- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #42.201
günaydın kızlar ooo kadar yorgunum ki sivasa yarın gidecez daha yeni uyandım daha uyurdumda arkadaşım mesaj atmış ona uyandım
siz ne yapıyorsunuz bakalım haftasonunuz nasıl gidiyor
evet canım yaptı hemde çok üstüme geldi bi aralar yaa bi çok şeyin etkisi vardı küslüğümüzde erkekler doğum dan sonra değişiyo diyolardı bana ben inanmıyordum benim kocam değişmez diyordum ama gerçekten çok bocalıyolar...artık nelerin korkusunu yaşadıysa içinde benden çok pis çıkarmıştı şu üç ayda hala içim kırgın ama bebeğimin hatırı var kendisine söledim defne olmasaydı çoktan bırakmıştım seni diye..neyse geçti gitti inşallah bir daha yaşamam çünkü bu kadar sabırlı olamam heralde...güzel bir habeer canım senin adına sevindim
süpersin tebrikler
olursun canım 2 ayda 10 kilo verirsin
inşlah herşey düzelir canım
canım bişey sorcam daha öncede yanlış hatırlamıyorsam eşinin sana kilo ver dediğini söylemiştin doğumdan sonra aldığın kiloları eşin sorun yaptı mı
kızlar ben çıkıyorumm mesaim bitti bugünDD
ancak akşama girebilirn hepinize güzel az kalorili haftasonları
selam kızlar nasıısınız bakalım
sabah kahvaltım1 fincan kahve
yarım domates
1 dilim peynir
1 çay kaşığı bal
2 zeytin
1 dilim ekmek
günaydın kızlar.bugün kpss dersanelerini araştırmaya gidicem.biraz da gezeriz.sizler napcaksınız
selam kızlar nasıısınız bakalım
sabah kahvaltım1 fincan kahve
yarım domates
1 dilim peynir
1 çay kaşığı bal
2 zeytin
1 dilim ekmek
bende yazayim
Kahvalti:cay+recel...1 tane kucucuk cikolata...2yesil elma
Ara falan yok
güzel çok az yemişsin ama kalsiyumunuda al bgn arada küçük bi kase yoğurt yee
tatlım sen elma diyetimi yapıyorsun kısa zamanda çok güzel kilo verdin bravo sanabende yazayim
Kahvalti:cay+recel...1 tane kucucuk cikolata...2yesil elma
Ara falan yok
çok hoş çok azıcık yemişsin verecez biz bu kiloları çıtır olacaz çıtıırrr
tewekkur ederimtatlım sen elma diyetimi yapıyorsun kısa zamanda çok güzel kilo verdin bravo sana
tamam tatlım iyi keyiflerkızlar ben biraz dizi izliycem sayfam açık kalacak cvp veremezsem kusura bakmayın garii..
tewekkur ederim....yok ablawim ne elma diyeti ben sadece elma yemeyi daha dogrusu meyve yemeyi seviyorum yesil elma saglikli oldugu icin elma yiyorum....
tamam tatlım iyi keyifler
tatlım elma diyeti var bak topiklerden istersen kafana göre olrsa onuda yapabilirsin meyvenin fazlasıda kilo yapar onun için dikkatli ol
kızlar burda yolda iş makineleri çalışıyor yolu kazıyorlar sanki evin içinde çalışıyo gibiler delirciiiiiiiiiiim
:84::84::84::84::84::84::84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?