Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ablacik sen uzun zamandanmi takimdasin?kilo verdinmi takim halinde?verdiysen kac kilo?ayyy ne cok soru sordum

evet canım ben uzun zamandır bu takımdayım aslında verdiklerimi saysam 30 kilo eder ama ben hep geri aldım benim sorunum en küçük bir sıkıntıda kendimi yemeğe vermek malesef

canım benim sen çok sabırsızsın heralde biz senle tanışamadık tam anlamıyla senin yaşın kaçtı kilon ve olmak istediğin kilo neydi sen bana söle ben seni çok süper motive edecem birazdan

yok aslinda tam bir sabir tawiyim...(oglak burcu malum)... biz taniwmiwdik ama sen yokdun ben yine bir ozet geciyim Adim:Aytac BOYUM 166 Kilom 57 boylee

bugunki menum.

2. gün
Sabah: 1 fincan kahve, 1 kesme şeker
Öğle: 1 dilim sucuk ,
100 gram yogurt( icine salatalik dograyi yedim super oldu)
Akşam:1 biftek (200 gram),
yeşil salata,
1 meyve

13 eylül mesaj sayısı

aynalar *** 38
faTTa83 *** 26
nazco *** 14
emidaf *** izinli
pinkcat87*** 7
prenses88 *** 13
selinay2002***15
dudujan *** izinli
fiyona_07 ***11
mihrace***28
melekaysee***19
_Aytac_ ***30

eline sağlık canım...

güzl olmuş canım.....

süper......

evet canım kelebem çok sıkılıyo burayıda merak ediyo aklı hep burda inş biran önce alınır bilgisayar

inş canım yaza süpe rolmak istiyorum

ay ay ay herkes burda ne güzel

ya canım neresi güzel aslı sayıyo geçmişi dağılın bakalım hepiniz dermişim bide

maşallah maşallah nazar değmez inş

canımcım doğum sonrası şeytsn çok uğraşırmış aman asabiyet olmasın..boşver canım şimdi sus sonra acısını çıkarırsın heriften...

bilmem bence eşin memnundur bu durumdan :78::78::78::78:
yokkk yaaa eşi memnun olmayanlar da olabilir yani:))

ay evet fıstık hemde çok istiyorumm. İnş. 26 sında regl olmasın canım dualarım seninle Allah en kısa zamanda güzel haberleri alırsın. Benim 3 gün gecikti pek heveslendiydim ama bugün geldi yedim kırmızı kartı.(
Benim rahatsızlıklarım oldu yok prolaktin yükseti hap kullandım yok yaram vardı ilaç tadavisi 1,5 ayy ara ( hoş geçmedi ykaılması lazımm artık kaçarı yok). ramazan girdi arayaDD derken birsürü ara verdik öyle hayırlısı olsun canım ne diyeyim. Eşimin testlerini yaptırmadık daha ekim kasım gibi dedi dr. bekliyoruzz.

Sakın üzülme herşeyin hayırlısı Allah bizede nasip edicek birer bebiş merak etme.

Fatmacigim, bugun zorlandinmi isvec diyetinde? okuduguma gore zor gecmis, ama yarindan itibaren alisirsin merak etme. Cumaya kadar kesin kilo verirsin, ve verdigin kilolarla daha bir motive olup 13 gun boyunca diyete devam etmek isteyeceksin:) benim tecrubelerimden dayanaraktan soyluyorum..

bende salatanin icine mutlaka barsamic sirke kulalnirim.esimde cok sevdigi icin her sekilde kullaniyorum, corbanin icine , etin uzerine falan :)) diger sirkeleri tencere tava yikamak icin kullaniyorum, ozellikle normal sirke kireci tencereyi caydanligi cok guzel temizliyor.

elma sirkesinide suya karistirip iciyordum birara. zayiflamaya incelmeye yardimci oluyor.

yokkk yaaa eşi memnun olmayanlar da olabilir yani:))

ne biliyim canım sanki erkekler büyük göğüs sever gibi geliyor :78:

elma sirkesinide suya karistirip iciyordum birara. zayiflamaya incelmeye yardimci oluyor.

ben bir ara elma sirkesi ile balı karıştırıp yemiştim iğrenç bişeydi sonra suya sirke atıp içtim o daha iyiydi
bak aklıma getirdin ben yine başlıyım sirkeli suya

siz tanışırken ben yoktum sanırım canım çalışıyorum her zaman giremiyorum malesef..boyuna göre kilon çok ideal niye daha fazla zayıflamak istiyorsun anlamadım ama vardır tabi senin de kendine göre nedenlerin muhakkak...ben sana şunu söliyim ben iki hafta 3 kiloya yakın kilo verdim sadece düzenli beslenerek tabi spor yaparak ki aralarda kaçamaklar oldu bayram da filan yenilen tatlılar mesela..bunlar olmasa daha da verebileceğime inanıyorum..sadece düzenli beslenerek sabah öğlen akşam öğününü kaçırmadan arlarda sağlıklı şeyler atıştırarak sadece çok az şeyleri keserek çok kolay kilo vereceğine inanıyorum seninde.mesela beyaz ekmeği hayatından çıkar asitli ve hazır içeceklerden uzak dur hazır çorba ve hamur işleri yeme çayından şekeri çıkar canın çok tatlı isterse meyve ve benzeri şeyler ye kuru incir kuru kaysı gibi..öğünlerine çeşitlilik kat çünkü sürekli aynı şeyler yemek kilo kaybını yavaşlatıyo her gün üç fincan yeşil çay iç muhakkak ama düzenli yemeğini muhakkak ye yoksa verdiğin kiloları ilerde daha hızlı bi şekilde geri alırsın...

off yakında kitap yazacaz kızlar burdan öğrendiklerimizle

canim bende 4 yemek kasigi elma sirkesi ( organik), 4 tatli kasigi bal , 1 litre ilik suyun icine karistirip ictim bir ay. ve o ay cok guzel idrar sokturdu ve incelmeme neden oldu.

gecen ay kardesime de soyledim, oda yapti bir ayda 3 kilo verdi. ekmegi kesti, bu karisimi hergun sabah aksam bir bardak icti. onun metobolizmasi az calistigi halde guzel sonuc elde etti masallah.

valla sabır taşına döndüm zaten fatmacığım sabrediyoz yine işte...
erkeğine göre değişiyo canım oo
ben bunu ilk hafta yaptım çok güzel kilo verdim ama sonra bıraktım sanki midem ağrır gibi oldu sanırsam

Son düzenleme:

çok güzel açıklamışsın canım
evet yakında uzman olcaz

selam canım iyiyiz send eiyisindir umarım
çok güzel tebrik ederim canım seni
gerçekten bugün pek fazla bişey yokmuş
simite dayandığın için snei bir ekz daha tebrik ediyorum

isveç diyetii dimi bu arkadaşımm benc eçok güzell nasıl dayanbiliyorsun.. maşallahh.

ya qercektende hic bir wey yokmus...bu kadar zorlaniyosun etkisin gorersin INWALLAH...
kızlar sağolun desteğiniz için..Allahtan burası var...yoksa dayanamazdım inanın...

canımcım sende dua listesindesin inş ben gelmeden sen hayır haber alırsın..hatta gitmeden yani 26sında..

yaa evet bugün zor geçti ama sanırım asıl neden misaifr ağırlamış olmam...prenses kız sirkeyle kireci nasıl gideriyon hiç duymamıştım da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…