- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #41.021
defnecik yanımda beşiğinde elini emiyor :90::90:uyuycakta işte direniyor uykuya.iyi yaa maşallah dün biraz huysuzduda bgn iyiyiz...
ayy ben bu emir bebeğe bayıldım :90::90::90:
allah iyilik versin canım takımdakilerin birbirinde facesi var eğer sizdede varsa ve isterseniz verebilirim facemi hem birbirimizi görmüş oluruz
gerçi ben hep zayıf resimelrimi koydum belki motive eder diye
bende kilolu resimlerimi koymadım arkadaşların etiketledikleri var bi kaç tane hamileyken iyi olur yaa özelden mi yollıyacaksın adresini ben şincik beceremem
Aslıcığım facebook profilinde mesaj gönderme ve kişi ekle bölümünü kapatmışsın olmuyor.ekleyemiyoruz.
aslıcığım ben ekliyemedim seni kendi profilimin linkini yolladım bir de sen dene neyse ben çıkıyorum kızlar kız kardeşim başımda gardiyan gibi bekliyor ne zaman çıkacam diye çıkıyımda girsin biraz bi iki saate bende gelirim geri bu arada
akşam ben bişey yemeyi düşünmüyorum çünkü öğlen yemeğini biraz geç yedim karnım acıkmadı
meyve ve sütle kapanışı yaparım ben bgn...
Aslıcığım facebook profilinde mesaj gönderme ve kişi ekle bölümünü kapatmışsın olmuyor.ekleyemiyoruz.
tamam aslıcığım kabul ettim ben..
canım özeline prfilimin linkini yolladım istersen beni de ekle..
canım benim o senin güzelliğin :93::93::93:sen de çok güzelsin bir de gözlerin renkli heralde....tamam canım gördüm seni maşallah çok güzelsin
tatlım kabul ettim..özelden mesaj gönderemiyorum..kırmızı montlu resim
tatlım kabul ettim..özelden mesaj gönderemiyorum..
canım benim o senin güzelliğin :93::93::93:sen de çok güzelsin bir de gözlerin renkli heralde....
kızlar ben çıkıyorum yarın sabah görüşürüz...öptüm sizi canlar
faceden mesaj attım Aslı..
maşallah kızlar ikinizde fıstık gibisiniz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?