Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

valla maşallah gayet hoşsun.bende aynı şeyi söyleyeceğim kilolu görünmüyorsun :)

ay teşekkür ederim bende senin için aynı şeyi söyleceğim çok hoşsun hayatım.
Kilo konusu iştee sanırım psikolojik öyle görünüyorum belki ama isteidğim kiloya uşabilirsem daha çok mutlu olacağım.

selam kızlar ayşe aytaç nasılsınız bende geçmişe bakmaya çalışıyordum ama oku oku bitmiyor

canım saç dökülmene iyi geldimi peki benim de felaket dökülüyo defneyi emzirdiğim için..

tatlım senin dökülmesi normal doğumdan sonra bir süre yoğun bir şekilde dökülme oluyor hormonlardan sonra geçiyor üzülme bunun için

evet aslı bir verelim kim tutar bizi

eh dereceyede girsek fena olmaz hani

kuzuuuuuum özledik seni bir an önce yapılsın o pc bak çok fena olacak

sana koca bir tebrik koyuyorum şeker irade bu işte

oyyy yazık adama demiycem oda versin nolcakki hep kadınlarmı uğraşçak kilo vercez diye birazda onlar sıksınlar bakalım kendilerini

evet aslı bir verelim kim tutar bizi

eh dereceyede girsek fena olmaz hani

kuzuuuuuum özledik seni bir an önce yapılsın o pc bak çok fena olacak

sana koca bir tebrik koyuyorum şeker irade bu işte

oyyy yazık adama demiycem oda versin nolcakki hep kadınlarmı uğraşçak kilo vercez diye birazda onlar sıksınlar bakalım kendilerini

selam kızlar nasılsınız??
biliyorum uzun zamandır yokum ve izin de alamadım
netimizde sorun vardı ve daha sonra da halama ve amcama gitmek zorunda kaldım onlarda da net yoktu dolayısıyla size haber veremedim çok özür diliyorum
ve takımdan çıkarıldıysamda saygı duyuyorum çünkü hatalıyım gerçekten ama anlattığım gibi..
ee neler yapıyorsunuz?nasıl gidiyor?

sağol cnm sen nasılsın?nasıl gidiyor diyet işleri?

iyi gidiyor tatlım dün akşam nişan vardı oraya gittim giderkende bayramda giydiğim ve bana dırın dırın içine zorla girdiğim
elbiseyi giydim özellikle dar almıştım
ama akşam giydiğimde öle içine zorla girmedim gayet rahat artık dar gelmiyo demekki bayramdan beri incelmişim
eşimde söyledi geçengün zayıfladığın belli oluyo diye çok mutlu oldum yani
yarın iyi bir sonuç bekliyorum en azından 1 kilo

Ay çok hoşssun çok güldüm. ay hala pişmedi yemekDD siz uyudunuzz tabiii ohhhh

yine kapmış yaaa:))) gitti benim birincilik neyseee ben sneinle yarışmayayım dişime göre başka birini bulayım.:) ilerleyen günlerde sana rakip olam DD

bugün olabilirsin canım

hoşgeldin cnaım bizde seni çok özledik kısa sürede aramıza dönmen dileğiyle

bak ablacim bak...ben zayiflamayi falan unutdum eylence icin yapiyom haha...gercekten nerde kaldi bu ablisler (( burda saat 13 oldu..hehe

ben haber vermişytim akşama kadar yokum diye

selam kızlar nasılsınız eve daha yeni geldim

hoş geldin tatlım gittinmi güne kaçamak yok demi rapor ver bakeeem

sende hoş geldin güzelim nasılsın nasıl gidiyo
ah tatlım ya keşke haber verebilseydin bu gibi durumlar için aslıya telefon nosu bırakalım kızlar bende bırakıcam net olmazsa telden mutlaka birbirimize haber verebiliriz

slm canım haber vermediğin için kurallar gereği diskalifiye oldun canım sende bunu biliyorsun isteyerek yaptığımız bişey değil ama kuralların işlemesi lazım
keşke bir internet kafeden bir mesaj atıp haber verseydin izinli yazardık seni

canım ne yapalım ben sivastayım ev taşıdım okul pazartesi açılıyor onun hazırlıkları ile uğraşıyorum

hoşbuldumm canımmm
iyiyim Allaha şükür daha yeni evime geldimm
evet ya keşke telefon falan verseydik birbirimize çok iyi olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…