- 3 Temmuz 2009
- 1.905
- 81
- 163
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #41.841
prenses kilonu yazdın mı canım :26:
kaptancigim ben kilo bildirimi yapayim bari. aslinda yarin bildirebilsem daha fazla vermis olurum ama napalim ....
54.5 yeni kilom.
prenses kilonu yazdın mı canım :26:
aman hiç sorma..ek dersleri kesmeyi falanda düşünüyorlarmış ya Allah'tan sadece bizimkileri almayacaklarmış elimizden.bir sürü proje var hani ne değişiyor.3 dönemdir cok kotu..
günaydın kızlar yeni uyandım daha.başım cok agrıyo((((
:)) afiyet olsun şekerim :) beni bıraksalar ben kocaman bir pizzzayıda götürürüm hala.bende bugün sana özendim iimi:) aslında ben söylemedim hehe ama yemek durumunda kaldım.
ay kızlar bgün öğleyemeğimdee çok güzel soslar mezeler vardı yemedim tuttum kendimi.
paprika sos, zeytinyağı, ezmeler ekmekler hele sıcacık pufutuk pufutuk gözümün önünde uçuçuşuyorr hala yemedim ama
kızlar benim mutfakla oturma odası bir arada ortada ikisini birbirinden ayıran bizim yemek masası olarak kullandığımız bir bar var oğluş artık büyüdü ve o barın üstünden atlayıp kolayca mutfağa girip ortalığı birbirine katıyodu bizde barı yükselttik
akşam marangoz geldi ben nişandayken 30 cm ayak taktı altına
eve bir geldim şok oldum bizim bar kazulet gibi bişi olmuş çok kaba çok canım sıkıldı akşamdan beri düşünüyorum bu barı nasıl kibarlaştırcam diye kafayı yedim yok çaresi oğluşun mutfak yolunu kesmeninde başka çaresi yok nolcak bilmem
kızlar benim mutfakla oturma odası bir arada ortada ikisini birbirinden ayıran bizim yemek masası olarak kullandığımız bir bar var oğluş artık büyüdü ve o barın üstünden atlayıp kolayca mutfağa girip ortalığı birbirine katıyodu bizde barı yükselttik
akşam marangoz geldi ben nişandayken 30 cm ayak taktı altına
eve bir geldim şok oldum bizim bar kazulet gibi bişi olmuş çok kaba çok canım sıkıldı akşamdan beri düşünüyorum bu barı nasıl kibarlaştırcam diye kafayı yedim yok çaresi oğluşun mutfak yolunu kesmeninde başka çaresi yok nolcak bilmem
prensescim bu haftayı diyorum yarın cuma sen erken gelemiyorsun şimdi söyler misin kilonu 10 dk geçmeden mesaj atamıyorum da
canim alinti yaptim , belki gormemisindir diye
Canim , keske usta varken sende basinda dursaydin? baska alternatif ne var ? cocuk kac yasinda? konusup anlatsan buradan birdaha atlama falan diye ? dinlemezmi ki?
canım keşke resmini yükleyebilsen buraya bizde sana fikir verebiliriz şimdi görmeden bişey diyemiyorum
Canimcigim, 2 kere bildirim yaptim az once, 2 dk once nasil gormedin? ozelede mesaj attim.
neyse gene yazayim 54.5 .
Anliyorum:2::2::2:
elifsu nekadar iyi kalplisin anlayisla karsiliyorsundiskalifiye olsan bile mutlaka paylasimda bulun tamammi , bekliyoruz iyi haberlerini. ve evde yaptigin o lezzetli yemeklerin tarifini
ah be güzelim sonradan geliyo biz türklerin aklına herşey benimde hafta sonundaki cezadan sonra geldi aklım başıma
gel canım herzaman bekleriz hem sende kopmamış olursun diyetten
burda yokken almadın demi kilo durumlar nasıl
iyi gidiyor tatlım dün akşam nişan vardı oraya gittim giderkende bayramda giydiğim ve bana dırın dırın içine zorla girdiğim
elbiseyi giydim özellikle dar almıştım
ama akşam giydiğimde öle içine zorla girmedim gayet rahat artık dar gelmiyo demekki bayramdan beri incelmişim
eşimde söyledi geçengün zayıfladığın belli oluyo diye çok mutlu oldum yani
yarın iyi bir sonuç bekliyorum en azından 1 kilo
vayy süpersin bendede aynı durum var ama spor yapıyorum sıkılaşma vra sanırım..ayy inş bende 66'yı görürsem cok mutlu olurum.gerçi 5 gündür diyet yapıyorum.1 kilo gitmez herhal 5günde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?