Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

günaydın kızlar ooo kadar yorgunum ki sivasa yarın gidecez daha yeni uyandım daha uyurdumda arkadaşım mesaj atmış ona uyandım
siz ne yapıyorsunuz bakalım haftasonunuz nasıl gidiyor

hoşbulduk aslıcığım özledik valla seni benim haftasonu sessiz sakin süper..dün ne yaptın btn gün elektriksiz ...

selam kızlar nasıısınız bakalım
sabah kahvaltım1 fincan kahve
yarım domates
1 dilim peynir
1 çay kaşığı bal
2 zeytin
1 dilim ekmek

evet canım yaptı hemde çok üstüme geldi bi aralar yaa bi çok şeyin etkisi vardı küslüğümüzde erkekler doğum dan sonra değişiyo diyolardı bana ben inanmıyordum benim kocam değişmez diyordum ama gerçekten çok bocalıyolar...artık nelerin korkusunu yaşadıysa içinde benden çok pis çıkarmıştı şu üç ayda hala içim kırgın ama bebeğimin hatırı var kendisine söledim defne olmasaydı çoktan bırakmıştım seni diye..neyse geçti gitti inşallah bir daha yaşamam çünkü bu kadar sabırlı olamam heralde...

kızlar ben çıkıyorumm mesaim bitti bugünDD
ancak akşama girebilirn hepinize güzel az kalorili haftasonları

saol canım aynılarından sanada :)) gittiğin yerlerde az yersin inşallah ben çok zorlanıyorum valla herşeyin ucundan ucundan ısırıyorum kimsenin kalbi kırılmasın diye sende öle yap laf karıştır araya o zaman fark etmiyolar ne yediğini :)))

günaydın kızlar.bugün kpss dersanelerini araştırmaya gidicem.biraz da gezeriz.sizler napcaksınız

ben ton ton kızımıda alıp gezmeye gidecektim ama topuğumun üstüne basamıyorum nedense bişi olmuş çok ağrıyor.tıkıldım kaldım evde kızımla oynaşırım artık bende napıyım

bende yazayim

Kahvalti:cay+recel...1 tane kucucuk cikolata...2yesil elma

Ara falan yok
tatlım sen elma diyetimi yapıyorsun kısa zamanda çok güzel kilo verdin bravo sana

çok hoş çok azıcık yemişsin verecez biz bu kiloları çıtır olacaz çıtıırrr

inş canımcım zaman uzadıkça ben artık azar azar kilo veriyorum ama olsun kalıcı olmasını istiyorum bu verdiğim kiloların

kızlar ben biraz dizi izliycem sayfam açık kalacak cvp veremezsem kusura bakmayın garii..
tamam tatlım iyi keyifler

tewekkur ederim ....yok ablawim ne elma diyeti ben sadece elma yemeyi daha dogrusu meyve yemeyi seviyorum yesil elma saglikli oldugu icin elma yiyorum....

tatlım elma diyeti var bak topiklerden istersen kafana göre olrsa onuda yapabilirsin meyvenin fazlasıda kilo yapar onun için dikkatli ol

kızlar burda yolda iş makineleri çalışıyor yolu kazıyorlar sanki evin içinde çalışıyo gibiler delirciiiiiiiiiiim
:84::84::84::84::84::84::84:

kulaklarıma pamuk tıkayıp kitap okumaya çalışıcam başım şişti temizlikte yapamıyorum camda açamıyorum heryer toz duman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…