- 20 Ağustos 2008
- 4.111
- 668
- 688
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #40.981
saol canım allah olmayıpta isteyenlere versin..
teşekkürler kaptancığım...senin ki sporların en zoru valla
yok cnaım gelmedi sende face var mı istersen ordan konuşalım
sucuk mu çok olabilir dilim derken hani halka halka doğruyoruz ya onu kasdettim inceydi ama çok olabilir
kural iki süpermiş hee
napmışsın sen yaseminciğim yaaaslının da dediği gibi bgn sana yemek yok bazen bende abartıyorum misafirim filan olunca ama ertesi günü telafi günü yapıyorum sende öle yap ye ama az ye mideni küçültmen lazım yemek isteğinin azalması için...mide küçülmesi içinde akşam 7 den sonra yemek yemememiz gerekiyor...birde sen bebek düşünüyorsun önce zayıfla sonra hamile kalmaya bak bence çok kiloyla hamile kalınca son aylar çok zor oluyomuş.ben hamileliğim boyunca çok kilo almadım ama ben bile son aylarda mahvolmuştum...sen en kısa zamanda menünü azaltmaya bak canım
şimdi ben nerden başlasam ne desem
kahvaltı neyse olur ona bişey demiyorum
öğle 3 dilim börek1 dilim olsaydı güllaç 1 porsiyon değil yarım porsiyon olaydı bari
akşam yemeği normal ama diğer öğünler fazla olduğu için akşamda üstlerine fazla olmuş
hele sonrası saaat 7 den sonra yenilenler çok zor yakılır bu yüzden saat 7 den sonra yememek gerekir
canım gerçekten çok abartmışsın sen deneme süresindesin 1 hafta boyunca bizi kilo vermeye kararlı olduğunu ikna edeceksin ki listeye gireceksin böyle edersen nasıl olacak
bugün telafi etmen lazım sana yemek yok
kızlar benim pc çöktüğü için çizelgeleri yeniden hazırladım melek ve yasemin sizler deneme süresind eolduğunuz için daha listede yoksunuz sonra listeye alacam
tamam canım olay anlaşılmıştır. MElekcim merhaba bizz ikimiz denemedeyiz hadi bakalım kolay gelsin.
kahvaltım
1 kk kadar peynir
4 zeytin
5-6 dilim sucuk
2 dilim ekmek
2 bardak şekersiz çay
selam kızlarr nasılsınız?
selam arkadaşım ben yasemin grubun üyelik için aday adayıyım heheheDD
kahvaltını çook beğendim nekadar az olmuş öylee yaa nasıl dayanıyorsunuz bu okadar az yemeye bende inş öyle olarım.
benim adım da İlkin.Hoşgeldin canım aramıza.:)
Alışıyo insan canım.Sen de alışacaksın zamanla..Başlarda zor olur tabii bir anda kesmek.sonradan normal geliyor.hatta bu yediklerimde bile fazlalık hissediyorum;:)
:) memnun oldum canım. Benim enbüyük zaafım yemek yemek yiyip yiyip kilo almayanalara bayılıyorumD
umarım dediğin gibi olabilirim bende dahan önce diyet yaptım genelde hedefim 60 oluyor 62 den sonra düşemiyorum orada kilitleniyorum 3-4 kg mı çok çabuk veriyorumm 1 haftada bile zayıflayabiliyorum aama 62 inin altına mümkün değil düşemiyrummmm(((( bende bırakıyorum
direnç kırma hakkında bilginiz varmı 62 direncini nasıl kırabilirimki
şok diyetler var cnm.pek önerilmiyor ama bikaç günlüğüne deneyebilirsin.ben başlıycam sanırım bu hafta içi:S 1 hafta boyunca akşama kadar hiçbişey yemiycem oyalanıcam nette fln.akşam da yemeklerden 1 er kaşık alcam.ben öyle sonuc almıstım.uzun zamandır yapmıyodum da baya sok olcak sanırım:))
bu arada bu haftanın devam çizelgesi bendeymişş.16 eylülde devam çizelgesini hazırlarım artık:)
okurken bile şokkkk oldummm:))) bedenimmm kafayı yer artıkyok yaws okadar büyük şoklara gerek yok akşama kadar yemezsem ben işime konsantre olamam D aklım fikrim yemekte olurrr hehe. sende yapma sağlık değildir dediğin gibi biraz daha orta birşey yapalım biz. devam çicelgesinde ben yer
alacakmıyım bakalım aslı kaptan kzıyoru bana hehe çok yiyiorum diye:d
inşallah kalırsın canım aramızda:)
kaptanımız hem kızar hem severama takımımıza senin gibi yeni soluklar gelmesi güzel.
yapılıyo canım ama tabii iş olunca olmuyor ben öyle yaptığımda evde net başında vakit geçiriyorum.dizi fln izliyorum ki zaman cabuk gecsin diye:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?