- 3 Temmuz 2009
- 1.905
- 81
- 163
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #41.821
selam kızlar nasılsınız??
biliyorum uzun zamandır yokum ve izin de alamadım
netimizde sorun vardı ve daha sonra da halama ve amcama gitmek zorunda kaldım onlarda da net yoktu dolayısıyla size haber veremedim çok özür diliyorum
ve takımdan çıkarıldıysamda saygı duyuyorum çünkü hatalıyım gerçekten ama anlattığım gibi..
ee neler yapıyorsunuz?nasıl gidiyor?
iyi gidiyor tatlım dün akşam nişan vardı oraya gittim giderkende bayramda giydiğim ve bana dırın dırın içine zorla girdiğim
elbiseyi giydim özellikle dar almıştım
ama akşam giydiğimde öle içine zorla girmedim gayet rahat artık dar gelmiyo demekki bayramdan beri incelmişim
eşimde söyledi geçengün zayıfladığın belli oluyo diye çok mutlu oldum yani
yarın iyi bir sonuç bekliyorum en azından 1 kilo
hoş geldin tatlım gittinmi güne kaçamak yok demi rapor ver bakeeem
slm canım haber vermediğin için kurallar gereği diskalifiye oldun canım sende bunu biliyorsun isteyerek yaptığımız bişey değil ama kuralların işlemesi lazım
keşke bir internet kafeden bir mesaj atıp haber verseydin izinli yazardık seni
canım ne yapalım ben sivastayım ev taşıdım okul pazartesi açılıyor onun hazırlıkları ile uğraşıyorum
evet tatlım tahmin ettim zaten,sizi de haklı buluyorum olsun sorun değil yine de gelip burada yazabilirim size değil mi???
okullarda başladı dimi umarım çok güzel bi sene geçirirsiniz tatlım
Hosgeldin caniim, aksilik iste net bozulunca insan yapacak birsey bulamiyor:) gecmis olsun. tekrardan hosgeldin takimimiza.
evet canım tabi gelip yazabilirsin bizim için hiç sorun olmaz listede adının olması çokta önemli değil
inş canım güzel geçer biraz okulumuz karışık bu sene daha müdürümüz yok en önemli branş öğretmenleri yok ve atamada yok ne olacak bu sene bilmiyorum
Kaptan elifsu hergun paylasimda bulunuyordu tekrardan takima alsak olmazmi yaww:82::82::82::82:
Kaptan elifsu hergun paylasimda bulunuyordu tekrardan takima alsak olmazmi yaww:82::82::82::82:
iyi gidiyor tatlım dün akşam nişan vardı oraya gittim giderkende bayramda giydiğim ve bana dırın dırın içine zorla girdiğim
elbiseyi giydim özellikle dar almıştım
ama akşam giydiğimde öle içine zorla girmedim gayet rahat artık dar gelmiyo demekki bayramdan beri incelmişim
eşimde söyledi geçengün zayıfladığın belli oluyo diye çok mutlu oldum yani
yarın iyi bir sonuç bekliyorum en azından 1 kilo
malesef canım diskalifiye olan bir üye bir daha hiç bir takıma giremez
sağoll tatlım düşündüğün için
ama buraya gelip yazabileceksem size o kadar da önemli değill takımdan çıkmış olmam
evet tatlım ya bende çok mutlu oldum inanHosgeldin caniim, aksilik iste net bozulunca insan yapacak birsey bulamiyor:) gecmis olsun. tekrardan hosgeldin takimimiza.
Cook cook sevindim canimzorlanmadan elbise giymek insani cok mutlu ediyor. bide esindende guzel sozler duyduysan
hoşbuldumm canımmm
iyiyim Allaha şükür daha yeni evime geldimm
evet ya keşke telefon falan verseydik birbirimize çok iyi olurdu
süpersin canım
sağoll tatlım düşündüğün için
ama buraya gelip yazabileceksem size o kadar da önemli değill takımdan çıkmış olmam
kızlar bugün bu net beni çıldırttı mesaj atıyorum gitmesi için bir saat bekliyo sayfalar geç acılıyo sizdede öylemi yoksa yaaaaaa
:84::84::84::84::84::84::84::84::84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?