- 22 Temmuz 2010
- 3.956
- 39
- 163
- 37
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #42.061
14. TAKIM 223. ETAP
aynalar ( 95,1 / 94,5 / 0,6 / 0,63% )
faTTa83 ( 74,4 / 73,1 / 1,3 / 1,75% )
nazco ( 76,2 /75,5/0,4/0,55%) Geçen hafta bildirimde bulunmadığı için kilosu ikiye bölündü
emidaf ( 68,0 / 67,8 / 0,2 / 0,29% )
pinkcat87 ( 64,7 / 64,3 / 0,2 /0,61%)222. etapta izne ayrıldı kilosu 2'ye bölündü
prenses88 ( 55,8 / 54,5 / 1,3 / 2,33% )
selinay2002 ( 67,0 / 66,5/ 0,3 / 0,45%) 222. etapta izne ayrıldı kilosu 2'ye bölündü
gozdee07 ( 58,8 ) kendi isteği ile takımdan ayrıldı
dudujan ( 97,9 / 97,0 / 0,9 / 0,92%)
fiyona_07 ( 66,6 / 65,1 / 1,5 / 2,25% )
irras_ ( 87,9 )13.takıma transfer oldu
mihracee (65,0 / 63,5 / 1,5 / 2,31%)yeni üye hedef kilo 60
melekaysee (67,5 / 66,4 / 1,1 / 1,63 %)yeni üye hedef kilo 57
_Aytac_ (
14. TAKIM YÜZDE ORTALAMASI
slm kızçelerrben geldiimmmmm.
bugün kızlar bütün aksilikle rüstüste geldi fadikin pc bozuk zaten bizimde sabahtan beri elektrik yok arıza varmış onu yapıyorlarmış
sağolsun nazmiyem yardım etti liste için
bir daha çok teşekkür ederim canım
bugün kızlar bütün aksilikle rüstüste geldi fadikin pc bozuk zaten bizimde sabahtan beri elektrik yok arıza varmış onu yapıyorlarmış
sağolsun nazmiyem yardım etti liste için
bir daha çok teşekkür ederim canım
Hımsss olabilirr bak denemek lazım ben hiç girmedim sitesine bir bakayım. Dün aytaç zumbadan bahsetti biraz araştırdım çok hoştuuu danss evde olsaydım akşam yapacaktım kaldı bugün zumba yapacağıminş.
kızlar ben kaçıyorum yarın görüşürüz artık öptüüüüüüüm herkesi
ikincimi olmuşuz nee
evet canım güzel bir hafta oldu
tebrik edrm senide güzel kilo vermişsin
selam fiyona naber yavrii kuşum?=ben afedersin daha yeni totomu yere koyuyorum.....çok yoruluyorum yaff...ama inş kilo açısından rahat etcez...
canım yaparsın kafaya koymak önemli..bak bugün 4.gün bitti yaa şaka gibi....evet canım karbonhidrat dieti yapıolarmış..nasıl bişey bende bilmiom ama bakıcaz..hayırlısı ile şunu bi bitiriyim...inşallah canım...
istiyorum aslında benim arkadaşım bu diyetle 75 ten 65 e düştü hala almadı kilo aslında ben sonrasında kilo aldırmıyomuşya ona takıldım inşallah öyledir....karbonhidrat diyetimi canım...
inş cnaım hep beraber....inş.. canım yaaaaçokkk istiyorum şu kütlelerden kurutlmayıı
evet canım bugün 4.gün bitti çok şükür.dün kadar zorlanmadım..ya bide aslında mutfakta vaklit geçirmek zorunda olmasam o kadar zor dil de kocişe yemek hazırlama faslı kasıyo..neyse buna da şükür...tebrikler cnm 3 gundur falan yapıyorsun değil mi?
canımcım onun yerine keşke bi çiğ köfte dürüm yeseydin..hem acı sayesinde tokluk hissederdin hem de kalorisi çok uygun...diğer türlü insan lezzetli şeyler yemek istediğinde azıcık yiyo çok kalorili...ama doymuyo malesefKızlar öğle yemeğim
Tantuni( ekmek arası yaptırmadım, Lavaşa sardırdım ve tek lavaş4 lokmada bitti yaa ( )
Şalgam çok acıydı hala yanıyorumD
sorma canım..ofiste kitaplığı ayıkladım.2 yere uğradım..2şer saatten...çay kahve ikram ettiler..birinde sağolsun yeşil çay verdi birinde ama limonlu soda ve 1 kare çikolata yedimmerhaba canım nasılsın..evet bizim bu yorulmalar bi kilo açısından iyi gerçekten de...neler yaptın çoktu işin bayaa halledebildin mi hepsini??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?