bence yeni pc alalım:)):)hoş geldin tatlım kolay gelsin ben bu hafta ütüden nefret ettim
tatlım ben arasıra koşu bandında yürüyorum ama pek düzenli değil fırsat buldukça işte
:26::26::26::26::26:
sende hoş geldin kuzum inş yaparlar pc ni
hoşgeldin canım nasılsın
onun ben 4. cüsünü izlemedim 3. yü izledim mi onuda hatırlamıyorum
canım facede oyun gönderiyorsun ya ben açıyorum ama ötle kalıyo anlamadım napcam ingilizce bide yapamıyorum ounuyacağımdan değilde senin isteklerini gönderemiyom anlamadığım için
yes de herşeye accept de :) iyiyim cnm sen nasılsın?oyna ya güzel oyun aslında:)Son Durak serisi izlenmez mi ya süperkan vahşet herşey var
kolay gelsin canım
napayım yeni ev ya heralde yadırgadım 4 de uyandım yatağın içinde yarı uykulu yarı uyanık saati 8 yaptım şimdide uykum geldi
bend elessi yapıyordum ama pcim çöktü videom gitti
şimdi tekrar bulup indirmem lazım
küçük bir kasabadayım ben yürüyüş yapamıyorum
mekik filanda zor geliyor
en iyisi leslie idi
hoş geldin tatlım kolay gelsin ben bu hafta ütüden nefret ettim
tatlım ben arasıra koşu bandında yürüyorum ama pek düzenli değil fırsat buldukça işte
:26::26::26::26::26:
sende hoş geldin kuzum inş yaparlar pc ni
kızlar sabah 8 de kalkıp işe gittim özlemişim işimi
9 da yarım simit 1 dilim peynir 1 bardak çayla kahvaltı ettim
öğlen eve geldim oğluşun kahvaltısına eşlik ettim öğle yemeği olarak
1 dilim ekmek 4 zeytin 1 dilim peynir yedim
şimdi 1 fincan 3 ü 1 arada kahvemi içiyorum
form çayımı hazırladım soğuyunca onu içicem
şimdiden 2 litre su içtim akşama kadar 2 litre daha içerim
diyorum ama sanki olmuyor gibi neyse ben öyle yapmaya devam ediyim aynı şeyi sendende bekliyorum
tatlım koşu bandında yürüyorum ara sıra ama düzenli değil bende bir oğluş var evlere şenlik sürekli hareket halinde zaman buldukça işteçocuğum var demişsin gerçi ama spor yapabiliyor musun?
az zamanın oluyorsa şu sitede olan evde yürüme prog. var azda olsa faydası olur.3 millik falan var onu yapabilrsin.
hoşbuldum cnm.şimdilik idare ediyorum.yapılmasın bence yeni pc alalım:)):)
yes de herşeye accept de :) iyiyim cnm sen nasılsın?oyna ya güzel oyun aslında:)Son Durak serisi izlenmez mi ya süperkan vahşet herşey var
canım takımdan ayrılmadan öncede sen çalışırken hep kahvaltıda yarım simit yerdin kilo verirdin bende sıkı diyet yapıyordum ya o zaman hayret ederdim hem simit yiyor hem zayıflıyor diye
bu aralar koşuşturmadan suyu ben iyice bıraktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?