- 19 Ekim 2009
- 11.217
- 749
- 413
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #42.041
kızlar canım cok sıkıldı bugün ücretli öğretmenlikler belli oldu.ben seçilmemişim.gerçi üzülmeme gerek yok çünkü elimden gelen birşey yok şans ve büyük oranda TORPİL işi.neyse bakalım kısmet değilmiş.ama üzülüyo insanönümüzdeki maçlara bakıcaz artık formasyon ve kpss.kpss kursuna yazılcam bu sene.formasyon olsun olmasın.:/
Kızlar ben dün kayınvalidemdeydim hatun çok güzel şeyler yapmışttııı çok zor tuttum kendimi.
her perşembe ondayız anne dedim biz diyetteyizz böyle güzel sofralar hazırlama bizee.Eşime çok zor olduD eşimin lokmalarını saydım resmen DD
tamam birdaha tek çeşit yapayım dedi saolsun.DD
hımss bende dünyedim balık mevsimini açtık yavaşçaa:)) bend eçok severim..şimdiden afiyet olsun.
Ara öğün yeter 3 tane erik yemişssin su iç bakim:)). bende az önce 1 tane mürdüm eriği yedim 2.yi yemedim.
akşam yemeğine ne kaldı:))) söz ver bakim yememek içn.
kızlar canım cok sıkıldı bugün ücretli öğretmenlikler belli oldu.ben seçilmemişim.gerçi üzülmeme gerek yok çünkü elimden gelen birşey yok şans ve büyük oranda TORPİL işi.neyse bakalım kısmet değilmiş.ama üzülüyo insanönümüzdeki maçlara bakıcaz artık formasyon ve kpss.kpss kursuna yazılcam bu sene.formasyon olsun olmasın.:/
valla sen yazarken ben 1 adet armutu götürdüm bişiycik olmaz ya armuttan:18::18:
kızlar akşam ebru şallınınplates cd sini kopyalayamadım bu akşam eşimden rica edicem aklımda unuttum sanmayın
canım sorma benimki de çok güzel yapıyor yemekleri allahtan artık o bize gelecekte benim bıdıka bakmak için kendi tatsız tuzsuz ama sağlıklı yemeklerime geri dönebilcem :))
valla sen yazarken ben 1 adet armutu götürdüm bişiycik olmaz ya armuttan:18::18:
tatlım ebru şallının resmi sitesinden girip yapıyordum ben eskiden indirmeye gerek kalmıyordu tabi dolması biraz zaman alıyodu bir saat bekliyordum dolması için:97::97::97:
kızlar akşamları (kaçamak yapamazsam ) nete giremeyeceğim.eşimle karar aldık birbirimizin yuzunu göremiyoz bağımlı olduk ya
kızlar akşamları (kaçamak yapamazsam ) nete giremeyeceğim.eşimle karar aldık birbirimizin yuzunu göremiyoz bağımlı olduk ya
al bendende okadar bir laptop eşimin kucağında bir laptop bende bir yandan tv açıkkD iice sanal aile olduk .
güzel bir karar almışssınız inş. uygulayabilirsiniz heheh..D
al bendende okadar bir laptop eşimin kucağında bir laptop bende bir yandan tv açıkkD iice sanal aile olduk .
güzel bir karar almışssınız inş. uygulayabilirsiniz heheh..D
tatlım bende eşim evdeyken giremiyorum pazarları bile zorla giriyorum kaçak yani benim kocada pc ye sinir olanlardan elimde görünce hemen tepki verir bırakana kadarda susmaz azcık zorlasan kavga çıkçak evde o kadar yani
Hımsss üzülme canım hayılrısı olsun( şu torpil olaylarıı resmen kul hakkı yemekten başka birşey değil canımm. Sen bileğinin hakkıyla gir kpsss yee çalış paşalar gibi istediğin yere yerlşeş canım. Dediğin gibi önümüzdeki maçlara bakalım.
üzülme canım her işte bir hayır vardır bunun da vardır bi hayrı.inşallah bir dahakinde istediğin olur bizede haber verirsin zamanı gelince hepimiz dua ederiz canım :)))
tatlım bende eşim evdeyken giremiyorum pazarları bile zorla giriyorum kaçak yani benim kocada pc ye sinir olanlardan elimde görünce hemen tepki verir bırakana kadarda susmaz azcık zorlasan kavga çıkçak evde o kadar yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?