Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar ben çıkıyorum arkadaşım uyandı kahvaltı zamanı
kendinizde iyi bakın öpüyorum sizi
ben evdeyim ve sık sık girerim bugün

güzel bir taktik dur bende uygulayım nazi kampına dönsün burası bir lokma fazla yiyeceğiniz zaman 40 kere düşünün

:))) amanınn heheh şey hoşuma gitti o mide sanamı ait öyle olduğuna düşünüyorsan yanılıyorsun kaptan olarak benim artık o diyor süperdi

aslı kaptna afiyet olsunn sizee görüşrüz. Bend e12 de çıkacağım misafirim olmazsaa sık sık gireibliridm öğledne sonra ama ancak akşam 7 sen sonra falan olur artık ii taitller

yaa hamile kalınca öle olmuyo işte ben ilk 4 ayını herşeyden tiksinerek ve durmadan öğürerek geçirdim kokular beni mahvetmeişti o yüzden hiç bişi yiyemedim haplarla idare ettim ama 4 den sonra 2 ay rahattım sonra da bebişim büyünce mieye baskı yaptı azıcık yiyodum doyuyodum ben hamileyken hiç kilo almadım ama emzirirken allahım ne görsem yiyesim geliyodu elim boş gezmiyodum muhakkak bişey oluyodu elimde çok sağlıklıs beslendim ve en sonunda 70 e merdiven dayayınca dur dedim kendime..ama herkesin hamileleiği aynı olmuyo tabi inşallah senin ki güzel geçer.düşünüyormusunuz bebek yapmayı..??

hımsss zor bir dönem geçirmişssin hamilelikte neyse geçmiş bitmiş inş. bundan sonraki rahat olur:). DEdin gibi belli olmuyor dimi kişiden kişiye bünyeden bünyye değişyor büykte konuşmayım bari:) baksana belli olmuyor. Evet düşünüyoruz canım düşünmektende öteye geçtik artık Hayırlısı bakalım Allah kısa zamanda nasip etsin inş.Verebileceğin taktikler varsa bu konuda alabilirim:))

13 gün sanırsam ama ben bu hafta başlayamam adet olacam, sen başlarsan 2. hafta sana katılabilirim canım....

kesin deniyecem ama çok güzel sonuçlar alan var....

çok zayıf değil mi ya kadın dediğindede biraz olacak

bende scarlett johansson a bayılıyorum

fahriye evcen favorim onun gibi olmak istiyorum ben....

hoşbulduk cnm inşallah iyi olur..ben su an 67.5'yim.60'a hedef koymuştum ama 55'e kadar düşebilrim.yakışıp yakışmamasına bağlı.

aramıza hoşgeldin canım.ben fatma kırklarelidenim..28 yaşındayım....yeni evliyim çocuk sahibi olmadan önce olabildiğince hedef kiloma ulaşmak istiyorum hedef sürem de yılbaşı ama hayırlısı tabi.....[/QUOTE]

hoşbulduk canım.ergenlikten beri balık eti fazlasıydım hep..çok kilolu değildim ama incelmek istiyorum sağlıkla..inş burda halledeceğiz..sen kaç kilosun?bende çocuktan önce zayıflayıp bir süre sabitlemek istiyorum.

hoşbulduk cnm inşallah iyi olur..ben su an 67.5'yim.60'a hedef koymuştum ama 55'e kadar düşebilrim.yakışıp yakışmamasına bağlı.

tamam canım hedefini şimdi 60 yazarız 55 olmak istediğinde söylersin bende bildiririm hedef kilolarınıda istiyorlar üyelerin ona göre hedefine ulaşan üye mezun olup karne hazırlanıyor

çoklu alıntıyı becerememişim yahu :)
merhaba kızlar nasılsınız?

kahvaltım:
-1.5 kk s.süzme peynir(bu peynirin tadı harika ve hafif geliyor bana)
-5 kırma zeytin
-1.5 dilim beyaz ekmek(kepekli falan yoktu)
-domates,salatalık

ara 3 badem ve 15 tane İzmir üzüm
kış hazırlığı yapıyorum minik ekmek parçasıyla reçel tattım birde harikaa olmuş :)

öğle yemeğim pişiyor..
bugün spor yapamayacağım çünkü kış hazırlıklarıyla yapıyor gibiyim.

kolay gelsin canım
çoklu alıntıyı için canım yorum yazmak istediğin mesajların altında alıntı yap yazıyor onun sağında + işareti var onu tıkla bütün cevap vermek istediğin mesajları tıkla en son mesajdada tıkladıktan sonra alıntı yapı tıkla karşına hepsi çıkar her mesajın altına cevabını yaz olur canım

selam kızlar ben geldim nasılsınız bakalım
ooooooooooo herkez burda ne güzel

hoşgeldin canım nasılsın

hımm tamm cnm o zaman hedefe 57 diyelim.uğraşıyosun seninde emeğine sağlık.

tamam canım hedefini 57 olarak kaydediyorum

hoş geldin melekcim ben nazmiye 37 yaşındayım izmirdeyim birde oğluşum var
başka arkadaşlarda gelmiş geçmişi okumadım daha herkez hoşgeldi kızlar

hoşbulduk aslıcım nasılsın yerleşebildinizmi yorgunluk gittimi biraz

hoşbulduk aslıcım nasılsın yerleşebildinizmi yorgunluk gittimi biraz

yerleştik canım bir tv kaldı onuda salak adam yapamadı 2 saat uğraştı beceremedi bugün abisi gelip yapacak tabi gelirse
allahtan belimin ağrısı geçti sadece boyun sırt ağrısı var o da hep var zaten

yerleştik canım bir tv kaldı onuda salak adam yapamadı 2 saat uğraştı beceremedi bugün abisi gelip yapacak tabi gelirse
allahtan belimin ağrısı geçti sadece boyun sırt ağrısı var o da hep var zaten

aslı bu boyun ve sırt ağrısı için ben doktora gitmiştim çok ağrıyor diye adam muayene etti benim elime karın kaslarını kuvvetlendirecek egzersiz listesi verdi meğer karın kaslarımdan dolayı ağrıyormuş birde duruşunu değiştir demişti dik dur omuzlarını düşürme
adamın dediklerini bir süre yaptım ve benim ağrılar gitti
sende karın kaslarını sıkılaştıracak egzersizler yap günde 15 dk. yapsan yeter yarım mekik falan birde dik durursan kurtulursun bence sende ağrılardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…