Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar ben ballı elma sirkesine başladım hem saç dökülmelerinden dolayı hemde metabolizmayı felaket hızlandırıyo ben ilk hafta başladığımda yapmıştım sonra bırakmıştım..şimdi 3. haftam kilo vermem durmasın diye de başladım biraz çünkü vücut belli bi süre sonra yavaşlatıyomuş kilo verimini...hem yeşil çay hem bu metabolizmamı turboya bağlıycam bu hafta
eşimle bayadır küstük yaa kızlar dün bana sen amma kilo vermişsin dedi..boynuna atlıyıverecektim öle diyince ama tuttum..kendimi ağırdan satıyom çünkü hehehe

elma sirkesine sadece bal mı koyuyorsun nasıl bir tarif tadı nasıl?
ben sirkeyi sadece sebze yıkamak için kullanıyorum :)

harikasın hayatım seni canı gönülden tebrik ediyorum iradene hakim olman konusunda böyle devam etmelisin fıstık

bu arada yemeğinde çok başarılıdı kahvaltındaaa

hımsss bende dün sirkeye başladım canımmm ama ben bal koymuyorum. suyla içemeyen salatalrdada bolca tüketebilir.
Ben sirkenin saç dökülmesinde çok faydaısnı gördüm o ara diyet yapmıyordum ama formumu korumamada çok faydası olmuştu o nu farkettim.
şimdi hem saçım için hemde formum için kullanmaya başladımm. Tavsiyem bal az koyman olacak.

elma sirkesine sadece bal mı koyuyorsun nasıl bir tarif tadı nasıl?
ben sirkeyi sadece sebze yıkamak için kullanıyorum :)

4 yemek kaşığı elma sirkesi
4 yemek kaşığı bal
4 su bardağı su

hepsini 1 lt lik cam kavanoza koyuyorum bi güzel karıştırıyorum günde 3 bardak içiyorum
birini sabah aç karna
birini öğle yemeğinden sonra
birinide akşam yatmadan içiyorum canım ilk hafta yapmıştım güzel kilo vermiştim birde ilk hafta bayramdı tatlı yemek çok olmasada yemiştim ona rağmen güzel kilo verdim bi dene istersen..içine su katıldığı için çok kötü olmuyor tadı ben biraz daha fazla sulandırıyorum yarım bardak kadar bi sferde fondip yapıp dikiyorum hiç koklamadan tadı limonataya benziyor biraz kokusu olmasa
ama miğde sorunun varsa yapma
birde karışımı dolapta sakla canım

Son düzenleme:
özge ben karar verdim sadece cuma sabah ac karnına tartılacağım.bayrama kadar 59 falan olur muyum ya hızlı vermek istemiyorum
bende öyle yapıyorum canım pazartesiden cumaya kadar hiç tartılmıyorum çünkü sürekli çıkınca yediklerimizden dolayı tartıda değişiklik oluyor gün içinde oda motivasyon düşmesine sebep oluyor ben küsüyorum 1 hafta boyunca tartılarakurbana kadar muhakkak verirsin canım sen o kiloyu hızlı vermek istemiyorsan kasmadan daha rahat verirsin...

iyi be cnm dinleniyorum.temizlik yaptıracaktım.3 temizlikçiminde bahaneleri var.herkesede yaptıramıyorum bende hakkından gelemem sanırım.napcam diye düşünüyorum?

Hımsss bence temizlik yapmaya alışık değilsen girişmeDD sadece süpürüp toz al, hafta içi
boşalırlarr ozamana yaptır.
Bendede perşembe vardı temizlik değiştirmek istiyorum aslında ama 5 yıldır geliyor bana abla. Kıyamıyorumm, birde güvenilir birini bulmak bu dönemdezorr(
o konuda bende dertliyim

yok cnm temelli gelmeyeceklermiş.iş fakan bulmuşlar

peh bu kötü olmuş iştee, onlar için iyidee senin için kötü. şey diyeiblriisn varmı snein tavsiye edeceğin arkadaşların falan yapan brii diye kadınlara sorabilirsin. Aynı şehirde olsaydık ben gönderirdim sana yaaws.

ayy kötü oluyo yaa temizlikçi değişince..ben de ayda bir kere çağırıyorum sürekli gelen biri vardı oda sürekli bi iş bulmuş bıraktı gelmeyi şimdi geleni de ben beğenmiyorum ötekinin temizliğine alışmıştım birde güvenilirdi.şimdi bu gelenin arkasından birde ben toz alıyorum bende değiştirecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…