- 19 Ekim 2009
- 11.217
- 749
- 413
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #41.801
normal olan o kuzum biz zayıf olmak istiyoruz sorun orda....
faceniz yok mu kızlar?
senin ozaman sadece bölgesel kilon var.spor spor spor yane ::)
tamam ekledim kırmızı montlu :)
valla maşallah gayet hoşsun.bende aynı şeyi söyleyeceğim kilolu görünmüyorsun :)
canım saç dökülmene iyi geldimi peki benim de felaket dökülüyo defneyi emzirdiğim için..
selam kızlar ayşe aytaç nasılsınız bende geçmişe bakmaya çalışıyordum ama oku oku bitmiyor
inş canım bi olsam sonra kim tutar beni
paraya girdik canım bu aralar altın aldı başını gidiyo nasıl evleneceksek
ben 29 ev arkadaşlarımdan biri 30 diğeride 28 yaşında kızlara geçen dedim ki sakın altın düşmeden evlenmeyelim sonra millet durdular durdular altın tavan yapınca evleneceği tuttular deyip küfür etmesinler arkamızdan dedim
inş cnaım hayırlısı ama biliyorsun benim gözümde dereceye girmek yok ilk etapta herkesin çaba gösterip azda olsa kilo vermesi önemli olan bu
süprizzzzzzzzzzzzz meleklerimmmm ben geldimmmmm telf. bağlanmaya çalıştım ve yuppiiiiii başardım yaaaa ofistekip.c mahvolmuş bi halde sabırla yapılmasını bekliyorum tabii b u süreç beni delirtiyor:95::95::95::95::95::95:
ama amaaa ben sizii çok özledimm çok özlüyorum yaaa kızlarrrrrrrrr nasılsın iyimsiinizzz kendinize dikkatt ediiinn olurmuuuu hepinzi öpüyorumm kocamnnnnnnn
siiziii özledim kızlarrrr
ay kızlar bgün öğleyemeğimdee çok güzel soslar mezeler vardı yemedim tuttum kendimi.
paprika sos, zeytinyağı, ezmeler ekmekler hele sıcacık pufutuk pufutuk gözümün önünde uçuçuşuyorr hala yemedim ama
Kızlar kocmaıda diyete soktum ben.
az önce sordum msn den ne yedin diye
ilknur:
öğlen ne yedin canım
EmRe:
corba patlıcan musakka bulgur salata
ilknur:
patlıcan yememişssindir
kalmıştırr
ii sevindim
EmRe:
yedim
ilknur:
aaaaaa
aaaa
EmRe:
mecburen
doymak içi
aksam ac kaldık
ilknur:
EmRe:
öğlen yiyem bare.
ilknur:
aşk olsun sana
yaws patlıcan sevmezz adamı nekadar aç bırakmşımki patlıcanı yemiş
inş canım bi olsam sonra kim tutar beni
paraya girdik canım bu aralar altın aldı başını gidiyo nasıl evleneceksek
ben 29 ev arkadaşlarımdan biri 30 diğeride 28 yaşında kızlara geçen dedim ki sakın altın düşmeden evlenmeyelim sonra millet durdular durdular altın tavan yapınca evleneceği tuttular deyip küfür etmesinler arkamızdan dedim
inş cnaım hayırlısı ama biliyorsun benim gözümde dereceye girmek yok ilk etapta herkesin çaba gösterip azda olsa kilo vermesi önemli olan bu
süprizzzzzzzzzzzzz meleklerimmmm ben geldimmmmm telf. bağlanmaya çalıştım ve yuppiiiiii başardım yaaaa ofistekip.c mahvolmuş bi halde sabırla yapılmasını bekliyorum tabii b u süreç beni delirtiyor:95::95::95::95::95::95:
ama amaaa ben sizii çok özledimm çok özlüyorum yaaa kızlarrrrrrrrr nasılsın iyimsiinizzz kendinize dikkatt ediiinn olurmuuuu hepinzi öpüyorumm kocamnnnnnnn
ay kızlar bgün öğleyemeğimdee çok güzel soslar mezeler vardı yemedim tuttum kendimi.
paprika sos, zeytinyağı, ezmeler ekmekler hele sıcacık pufutuk pufutuk gözümün önünde uçuçuşuyorr hala yemedim ama
Kızlar kocmaıda diyete soktum ben.
az önce sordum msn den ne yedin diye
ilknur:
öğlen ne yedin canım
EmRe:
corba patlıcan musakka bulgur salata
ilknur:
patlıcan yememişssindir
kalmıştırr
ii sevindim
EmRe:
yedim
ilknur:
aaaaaa
aaaa
EmRe:
mecburen
doymak içi
aksam ac kaldık
ilknur:
EmRe:
öğlen yiyem bare.
ilknur:
aşk olsun sana
yaws patlıcan sevmezz adamı nekadar aç bırakmşımki patlıcanı yemiş
sağol cnm sen nasılsın?nasıl gidiyor diyet işleri?
Ay çok hoşssun çok güldüm. ay hala pişmedi yemekDD siz uyudunuzz tabiii ohhhh
yine kapmış yaaa:))) gitti benim birincilik neyseee ben sneinle yarışmayayım dişime göre başka birini bulayım.:) ilerleyen günlerde sana rakip olamDD
bak ablacim bak...ben zayiflamayi falan unutdum eylence icin yapiyom haha...gercekten nerde kaldi bu ablisler (( burda saat 13 oldu..hehe
selam kızlar nasılsınız eve daha yeni geldim
sende hoş geldin güzelim nasılsın nasıl gidiyoselam kızlar nasılsınız??
biliyorum uzun zamandır yokum ve izin de alamadım
netimizde sorun vardı ve daha sonra da halama ve amcama gitmek zorunda kaldım onlarda da net yoktu dolayısıyla size haber veremedim çok özür diliyorum
ve takımdan çıkarıldıysamda saygı duyuyorum çünkü hatalıyım gerçekten ama anlattığım gibi..
ee neler yapıyorsunuz?nasıl gidiyor?
selam kızlar nasılsınız??
biliyorum uzun zamandır yokum ve izin de alamadım
netimizde sorun vardı ve daha sonra da halama ve amcama gitmek zorunda kaldım onlarda da net yoktu dolayısıyla size haber veremedim çok özür diliyorum
ve takımdan çıkarıldıysamda saygı duyuyorum çünkü hatalıyım gerçekten ama anlattığım gibi..
ee neler yapıyorsunuz?nasıl gidiyor?
selam kızlar nasılsınız eve daha yeni geldim
sende hoş geldin güzelim nasılsın nasıl gidiyo
ah tatlım ya keşke haber verebilseydin bu gibi durumlar için aslıya telefon nosu bırakalım kızlar bende bırakıcam net olmazsa telden mutlaka birbirimize haber verebiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?