Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

e

bencede hızlı vermek daha motive ediyo canım....

defnecik yanımda beşiğinde elini emiyor :90::90:uyuycakta işte direniyor uykuya.iyi yaa maşallah dün biraz huysuzduda bgn iyiyiz...

yerim o elleri ben....

selinaycım ii geceler nasılsın. kimsecikler yok forumda biraz laflayaiblriz istersen buarada ben yasmein.

kızlar bugünkü menüm tek kalemde yazıyorumm yavaşça olacak sanırım.
sabah
1 kupa çay az şekerli 1 tane küçük bir dilim börek 5 dilim domates 5 dilim salatalık bolca suu

ARA
1 ortaboy şeftali

öğlen
bir kase yoğurtt

akşam
bu biraz abartı oldua ama artık yeni başlandım diyete azalcak yavaşça
yarım kase çorba
3yk pilav
3 köfte
3yk yoğurt
biraz salata
ekmek yemedim hiç
tatlıda yemedim tuttum kendimi
sonra kahve ynaında kuş lokumu tatlı niyeitne tutamamışım:)
oturuken bir şeftali ve bir çeltik üzüm birde incirr misafirim vardı mecburen yedim yoksa kızıyorlarr

günaydın kızlar sabahın köründe uyandım yine defnoş sayesinde
hadi bakalım kızlar kendimizi şöle bi sallayıp silkeliyelim cuma gününe kadar güzel güzel kilolar verelim.
ben yine cumaya kadar tartılmamayı düşünüyorum..sürekli çıkınca hep aynı kalıyomuş gibi geliyo bana

tatalım menüleri mavi ile yazıyormusuz haberin olsun.

günaydın kızlar,
nasılsınız ben bomba gibiyim,Cumaya kadar 100 grda olsa mutlaka vereceğim bu hafta kilo..
kahvaltımı yazayım sonra işe gideceğim.

1.5 kk peynir
5 zeytin
1domates
1 salatalık
bol bol yeşillik(maydonoz=tutulan suyu atıyor, dereotu=acayip tok tutuyor, kuzukulağı=tadı güzel )
1 dilim ekmek

günaydın cnaımmm bende sen gibi yapmayı planlıyorum tartıdan uzak duracağım cumaya kadar umarım başarırım

afiyet olsun gayet hoş gözüküyor kahvaltınn..

günaydıııııııın
biliyorum kızlar ben çok gezenti oldum bu aralar cumartesi gecesi eşim bizi balığa gölcüğe götürdü gece yarısı hemde pc yi açmama bile izin vermedi haber veremedim dün gece 1 de geldik çocuğu uyuturken bende yanında sızmışım yorgunluktan gene gelemedim ve işte burdayım sizden çok özür diliyorum böyle habersiz yok olduğum için ama elimde olmayan nedenlerden bir anda yaptı bizimki bu programı çabuk çabuk diyede benimde iki ayağımı bir pabuca soktu

çok güzeldi gölde sabahlamak balık tutamadık tabiki tavuk derisine mısıra balıkmı gelir aceledan yem bile hazırlayamadım ama çok eğlendik bir arkadaşı daha kalkıştırmıştı bizimki 2 aile güldük eğlendik
yemekleri çok abartmadım yani kilo almadım zaten abartılcak çok bişide götürmemiştik o yüzden rahatım

nazco günaydın ben yasemin gruba ynei üyeyim daha doğrusu deneniyorum:)) aday adayıyım.
65 kg mım hedef 60 ( 3 kgmı ramazanda aldm çabuk verririm sanırım ama 62 direncimi kıramıyrum hep orada takılıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…