- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #42.181
ayy kötü oluyo yaa temizlikçi değişince..ben de ayda bir kere çağırıyorum sürekli gelen biri vardı oda sürekli bi iş bulmuş bıraktı gelmeyi şimdi geleni de ben beğenmiyorum ötekinin temizliğine alışmıştım birde güvenilirdi.şimdi bu gelenin arkasından birde ben toz alıyorum bende değiştirecem
off arada ne yesem acaba canım bişi de istemiyor..evde meyvede bitti alışverişe gidilmesi lazım onada gidecek biri lazım
CEVİZ FINDIK BADEM:d AMA SAYIYLAA YEE HEMDE BEBİŞE SÜT OLUR SANADA ENERJİ VERİR:d
HİÇ BİŞİ BULAMAZSAN SÜT İÇ ŞEKERİM.
YOĞURTT OLAİBLİR İÇİNEE İNCİR KURUSU KAYISI KURUSU FALAN DOĞRAYABİLRİSİN( AMA KÜÇÜĞÜNDNE BİRTANE)
bende ara öğün yaptım 1 activia yogurt
3 badem
canım yoğurt yiyecektim de benim fındığa gaz yapıyo oda..yaa off şu yediklerimin sütümden defneye geçme olayı bi bitse bende rahat edecem yavrucağımda rahat edecek..birde bu sıralar bez emme huyu başladı üstündeki elbiselerini ağzına sokup cuk cuk emiyor bi bakıyorum ıpıslak olmuş kıyafeti elbise değiştirmekten fenalık geldi
ellerine sağlık canım:)
kızlar arkadaş pcyi verince hemen giriyorum ama gündüz o da okulda bende gece alabiliyorum ama inş cenk laptobunu bana verecek bir süre çünkü sunum falan hazırlamam lazım o zaman rahat rahat girerim herkesi çok özledimmmmmmmmmmmmmm
vet oyle olmus ben 57 kq 200q takima geldim bence dogru olmuss...ikinci olmusuzz tebrikkk
amanınnnnn((((( çenem parmaklarıma vurmuş beniim kızlarrr çok utandım DDD birdaha çok okuyup az yazacağım hehehe DDDD
günaydın herkese gittikçe daha erken kalkıyorum nasılsınız
kahvaltım:
1 kupa yeşil çay
1.5 dilim ekmek
5 zeytin
1kk peynir
domates
salatalık
maydonoz
kaç takım varmışta vay be süperrrr...
günaydın kızlar ooo kadar yorgunum ki sivasa yarın gidecez daha yeni uyandım daha uyurdumda arkadaşım mesaj atmış ona uyandım
siz ne yapıyorsunuz bakalım haftasonunuz nasıl gidiyor
sen görevli olduğunda bak ne çok mesaj yazacam say say bitiremeyecen
eşimle bayadır küstük yaa kızlar dün bana sen amma kilo vermişsin dedi..boynuna atlıyıverecektim öle diyince ama tuttum..kendimi ağırdan satıyom çünkü hehehe
yaseminciğim bgn sabah tartıldım tam 65 kiloyum yani çizelgemi doğruladım bgn
özge ben karar verdim sadece cuma sabah ac karnına tartılacağım.bayrama kadar 59 falan olur muyum ya hızlı vermek istemiyorum
barıştım zaten ama tavırlıyım canım biraz kendine çeki düzen vermesi lazım...düzelecek inşallah:))
merhaba canımmm.
Hımsss kahvaltı faslını geçirmişssin fıstık. yawss niye az giriyorsunuz yaaa burası sessiz çekilmiyor.
kendini birgünlükşımart çok diyetindne çıkmadan enerji verecek birşey tüket canım yaas sana yorgunluk yakışmıyorr.
ben bugün gezmeye gideceğm inş. güzel şeyler yapmamışlardı(( redetmek çok ayıp olacak
bende mi sayım yapıcameyvah DDD hehe senin cnaın saolsun fıstık demek oluyorki bu aramıza güzel dönüş yapıcaksın. sayarken biryandnada bana saydırmadın dimi
aslıcıgım geçiş döneminden herhalde cunku eşimde bende öyleyiz
artık sabah 6'da kalkacağım için 7 de kalktım.acayip uykum var evin temzilenmesi lazım offfffff
kızlar ben çıkıyorumm mesaim bitti bugünDD
ancak akşama girebilirn hepinize güzel az kalorili haftasonları
kızlar ben çıkıyorum artık kahvaltı mı dersiniz öğle yemeği mi dersin bilmem ama yemek yiyecem
günaydın kızlar.bugün kpss dersanelerini araştırmaya gidicem.biraz da gezeriz.sizler napcaksınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?