- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #42.161
günaydın kızçelerrrr geçmiş okuyup geliyorum hemen akşamdan bu yana neler kaynamtışsınızz bakayım:)
kızlar ben ballı elma sirkesine başladım hem saç dökülmelerinden dolayı hemde metabolizmayı felaket hızlandırıyo ben ilk hafta başladığımda yapmıştım sonra bırakmıştım..şimdi 3. haftam kilo vermem durmasın diye de başladım biraz çünkü vücut belli bi süre sonra yavaşlatıyomuş kilo verimini...hem yeşil çay hem bu metabolizmamı turboya bağlıycam bu hafta
eşimle bayadır küstük yaa kızlar dün bana sen amma kilo vermişsin dedi..boynuna atlıyıverecektim öle diyince ama tuttum..kendimi ağırdan satıyom çünkü hehehe
yaseminciğim bgn sabah tartıldım tam 65 kiloyum yani çizelgemi doğruladım bgn
günaydın herkese gittikçe daha erken kalkıyorum nasılsınız
kahvaltım:
1 kupa yeşil çay
1.5 dilim ekmek
5 zeytin
1kk peynir
domates
salatalık
maydonoz
günaydın kızlar
ben dün akşamki yemeğimi yazmamışım misafir vardı çok giremedim
dün akşam ki menüm
1 orto boy kase haşlanmış tavuklu salat
2 y.k. barbunya
1 y.k soslu makarna
1 lokma ekmek
sonra arkadaşlarla otururken 2 bardak çay onlara ikram ettiğim hiçbi tatlı ve tuzludan yemedimsadece arkadaşın kendi eviden getirdiği damal çikolatalı kurabiyeden bir tane yedim kabalık olmasın diye gerisini de yiyomuş gibi yaptım konuşurken kaynattım arada
bu sabah
yağsız 1 yumurtadan peynirli omlet
3 çeri domatesi
1 küçük salatalık
2 fincan şekersiz çay
1 lokma ekmek
kızlar ben ballı elma sirkesine başladım hem saç dökülmelerinden dolayı hemde metabolizmayı felaket hızlandırıyo ben ilk hafta başladığımda yapmıştım sonra bırakmıştım..şimdi 3. haftam kilo vermem durmasın diye de başladım biraz çünkü vücut belli bi süre sonra yavaşlatıyomuş kilo verimini...hem yeşil çay hem bu metabolizmamı turboya bağlıycam bu hafta
eşimle bayadır küstük yaa kızlar dün bana sen amma kilo vermişsin dedi..boynuna atlıyıverecektim öle diyince ama tuttum..kendimi ağırdan satıyom çünkü hehehe
yaseminciğim bgn sabah tartıldım tam 65 kiloyum yani çizelgemi doğruladım bgn
iylik cnaım saolasın işteyim :)) bugün yarım gün çalışıyorumm.günaydın fistuk naber?
elma sirkesine sadece bal mı koyuyorsun nasıl bir tarif tadı nasıl?
ben sirkeyi sadece sebze yıkamak için kullanıyorum :)
iylik cnaım saolasın işteyim :)) bugün yarım gün çalışıyorumm.
Sen nasılsın bakayım keyifler nasıl.
bende öyle yapıyorum canım pazartesiden cumaya kadar hiç tartılmıyorum çünkü sürekli çıkınca yediklerimizden dolayı tartıda değişiklik oluyor gün içinde oda motivasyon düşmesine sebep oluyor ben küsüyorum 1 hafta boyunca tartılaraözge ben karar verdim sadece cuma sabah ac karnına tartılacağım.bayrama kadar 59 falan olur muyum ya hızlı vermek istemiyorum
iyi be cnm dinleniyorum.temizlik yaptıracaktım.3 temizlikçiminde bahaneleri var.herkesede yaptıramıyorum bende hakkından gelemem sanırım.napcam diye düşünüyorum?
Hımsss bence temizlik yapmaya alışık değilsen girişmeDD sadece süpürüp toz al, hafta içi
boşalırlarr ozamana yaptır.
Bendede perşembe vardı temizlik değiştirmek istiyorum aslında ama 5 yıldır geliyor bana abla. Kıyamıyorumm, birde güvenilir birini bulmak bu dönemdezorr(
o konuda bende dertliyim
yok cnm temelli gelmeyeceklermiş.iş fakan bulmuşlar
Özgecim kocalara küsmek yasakDDDDD
barış bakim kocacığınlaaaa:)
yok cnm temelli gelmeyeceklermiş.iş fakan bulmuşlar
barıştım zaten ama tavırlıyım canım biraz kendine çeki düzen vermesi lazım...düzelecek inşallah:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?