Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

aman hiç sorma..ek dersleri kesmeyi falanda düşünüyorlarmış ya Allah'tan sadece bizimkileri almayacaklarmış elimizden.bir sürü proje var hani ne değişiyor.3 dönemdir cok kotu..

sorma canım o kadar açık var ama başka işlerle uğraşıyo bakan bey sanki bütün okullar dört dörtlükte okullar akşamda haftasonuda açık olacak

günaydın kızlar yeni uyandım daha.başım cok agrıyo((((

geçmiş olsun canım

:)) afiyet olsun şekerim :) beni bıraksalar ben kocaman bir pizzzayıda götürürüm hala. bende bugün sana özendim iimi:) aslında ben söylemedim hehe ama yemek durumunda kaldım.

söyle bakalım ne yedin

aferim sana

kızlar benim mutfakla oturma odası bir arada ortada ikisini birbirinden ayıran bizim yemek masası olarak kullandığımız bir bar var oğluş artık büyüdü ve o barın üstünden atlayıp kolayca mutfağa girip ortalığı birbirine katıyodu bizde barı yükselttik
akşam marangoz geldi ben nişandayken 30 cm ayak taktı altına
eve bir geldim şok oldum bizim bar kazulet gibi bişi olmuş çok kaba çok canım sıkıldı akşamdan beri düşünüyorum bu barı nasıl kibarlaştırcam diye kafayı yedim yok çaresi oğluşun mutfak yolunu kesmeninde başka çaresi yok nolcak bilmem

prensescim bu haftayı diyorum yarın cuma sen erken gelemiyorsun şimdi söyler misin kilonu 10 dk geçmeden mesaj atamıyorum da

Canim , keske usta varken sende basinda dursaydin? baska alternatif ne var ? cocuk kac yasinda? konusup anlatsan buradan birdaha atlama falan diye ? dinlemezmi ki?

canım keşke resmini yükleyebilsen buraya bizde sana fikir verebiliriz şimdi görmeden bişey diyemiyorum

kızlar ben yemek yapma işine başlıyorum napıcam onuda bilmiyorum ya bi gidem bakam buzdolabının başına ne çıkçak ortaya

Canim , keske usta varken sende basinda dursaydin? baska alternatif ne var ? cocuk kac yasinda? konusup anlatsan buradan birdaha atlama falan diye ? dinlemezmi ki?

tatlım benm oğluşla konuşurumda onun beni dinleyip birdaha oradan atlamama ihtimali yok
dinlemez kimseyi
başka alternetif yok gibi bişi bir alternetif var oda barı daraltmak ama onuda marangoz yeniden yap daha kolay diyo altı çekmeceli dolap çünkü yani çok pahalıya çıkıyor nolcak bilmiyorum ama ben bu koca şeyi evimin ortasında hiç sevmedim
:26::26::26::26::26::26::26:
canım keşke resmini yükleyebilsen buraya bizde sana fikir verebiliriz şimdi görmeden bişey diyemiyorum

of aslı resmini yükleyemem çünkü benim kameranın pc ye aktarma kablosu kayıp sanırım bir yerlerde bıraktık hiçbir resim video falan yükleyemiyorum yani
bakalım düşüncez bişiler kocişte tutmuş birkaçgün geçsin gözün alışır senin deyip duruyo

Anliyorum:2::2::2:

elifsu nekadar iyi kalplisin anlayisla karsiliyorsun diskalifiye olsan bile mutlaka paylasimda bulun tamammi , bekliyoruz iyi haberlerini. ve evde yaptigin o lezzetli yemeklerin tarifini

tabi bulunacağım canım
inşallah iyi haberler verebilirim
tarifleri vermek isterdim ama okul başlayınca yurtta olacağım için yemek yapamam

vayy süpersin bendede aynı durum var ama spor yapıyorum sıkılaşma vra sanırım..ayy inş bende 66'yı görürsem cok mutlu olurum.gerçi 5 gündür diyet yapıyorum.1 kilo gitmez herhal 5günde

kızlar yarın öğlen 12 ye kadar kilolarınızı bildirmeyi unutmayın

mihrace ve melekaysee takıma alındınız yarın listede olacaksınız inş hedefinize ulaşırsınız

_Aytac_ canım senin deneme süren devam ediyor ama yarın yine kilo bildirimi yapıyorsun o senin başlangıç kilo olacak ama yarın kilo vermişsen birden kararımız değişebilir

Son düzenleme:
vayy süpersin bendede aynı durum var ama spor yapıyorum sıkılaşma vra sanırım..ayy inş bende 66'yı görürsem cok mutlu olurum.gerçi 5 gündür diyet yapıyorum.1 kilo gitmez herhal 5günde

canım gidebilir ilk hafta vücuttan su gidiyor o yüzden fazla oluyor verilen kilo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…