Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bence cok guzel olmus ben tam anlamiyom ama guzel olmus:)

:)) sabah poaçası olmasaydı içime çok dah fazla sinecekti ama öğlene dikkat ettim onun yerine. sende bu listelere bakarak kendine menüler oluşturabilrsin. Ölçüyle yiyeceksin kaşık hesabı yap ama her nimetten faydalandan

Kızlarrr kocam dondurma istiyor uzun zamandır tatlı yemiyorummm küçük bir dilim sade dondurma yiyeblirmiyim. Müsade edermisiniz

selam hatunlar...ne ediiniz?ben bugün firesiz devam ettim sayılır.2.günüm de bitti...sadece tek bi halt ettim ama o kadar da pişman dilim o da bi yemek kaşığı kadar bi lokma vardı dayanamadım malesef...ama kızlar bugün cidden çok zordu...doğru düzgün hiç bi şey yoktu listede..bi de öğlen misafirlerim vardı taze simit almışlar ona bile dayandım...
2. gün
8de 1 fincan kahve,
9.30 1 kesme şeker
12.00 1 dilim salam,
13.30 100 gram yoğurttan tuzsuz ayran
15.30 1 incir
18.30 tavuk (200 gram), yeşil salata,
21.00 bir lokma lokma:))

ya bakınca tek kurtaran akşam yemeği...

bende yapicam bana ne bende pek iyi istiyorummmmm

send eyap sanada vereyim canım yıldızlı pekiyi

Kızlarrr kocam dondurma istiyor uzun zamandır tatlı yemiyorummm küçük bir dilim sade dondurma yiyeblirmiyim. Müsade edermisiniz

hani öğrenmiştin

çok ince bir dilim ye ama
neyseki dondurma en masum tatlılardan biri

selam canım iyiyiz send eiyisindir umarım
çok güzel tebrik ederim canım seni
gerçekten bugün pek fazla bişey yokmuş
simite dayandığın için snei bir ekz daha tebrik ediyorum

isveç diyetii dimi bu arkadaşımm benc eçok güzell nasıl dayanbiliyorsun.. maşallahh.

canım inş düzeltirsiniz aranızı eşini tanımıyorum ama rahatsız olduğun şeyleri açıkca söylesen dinlemez mi

sakın ha say say bitmiyo sonra

şimdiden sıhhatlar olsun canım
teşekkür ederim canım :)) valla bizim sorunumuz iletişim zaten herşey olacağına varacak artık çok zrolamak ta istemiyo insan bi yerden sonra bazı şeyleri..
Neresi güzel yaa hep bir beden büyük giymek durumunda kalıyorum alt 38 üst 40 kavuşmuyor düğmelerrr tombul tombul memeler(
sen o memeleri bir de hamile kaldıktan sonra gör bakalım bu günki hallerini arıyacaksın canımcanım nasılsın bu arada nasıl gidiyor diyet..

tebrik ediyorum seni canım böle devam bakalım kaç çıkacak kilon

ya qercektende hic bir wey yokmus...bu kadar zorlaniyosun etkisin gorersin INWALLAH...

Ablacik sen uzun zamandanmi takimdasin?kilo verdinmi takim halinde?verdiysen kac kilo?ayyy ne cok soru sordum

canım benim sen çok sabırsızsın heralde biz senle tanışamadık tam anlamıyla senin yaşın kaçtı kilon ve olmak istediğin kilo neydi sen bana söle ben seni çok süper motive edecem birazdan

Ahh canim sendemi bebis istiyorsun:) ins en kisa zamanda hayirlisiyla seninde olur, dua ederken benide unutma lutfen. benim suan beklenmeyen adet tarim 26. eger adet olmazsam hamile olurum ins

siz niye calisma yapamiyorsunuz? esin sehirdisinami cikiyor? Sensiz olmaz dun ben izledim, kesin bir gece birlikte olurlar nurgul yesilcay, ve bebek olur, diziler hic sasmaz:)) kac yillik evlisin canim? buarada esinin sperm testini horman testini mutlaka yaptirin, biz 3 .yilimizda esime sperm testi yaptirdik, ilk yillar yaptirsaydik belki daha erken bebek sahibi olurduk. ama kismet ...

Canim bizde 8-9 ay kadar dusukten sonra korunduk. sonra esim varikosel amileyati oldu, bir yil da onun iyilesmesini bekledik. Yani dusukten sonra hemen bebek olur dedi benim doktorum. bir sikinti yasamassiniz dedi. tabi bizim durum farkli amaliyat oldu esim.

sen kafana takma, hacda yapilan bebek dualarin hepsi rabbim kabul ediyor, siz hac gidin gelin hemen hamile kalirsin merak etme canim..

Son düzenleme:
canım merhaba senle ilgi alanlarımız benziyor galiba kitaplar falan :)
bende maden suyunu buzluklarda dondurup her gün bir tanesini yüzümde gezdiriyorum böyle de deneyebilirsin:)
vayyss bu da orjinalmiş..deniyim bende....

kızlar fadikin işyerinde pcsi bozulmıuş yeni alınacakmış o zamana kadar gelemeyecekmiş sıkılıyormuş bizi merak ediyor gelemiyor diye
yaaa ben cde diom bu meryem kelebeğemmm nirde(((

ben hep kiloluydum ünv hayatımda
şöyle geçmişe bakıyorumda yaşanmamış boşa geçmiş yıllarım çok fazla
ooo yılbaşından sonra kim tutar seni.....şu ana kadarki kilon kadar daha vermiş olcen inş..yaza da inceeecciiikk aslı incecik kıyafetlerini daracık koptları giyip haftasonları iki günlük gezilere gitcen inş çiçeeeğğeeeemmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…