- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #41.521
kızlar bu arada süper bi cilt formülü buldum acayip sıkılaştırıcı bi tonik yüz için....1 maden suyunun kapağını açıp buz dolabına koyuyosunuz...iyice gazı gittikten sonra sabah akşam yüzünüze pamukla yedirin...yaa farkı 2 günde görceksiniz...bi de yeni başka bişey tamamen atmasyon deniyorum..sizce işe yarar mı size de bi danışıyım
kahve fincanının içine 1 tatlı kaşığı nescafe ve 2 damla su ile bi macun yaptım.sonra onu buzdolabına koydum...soğuduktan sonra alıp o macunu göz altıma sürdüm 2 dakka..epey gerildi sonra da yıkadım...ya biraz rolonlar varya kafeinli onlrdan ilham aldım.ve kozmetik sektörüne yepyeni bi nefes ve ürün kazandırdım sanırım.sizce işe yarar mı?
seli canım ilk aç hissettiğinde sıcak 4 yudum su içmek çok iyi etkiliyomuş bünyeyi...hem diette daha da hızlanıyomuş benden sölemesi....
cok guzel aynen devam...ne zaman aciksan oyle bir yere getki orda yemek olmasin istesende olmasin boyle gecistire bilirsin:)
afiyet olsun çok hoş bir menü özellikle sofralarına biber koyanlara bayılıyorumsabah 1 dilim kepek ekmek,az peynir,domates,yeşil biber yedim...
zaten benim iştah saat 4 ten sonra açılıyo hehehe....
kimki oo neyi kaçırmışım anlamadımbenevet canım o zaman nasıl yapsak acıkmadan yemek yemeyin diyo, doyunca bırakın diyo bunamı odaklansak...
aynen öyle fıstıkkkkhaklisin yemek ama az yemek :)
günaydın şekerrr bizler iyiyiz sen nasılsın bakalım.günaydın kızlar nasılsınız geçmişe bakam bi...
afiyet olsun çok hoş bir menü özellikle sofralarına biber koyanlara bayılıyorum
kimki oo neyi kaçırmışım anlamadımbenDD
bizide aydınlatınn
aynen öyle fıstıkkkk
günaydın şekerrr bizler iyiyiz sen nasılsın bakalım.
kızlar bu arada süper bi cilt formülü buldum acayip sıkılaştırıcı bi tonik yüz için....1 maden suyunun kapağını açıp buz dolabına koyuyosunuz...iyice gazı gittikten sonra sabah akşam yüzünüze pamukla yedirin...yaa farkı 2 günde görceksiniz...bi de yeni başka bişey tamamen atmasyon deniyorum..sizce işe yarar mı size de bi danışıyım
kahve fincanının içine 1 tatlı kaşığı nescafe ve 2 damla su ile bi macun yaptım.sonra onu buzdolabına koydum...soğuduktan sonra alıp o macunu göz altıma sürdüm 2 dakka..epey gerildi sonra da yıkadım...ya biraz rolonlar varya kafeinli onlrdan ilham aldım.ve kozmetik sektörüne yepyeni bi nefes ve ürün kazandırdım sanırım.sizce işe yarar mı?
selam kızlar ben geldim nasılsınız bakalım
hoş bulduk kuzu iyiyim geçmişe takılıyorum sen nasılsınmerhaba hoşgeldin nasılsın?
selam kızlar nasılsınız
ne poğaçası yaaaaa bak bugün isveç dietinin 2.günü bundan sonra daha gergin olcem...ben kilo verelim die öldürüyorum tartıdan bi gün önce nerden çıktı bu poğaçaa..yarın kepekli ekmeğe tost harici bişey yersen kulahları değişcez canımmmmm....
slm kızlar ben geldim
nazcom aşağıda görüyorum seni nasılsın
ozan tuncer canım internette kitabı avr okudum biraz bi bak istersen....dün gece onu okudum 12 ye kadar....
hoş geldin şekerim iiyiz sen naıslsın bakayım.selam kızlar ben geldim nasılsınız bakalım
düper bir kahvaltııııı afiyet olsun pıt pıt yağ olmasınsabah kahvaltım
1 dilim ekmek
yarım domates
1 dilim peynir
3 zeytin
1 fincan kahve
ara öğün şimdi içiyorum 1 bardak form çay
evimin temizliği bitti mis gibi kokuyo heryer akşam üstü bahçemede bakçam
bir yemek kaldı bu gün çok hamaratım yahu
şimdi geçmişede bir bakam
afiyet olsunnnn gayet hoş gözüküoyrrr abartı hiçbirşey yok gibi.kahvaltım:
1 bardak yeşil cay
1 kk peynir
5 zeytin
1.5 dilim tam tahıllı ekmek
2 küçük salatalık
ara:
3 adet diyet form bisküvi
aslıcık hoşgeldinnn bize selam yokmuslm kızlar ben geldim
nazcom aşağıda görüyorum seni nasılsın
kahvaltı geç kalktığım için
1 lokma peynir
2 zeytin
1 dilim ekmek
yarım vardak şekersiz çay
öğle
1 kk kadar peynir
5-6 zeytin
2 tatlı kaşığı reçel
4-5 sarma
2 dilim ekmek
2 bardak şekersiz çay
iyiyim tatlım geçmişe bakmaya çalışıyorum ama oğluşta hiç rahat vermiyo pc yi kapatmaya çalışıyor sanırım oyun istiyor
sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?