Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Hosgeldin caniim, aksilik iste net bozulunca insan yapacak birsey bulamiyor:) gecmis olsun. tekrardan hosgeldin takimimiza.

Cook cook sevindim canim zorlanmadan elbise giymek insani cok mutlu ediyor. bide esindende guzel sozler duyduysan

hoş geldin tatlım gittinmi güne kaçamak yok demi rapor ver bakeeem

gittim canım

sabah
yarım kk kadar peynir
2 zeytin
1 çatal reçel
1 bardak şekersiz çay
1 dilim ekmek

öğle yani gün
3 kaşık patates salatası
2 sarma
yarım poğaça
yarım dilim pasta
3 bardak şekersiz çay

evet tatlım tahmin ettim zaten,sizi de haklı buluyorum olsun sorun değil yine de gelip burada yazabilirim size değil mi???
okullarda başladı dimi umarım çok güzel bi sene geçirirsiniz tatlım

evet tatlım tahmin ettim zaten,sizi de haklı buluyorum olsun sorun değil yine de gelip burada yazabilirim size değil mi???
okullarda başladı dimi umarım çok güzel bi sene geçirirsiniz tatlım

evet canım tabi gelip yazabilirsin bizim için hiç sorun olmaz listede adının olması çokta önemli değil
inş canım güzel geçer biraz okulumuz karışık bu sene daha müdürümüz yok en önemli branş öğretmenleri yok ve atamada yok ne olacak bu sene bilmiyorum

hayırlısı olsun tatlım düzelir herşey inşallah..

Kizlar bugunki menum:

3. gün
Sabah: 1 fincan kahve, 1 kesme şeker, 1 dilim kızarmış ekmek
Öğle: Haşlanmış ıspanak, 1 domates, 1 meyve
Akşam: 2 katı yumurta, 1 dilim salam, yeşil salata

suanda dusumu aldim, sabah kahvemi iciyorum. bugun 3.gunu diyetimin

fatmacigim bugun izinlimisin ? nasil gecti diyetin canim

süpersin canım

malesef canım diskalifiye olan bir üye bir daha hiç bir takıma giremez

sağoll tatlım düşündüğün için
ama buraya gelip yazabileceksem size o kadar da önemli değill takımdan çıkmış olmam

Anliyorum:2::2::2:

elifsu nekadar iyi kalplisin anlayisla karsiliyorsun diskalifiye olsan bile mutlaka paylasimda bulun tamammi , bekliyoruz iyi haberlerini. ve evde yaptigin o lezzetli yemeklerin tarifini

kaptancigim ben kilo bildirimi yapayim bari. aslinda yarin bildirebilsem daha fazla vermis olurum ama napalim ....

54.5 yeni kilom.

evet tatlım ya bende çok mutlu oldum inan

hoşbuldumm canımmm
iyiyim Allaha şükür daha yeni evime geldimm
evet ya keşke telefon falan verseydik birbirimize çok iyi olurdu

ah be güzelim sonradan geliyo biz türklerin aklına herşey benimde hafta sonundaki cezadan sonra geldi aklım başıma

süpersin canım

ay aslı çok sevindim inan akşam o elbiseyi çok beğenmiştim başka bedenide yoktu olsun kilo vericem deyip dar falan almıştım bayramdada inat edip giymiştim zorla ama akşam giyince havalara uçtum 1 2 kilo daha verirsem çok daha iyi olucak biraz bolluk olunca dahada mutlu olucam

kızlar bugün bu net beni çıldırttı mesaj atıyorum gitmesi için bir saat bekliyo sayfalar geç acılıyo sizdede öylemi yoksa yaaaaaa
:84::84::84::84::84::84::84::84::84:

kızlar bugün bu net beni çıldırttı mesaj atıyorum gitmesi için bir saat bekliyo sayfalar geç acılıyo sizdede öylemi yoksa yaaaaaa
:84::84::84::84::84::84::84::84::84:

canim bende de oyle yaa. cok gec sayfalar aciliyor. sanirim kk da sorun var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…