- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #42.141
seliiiiiii canım nasılsın :80::80::80:
iyiyim canım bugünkü sonuçtan sonra daha iyiyim çok mutlu oldum hehehe...
allah daim etsin canım hepimiz mutlu olduk
tşk edrm canım bugün bir yorgunluk var üzerimda anlamadım ya
sen nasılsın
hoşbuldık canım iyiyim sen nasılsı....
16 eylül mesaj sayısı
aynalar *** 17
faTTa83 *** 23
nazco *** 22
emidaf *** izinli
pinkcat87*** 11
prenses88 *** 4
selinay2002***15
dudujan *** 2pc si yok
fiyona_07 ***36
mihrace***70
melekaysee***16
_Aytac_ ***7
Geçmiş olsunnn dudujan. Ben yasmin kullandım ama ben doğum kontrol hapı olarak kullandım kilo yapmadı bende. yasmin piyasadaki en ii haplardan umarım sanada kilo yapmaz.
ay kızlar inanın içim rahatladı ya çok üzülmüştüm kilo olacak diyekesinlikle kilo aldırmıyor.öyle yazıyorlar forumda da insanlar evlilik sürecinde cok kilo veriyor.evlenince rahatlıyorlar ve yiyorlar tabi bu dönemde de hap kullanmaya başlıyorlar.suc hapta oluyor :))
çok mutlu oldum herkesi tebrik ediyorum kızlrakızlar ikinci olmuşuz tebrik ediyorum
kızlar arkadaş pcyi verince hemen giriyorum ama gündüz o da okulda bende gece alabiliyorum ama inş cenk laptobunu bana verecek bir süre çünkü sunum falan hazırlamam lazım o zaman rahat rahat girerim herkesi çok özledimmmmmmmmmmmmmm16 eylül mesaj sayısı
aynalar *** 17
faTTa83 *** 23
nazco *** 22
emidaf *** izinli
pinkcat87*** 11
prenses88 *** 4
selinay2002***15
dudujan *** 2pc si yok
fiyona_07 ***36
mihrace***70
melekaysee***16
_Aytac_ ***7
aytaç gelirsen hemen ayrılma tatlım seni yakalayıp kesin takıma başlangıç kilolarını öğrenmem lazım gelince bekle biraz
tatlım bende eşim evdeyken giremiyorum pazarları bile zorla giriyorum kaçak yani benim kocada pc ye sinir olanlardan elimde görünce hemen tepki verir bırakana kadarda susmaz azcık zorlasan kavga çıkçak evde o kadar yani
geldim ablacimm
biraz geç oldu canım liste yapıldı :)))önceden yazdığın kiloyu koydular listeye artık
vet oyle olmus ben 57 kq 200q takima geldim bence dogru olmuss...ikinci olmusuzz tebrikkk
16 eylül mesaj sayısı
aynalar *** 17
faTTa83 *** 23
nazco *** 22
emidaf *** izinli
pinkcat87*** 11
prenses88 *** 4
selinay2002***15
dudujan *** 2pc si yok
fiyona_07 ***36
mihrace***70
melekaysee***16
_Aytac_ ***7
evet canım ikinci olduk bu hafta çok güzel kilolar verildi inşallah böle devam eder...
kaç takım varmışta vay be süperrrr...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?