Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

defnecik yanımda beşiğinde elini emiyor :90::90:uyuycakta işte direniyor uykuya.iyi yaa maşallah dün biraz huysuzduda bgn iyiyiz...

allah iyilik versin canım takımdakilerin birbirinde facesi var eğer sizdede varsa ve isterseniz verebilirim facemi hem birbirimizi görmüş oluruz
gerçi ben hep zayıf resimelrimi koydum belki motive eder diye

allah iyilik versin canım takımdakilerin birbirinde facesi var eğer sizdede varsa ve isterseniz verebilirim facemi hem birbirimizi görmüş oluruz
gerçi ben hep zayıf resimelrimi koydum belki motive eder diye

bende kilolu resimlerimi koymadım arkadaşların etiketledikleri var bi kaç tane hamileykeniyi olur yaa özelden mi yollıyacaksın adresini ben şincik beceremem

Son düzenleme:
aslıcığım ben ekliyemedim seni kendi profilimin linkini yolladım bir de sen dene neyse ben çıkıyorum kızlar kız kardeşim başımda gardiyan gibi bekliyor ne zaman çıkacam diye çıkıyımda girsin biraz bi iki saate bende gelirim geri bu arada
akşam ben bişey yemeyi düşünmüyorum çünkü öğlen yemeğini biraz geç yedim karnım acıkmadı
meyve ve sütle kapanışı yaparım ben bgn...

canım ben seni ekledim

Aslıcığım facebook profilinde mesaj gönderme ve kişi ekle bölümünü kapatmışsın olmuyor.ekleyemiyoruz.

doğru ya ben herşeyi kapatmıştım canım sen bana gönder senin profilinin linkini ben ekleyim seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…