- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #41.601
normal tempoda yuruyusun faydasi olurmuki?benimde burda uzun uzun tempolu yurume sansim yok...ha ev iwleri supermis canim bende basliyim Anneme yardim etmeye:)
evt cnm yemekten snra yürüyüş olur.Afiyet olsun...ohh takil ya misss gibi hava ...
canım ben sınıf öğretmeniyim okullar 19 unda açılıyor
ben uyumuşum daha kendime gelemedim mercimek çorbası yaptım birazdan içecem ama uykulu uykulu oldu salçası az olmuş
yok canım malesef spor yapamıyorum yaşadığım yer küçük bir kasaba yürüyüş imkanı yok evde bişeyler daha yapamadım gerçi bu aralar taşınma temizlik derken baya bir hareketli geçti
sağol canım hep beraber...canımcım bak ben her geçen gün acayip sinir sahibi bi insan olcem ona göre..o yüzden fire yaparken bunu ve de 2 gün sonraki tartıyı düşünnnn....yoksam bi sonrakinde bu kadar yumuşak olmam ne o öle kızartmalar falan...bizim canımız yok mu?biz de yeriz o zaman sen bozunca benim de bozasım gelio bak.cık cık cık(((hadi hayırlı işler canım..ne pişkinim canım o kadar agresiflikten sonra hayırlı işler diom di mi:)))))akşama görüşürüz...
ne yapim ama...patates haslanmasi yesemmiki?
ablaciklar haftada kac kilo vermek salikli?yani 1kilo diye biliyomda ben
aslıcığım nasılsın canım yaa ben kaç gündür gündüzleri giremiyorum kimseye denk gelmiyorum yaa...kızlarıda özledim valla...
canım çokta içme sen şimdiye kadar bir günde içeceğin suyu içmişsin
QUOTE]
evet çok içtim canım ama su içmeyi seviyorum ama zayıflamak adına oluncaa biraz abarttım sanırım
prenses bu çok güzel bir haber bravo sana tebrikler. Darısı bize olsun benimde dolabımdaa kilo aldığım için giyemediğim bir sürü kıyafetim varr ve vermeye kıyamıyorum belki birgün giyeirm umuduyla duruyor
pek heveslendim:)) ayrıca şu memişlerin küçülme olayıdaa çok hoşuma gitti benimkilerde 90 biraz küçülse fena olmayacak :))
ne çok burnumu sokacağm şey olmuş:) yaz yaz bitmedi neysee kimsede kalmadı tekbaşına takılmak zevk vermiyor...
yatışa geçmeden bugünkü akşam yemeğimi yazayım
akşam yemeğim
yarım kase çorba
1 ince dilim ekmek
1 kase tavuk parçacıklı salata yağ nerdeyse yok gibim
akşam düğüe gittik oradada 3-4 çatalcım yaş pasta ama kremasını yemedim.
sonrada soda içtim.
şimdie yarım bardak sür içiyorum.
öğleni telafi ettim kızlarrrrr
sabah görüşmek üzere iigeceler tatlı rüyalar hepinize:)
ooooo hadi bakalım böle güzel sonuçlara insan ne yapmaz....prensesim ben de dün akşam et hakkımı tavuktan kullanıp tavuklu koskoca bir kare borcama yarım göbek marul,4 domates,4 salatalıklık DEEEEVVVV!!! GİBİ Bİ SALATA YAPTIM.çok lezzetliydi tuz yerine balsamik sirke o açığı müthiş kapatıyo ve sirke olduğu için de zararsız sana da tavsiye ederim....haydin bakalım vercez kiloları bu arada tartıda bana bu sabah çookk ama çookkk güzel göründüü..beni cumaya bekleyin anacııımmmmmm....
Aslıcığım bende var video ama yasak mı yüklemek bilmiyorum.
bir sitede de vardı ama sitenin linkini bulamıyorum..bulursam atarım sana.
canım çokta içme sen şimdiye kadar bir günde içeceğin suyu içmişsin
evet çok içtim canım ama su içmeyi seviyorum ama zayıflamak adına oluncaa biraz abarttım sanırım
kızım melek gibi maşallahiyiiym canım dümnün sayımını yaptım say say bitmiyor maşallah
gündüzleri daha çok kalabalık oluyor canım
sen nasılsın defne nasıl üzüyor mu bakalım annesini
eşinle inş sorununuzu halletmişsinizdir
ben geldimmmm gunaydin ablalarim hepinizi opuyom...
dunku menumu yaziyim...
karisik olmus ama 1 gunluk sizinde yardiminizla duzene sokucam INWALLAH.
Su...uzum....3 yesil elma...1 bardak cola...1 bardak cay(2 yada 3 tane kesme weker)...20 :00 once 1 hawlanmis patetes 4 yq yogur +1 saat yuruyus...
sabah 1 dilim kepek ekmek,az peynir,domates,yeşil biber yedim...
zaten benim iştah saat 4 ten sonra açılıyo hehehe....
kızlar bu arada süper bi cilt formülü buldum acayip sıkılaştırıcı bi tonik yüz için....1 maden suyunun kapağını açıp buz dolabına koyuyosunuz...iyice gazı gittikten sonra sabah akşam yüzünüze pamukla yedirin...yaa farkı 2 günde görceksiniz...bi de yeni başka bişey tamamen atmasyon deniyorum..sizce işe yarar mı size de bi danışıyım
kahve fincanının içine 1 tatlı kaşığı nescafe ve 2 damla su ile bi macun yaptım.sonra onu buzdolabına koydum...soğuduktan sonra alıp o macunu göz altıma sürdüm 2 dakka..epey gerildi sonra da yıkadım...ya biraz rolonlar varya kafeinli onlrdan ilham aldım.ve kozmetik sektörüne yepyeni bi nefes ve ürün kazandırdım sanırım.sizce işe yarar mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?