- 19 Ekim 2009
- 11.217
- 749
- 413
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #41.641
süper canım tebrikler
bence cok guzel olmus ben tam anlamiyom ama guzel olmus:)
kac kalori tutar acaba o menu
öğrenmeye başlamışım dimii aslı kaptannnn
ne yapiyoz Ablalar?ben kuzey guney izliyorum:)
bende dolgun olsun istiyorum biraz durmadan kilo al ver baya etkilendi yavrucaklar
ne yapiyoz Ablalar?ben kuzey guney izliyorum:)
canım çok tutmaz bir gün için ideal bence
efen canım başlamışsın yıldızlı pekiyi sana
bizim tv nin uydusu yapılmadı daha gelmedi adam tvsiz kaldık
etkilenmezlermii:))) onlarda bizimle büyüyor küçülüyor hehe
bende yapicam bana ne bende pek iyi istiyorummmmm
Kızlarrr kocam dondurma istiyor uzun zamandır tatlı yemiyorummm küçük bir dilim sade dondurma yiyeblirmiyim. Müsade edermisiniz
canım çok tutmaz bir gün için ideal bence
efen canım başlamışsın yıldızlı pekiyi sana
bizim tv nin uydusu yapılmadı daha gelmedi adam tvsiz kaldık
selam hatunlar...ne ediiniz?ben bugün firesiz devam ettim sayılır.2.günüm de bitti...sadece tek bi halt ettim ama o kadar da pişman dilim o da bi yemek kaşığı kadar bi lokma vardı dayanamadım malesef...ama kızlar bugün cidden çok zordu...doğru düzgün hiç bi şey yoktu listede..bi de öğlen misafirlerim vardı taze simit almışlar ona bile dayandım...
2. gün
8de 1 fincan kahve,
9.30 1 kesme şeker
12.00 1 dilim salam,
13.30 100 gram yoğurttan tuzsuz ayran
15.30 1 incir
18.30 tavuk (200 gram), yeşil salata,
21.00 bir lokma lokma:))
ya bakınca tek kurtaran akşam yemeği...
selam hatunlar...ne ediiniz?ben bugün firesiz devam ettim sayılır.2.günüm de bitti...sadece tek bi halt ettim ama o kadar da pişman dilim o da bi yemek kaşığı kadar bi lokma vardı dayanamadım malesef...ama kızlar bugün cidden çok zordu...doğru düzgün hiç bi şey yoktu listede..bi de öğlen misafirlerim vardı taze simit almışlar ona bile dayandım...
2. gün
8de 1 fincan kahve,
9.30 1 kesme şeker
12.00 1 dilim salam,
15.30 1 incir
teşekkür ederim canım :)) valla bizim sorunumuz iletişim zaten herşey olacağına varacak artık çok zrolamak ta istemiyo insan bi yerden sonra bazı şeyleri..canım inş düzeltirsiniz aranızı eşini tanımıyorum ama rahatsız olduğun şeyleri açıkca söylesen dinlemez mi
sakın ha say say bitmiyo sonra
şimdiden sıhhatlar olsun canım
Neresi güzel yaa hep bir beden büyük giymek durumunda kalıyorum alt 38 üst 40 kavuşmuyor düğmelerrr tombul tombul memeler(
2. gün
8de 1 fincan kahve,
9.30 1 kesme şeker
12.00 1 dilim salam,
15.30 1 incir
2. gün
8de 1 fincan kahve,
9.30 1 kesme şeker
12.00 1 dilim salam,
15.30 1 incir
send eyap sanada vereyim canım yıldızlı pekiyi
hani öğrenmiştin
çok ince bir dilim ye ama
neyseki dondurma en masum tatlılardan biri
Ablacik sen uzun zamandanmi takimdasin?kilo verdinmi takim halinde?verdiysen kac kilo?ayyy ne cok soru sordum
prensen ikimizde kaderdaşızzz kilo vermek istiyoruz birde bebek istiyoruzz( inş. rabbim en kısa zamanda nasip eder bizede. bizde 1 yıldır istiyoruz neredeyse ama bu bir yılda 6 defa falan doğru düzgün deneme yapabildik. Diyorumki nekadar safmışım bebek yapmak çok kolay gelirdi korunurken ödüm kopuyordu ya kaza kurşununa gidersem diye DD bilsem bukadar zor olduğunu kasarmıydım kendimi
Show tvde bir film başlası sensiz olmaz diye nurgül yeşilçayın kocasından ayrılmış bir çocuğu var başkasıyla tekrar evleniyor terkar çocuğu düşüüüp bayılıyor kanser ilik nakli lazım anne bir baba bir kardeşten nakil lazım dedimki şimdi eski kocasıyla bir gece birlikte olur tak diyede hamile kalırrr kafayı yerimD bekliyorum emrakla
başla yaa kesinlikle başla çok güzel oluyo çünkü....
canım kesinlikle her gün 1 saat yürüyüş norlam zeminde,40 dakka yürüyüş de koşu bandında yeter de atar bile senin için....
yeşill renk güzeldir..hayrolsun inş..dışardan bi insanın yardımı iile evine güzel bi iilik gelecek inş dielim...
canım özel olmaz ise düşükten sonra ne kadar korundunuz onu sorabilir miyim?ben de bi düşük yaşadım ve hac dönüşü çalışmalara başlamak istiyoruz yaklaşık 8 ay falan olcek...çok mu uzun bi ara acaba?düşükten sonra süreyi uzatınca sorun yaşanıyormuş o yüzden sordum...
olsun yaaa aslım sayar hemi de biz konuşkan hatunları cidden severiz...
vayyss bu da orjinalmiş..deniyim bende....canım merhaba senle ilgi alanlarımız benziyor galiba kitaplar falan :)
bende maden suyunu buzluklarda dondurup her gün bir tanesini yüzümde gezdiriyorum böyle de deneyebilirsin:)
yaaa ben cde diom bu meryem kelebeğemmm nirdekızlar fadikin işyerinde pcsi bozulmıuş yeni alınacakmış o zamana kadar gelemeyecekmiş sıkılıyormuş bizi merak ediyor gelemiyor diye
ooo yılbaşından sonra kim tutar seni.....şu ana kadarki kilon kadar daha vermiş olcen inş..yaza da inceeecciiikk aslı incecik kıyafetlerini daracık koptları giyip haftasonları iki günlük gezilere gitcen inş çiçeeeğğeeeemmmben hep kiloluydum ünv hayatımda
şöyle geçmişe bakıyorumda yaşanmamış boşa geçmiş yıllarım çok fazla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?