Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ayyy menumi yazicak rengi tutturamadim hehe

sizin onerilerinizin ustune bende kahvalti yaptim...

kibrit kutusu kadar peynir+yarim domates ac karinada 1 yesil elma

twk...ben meyve yemeyi cok seviyom yani hic yemek yemem hep meyve yerim o derece ...wimdi yememekcin kendimi zor tutuyom..off

hımm meyve faydalı birşey ama herşeyin fazlası zararlı olduğu gibi meyveninde zararlı gereksiz yerevucuda fazla şekeryüklersin. Ayrıca vucudun sadecevitmaine ihtiyacı yok canım protein kalsiyom falanda alman lazım yani yemekte yemelisin.:))

sabah 1 dilim kepek ekmek,az peynir,domates,yeşil biber yedim...

zaten benim iştah saat 4 ten sonra açılıyo hehehe....

kızlar napıyosunuz?burda elektrikler kesikti.yeni geldi şimdi kalkıp evi süpürcem...ama önce size bi selam veriim dedim...listeme aynen devam sadece yoğunluktan spor yapmadım dün....

ne poğaçası yaaaaabak bugün isveç dietinin 2.günü bundan sonra daha gergin olcem...ben kilo verelim die öldürüyorum tartıdan bi gün önce nerden çıktı bu poğaçaa..yarın kepekli ekmeğe tost harici bişey yersen kulahları değişcez canımmmmm....

canım maviyle yazmak gerekiyorr kural ooo

süperr bir menüüü
heee heee hee turkuaz olmasın diosun yani...bu maviyle yazsak daha güzel olma mı yavrular biz genelde bu maviyle yazıos da herkesin ayrı renk olmaması açısından hepimiz chan yazan dil de direk blue yazanla yazıyos öz be öz mavi yani..gerçi ben trakya şoparı olaraktan turkuaza ve pembeye de uyumlu olurum herhalde

sabah 1 dilim kepek ekmek,az peynir,domates,yeşil biber yedim...

zaten benim iştah saat 4 ten sonra açılıyo hehehe....

seli canım ilk aç hissettiğinde sıcak 4 yudum su içmek çok iyi etkiliyomuş bünyeyi...hem diette daha da hızlanıyomuş benden sölemesi....

kızlar napıyosunuz?burda elektrikler kesikti.yeni geldi şimdi kalkıp evi süpürcem...ama önce size bi selam veriim dedim...listeme aynen devam sadece yoğunluktan spor yapmadım dün....

SALAM.iyi yaptin...ben iyim MIN WUKUR...ay canim zaten ev falan supurcen oda spordur sonucda kaloriler yakiyon:)

kızlar bu arada süper bi cilt formülü buldum acayip sıkılaştırıcı bi tonik yüz için....1 maden suyunun kapağını açıp buz dolabına koyuyosunuz...iyice gazı gittikten sonra sabah akşam yüzünüze pamukla yedirin...yaa farkı 2 günde görceksiniz...bi de yeni başka bişey tamamen atmasyon deniyorum..sizce işe yarar mı size de bi danışıyım
kahve fincanının içine 1 tatlı kaşığı nescafe ve 2 damla su ile bi macun yaptım.sonra onu buzdolabına koydum...soğuduktan sonra alıp o macunu göz altıma sürdüm 2 dakka..epey gerildi sonra da yıkadım...ya biraz rolonlar varya kafeinli onlrdan ilham aldım.ve kozmetik sektörüne yepyeni bi nefes ve ürün kazandırdım sanırım.sizce işe yarar mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…