Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

akşama kadar basında durup tek tek uyaracaksın.yoksa savsaklıyorlar..ben bulmuştum cok memnundum anahtarı bırakıp cıkıyordum ama işte maalesef gelemiyorlar

off arada ne yesem acaba canım bişi de istemiyor..evde meyvede bitti alışverişe gidilmesi lazım onada gidecek biri lazım

CEVİZ FINDIK BADEM:d AMA SAYIYLAA YEE HEMDE BEBİŞE SÜT OLUR SANADA ENERJİ VERİR:d
HİÇ BİŞİ BULAMAZSAN SÜT İÇ ŞEKERİM.
YOĞURTT OLAİBLİR İÇİNEE İNCİR KURUSU KAYISI KURUSU FALAN DOĞRAYABİLRİSİN( AMA KÜÇÜĞÜNDNE BİRTANE)

canım yoğurt yiyecektim de benim fındığa gaz yapıyo oda..yaa off şu yediklerimin sütümden defneye geçme olayı bi bitse bende rahat edecem yavrucağımda rahat edecek..birde bu sıralar bez emme huyu başladı üstündeki elbiselerini ağzına sokup cuk cuk emiyor bi bakıyorum ıpıslak olmuş kıyafeti elbise değiştirmekten fenalık geldi

kuzu yaaa yerim ben defneciğiii çok tatlı maşallah biran güzümün önüne geldi olsada sevsek:))) yerim onu ben

günaydın kızlar ooo kadar yorgunum ki sivasa yarın gidecez daha yeni uyandım daha uyurdumda arkadaşım mesaj atmış ona uyandım
siz ne yapıyorsunuz bakalım haftasonunuz nasıl gidiyor

ellerine sağlık canım:)

sağol canım nihayet bitti şimdi sıra fatmada

bizde seni özledik canım inş kısa sürede hallolur

vet oyle olmus ben 57 kq 200q takima geldim bence dogru olmuss...ikinci olmusuzz tebrikkk

canım 3 günde süpe rkilo verdin ona şaşırdık biz acaba takımımız agelmeden önce mi diyete başladı diyete başlamadan önceki kilosunumu söyledi diye bide sana soralım dedik

amanınnnnn ((((( çenem parmaklarıma vurmuş beniim kızlarrr çok utandımDDD birdaha çok okuyup az yazacağım heheheDDDD

sen görevli olduğunda bak ne çok mesaj yazacam say say bitiremeyecen

günaydın herkese gittikçe daha erken kalkıyorum nasılsınız

kahvaltım:
1 kupa yeşil çay
1.5 dilim ekmek
5 zeytin
1kk peynir
domates
salatalık
maydonoz

günaydın canım erken kalkmak iyidir

kaç takım varmışta vay be süperrrr...

12 takım var canım şuan 2 takım kapalı

günaydın kızlar ooo kadar yorgunum ki sivasa yarın gidecez daha yeni uyandım daha uyurdumda arkadaşım mesaj atmış ona uyandım
siz ne yapıyorsunuz bakalım haftasonunuz nasıl gidiyor

merhaba canımmm.
Hımsss kahvaltı faslını geçirmişssin fıstık. yawss niye az giriyorsunuz yaaa burası sessiz çekilmiyor.
kendini birgünlükşımart çok diyetindne çıkmadan enerji verecek birşey tüket canım yaas sana yorgunluk yakışmıyorr.
ben bugün gezmeye gideceğm inş. güzel şeyler yapmamışlardı (( redetmek çok ayıp olacak

aslıcıgım geçiş döneminden herhalde cunku eşimde bende öyleyiz
artık sabah 6'da kalkacağım için 7 de kalktım.acayip uykum var evin temzilenmesi lazım offfffff

kızlar ben çıkıyorumm mesaim bitti bugünDD
ancak akşama girebilirn hepinize güzel az kalorili haftasonları

eşimle bayadır küstük yaa kızlar dün bana sen amma kilo vermişsin dedi..boynuna atlıyıverecektim öle diyince ama tuttum..kendimi ağırdan satıyom çünkü hehehe

güzel bir habeer canım senin adına sevindim

yaseminciğim bgn sabah tartıldım tam 65 kiloyum yani çizelgemi doğruladım bgn

süpersin tebrikler

özge ben karar verdim sadece cuma sabah ac karnına tartılacağım.bayrama kadar 59 falan olur muyum ya hızlı vermek istemiyorum

olursun canım 2 ayda 10 kilo verirsin

barıştım zaten ama tavırlıyım canım biraz kendine çeki düzen vermesi lazım...düzelecek inşallah:))

inşlah herşey düzelir canım
canım bişey sorcam daha öncede yanlış hatırlamıyorsam eşinin sana kilo ver dediğini söylemiştin doğumdan sonra aldığın kiloları eşin sorun yaptı mı

haftasonu sessiz oluyor canım genelde herkesin eşi evde olunca gelemiyor tabi benim gibi sap değiller ya
yorgunluğu atamadım canım neden bilmiyom mevsimsel heralde pazartesi okullar açılıyor kendime gelmem lazım yoksa benim sıpalarla başa çıkamam
onlarıda çok özlemişim ya biraz önce rüyamda öğrencilerimi görüyordum mesaj sesine uyandım

bende mi sayım yapıcam eyvahDDD hehe senin cnaın saolsun fıstık demek oluyorki bu aramıza güzel dönüş yapıcaksın. sayarken biryandnada bana saydırmadın dimi

evet canım her üye sırayla sayımı yapıyor
yok canım ben sana şakasına takılıyorum niye kızayım çok mesaj yazıldı diye

aslıcıgım geçiş döneminden herhalde cunku eşimde bende öyleyiz
artık sabah 6'da kalkacağım için 7 de kalktım.acayip uykum var evin temzilenmesi lazım offfffff

olabilir canım
bana temizlik demeyin
kolay gelsin cnaım istemedende temizlik yapılmıyor ya çok zor geliyor

kızlar ben çıkıyorumm mesaim bitti bugünDD
ancak akşama girebilirn hepinize güzel az kalorili haftasonları

güle güle canım

kızlar ben çıkıyorum artık kahvaltı mı dersiniz öğle yemeği mi dersin bilmem ama yemek yiyecem

günaydın kızlar.bugün kpss dersanelerini araştırmaya gidicem.biraz da gezeriz.sizler napcaksınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…