Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

sağol tatlım ben kahveyi sabahları uyanmak için içerim kahve oluncada çayı pek aramam

aslıcık hoşgeldinnn bize selam yokmu((

öğle yemeğinde kahvaltı gibi olmuşş çok şey varmış gibi gözüküyorr ama gözümn önüne getiriyorum ay çok az bunlar nasıl doyduki diyorum

hoşbulduk canım olma zolur mu nasılsın

okuldan gelince hemen kahvaltı hazırlıyoruz daha kolayımıza geliyor yemekle uğraşamıyoruz bekarlığın tekavantajı

hehehe kolay gelsin kuzu....

sınıf temizliğinin ve taşınmanın yorgunluğu çıkıyordur canım dinlen biraz benimde başım ağrıyor uykusuzluktan sanırım
sen bu gün okula gitmedinmi kırdınmı kuzucum
net biraz ağır bu gün bekleyip duruyorsun
<za

hehehe kolay gelsin kuzu....

sağol canım sen nasılsın seli

yok canım seminer dönemi olduğu için 12 ye kadar okuldayız
haftaya artık 3 e kadar okulda olacaz geliyo benim sıpalar

sağol tatlım ben kahveyi sabahları uyanmak için içerim kahve oluncada çayı pek aramam
hım anlaıdm canım afiyet olsunn ben sabah kahve içemem sanırım ama yemekelrden sonra türk kahvesi çok severim hergün içerim birtanede olsa.

hoşbulduk canım olma zolur mu nasılsın

okuldan gelince hemen kahvaltı hazırlıyoruz daha kolayımıza geliyor yemekle uğraşamıyoruz bekarlığın tekavantajı

:))teşekkürler fıstık özlemişim
kahvaltı hafif bir öğün oluyorrr dediğin gibi hemde pratik afiyet oslun canımcımm. Ay valla ben evde sırf eşim için yemek yapıyorum eğer o olmazsa geçiştiririm çünkü yemeğe girişince çok çeşit yapıyorum ve çokcada yiyioruzz o avantajı kullanmaya devam yani:)

aslında canım böyle daha çok kilo alıyoruz düzenli olmadığı için abur cubur fazla yeniliyor

napim aslıcım şu dediğm kitabı okuyom neten taktım illa bitirecem bu adam zayıflatacak beni he herhal hehehehe

kızlar fadikin işyerinde pcsi bozulmıuş yeni alınacakmış o zamana kadar gelemeyecekmiş sıkılıyormuş bizi merak ediyor gelemiyor diye

aslında canım böyle daha çok kilo alıyoruz düzenli olmadığı için abur cubur fazla yeniliyor

valla evlenmden önce öğrenciyken yurtta kalırken dünyanın yemeğini yerdim aburcuburunu yerdik 36 bedendim çöp çöp şimdi dikkat ediyorumm ama hıhhnafiyee ozaman hareket vardı sanırım tek sorun hareketsizlik ondan

ben hep kiloluydum ünv hayatımda
şöyle geçmişe bakıyorumda yaşanmamış boşa geçmiş yıllarım çok fazla

hımss canım kilo yapısald aolablşyorr ama mücadeleyle veriliyor.
ünü hayatım çok güzel geçti benim keşke şşşunuda yapsaydım dediğim hiçbirşey kalmadı doya doya yaşadımm ama yaşamasaydıdam şimdiyaşardım ynai hiçbirşey için geç değil. Hem ozamanöğrenci harçlıklarıyla herşeydee mümkün omuyordu şimdi maaşlarımız var daha özgür daha doya doya yaşayabilirizz oyüzden üzülmeee hayat devam ediyor vee hiçbirşeyi ertelemeye değmiyorr.

alıntıdır...

Acıkma sinyalini tekrar eksiksiz olarak öğrendiğimde, kilo sorunumun çözümünde en büyük adımı atmış olacağımı hissediyorum. Yemeğe acıkarak başlamak demek, bir önceki yemekte aldığım enerjinin tamamının organizmam tarafından tüketilmiş olduğu anlamına geliyor... öyleyse? Acıkıp yemeğe başladığımda, bir önceki yemekten bu yana enerji stoklamış, şişmanlamış olma ihtimalim yok... bunu bilmek beni rahatlatıyor... o zaman? Bundan bir sonraki yemeğe de acıkarak başlayabilirsem, aldıklarımı harcamış olduğum için, yine stok mtok artmayacak demektir...
Acıkarak yiyeceğiniz daha ilk yemekten başlayarak, besinlerin bu koşulla size nasıl keyif vereceğini, nasıl lezzetli geleceğini gözlemlemenizi öneririz. Doğa, enerji ihtiyaçlarının karşılanmasını hatırlatmak için, acıkarak yenilen yemeğin başlangıcına zevk ögesini koymayı unutmamıştır.

kızlar şuna bakın bi mantıklı değilmi...

Acıkmayı tekrar öğreneceksiniz
alıntıdır....

Acıkmaya uymak için çaba göstereceksiniz

Doymanın farkına varmaya çalışacaksınız
Doymayı tekrar öğreneceksiniz

Doyduğunuz noktanın yakınlarında durmaya çalışacaksınız
Bunu yapabilmek için, doymayı aşmayı öğrenerek... bariyerleri ayağa kaldıracaksınız
Acıkarak başlanan ve doymayla sonlanan yemekleri sosyal yaşamınızın içine oturtmaya çalışacaksınız
Yemeğe ulaşabildiğiniz saatlerde karnınızın acıkmasını sağlamak için çaba göstereceksiniz, acıkma, doyma, tokluk sinyallerini kendi yaşamınızın ritmine oturtacaksınız

Tokken yemek yememeyi öğreneceksiniz
Tokken yemek yiyebilmeyi de öğreneceksiniz

Ağırlık dengeleme yeteneğini bir daha geri kaybetmemek ve böylece zayıflamanızın ve sağlıklılığınızın kalıcı olması için gerekli alt yapıyı oluşturacaksınız...

ay cok guzel ...bu arada ben geldim

evet canım aslında hiçbirşeyi ertelememek gerekir ama ben çok erteledim bide mesleğim buna engel oldu hep ücra yerlerde çalıştım sosyal olarak pek imkan yok artık evlenip büyük şehirlere gidersem olur

hımss çok güzel çok acıkıyoruzz diyeee kendimize kızmaya gerek yok harcanmış enerji için bedenize haksızlık etmeye gerek yok böyle düşünmek güzel farklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…