Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

yemek pişriiorm
haşlanmış patates ve havuçla tavuk
suyuna çorba ve pilav
menüm bu kızlar:))

bugün kızlar bütün aksilikle rüstüste geldi fadikin pc bozuk zaten bizimde sabahtan beri elektrik yok arıza varmış onu yapıyorlarmış
sağolsun nazmiyem yardım etti liste için
bir daha çok teşekkür ederim canım

Ellerine saglik nazco . Gecen hafta kilo bildirimi yapmayan arkadaslarin kilosu 2 ye bolunmeseydi 1 .olurduk sanirim.

slm kızçelerr ben geldiimmmmm.

Hosgeldin canim. Nasilsin? nasil gidiyor is hayati?

Saglik maglik olsun canim. Nazmiye hazirlamis listeyi.

Aslicigim, gruplar arasindaki listeleri gormek icin hangi topigi girmemi gerekiyor"? rica etsem link atarmisin bana??

Bugunki menum :

Sabah: 1 fincan kahve,1 dilim kızarmış ekmek , 25gr peynir
Öğle: 1 katı yumurta, 1 rendelenmiş havuç,
Akşam: 2 dilim portakalın suyu, 100 gram yoğurt

aksam caya arkadasa davetliyim, ikramlardan azar azar yerim artik.

valla bende bgn spor falan yapamadım evi temizlemekten ona vakit kalmadı defne uyusun yatmadan yarım saat yapmayı düşünüyorum bende

evet canım güzel bir hafta oldu
tebrik edrm senide güzel kilo vermişsin

saol teşekkür ederim bu hafta iş tempomda çoktu hem iş hem ev hem defne hemde spor biraz da stres üzüntü iyi kilo verdirdiler bana ama en çok buranın katkısı var çoğu kez tabak tabak yediğim yemikleri bir dilimle sınırlandıramadığım tatlıları burdaki arkadaşlar sayesinde durdurdum...bizim dayanışmamız güzel yaa

selam fiyona naber yavrii kuşum?=ben afedersin daha yeni totomu yere koyuyorum.....çok yoruluyorum yaff...ama inş kilo açısından rahat etcez...

selam fiyona naber yavrii kuşum?=ben afedersin daha yeni totomu yere koyuyorum.....çok yoruluyorum yaff...ama inş kilo açısından rahat etcez...

merhaba canım nasılsın..evet bizim bu yorulmalar bi kilo açısından iyi gerçekten de...neler yaptın çoktu işin bayaa halledebildin mi hepsini??

canım yaparsın kafaya koymak önemli..bak bugün 4.gün bitti yaa şaka gibi....evet canım karbonhidrat dieti yapıolarmış..nasıl bişey bende bilmiom ama bakıcaz..hayırlısı ile şunu bi bitiriyim...

inş.. canım yaaaaçokkk istiyorum şu kütlelerden kurutlmayıı
inş cnaım hep beraber....

tebrikler cnm 3 gundur falan yapıyorsun değil mi?
evet canım bugün 4.gün bitti çok şükür.dün kadar zorlanmadım..ya bide aslında mutfakta vaklit geçirmek zorunda olmasam o kadar zor dil de kocişe yemek hazırlama faslı kasıyo..neyse buna da şükür...
Kızlar öğle yemeğim

Tantuni( ekmek arası yaptırmadım, Lavaşa sardırdım ve tek lavaş 4 lokmada bitti yaa( )
Şalgam çok acıydı hala yanıyorumD
canımcım onun yerine keşke bi çiğ köfte dürüm yeseydin..hem acı sayesinde tokluk hissederdin hem de kalorisi çok uygun...diğer türlü insan lezzetli şeyler yemek istediğinde azıcık yiyo çok kalorili...ama doymuyo malesef((

merhaba canım nasılsın..evet bizim bu yorulmalar bi kilo açısından iyi gerçekten de...neler yaptın çoktu işin bayaa halledebildin mi hepsini??
sorma canım..ofiste kitaplığı ayıkladım.2 yere uğradım..2şer saatten...çay kahve ikram ettiler..birinde sağolsun yeşil çay verdi birinde ama limonlu soda ve 1 kare çikolata yedim(sonra tekrar ofise geldim..azıcık daha ortalığı ayıkladım...sonra doğru eve.büyük görümcem rahatsızmış.grip gibi ama ağır geçiriyo..ona bişeyler kaynattım....onu içirdim.sonra küçük oğlu var 2 yaşında onu aldım..çok hareketli onu yedirdim uyuttum şimdi gönderdim..accık muhabbet ediim zonra da ütü yapcam baya birikmiş ....
sen ne ettin?herifinle aynı tempoda devam inş di mi?defneciğin çamaşırlar bitti sanırım...oohh miş gibi olmuştur herşeyleri...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…