Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar akşam sigara böreği büyüklüğünde yağlı fırında yapılmış börek yedim.eşim börek istemişti.pişman mıyım hayır :)))

ben cumartesi akşamlarını esnetecem zaten kocamla vakit geçirirken götürüyorum her şeyi.en iyisi cumartesi gündüz cok dikkatli olayım değil mi?

yavaş kilo alınması her zaman daha iyi kalıcı olur gerçekten de ama ben hızlı verip korumayı düşünüyorum :)))
göbekte en zor giden kısımdır spor şart

kesinlikle..spor olarak ne yapıyorsunuz kızlar.ben leslie sansone walk programını deniyorum yormuyor rahat ama cok etkili değil artı mekik cekiyorum üzerine yeni başladım spora ama etkisini hemen gösteriyor.
ben hafta da 3 kere 45 dk kondisyon bisikletine biniyorum ama bu hafta daha fazla binmeyi düşünüyorum.ama ben her akşam ve her sabah myhakkak 20 şer mekik çekiyorum.çok da faydasını gördüm gözle görülür bi azalma var :))

Son düzenleme:

ama akşam yediğini yakman çok zor bir tane den bişey olmaz belki ama sen yine de çok esnetme sonra sıkılaştırması zor olur

arkadaşlar ben çıkıyorum..sabah geç gelirim çünkü kız kardeşimle kahvaltıya gidecez öğlene doğru gelirim....hepinize iyi geceler

bence kahvaltıyı esnet canım ya d aöğleni ama akşam olmamasına dikkat et

aslıcığım sen yapma moralimiz bozulunca üzüntüden daha fazla yemiyelim sonra

özgecim duruma göre değişir baktım kendinizi bıraktınız alırım elime sopayı ned eolsa meslekten alışkınım

kızlar bebikimin resmini koydum

allah bağışlasın canım nazar değmesin maşallah
adı ne

Son düzenleme:

merhaba canımmm dediğini deneyeceğim taze kabuk tarçın alayımm deneyeyim inş. severim

kızlar ii gecelerr. Ben bugün gündüz 12 den beri misafir ağırlıyorum 2 ayrı aile yemekli hemde.
çok vahim şeyler yaptım yazmasam daha iyi olur ama yine yazayımda eleştirin birdaha yapmayayım(

sabah bir poaça yedim
bol çay 1 bardak bitki çayı 1 lt suu

öğlen
saat 2 gibi 3 dilim kk büyüklüğünde peynirli börek, 3 dşlşm domates,
bir porsiyon güllaç.
çokça su

Akşam.
1 yk prinç plavi
2 yk patlıcan yemeği
2 taze biber
1 küçükkase (3 yk ) yoğurt.

daha sonra
1 fincan kahve yanında 2 tane kuş lokumu
2 incir
bir avuç üzüm
çokça çayy
2-3 yk karışık çerezz
1 bardak kola

of offffff ne bu yaaa

şimdi ben nerden başlasam ne desem
kahvaltı neyse olur ona bişey demiyorum

öğle 3 dilim börek 1 dilim olsaydı güllaç 1 porsiyon değil yarım porsiyon olaydı bari

akşam yemeği normal ama diğer öğünler fazla olduğu için akşamda üstlerine fazla olmuş

hele sonrası saaat 7 den sonra yenilenler çok zor yakılır bu yüzden saat 7 den sonra yememek gerekir
canım gerçekten çok abartmışsın sen deneme süresindesin 1 hafta boyunca bizi kilo vermeye kararlı olduğunu ikna edeceksin ki listeye gireceksin böyle edersen nasıl olacak
bugün telafi etmen lazım sana yemek yok

günaydın kızlar
uyanalı 1 saat oldu daha kahvaltı yapmadım
arlkadaşım uyuyor daha
bugün arkadaşın ailesi gelecek bizim eve yeni geldi 3 kişi olduk ailesi eşyalarını getirecek çok giremezsem haberiniz olsun

napmışsın sen yaseminciğim yaa aslının da dediği gibi bgn sana yemek yokbazen bende abartıyorum misafirim filan olunca ama ertesi günü telafi günü yapıyorum sende öle yap ye ama az ye mideni küçültmen lazım yemek isteğinin azalması için...mide küçülmesi içinde akşam 7 den sonra yemek yemememiz gerekiyor...birde sen bebek düşünüyorsun önce zayıfla sonra hamile kalmaya bak bence çok kiloyla hamile kalınca son aylar çok zor oluyomuş.ben hamileliğim boyunca çok kilo almadım ama ben bile son aylarda mahvolmuştum...sen en kısa zamanda menünü azaltmaya bak canım

valla bu kiloları vermek için biz sopaya da razı oluruz heralde aslıcığım ne öğretmeniydin sen benimde idalimde ki meslek hep öğretmenlikti ama kısmet olmadı ne yazık ki
maşallah pek tatlıymıs bebeginin adı ne?

teşekkür ederim canım kızımın adı defne

kızlar benim pc çöktüğü için çizelgeleri yeniden hazırladım melek ve yasemin sizler deneme süresind eolduğunuz için daha listede yoksunuz sonra listeye alacam

GÜNLÜK MESAJ SAYIMI

aynalar *** 10-16 eylül
faTTa83 *** 17-23 eylül
nazco *** 24-30 eylül
emidaf *** 1-7 ekim
pinkcat87*** 8-14 ekim
prenses88 *** 15-21 ekim
selinay2002***22-28 ekim
dudujan *** 29 ekim – 4 kasım
fiyona_07 ***5-11 kasım

DEVAM ÇİZELGESİ

pinkcat87*** 10-16 eylül
prenses88 *** 17-23 eylül
selinay2002***24-30 eylül
dudujan *** 1-7 ekim
fiyona_07 ***8-14 ekim
aynalar *** 15-21 ekim
faTTa83 *** 22-28 ekim
nazco *** 29 ekim – 4 kasım
emidaf *** 5-11 kasım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…