Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

slm kızlar napıyorsunuz
bizim işler daha bitmedi sağolsuna rkadaşın babası elektrikli şofbeni, çamaşır makinesini lambaları, prizleri yapıyor
bende bir bakayım dedim

artık ara mı öğle mi bilmiyorum ama yediklerim
2 bisküvi
1 bardak şekersiz çay
yarım domates

aslı kaptann çok azdeğilmi yaw biraz yoğurt yada meyve yesenn.

dünkü pıt pt yağlı böreklerden sonra topladım hemen kendimi :)
bende 67'den aşagı hiç inemedim..bakalım inecem mutlaka

:)) toparlayalım silkelenelimm :)) hadi sen 67 ben 62 direncimi kırayım. hedefin kaç arkadaşım kaçtan kaça düşmen gerekiyor ben ilk önce 60 diyorum :)))

merhaba kızlar nasılsınız bakalım...
of of bi spor yaptım bi duş aldım şahaneyim şu anda...45 dakika bisiklete binmeyi düşünüyodum ama sıkıldım 30 dk da bıraktım 75 kere twist hareketi kollarım için plates lastikleri var onlarla çalıştım.20 de mekik çektim tüm vicudumu çalıştırdım nerdeyse iyi oldu hamlık gitti üstümden

ben öğlen
küçük bir tabak yağsız domates soslu makarna
birazcıkta böğrülce salatası yedim
ekmek hiç yemedim artık makarnadan dolayı 2 lt su içtim
şimdilik 2 fincan yeşil çay içtim

yapabilirsem akşam yatmadan bi 15 dk daha bisiklete binmeyi düşünüyorum

Son düzenleme:

maşallah süpersin evde koşu bandın mı var?

sanırım örnek bir kahvaltı birazcıık sucuk fazla değilmiidir bilemedim anlamam ben sen bana bakma meraktan souryorum

canım kahvaltı olduğu için ve bugün çalışacağım için sorun olmaz diye düşündüm tabi sucuk diyette pek tavsiye edilmiyor

canım direnç kırmak için 2-3 günlük toksin atıcı bir diyet uygulayabilirsin
galiba spor yapmıyorsun sporu hayatına sokarsan o inatçı kiloları yenebilirsin canım

inş olursun canım çok isteriz

kusura bakma şifremi unutunca yenisi yeni aktif oldu.
denenelim bakalım..sen kaç kilosun cnm ve kaça düşmek istiyorsun?

o zaman tekrardan hoşgeldin canım

merhaba Aslı ve arkadaslar :)

öğle y;

3-4 kasık taze fasulye
1 kase yoğurt
yarım dilim ekmek

birazdan ara :)

süper bir öğle yemeği olmuş canım

aslı kaptann çok azdeğilmi yaw biraz yoğurt yada meyve yesenn.

canım evde iş yapıldığı için sadece atıştırma oldu

süpersin canım spor mutlaka şart vücut sarkmaması için

aslıcığım ne yaptınız ev olayını düzene sokabildiniz mi bide uyduyu ne yaptınız..

az kaldı canım şofben, çamaşır makinesi, lambalar tamam şimdi ilçeye gittiler arkadaşım ve babası kapı kolu, ışık düğmesi lazım onları almaya
uydu yapacak adam gelmedi arkadaş ilçeye gidince bakacak zaten o adam geçen senede öyleydi 1 hafta sonra gelmişti bid etv miz olsaydı tamamdı herşey
sen neler yapıyorsun defnecik nasık

Son düzenleme:

defnecik yanımda beşiğinde elini emiyor :90::90:uyuycakta işte direniyor uykuya.iyi yaa maşallah dün biraz huysuzduda bgn iyiyiz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…