- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #40.881
güzel bir taktik dur bende uygulayım nazi kampına dönsün burası bir lokma fazla yiyeceğiniz zaman 40 kere düşünün
:))) süpersinn 2 paket jelibon demek:))) olsada yesek:)) şaka şakaa. inş. bende abur cuburu çıkarabilriim benim işimde masa başı iş yerimde çok rahat uyku odmaız bile var mutfakta dolabın biri ıvır zıvırla dolu yani sürekli yeme havasındayımmm:)) Allahtan üşeniyorum mutfağa gitmeye bir gofret alıp geleyim diyorum gidiyorum vazgeçip bir bardak su alıp geliyorum ama çok zor oluyor hehe ama hamile kalırsam onların hepisni yiyecem :)) ozaman tutamayacağım kendimi
1,5 kilo verilebilir gibi geliyor banainş.. verirsin. metobolizman hızlıysa halledersin
yaa hamile kalınca öle olmuyo işte ben ilk 4 ayını herşeyden tiksinerek ve durmadan öğürerek geçirdim kokular beni mahvetmeişti o yüzden hiç bişi yiyemedim haplarla idare ettim ama 4 den sonra 2 ay rahattım sonra da bebişim büyünce mieye baskı yaptı azıcık yiyodum doyuyodum ben hamileyken hiç kilo almadım ama emzirirken allahım ne görsem yiyesim geliyodu elim boş gezmiyodum muhakkak bişey oluyodu elimde çok sağlıklıs beslendim ve en sonunda 70 e merdiven dayayınca dur dedim kendime..ama herkesin hamileleiği aynı olmuyo tabi inşallah senin ki güzel geçer.düşünüyormusunuz bebek yapmayı..??
esasında ne kadar sürüyo bu isveç dieti ki?başlasak mı hakkaten pazartesiden?özel bi gıda ve ya uzun bi süreyse bana uymaz ama
kaptancım benim var no sende yanlış hatırlamıyorsam..yoksa da bi daha veririm..takımdaşlarım isteyen olrusa verebilirim noyu....kimse yok mu yazmasak da noları alıp haberleşsek olma mı ya?
yok be aslım annem sanmıyom..yanlız geçen gün berrin yiğit die bi dietisnyen çıktı kanal dye çok beğendim kadının anlatımını...internette de sitesi var ve orjinal kilo testleri var..istersenizbi inceleyin benim hoşuma gitti esasında...
çok zayıf değil mi ya kadın dediğindede biraz olacak
bende scarlett johansson a bayılıyorum
günaydın kızlar iyi haftasonları,geçmişe bakam bi...
canım biran önce kilolarımızdan kurtulmak istiyoruz ama malesef öyle olmuyor en iyisi yavaş yavaş ama kalıcı ve sağlıklı olması
inş burda hem senin için hemde takım için güzel şeyler olur
canım şuan kesin kilon kaç ve hedefin nedir
hoşgeldin melekbende 2 hafta oldu katılalı buradan memnun olacağını düşünüyorum herkes çok ilgili saolsunlar yabancılık çektirmediler bana hiç..ben katıldığımdan beri 2.5 kilo verdim bura sayesinde inşallah sende verirsin canım..
2 haftada 2.5 cok iyi ya tebrik ederim..diyetisyene gitmiştim bir kere.su anki kilom cok uzun süredir benle.oyuzden ayda 2 kilo sağlıklı olur demişti.yoksa geri alırsın dedi ama yavaş olunca motivasyon düşüyor.bakalım spora ağırlık vermeyi düşünüyorum.herkes için iyi olsun
hoşbulduk cnm inşallah iyi olur..ben su an 67.5'yim.60'a hedef koymuştum ama 55'e kadar düşebilrim.yakışıp yakışmamasına bağlı.
tamam canım hedefini şimdi 60 yazarız 55 olmak istediğinde söylersin bende bildiririm hedef kilolarınıda istiyorlar üyelerin ona göre hedefine ulaşan üye mezun olup karne hazırlanıyor
çoklu alıntıyı becerememişim yahu :)
merhaba kızlar nasılsınız?
kahvaltım:
-1.5 kk s.süzme peynir(bu peynirin tadı harika ve hafif geliyor bana)
-5 kırma zeytin
-1.5 dilim beyaz ekmek(kepekli falan yoktu)
-domates,salatalık
ara 3 badem ve 15 tane İzmir üzüm
kış hazırlığı yapıyorum minik ekmek parçasıyla reçel tattım birde harikaa olmuş :)
öğle yemeğim pişiyor..
bugün spor yapamayacağım çünkü kış hazırlıklarıyla yapıyor gibiyim.
selam kızlar ben geldim nasılsınız bakalım
ooooooooooo herkez burda ne güzel
hımm tamm cnm o zaman hedefe 57 diyelim.uğraşıyosun seninde emeğine sağlık.
çoklu alıntıyı becerememişim yahu :)
merhaba kızlar nasılsınız?
kahvaltım:
-1.5 kk s.süzme peynir(bu peynirin tadı harika ve hafif geliyor bana)
-5 kırma zeytin
-1.5 dilim beyaz ekmek(kepekli falan yoktu)
-domates,salatalık
ara 3 badem ve 15 tane İzmir üzüm
kış hazırlığı yapıyorum minik ekmek parçasıyla reçel tattım birde harikaa olmuş :)
öğle yemeğim pişiyor..
bugün spor yapamayacağım çünkü kış hazırlıklarıyla yapıyor gibiyim.
kolay gelsin canım
çoklu alıntıyı için canım yorum yazmak istediğin mesajların altında alıntı yap yazıyor onun sağında + işareti var onu tıkla bütün cevap vermek istediğin mesajları tıkla en son mesajdada tıkladıktan sonra alıntı yapı tıkla karşına hepsi çıkar her mesajın altına cevabını yaz olur canım
hoşgeldin canım nasılsın
tamam canım hedefini 57 olarak kaydediyorum
hoş geldin melekcim ben nazmiye 37 yaşındayım izmirdeyim birde oğluşum var
başka arkadaşlarda gelmiş geçmişi okumadım daha herkez hoşgeldi kızlar
hoşbulduk aslıcım nasılsın yerleşebildinizmi yorgunluk gittimi biraz
yerleştik canım bir tv kaldı onuda salak adam yapamadı 2 saat uğraştı beceremedi bugün abisi gelip yapacak tabi gelirse
allahtan belimin ağrısı geçti sadece boyun sırt ağrısı var o da hep var zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?