- 19 Ekim 2009
- 11.217
- 749
- 413
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #42.081
ellerine sağlık cnaım..hakkaten bu hafta iidik çok şükür...14. TAKIM 223. ETAP
aynalar ( 95,1 / 94,5 / 0,6 / 0,63% )
faTTa83 ( 74,4 / 73,1 / 1,3 / 1,75% )
nazco ( 76,2 /75,5/0,4/0,55%) Geçen hafta bildirimde bulunmadığı için kilosu ikiye bölündü
emidaf ( 68,0 / 67,8 / 0,2 / 0,29% )
pinkcat87 ( 64,7 / 64,3 / 0,2 /0,61%)222. etapta izne ayrıldı kilosu 2'ye bölündü
prenses88 ( 55,8 / 54,5 / 1,3 / 2,33% )
selinay2002 ( 67,0 / 66,5/ 0,3 / 0,45%) 222. etapta izne ayrıldı kilosu 2'ye bölündü
gozdee07 ( 58,8 ) kendi isteği ile takımdan ayrıldı
dudujan ( 97,9 / 97,0 / 0,9 / 0,92%)
fiyona_07 ( 66,6 / 65,1 / 1,5 / 2,25% )
irras_ ( 87,9 )13.takıma transfer oldu
mihracee (65,0 / 63,5 / 1,5 / 2,31%)yeni üye hedef kilo 60
melekaysee (67,5 / 66,4 / 1,1 / 1,63 %)yeni üye hedef kilo 57
_Aytac_ (
14. TAKIM YÜZDE ORTALAMASI
kızlar canım cok sıkıldı bugün ücretli öğretmenlikler belli oldu.ben seçilmemişim.gerçi üzülmeme gerek yok çünkü elimden gelen birşey yok şans ve büyük oranda TORPİL işi.neyse bakalım kısmet değilmiş.ama üzülüyo insanönümüzdeki maçlara bakıcaz artık formasyon ve kpss.kpss kursuna yazılcam bu sene.formasyon olsun olmasın.:/
yemek pişriiorm
haşlanmış patates ve havuçla tavuk
suyuna çorba ve pilav
menüm bu kızlar:))
ben kacıyorum bir daha giremem herhalde kızlar..iradelerimize hakim olmamız dileğiyle görüşürüzzzzz
selam kızlar elektrik yeni geldi bende hemen buraya koştum
slmmm kızlarrr ben geldimm nasılsınız bakalım..
Bir geçmişi okuyup geleyim fıstıklar ben yokken neler kaynatmışsınızz:))
bu arada akşam yemeğimi yazayım
yarım kase çorba
1 küçük dilim börek (4 lokma)
1 domates
1 salatal
1-2 yeşil biber
3 yk yoğurt.
1 dilim kavun
45 dk yürüyüş
kızlar ikinci olmuşuz tebrik ediyorum
Ellerine saglik nazco . Gecen hafta kilo bildirimi yapmayan arkadaslarin kilosu 2 ye bolunmeseydi 1 .olurduk sanirim.
Bugunki menum :
Sabah: 1 fincan kahve,1 dilim kızarmış ekmek , 25gr peynir
Öğle: 1 katı yumurta, 1 rendelenmiş havuç,
Akşam: 2 dilim portakalın suyu, 100 gram yoğurt
aksam caya arkadasa davetliyim, ikramlardan azar azar yerim artik.
ikincimi olmuşuz nee
kızlar ikinci olmuşuz tebrik ediyorum
bugün kızlar bütün aksilikle rüstüste geldi fadikin pc bozuk zaten bizimde sabahtan beri elektrik yok arıza varmış onu yapıyorlarmış
sağolsun nazmiyem yardım etti liste için
bir daha çok teşekkür ederim canım
saol teşekkür ederim bu hafta iş tempomda çoktu hem iş hem ev hem defne hemde spor biraz da stres üzüntü iyi kilo verdirdiler bana ama en çok buranın katkısı var çoğu kez tabak tabak yediğim yemikleri bir dilimle sınırlandıramadığım tatlıları burdaki arkadaşlar sayesinde durdurdum...bizim dayanışmamız güzel yaa
canımcım onun yerine keşke bi çiğ köfte dürüm yeseydin..hem acı sayesinde tokluk hissederdin hem de kalorisi çok uygun...diğer türlü insan lezzetli şeyler yemek istediğinde azıcık yiyo çok kalorili...ama doymuyo malesef((
kilonun ikiye bölünmesi nedemek canımm
hımsss çokk azz yemişssin gün boyuu, çayda dikkat et hayatım günün acısını çıkarmaaaa dikkatli olursan gayet başarılı ii oturmalarrr
kimsee tatlı yemiyor farkındamısınız kızlarrr:))) herkes tatlı ihtiyacını meyvelerden alıyorrrr süperr bu yaa canım tatlı çekmiyor böyle kimse yazmayınca
hoşşgeldin canım...meyveyi hemen yemekten sonra yememişsindir di mi şekerceğizim
EvettHiç aklıma gelmedi canım yaaa (
Öğlenleri biz yemekleri dışarıdan söylüyoruz canımmm o yüzden hep hazır yemek durumundayımm söyleyebileceğim en küçük porsiyon onlardıı(
yani iş arkadaşları pizza,döner,lahmacunpide vs.. öylerken ben salata çorbaaa az porsiyonlu yemekler tercih etmek durumundayı çok zor oluyor en masumu bu geldi gözümeee ama birdahaki tercihim dediğin gibi olacak. Teşekkürler canım.
canımcım kilonun ikiye bölünmesi şu demek..bir hafta kilo bildirimi yapmazsan ya da izin alırsan bir sonraki hafta verdiğin kilo ikiye bölünüyor ya da kaç hafta yoksan o hafta sayısına bölünüyor bildirimlerde..mesela 1 aylık izin alıp gittin dielim..döndüğünde verdiğin kiloyu 4e bölüyorlar onu ekliyorlar.o şekilde tekrar dahil ediliyorsun yarışmaya..yoksa 2 hafta ara verip sonraki hafat verdiğin iki haftalık kiloyu ya da aldığın 2 haftalık kiloyu yazmak adaletsizlik olur kararı çıkmıştı zamanında bütün gruplardan...
canıımcım biz prensesle şok diet yapıos isveç dieti 13 günlük...her ne kadar karşılaşıp yazışamıyor ve paylaşımda aynı zamanda bulunamıyorsak da bu şekilde beraber yapmak ii motive ediyor
misal ben de bugün 4.günündeyim bu dietin.yediklerim
sabah 1 fincan kahve,1 kesme şeker,1 dilim kızarmış ekmek
öğle 1 portakal,100 gram yoğurt kaçamak oldu 1 kare çikolatanın 1 parçası,1 limonlu soda.
akşam 1 katı yumurta,25 gram peynir,1 havuç
sanırım haklısın çok tatlıcı bi takım değiliz zannımca hakkaten..ii gözlemlemişsin yaf..
Toplam 9 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 7 ziyaretçi)
faTTa83 mihracee
takımım sakın üzülmeyin giremiyoruz aksilik oluyyo yoğunuz die...bizim misafirimiz çok..tek sıkıntımız pek bi sessizler yaff...accık muhabbet edek di mi?
mihracem yavrimm ben de dışardan yemek zorunda olunca ekmek arası dil de normal paket porsiyonun yarısını istiyorum..o zaman çok rahat ediyosun.içindeki eti yiyosun,salatasını yiyosun,1 veya 2 dilim ekmek,1 küçük ayran..o da kurtarıcı oluyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?