- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #40.941
yavaş kilo alınması her zaman daha iyi kalıcı olur gerçekten de ama ben hızlı verip korumayı düşünüyorum :)))hoşgeldin melekbende 2 hafta oldu katılalı buradan memnun olacağını düşünüyorum herkes çok ilgili saolsunlar yabancılık çektirmediler bana hiç..ben katıldığımdan beri 2.5 kilo verdim bura sayesinde inşallah sende verirsin canım..
2 haftada 2.5 cok iyi ya tebrik ederim..diyetisyene gitmiştim bir kere.su anki kilom cok uzun süredir benle.oyuzden ayda 2 kilo sağlıklı olur demişti.yoksa geri alırsın dedi ama yavaş olunca motivasyon düşüyor.bakalım spora ağırlık vermeyi düşünüyorum.herkes için iyi olsun
göbekte en zor giden kısımdır spor şart
ben hafta da 3 kere 45 dk kondisyon bisikletine biniyorum ama bu hafta daha fazla binmeyi düşünüyorum.ama ben her akşam ve her sabah myhakkak 20 şer mekik çekiyorum.çok da faydasını gördüm gözle görülür bi azalma var :))kesinlikle..spor olarak ne yapıyorsunuz kızlar.ben leslie sansone walk programını deniyorum yormuyor rahat ama cok etkili değil artı mekik cekiyorum üzerine yeni başladım spora ama etkisini hemen gösteriyor.
kızlar akşam sigara böreği büyüklüğünde yağlı fırında yapılmış börek yedim.eşim börek istemişti.pişman mıyım hayır :)))
ben cumartesi akşamlarını esnetecem zaten kocamla vakit geçirirken götürüyorum her şeyi.en iyisi cumartesi gündüz cok dikkatli olayım değil mi?
güzel bir taktik dur bende uygulayım nazi kampına dönsün burası bir lokma fazla yiyeceğiniz zaman 40 kere düşünün
ama akşam yediğini yakman çok zor bir tane den bişey olmaz belki ama sen yine de çok esnetme sonra sıkılaştırması zor olur
kızlar bebikimin resmini koydum
kızlar akşam sigara böreği büyüklüğünde yağlı fırında yapılmış börek yedim.eşim börek istemişti.pişman mıyım hayır :)))
ben cumartesi akşamlarını esnetecem zaten kocamla vakit geçirirken götürüyorum her şeyi.en iyisi cumartesi gündüz cok dikkatli olayım değil mi?
aslıcığım sen yapma moralimiz bozulunca üzüntüden daha fazla yemiyelim sonra
canım metobolizmam hep hızlıydı benim ama doğumdan sonra bi çok şey gibi o da değişti.ben iki ayda 7 kilo alabildim yani doğumdan sonra..şimdi hızlı gidiyo ama yeşil çayın etkisi çok ben allahtan çok seviyorumda severek içiyorum..sana benden bi tavsiye içine bir tane tarçın çubuğu at bardağının hem kokusu hem tadı değişiyo hemde yeşil çayla metabolizmanı hızlandırırsın tarçın çubuğuylada tatlı krizini engellersin.düzenli olarak günde iki bardak içtiğin zaman tarçın tatlı isteğini azaltıyo benim işime yaradı bi de sen dene bakalım
kızlar ii gecelerr. Ben bugün gündüz 12 den beri misafir ağırlıyorum 2 ayrı aile yemekli hemde.
çok vahim şeyler yaptım yazmasam daha iyi olur ama yine yazayımda eleştirin birdaha yapmayayım(
sabah bir poaça yedim
bol çay 1 bardak bitki çayı 1 lt suu
öğlen
saat 2 gibi 3 dilim kk büyüklüğünde peynirli börek, 3 dşlşm domates,
bir porsiyon güllaç.
çokça su
Akşam.
1 yk prinç plavi
2 yk patlıcan yemeği
2 taze biber
1 küçükkase (3 yk ) yoğurt.
daha sonra
1 fincan kahve yanında 2 tane kuş lokumu
2 incir
bir avuç üzüm
çokça çayy
2-3 yk karışık çerezz
1 bardak kola
of offffff ne bu yaaa
napmışsın sen yaseminciğim yaakızlar ii gecelerr. Ben bugün gündüz 12 den beri misafir ağırlıyorum 2 ayrı aile yemekli hemde.
çok vahim şeyler yaptım yazmasam daha iyi olur ama yine yazayımda eleştirin birdaha yapmayayım(
sabah bir poaça yedim
bol çay 1 bardak bitki çayı 1 lt suu
öğlen
saat 2 gibi 3 dilim kk büyüklüğünde peynirli börek, 3 dşlşm domates,
bir porsiyon güllaç.
çokça su
Akşam.
1 yk prinç plavi
2 yk patlıcan yemeği
2 taze biber
1 küçükkase (3 yk ) yoğurt.
daha sonra
1 fincan kahve yanında 2 tane kuş lokumu
2 incir
bir avuç üzüm
çokça çayy
2-3 yk karışık çerezz
1 bardak kola
of offffff ne bu yaaa
bence kahvaltıyı esnet canım ya d aöğleni ama akşam olmamasına dikkat et
özgecim duruma göre değişir baktım kendinizi bıraktınız alırım elime sopayı ned eolsa meslekten alışkınım
allah bağışlasın canım nazar değmesin maşallah
adı ne
maşallah pek tatlıymıs bebeginin adı ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?