- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #41.501
günaydın hatunlarrr
bugünkü kahvaltım
şekersiz bir kupa çay ve bir tane poğaça
arada poğaça yiyiorum benim bağırsaklarımı güzel çalıştırıyor yağından sanırım öğlen çok hafif geçireceğim .
gunaydin hos geldin...:)
ayyy menumi yazicak rengi tutturamadim hehe
süperr bir menüüüsizin onerilerinizin ustune bende kahvalti yaptim...
kibrit kutusu kadar peynir+yarim domates ac karinada 1 yesil elma
canım maviyle yazmak gerekiyorr kural ooo
süperr bir menüüü
ayyy menumi yazicak rengi tutturamadim hehe
sizin onerilerinizin ustune bende kahvalti yaptim...
kibrit kutusu kadar peynir+yarim domates ac karinada 1 yesil elma
twk...ben meyve yemeyi cok seviyom yani hic yemek yemem hep meyve yerim o derece ...wimdi yememekcin kendimi zor tutuyom..off
hımm meyve faydalı birşey ama herşeyin fazlası zararlı olduğu gibi meyveninde zararlı gereksiz yerevucuda fazla şekeryüklersin. Ayrıca vucudun sadecevitmaine ihtiyacı yok canım protein kalsiyom falanda alman lazım yani yemekte yemelisin.:))
günaydın kızlar nasılsınız geçmişe bakam bi...
ben okudum canım..cok mantıklı..adam ölene kadar kilo sabitlemekten ve diyetin psikolojisinden bahsetmiş..cok begendim.
gunaydin...bakda bigel...
günaydın hatunlarrr
bugünkü kahvaltım
şekersiz bir kupa çay ve bir tane poğaça
arada poğaça yiyiorum benim bağırsaklarımı güzel çalıştırıyor yağından sanırım öğlen çok hafif geçireceğim .
heee heee hee turkuaz olmasın diosun yani...bu maviyle yazsak daha güzel olma mı yavrular biz genelde bu maviyle yazıos da herkesin ayrı renk olmaması açısından hepimiz chan yazan dil de direk blue yazanla yazıyos öz be öz mavi yani..gerçi ben trakya şoparı olaraktan turkuaza ve pembeye de uyumlu olurum herhaldecanım maviyle yazmak gerekiyorr kural ooo
süperr bir menüüü
sabah 1 dilim kepek ekmek,az peynir,domates,yeşil biber yedim...
zaten benim iştah saat 4 ten sonra açılıyo hehehe....
kızlar napıyosunuz?burda elektrikler kesikti.yeni geldi şimdi kalkıp evi süpürcem...ama önce size bi selam veriim dedim...listeme aynen devam sadece yoğunluktan spor yapmadım dün....
sabah 1 dilim kepek ekmek,az peynir,domates,yeşil biber yedim...
zaten benim iştah saat 4 ten sonra açılıyo hehehe....
seli canım ilk aç hissettiğinde sıcak 4 yudum su içmek çok iyi etkiliyomuş bünyeyi...hem diette daha da hızlanıyomuş benden sölemesi....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?