- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #41.541
tamam canım not aldım bakacağım mutlaka:))) merak ettim doğrusu.
hoş geldin şekerim iiyiz sen naıslsın bakayım.
düper bir kahvaltııııı afiyet olsun pıt pıt yağ olmasınD bu arada kahvaltıda kahve endneiçiyorsunuzzz sevdiğiniz içinmi zayıflamaya yardımcı olsun diyemi
hamaratlık ötesi ellerine sağlıkkkk şimdi keyif kahvesi içebilirisn haketmişssin:))
aslıcık hoşgeldinnn bize selam yokmu((
öğle yemeğinde kahvaltı gibi olmuşş çok şey varmış gibi gözüküyorr ama gözümn önüne getiriyorum ay çok az bunlar nasıl doyduki diyorum
hehehe kolay gelsin kuzu....canım bugün yataktan kalkamadım çok yorgunum yatıyım uyuyum diyorum gündüzde uyuyamıyorum
bide bugün net ne kadar yavaş ya sayfalar çok geç geliyor
geçmişe daha sonra bakayım diyom yorgunluktan daha dünün sayımını yapcam
canım bugün yataktan kalkamadım çok yorgunum yatıyım uyuyum diyorum gündüzde uyuyamıyorum
bide bugün net ne kadar yavaş ya sayfalar çok geç geliyor
geçmişe daha sonra bakayım diyom yorgunluktan daha dünün sayımını yapcam
hehehe kolay gelsin kuzu....
sınıf temizliğinin ve taşınmanın yorgunluğu çıkıyordur canım dinlen biraz benimde başım ağrıyor uykusuzluktan sanırım
sen bu gün okula gitmedinmi kırdınmı kuzucum
net biraz ağır bu gün bekleyip duruyorsun
<za
hım anlaıdm canım afiyet olsunn ben sabah kahve içemem sanırım ama yemekelrden sonra türk kahvesi çok severim hergün içerim birtanede olsa.sağol tatlım ben kahveyi sabahları uyanmak için içerim kahve oluncada çayı pek aramam
hoşbulduk canım olma zolur mu nasılsın
okuldan gelince hemen kahvaltı hazırlıyoruz daha kolayımıza geliyor yemekle uğraşamıyoruz bekarlığın tekavantajı
:))teşekkürler fıstık özlemişim
kahvaltı hafif bir öğün oluyorrr dediğin gibi hemde pratik afiyet oslun canımcımm. Ay valla ben evde sırf eşim için yemek yapıyorum eğer o olmazsa geçiştiririm çünkü yemeğe girişince çok çeşit yapıyorum ve çokcada yiyioruzz o avantajı kullanmaya devam yani:)
aslında canım böyle daha çok kilo alıyoruz düzenli olmadığı için abur cubur fazla yeniliyor
napim aslıcım şu dediğm kitabı okuyom neten taktım illa bitirecem bu adam zayıflatacak beni he herhal hehehehe
valla evlenmden önce öğrenciyken yurtta kalırken dünyanın yemeğini yerdim aburcuburunu yerdik 36 bedendim çöp çöp şimdi dikkat ediyorumm ama hıhhnafiyeeozaman hareket vardı sanırım tek sorun hareketsizlik ondan
valla evlenmden önce öğrenciyken yurtta kalırken dünyanın yemeğini yerdim aburcuburunu yerdik 36 bedendim çöp çöp şimdi dikkat ediyorumm ama hıhhnafiyeeozaman hareket vardı sanırım tek sorun hareketsizlik ondan
ben hep kiloluydum ünv hayatımda
şöyle geçmişe bakıyorumda yaşanmamış boşa geçmiş yıllarım çok fazla
alıntıdır...
Acıkma sinyalini tekrar eksiksiz olarak öğrendiğimde, kilo sorunumun çözümünde en büyük adımı atmış olacağımı hissediyorum. Yemeğe acıkarak başlamak demek, bir önceki yemekte aldığım enerjinin tamamının organizmam tarafından tüketilmiş olduğu anlamına geliyor... öyleyse? Acıkıp yemeğe başladığımda, bir önceki yemekten bu yana enerji stoklamış, şişmanlamış olma ihtimalim yok... bunu bilmek beni rahatlatıyor... o zaman? Bundan bir sonraki yemeğe de acıkarak başlayabilirsem, aldıklarımı harcamış olduğum için, yine stok mtok artmayacak demektir...
Acıkarak yiyeceğiniz daha ilk yemekten başlayarak, besinlerin bu koşulla size nasıl keyif vereceğini, nasıl lezzetli geleceğini gözlemlemenizi öneririz. Doğa, enerji ihtiyaçlarının karşılanmasını hatırlatmak için, acıkarak yenilen yemeğin başlangıcına zevk ögesini koymayı unutmamıştır.
kızlar şuna bakın bi mantıklı değilmi...
hımss canım kilo yapısald aolablşyorr ama mücadeleyle veriliyor.
ünü hayatım çok güzel geçti benim keşke şşşunuda yapsaydım dediğim hiçbirşey kalmadı doya doya yaşadımm ama yaşamasaydıdam şimdiyaşardım ynai hiçbirşey için geç değil. Hem ozamanöğrenci harçlıklarıyla herşeydee mümkün omuyordu şimdi maaşlarımız var daha özgür daha doya doya yaşayabilirizz oyüzden üzülmeee hayat devam ediyor vee hiçbirşeyi ertelemeye değmiyorr.
alıntıdır...
Acıkma sinyalini tekrar eksiksiz olarak öğrendiğimde, kilo sorunumun çözümünde en büyük adımı atmış olacağımı hissediyorum. Yemeğe acıkarak başlamak demek, bir önceki yemekte aldığım enerjinin tamamının organizmam tarafından tüketilmiş olduğu anlamına geliyor... öyleyse? Acıkıp yemeğe başladığımda, bir önceki yemekten bu yana enerji stoklamış, şişmanlamış olma ihtimalim yok... bunu bilmek beni rahatlatıyor... o zaman? Bundan bir sonraki yemeğe de acıkarak başlayabilirsem, aldıklarımı harcamış olduğum için, yine stok mtok artmayacak demektir...
Acıkarak yiyeceğiniz daha ilk yemekten başlayarak, besinlerin bu koşulla size nasıl keyif vereceğini, nasıl lezzetli geleceğini gözlemlemenizi öneririz. Doğa, enerji ihtiyaçlarının karşılanmasını hatırlatmak için, acıkarak yenilen yemeğin başlangıcına zevk ögesini koymayı unutmamıştır.
kızlar şuna bakın bi mantıklı değilmi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?