Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

slmmm kızlarrr ben geldimm nasılsınız bakalım..
Bir geçmişi okuyup geleyim fıstıklar ben yokken neler kaynatmışsınızz:))

bu arada akşam yemeğimi yazayım

yarım kase çorba
1 küçük dilim börek (4 lokma)
1 domates
1 salatal
1-2 yeşil biber
3 yk yoğurt.
1 dilim kavun

45 dk yürüyüş

Son düzenleme:
ellerine sağlık cnaım..hakkaten bu hafta iidik çok şükür...

yaa üzme canını canımcım ilkinim..belki bölesi daha hayırlı..bakarsın daha güzel kapıalr açılır sana...üzülme yafff...

hoşşgeldin canım...meyveyi hemen yemekten sonra yememişsindir di mi şekerceğizim

hımsss çokk azz yemişssin gün boyuu, çayda dikkat et hayatım günün acısını çıkarmaaaa dikkatli olursan gayet başarılı ii oturmalarrr

kızlar ikinci olmuşuz tebrik ediyorum

oleyy işteeee budurrr..haydin bakalım güzel sonuçlarla aynen devamm
bu arada aslı kaptanım,fadik yardımcım ve nazcom takımımızın annesi ellerinize ve desteğinize sağlık tekrar....

kimsee tatlı yemiyor farkındamısınız kızlarrr:))) herkes tatlı ihtiyacını meyvelerden alıyorrrr süperr bu yaa canım tatlı çekmiyor böyle kimse yazmayınca

Evett Hiç aklıma gelmedi canım yaaa(
Öğlenleri biz yemekleri dışarıdan söylüyoruz canımmm o yüzden hep hazır yemek durumundayımm söyleyebileceğim en küçük porsiyon onlardıı(
yani iş arkadaşları pizza,döner,lahmacunpide vs.. öylerken ben salata çorbaaa az porsiyonlu yemekler tercih etmek durumundayı çok zor oluyor en masumu bu geldi gözümeee ama birdahaki tercihim dediğin gibi olacak. Teşekkürler canım.

kilonun ikiye bölünmesi nedemek canımm

hımsss çokk azz yemişssin gün boyuu, çayda dikkat et hayatım günün acısını çıkarmaaaa dikkatli olursan gayet başarılı ii oturmalarrr

kimsee tatlı yemiyor farkındamısınız kızlarrr:))) herkes tatlı ihtiyacını meyvelerden alıyorrrr süperr bu yaa canım tatlı çekmiyor böyle kimse yazmayınca

canımcım kilonun ikiye bölünmesi şu demek..bir hafta kilo bildirimi yapmazsan ya da izin alırsan bir sonraki hafta verdiğin kilo ikiye bölünüyor ya da kaç hafta yoksan o hafta sayısına bölünüyor bildirimlerde..mesela 1 aylık izin alıp gittin dielim..döndüğünde verdiğin kiloyu 4e bölüyorlar onu ekliyorlar.o şekilde tekrar dahil ediliyorsun yarışmaya..yoksa 2 hafta ara verip sonraki hafat verdiğin iki haftalık kiloyu ya da aldığın 2 haftalık kiloyu yazmak adaletsizlik olur kararı çıkmıştı zamanında bütün gruplardan...
canıımcım biz prensesle şok diet yapıos isveç dieti 13 günlük...her ne kadar karşılaşıp yazışamıyor ve paylaşımda aynı zamanda bulunamıyorsak da bu şekilde beraber yapmak ii motive ediyor
misal ben de bugün 4.günündeyim bu dietin.yediklerim
sabah 1 fincan kahve,1 kesme şeker,1 dilim kızarmış ekmek
öğle 1 portakal,100 gram yoğurt kaçamak oldu 1 kare çikolatanın 1 parçası,1 limonlu soda.
akşam 1 katı yumurta,25 gram peynir,1 havuç

sanırım haklısın çok tatlıcı bi takım değiliz zannımca hakkaten..ii gözlemlemişsin yaf..

mihracem yavrimm ben de dışardan yemek zorunda olunca ekmek arası dil de normal paket porsiyonun yarısını istiyorum..o zaman çok rahat ediyosun.içindeki eti yiyosun,salatasını yiyosun,1 veya 2 dilim ekmek,1 küçük ayran..o da kurtarıcı oluyor...

anladım cnaım teşekkür ederimm biryerde adaleti sağlamış oluyorsunuz mantıklı.
Şok diyette hakaten şokkk yanlız nerdeyse birşey emiyorsun yawss(( ben okadar yapamam kendime 2 ay zaman verdimm yavaş yavaş zayıflayayımm.
Ama eğer evde olsaydım çalışmıyor olsaydım belki deneyebilridim işyerindee hesap kitapla uğraşıyorum dikkatim dağılaiblir yemek düşünmekten kiki o yüzden yapamam sanırım.Seni tebrik ediyorumm eminim hedefine ulaşacaksın.

Toplam 9 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 7 ziyaretçi)

faTTa83 mihracee

takımım sakın üzülmeyin giremiyoruz aksilik oluyyo yoğunuz die...bizim misafirimiz çok..tek sıkıntımız pek bi sessizler yaff...accık muhabbet edek di mi?

heheh pek kalabalıkmışızzDD hayalet gibiler dimi hehe. Sanırım ikinciliğimzin sırrını merak ediyorlar ne dersin.

canımcım bende öyle yapmaya çalışıyorummm tantuninin içindeki ett toplasan 2 yk yapmazzzDD artı lavaştı ekmekte değildi hehe.
ay ayyy ne zor diyet yaaa ofsss ama hırslandım iicevericem bu dombili yağlarııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…