- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #41.561
alıntıdır...
Acıkma sinyalini tekrar eksiksiz olarak öğrendiğimde, kilo sorunumun çözümünde en büyük adımı atmış olacağımı hissediyorum. Yemeğe acıkarak başlamak demek, bir önceki yemekte aldığım enerjinin tamamının organizmam tarafından tüketilmiş olduğu anlamına geliyor... öyleyse? Acıkıp yemeğe başladığımda, bir önceki yemekten bu yana enerji stoklamış, şişmanlamış olma ihtimalim yok... bunu bilmek beni rahatlatıyor... o zaman? Bundan bir sonraki yemeğe de acıkarak başlayabilirsem, aldıklarımı harcamış olduğum için, yine stok mtok artmayacak demektir...
Acıkarak yiyeceğiniz daha ilk yemekten başlayarak, besinlerin bu koşulla size nasıl keyif vereceğini, nasıl lezzetli geleceğini gözlemlemenizi öneririz. Doğa, enerji ihtiyaçlarının karşılanmasını hatırlatmak için, acıkarak yenilen yemeğin başlangıcına zevk ögesini koymayı unutmamıştır.
kızlar şuna bakın bi mantıklı değilmi...
Acıkmayı tekrar öğreneceksiniz
alıntıdır....
Acıkmaya uymak için çaba göstereceksiniz
Doymanın farkına varmaya çalışacaksınız
Doymayı tekrar öğreneceksiniz
Doyduğunuz noktanın yakınlarında durmaya çalışacaksınız
Bunu yapabilmek için, doymayı aşmayı öğrenerek... bariyerleri ayağa kaldıracaksınız
Acıkarak başlanan ve doymayla sonlanan yemekleri sosyal yaşamınızın içine oturtmaya çalışacaksınız
Yemeğe ulaşabildiğiniz saatlerde karnınızın acıkmasını sağlamak için çaba göstereceksiniz, acıkma, doyma, tokluk sinyallerini kendi yaşamınızın ritmine oturtacaksınız
Tokken yemek yememeyi öğreneceksiniz
Tokken yemek yiyebilmeyi de öğreneceksiniz
Ağırlık dengeleme yeteneğini bir daha geri kaybetmemek ve böylece zayıflamanızın ve sağlıklılığınızın kalıcı olması için gerekli alt yapıyı oluşturacaksınız...
ay cok guzel ...bu arada ben geldim
evet canım aslında hiçbirşeyi ertelememek gerekir ama ben çok erteledim bide mesleğim buna engel oldu hep ücra yerlerde çalıştım sosyal olarak pek imkan yok artık evlenip büyük şehirlere gidersem olur
oyle yemeyim
kucucuk cikolata+1 tane ceviz ici+uzum+1 yesil elma=boyle menumu olar hehe:)
oyle yemeyim
kucucuk cikolata+1 tane ceviz ici+uzum+1 yesil elma=boyle menumu olar hehe:)
bencede böyle menü mü olur
sabah ne yedin
canım ama acıkıp yediğimizde daha fazla yiyoruz ama
aklım karıştı :44:
hoşgeldin canım nasılsın
ben sana kızmaya başlamakkkkk hemd eçokkkk valla ablan olsam annen olsam dizime yatırır döverimh eeee yaramazzz kediii
önce acıkmayı öğrenicez canım sonra doyduğumuz an bırakmayı,bizim yaptığımız hata tokken gelen 1 dilim pastayı yada herhangi bir yiyeceği reddetmemiz mesela tokken gelen kabak yemeğini yermisin hehehe ama pasta olunca iş değişiyo onun için acıkmayı ve doymayı tekrar keşfetmemiz gerekiyo....
kızlarr su içmekten şiştimmmu uyandığımdan beri 2,5-3 lt sı içmişimdir sanırım şimdi yeter bırakıyorum
kızlarr su içmekten şiştimmmu uyandığımdan beri 2,5-3 lt sı içmişimdir sanırım şimdi yeter bırakıyorum
kibrit kutusu kadar peynir+yarim domates+1 yesil elma...boyle ablacim ne yapim duzenleyemiyorum((
önce acıkmayı öğrenicez canım sonra doyduğumuz an bırakmayı,bizim yaptığımız hata tokken gelen 1 dilim pastayı yada herhangi bir yiyeceği reddetmemiz mesela tokken gelen kabak yemeğini yermisin hehehe ama pasta olunca iş değişiyo onun için acıkmayı ve doymayı tekrar keşfetmemiz gerekiyo....
ablaciklar haftada kac kilo vermek salikli?yani 1kilo diye biliyomda ben
canım çokta içme sen şimdiye kadar bir günde içeceğin suyu içmişsin
akşam yemeklerin nasıl canım
hımm anladım
merhaba kızlarrr...
nasılsınız?
öğle yemeği
1 buyuk domates ve 1 ufak yumurtayla menemen
1.5 dilim ekmek
1 dilim karpuz
kızlar zaten ben o kitabı okuduktan sonra sporu ve diyet demeyelim sağlıklı beslenmeyi geliştirdim.
doyuyorum ve acıkıyorum..bu arada acıkırsak cok yemez miyiz demişsiniz?
cok yavaş yiyin kızlar,çiğneyin bolbol..doydugunuzu o zaman hissediyorsunuz.
merhaba kızlarrr...
nasılsınız?
öğle yemeği
1.5 dilim ekmek
1 dilim karpuz
kızlar zaten ben o kitabı okuduktan sonra sporu ve diyet demeyelim sağlıklı beslenmeyi geliştirdim.
canım ben çok hızlı yiyorum
çok çiğnemeye alışamadım bi
merhaba kızlarrr...
nasılsınız?
öğle yemeği
1.5 dilim ekmek
1 dilim karpuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?