Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

canım ama acıkıp yediğimizde daha fazla yiyoruz ama

aklım karıştı :44:

ay cok guzel ...bu arada ben geldim

hoşgeldin canım nasılsın

kızlarr su içmekten şiştimmmu uyandığımdan beri 2,5-3 lt sı içmişimdir sanırım şimdi yeter bırakıyorum

canım ama acıkıp yediğimizde daha fazla yiyoruz ama

aklım karıştı :44:

hoşgeldin canım nasılsın

önce acıkmayı öğrenicez canım sonra doyduğumuz an bırakmayı,bizim yaptığımız hata tokken gelen 1 dilim pastayı yada herhangi bir yiyeceği reddetmemiz mesela tokken gelen kabak yemeğini yermisin hehehe ama pasta olunca iş değişiyo onun için acıkmayı ve doymayı tekrar keşfetmemiz gerekiyo....

çok haklı bulmak fazlasıyla katılmak sana

kızlarr su içmekten şiştimmmu uyandığımdan beri 2,5-3 lt sı içmişimdir sanırım şimdi yeter bırakıyorum

canım çokta içme sen şimdiye kadar bir günde içeceğin suyu içmişsin

kibrit kutusu kadar peynir+yarim domates+1 yesil elma...boyle ablacim ne yapim duzenleyemiyorum((

akşam yemeklerin nasıl canım

hımm anladım

kızlar uyuyup kalmışım pc nin başında oğluşta hamakta uyumuş iyi olmuş ama
şimdi öğle yemeği zamanı
2 kaşık müsli 3 kaşık yoğurt 1 kase çorba

merhaba kızlarrr...
nasılsınız?

öğle yemeği

1 buyuk domates ve 1 ufak yumurtayla menemen
1.5 dilim ekmek
1 dilim karpuz

kızlar zaten ben o kitabı okuduktan sonra sporu ve diyet demeyelim sağlıklı beslenmeyi geliştirdim.
doyuyorum ve acıkıyorum..bu arada acıkırsak cok yemez miyiz demişsiniz?
cok yavaş yiyin kızlar,çiğneyin bolbol..doydugunuzu o zaman hissediyorsunuz.

canım ben çok hızlı yiyorum
çok çiğnemeye alışamadım bi

bende yavaş yemenin bu kadar önemli oldugnu bilmiyordum.en cok şöyle farkettim..misafir geldiğinde onlarla corba içiyorum..sonra ana yemeği koymak için kalkıyorum zaman geciyor ve sofraya döndüğümde ya yiyemiyorum ya da cok az..20 dak.sınırı var.beyin mide vs.20 dakikada anlıyor doydugunu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…