- 22 Temmuz 2010
- 3.956
- 39
- 163
- 37
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #41.001
ben kaçar arkadaşım akşama ağır misafirlerim varr:)) gidip hazırlık yapayımm. ii tatiller yine girerim muhtemelen.
kızlar benim pc çöktüğü için çizelgeleri yeniden hazırladım melek ve yasemin sizler deneme süresind eolduğunuz için daha listede yoksunuz sonra listeye alacam
tamam canım olay anlaşılmıştır. MElekcim merhaba bizz ikimiz denemedeyiz hadi bakalım kolay gelsin.
kusura bakma şifremi unutunca yenisi yeni aktif oldu.
denenelim bakalım..sen kaç kilosun cnm ve kaça düşmek istiyorsun?
benim adım da İlkin.Hoşgeldin canım aramıza.:)
Alışıyo insan canım.Sen de alışacaksın zamanla..Başlarda zor olur tabii bir anda kesmek.sonradan normal geliyor.hatta bu yediklerimde bile fazlalık hissediyorum;:)
estf. canım nedemek. ben 65 kg dım 3-4 gün önce3-4 gündür diyetteyim bugün baktım 64 kg mım sevindirik oldum hedefim 60 ama ben 62 kilitleniyorum (
merhaba Aslı ve arkadaslar :)
öğle y;
3-4 kasık taze fasulye
1 kase yoğurt
yarım dilim ekmek
birazdan ara :)
slm kızlar napıyorsunuz
bizim işler daha bitmedi sağolsuna rkadaşın babası elektrikli şofbeni, çamaşır makinesini lambaları, prizleri yapıyor
bende bir bakayım dedim
artık ara mı öğle mi bilmiyorum ama yediklerim
2 bisküvi
1 bardak şekersiz çay
yarım domates
çok güzel bir menüüüü harikasın bencee afiyet olsun pıt pıt yağ olmasın:)
estf. canım nedemek. ben 65 kg dım 3-4 gün önce3-4 gündür diyetteyim bugün baktım 64 kg mım sevindirik oldum hedefim 60 ama ben 62 kilitleniyorum (
çizelge yapsana daha cok motive ediyor..
dünkü pıt pt yağlı böreklerden sonra topladım hemen kendimi :)
bende 67'den aşagı hiç inemedim..bakalım inecem mutlaka
çizelge yapsana daha cok motive ediyor..
çizelge derkenn nasıl birşey oo
çizelge derkenn nasıl birşey oo
kilo çizelgesi diye arattır burda..ben şimdi denedim yapabilmişsem yazımın altında cıkacaktır.
kilo çizelgesi diye arattır burda..ben şimdi denedim yapabilmişsem yazımın altında cıkacaktır.
hıms anladım canım teşekkür ederim.:))
merhaba kızlar nasılsınız bakalım...
of of bi spor yaptım bi duş aldım şahaneyim şu anda...45 dakika bisiklete binmeyi düşünüyodum ama sıkıldım 30 dk da bıraktım 75 kere twist hareketi kollarım için plates lastikleri var onlarla çalıştım.20 de mekik çektim tüm vicudumu çalıştırdım nerdeyse iyi oldu hamlık gitti üstümden
ben öğlen
küçük bir tabak yağsız domates soslu makarna
birazcıkta böğrülce salatası yedim
ekmek hiç yemedim artık makarnadan dolayı 2 lt su içtim
şimdilik 2 fincan yeşil çay içtim
yapabilirsem akşam yatmadan bi 15 dk daha bisiklete binmeyi düşünüyorum
maşallah süpersin evde koşu bandın mı var?
sanırım örnek bir kahvaltı birazcıık sucuk fazla değilmiidir bilemedim anlamam ben sen bana bakmameraktan souryorum
:) memnun oldum canım. Benim enbüyük zaafım yemek yemek yiyip yiyip kilo almayanalara bayılıyorumD
umarım dediğin gibi olabilirim bende dahan önce diyet yaptım genelde hedefim 60 oluyor 62 den sonra düşemiyorum orada kilitleniyorum 3-4 kg mı çok çabuk veriyorumm 1 haftada bile zayıflayabiliyorum aama 62 inin altına mümkün değil düşemiyrummmm(((( bende bırakıyorum
direnç kırma hakkında bilginiz varmı 62 direncini nasıl kırabilirimki
okurken bile şokkkk oldummm:))) bedenimmm kafayı yer artıkyok yaws okadar büyük şoklara gerek yok akşama kadar yemezsem ben işime konsantre olamam D aklım fikrim yemekte olurrr hehe. sende yapma sağlık değildir dediğin gibi biraz daha orta birşey yapalım biz. devam çicelgesinde ben yer
alacakmıyım bakalım aslı kaptan kzıyoru bana hehe çok yiyiorum diye:d
merhaba Aslı ve arkadaslar :)
öğle y;
3-4 kasık taze fasulye
1 kase yoğurt
yarım dilim ekmek
birazdan ara :)
aslı kaptann çok azdeğilmi yaw biraz yoğurt yada meyve yesenn.
merhaba kızlar nasılsınız bakalım...
of of bi spor yaptım bi duş aldım şahaneyim şu anda...45 dakika bisiklete binmeyi düşünüyodum ama sıkıldım 30 dk da bıraktım 75 kere twist hareketi kollarım için plates lastikleri var onlarla çalıştım.20 de mekik çektim tüm vicudumu çalıştırdım nerdeyse iyi oldu hamlık gitti üstümden
ben öğlen
küçük bir tabak yağsız domates soslu makarna
birazcıkta böğrülce salatası yedim
ekmek hiç yemedim artık makarnadan dolayı 2 lt su içtim
şimdilik 2 fincan yeşil çay içtim
yapabilirsem akşam yatmadan bi 15 dk daha bisiklete binmeyi düşünüyorum
aslıcığım ne yaptınız ev olayını düzene sokabildiniz mi bide uyduyu ne yaptınız..
az kaldı canım şofben, çamaşır makinesi, lambalar tamam şimdi ilçeye gittiler arkadaşım ve babası kapı kolu, ışık düğmesi lazım onları almaya
uydu yapacak adam gelmedi arkadaş ilçeye gidince bakacak zaten o adam geçen senede öyleydi 1 hafta sonra gelmişti bid etv miz olsaydı tamamdı herşey
sen neler yapıyorsun defnecik nasık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?