Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Hımsss üzülme canım hayılrısı olsun( şu torpil olaylarıı resmen kul hakkı yemekten başka birşey değil canımm. Sen bileğinin hakkıyla gir kpsss yee çalış paşalar gibi istediğin yere yerlşeş canım. Dediğin gibi önümüzdeki maçlara bakalım.

canım sorma benimki de çok güzel yapıyor yemekleri allahtan artık o bize gelecekte benim bıdıka bakmak için kendi tatsız tuzsuz ama sağlıklı yemeklerime geri dönebilcem :))

valla sen yazarken ben 1 adet armutu götürdüm bişiycik olmaz ya armuttan:18::18:

üzülme canım her işte bir hayır vardır bunun da vardır bi hayrı.inşallah bir dahakinde istediğin olur bizede haber verirsin zamanı gelince hepimiz dua ederiz canım :)))

kızlar akşam ebru şallınınplates cd sini kopyalayamadım bu akşam eşimden rica edicem aklımda unuttum sanmayın

tatlım ebru şallının resmi sitesinden girip yapıyordum ben eskiden indirmeye gerek kalmıyordu tabi dolması biraz zaman alıyodu bir saat bekliyordum dolması için:97::97::97:

kızlar ben çıkıyorum the vampire diaries in yeni sezon bölümü gelmiş onu izliycem bir yazdır sabırsızlıkla bunu bekliyordum hadi kaçtım ben öptüm hepinizi akşam girerim yine

tatlım ebru şallının resmi sitesinden girip yapıyordum ben eskiden indirmeye gerek kalmıyordu tabi dolması biraz zaman alıyodu bir saat bekliyordum dolması için:97::97::97:

Hımsss olabilirr bak denemek lazım ben hiç girmedim sitesine bir bakayım. Dün aytaç zumbadan bahsetti biraz araştırdım çok hoştuuu danss evde olsaydım akşam yapacaktım kaldı bugün zumba yapacağım inş.

kızlar akşamları (kaçamak yapamazsam ) nete giremeyeceğim.eşimle karar aldık birbirimizin yuzunu göremiyoz bağımlı olduk ya

al bendende okadar bir laptop eşimin kucağında bir laptop bende bir yandan tv açıkkD iice sanal aile olduk .
güzel bir karar almışssınız inş. uygulayabilirsiniz heheh..D

tatlım üzülme herşeyde vardır bir hayır hem bu sayede kpss ye hazırlanmak içinde zamanın olucak onu kazndımmı işin daha kolay formasyonuda alırsın bu yıl önünde bir engel kalmamış olur
torpil olaylarını insan hazmedemiyor ama naparsın türkiyenin gerçeği bu öyle düşünüpte canını daha fazla sıkma

kızlar akşamları (kaçamak yapamazsam ) nete giremeyeceğim.eşimle karar aldık birbirimizin yuzunu göremiyoz bağımlı olduk ya

al bendende okadar bir laptop eşimin kucağında bir laptop bende bir yandan tv açıkkD iice sanal aile olduk .
güzel bir karar almışssınız inş. uygulayabilirsiniz heheh..D

tatlım bende eşim evdeyken giremiyorum pazarları bile zorla giriyorum kaçak yani benim kocada pc ye sinir olanlardan elimde görünce hemen tepki verir bırakana kadarda susmaz azcık zorlasan kavga çıkçak evde o kadar yani

hımssss ah bu beyler ahh.Üzmeyelim yinede dimi ağız tadı kaçırmaya değmezz. hafta içi bol bol birlikteyiz nasılsaaa:))

kızlar ben yavaştan kaçıyorum toparlanayımmm eve gidince girerim yineee bugün akşam yemeğim hazır kayınvalidemden otlandım hehe :)) erken girerim yanii hepinize güzel akşamlarr

inşallah canım((

bizde de öyle ben ondan daha cok takılıyorum nete..ama şuda var oturup chat yapmıyorum ya da saatlerce facebook'a takılmıyorum.dünya internetin içinde konu konuyu acıyor bir bakıyorum saatler geçmiş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…