- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #42.101
maalesef yemekle birlikteydi canımm böreğin yanına( ama yürüdüm bügünkü meyve hakkım bitmiş olsunn mademmm yemeseymişim ay bak pişman oldumm (
ya aslında çok dil ama karpuz dışında her meyve yemekle birlikte yenince mayalanıyo midede.o yüzden fayda yerine zararı oluyo çoğu zaman şişkinlik gibi...ara öğün yaparsın bi dahaki sefere..sadece zayıflık için dil sağlık için de önemli..gaz ya da şişkinlik yapar genelde..anladım cnaım teşekkür ederimm biryerde adaleti sağlamış oluyorsunuz mantıklı.
Şok diyette hakaten şokkk yanlız nerdeyse birşey emiyorsun yawss(( ben okadar yapamam kendime 2 ay zaman verdimm yavaş yavaş zayıflayayımm.
Ama eğer evde olsaydım çalışmıyor olsaydım belki deneyebilridim işyerindee hesap kitapla uğraşıyorum dikkatim dağılaiblir yemek düşünmektenkiki o yüzden yapamam sanırım.Seni tebrik ediyorumm eminim hedefine ulaşacaksın.
kesinlikleheheh pek kalabalıkmışızzDD hayalet gibiler dimi hehe. Sanırım ikinciliğimzin sırrını merak ediyorlar ne dersin.
evet yaa yağlar senden korkuyo zaten merak etme..accık daha kararlı olunca kendiliğinden gitcek inş...canımcım bende öyle yapmaya çalışıyorummm tantuninin içindeki ett toplasan 2 yk yapmazzzDD artı lavaştı ekmekte değildi hehe.
ay ayyy ne zor diyet yaaa ofsss ama hırslandım iicevericem bu dombili yağlarııı
slm kızlar nasılsınız bende bugün bir yorgunluk var anlamadım
sonunda tvmize kavuştuk adam yaptı
yarın sivasa gideceğiz yarın yokum kızlar büyük ihtimalle akşama döneriz ama belki arkadaştada kalabiliriz o zaman pazar akşamı döneriz haberiniz olsun
slm kızlar nasılsınız bende bugün bir yorgunluk var anlamadım
sonunda tvmize kavuştuk adam yaptı
yarın sivasa gideceğiz yarın yokum kızlar büyük ihtimalle akşama döneriz ama belki arkadaştada kalabiliriz o zaman pazar akşamı döneriz haberiniz olsun
ya aslında çok dil ama karpuz dışında her meyve yemekle birlikte yenince mayalanıyo midede.o yüzden fayda yerine zararı oluyo çoğu zaman şişkinlik gibi...ara öğün yaparsın bi dahaki sefere..sadece zayıflık için dil sağlık için de önemli..gaz ya da şişkinlik yapar genelde..
yaa aslında şok dietler sağlıklı dil ama işte ben uzun zamandan beri dietteyim ve vücut alıştı bi sarsmak amaçlı yapıorum bunu..haklısın evde olsak kesin daha kolay olur ama ne yapalım bi şekilde işi de idare ediyosun işte..ALlahtan şu dönem sayısal bişey yok da çok zorlamıyo.genelde resmi işler şu dönemde...inş yaa ben ekimin ilk haftasına kadar 68 olmak istiyporum ama bakalım...
kesinlikle
evet yaa yağlar senden korkuyo zaten merak etme..accık daha kararlı olunca kendiliğinden gitcek inş...
oleeyey aman da aman kaptanımız gelmiişş.hoşgeldin kaptan..basın toplantısı için seni bekliyoduk bizde
ya ben bu ikincilik olayına çok sevindim de görgüsüzlüğüm o yüzdentvniz hayırlı olsun aslım..
yaaaa canımm özledik biz seni ama çok uuzun yoksun taaa pazar gününe kadar(((
D gün sayımı yapsana yokluğundan faydalandım
valla canım küçüklüğümden beri bu sorun..o yüzden bu defa artık kurtulmak istiyorum..denemediğim yol,gitmediğim dietisyen yok inan ki..ama ben de seni tebrik ederim helal olsun kilon çok artmadan hemen önlem almışsın ne güzel....kesinlikle en mantıklısı bu ama işte benim küçüklükten olunca ne yapsan da almaya çok meğilli bünye..bi de boy kısa olunca(158) iice kötü duruyo...ben çok hatalı beslendim zamanında..hayatımda ilk defa bi şok diet yapıorum ama hep uzak durdum şimdiye akdar.bu da bir kereliğe mahsus bişey...inş ii sonuç alırım...hımss tamam canım teşekkür ederim aklımda olsun. fiyet incelikleri hakkında çok fazla bilgim yok maalesef yavaş yavaş öğrenecğeimm.. çok çokk merciiii.
hımsss uzun süre diyett ofsss canım yaaaa kolay gelsin istikrarından dolayı tebrik ederi. Ama dikkat et bünyene çok yüklenme
hoşbulduk kızlar tebrik ediyorum herkesi başarılarınızın devamını dilerim
sağol fatmacım sonunda oldu adam bugün 3 kere geldi ilk geldiğindee lektrik yoktu
ikinci geldiğinde bizim uydu komşunun balkonundaydı komşu uyuyormuş duymadı
üçüncü gelişinde yapabildi
mihrace daha dünün sayımını yapcam bugün daha bitmedi saat 12 olsun ama sen bugün beni geçtin doğru sabah bir elektrik gitti akşam 6 ya kadar
aslım yaaa ben yokalma listelerimnin olduğu sayfayı bulamıyorum..benim mesaj sayımı yapcağım hafta bu haftamıydı?bi de benim yoklama yapcağım hafta olmadığım hafta onu öne alabilir miyiz?sana da sorun olmaz ise..ekimim 5inden sonra gidiş inş dönüşte bayramdan sonra....
:d çok fenayımm hemen faydalandım yaws yokluğundan kendimi kötü hissettim baakk şimdiD
valla canım küçüklüğümden beri bu sorun..o yüzden bu defa artık kurtulmak istiyorum..denemediğim yol,gitmediğim dietisyen yok inan ki..ama ben de seni tebrik ederim helal olsun kilon çok artmadan hemen önlem almışsın ne güzel....kesinlikle en mantıklısı bu ama işte benim küçüklükten olunca ne yapsan da almaya çok meğilli bünye..bi de boy kısa olunca(158) iice kötü duruyo...ben çok hatalı beslendim zamanında..hayatımda ilk defa bi şok diet yapıorum ama hep uzak durdum şimdiye akdar.bu da bir kereliğe mahsus bişey...inş ii sonuç alırım...
anladım canımm. Bazen bünyede yapıyorr, bir direnç uyugluyorr kırdınmı o direnci kırdınmıı işin dahada kolaylaşacak...
belki şok diyetlerr sana ii gelirrr bakalı sonuna kadar git bakalım canımmm
kızlar ya bana enerji verecek bişey söyleyin enerji içeceği filan mı içsem
kızlar ya bana enerji verecek bişey söyleyin enerji içeceği filan mı içsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?