Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

hemen bgn ki menümü yazayım
sabah aç karna bir bardak yeşil cay
yarım saat sonra kahvaltı yaptım bir dilim ekmek
bir haşlanmış yumurta
1 kk büyüklüğünde peynir
3 zeytin
domates salatalık
çok az çatalın ucuyla kaymak
arada bir bardak süt
öğlen yiyemedim çünkü hastanedeydim aç kalmamak için form bisküvi yedim 5 adet
arada bir bardak çay küçük minicik bir gofret
akşam yarım kase patates salatası
6 kaşık makarna
1 kaşık rus salatası
arada bir bardak çay
1 adet şeftali

spor falan yapamadım bgn yine valla iyice saldım spor olayını yaa hadi bakalım...ama haftaya kendimi sıkı bi kampa sokacam..

ay canım allahım inş. en kısa zamdna bebi,ş nasip etsin sanada banadaDD (hemen kendimide soktum araya)
bu arada teşekkürler canımm geçiyor inş. yaranın özel bir nednei yok her kadında olabivlecek bir rahatsızlıkmış, rutin jinekolojikk muayenede çıktı canım, önce ilaç tedavisi uygulamıştım geçmedi sonra eşli tedavi uyguladık ozaman geçmişti ama yinelemiş artık yakalım dedi dr. Şşpermlerin geçişini engelleyebiliyormuş o yüzden hamilelikt eolmayabilyormuşş yaktım kurtuldumDD.

akıntı vardı sadece belirti olarak kokusuz akıntı.
ama başka belirtileride var akıntının dışında ağrılı cinsellik oluyormuş, yanma oluyormuş falan.

öyle işte.. yarayı yaktırdıktan sonraaa bebiş sahibi olan çok kişi okudum buradaaaa inş. banada nasip olar.

valla geçmişi okuyamıycam artık acayip uykum var ve çok yorgunum artık yarın okurum bugün hastane ev ve iş arasında mekik dokudum durdum valla spor yapamadım ama bgn ki koşturmaca yetti bana birde bir yağmur yağdı sırılsıklam oldum hastalanmam inşallah..

ayy çok güldüm yaaaa süpermiş

hay allahh nedir bu yaaa süper akıla bak adam nekadarrr dertliymişi neler nelr dile getirmişDD

kızlar merhaba
ben kocamla barıştığımdan beri deli gibi geziyoruz doğru düzgün giremiyorum...valla şimdi gezmeden geldik öyle çok uykum var ki sırf cezaya kalmıyım diye oturdum pcnin başına...

oy oy canım maşallah size aman ağzının tadı bozulmasın hep öyle olun gezin tozun hayatın tadını çıkarınnnn

ben bgn belki yarın bildiremem diye tartıldım aslıcığım yarın akşama kadar giremem çünkü...ne yazık ki 100 gr verebilmişim koskoca bir haftaama ben bu hafta çok kaytardım artık bi daki haftaya sıkmam lazım kendimi çünkü düğüne az kaldı elbise almaya gidecektim ay başında vaz geçtim valla ay sonunda gidecem ne yazık ki
bu hata ki kilon 65.0 ben şimdiden söliyim..

hımssss güzel canımm rus salatası yoğurtla yapılmışssaa gayet başarılıD

oy oy canım maşallah size aman ağzının tadı bozulmasın hep öyle olun gezin tozun hayatın tadını çıkarınnnn

saol canım hepimizn ki öle olsun yaa inşallah hep böle gideriz şimdi birazcıkta yaranma durumlarındayız o yüzden sürekli bi yere götürüyo benibakalım ne kadar sürecek...

hehe buda güzeel canımm. nerelere gittiniz bakim siz hee gezip gezip yaramazlar sizi.

tatlım cezaya kalmışsın valla bak ben gecenin köründe girdim msj sayısı yüzünden..valla eşim gülüyo bana ben desem şunu yap diye bu kadar korkup da yapmazsın diyor

hehe al bendende okadar benimkide kimle yazışıyorsun böyle takır takır diyorD forumdaa yazıyıroum diyorumdaa fırça yedinnmi diyorrr heheh neden dedim yemek yediğini söyledinmi diyor daha söylemedim dedim gülüyor biz fena kaptırdık.

saol canım hepimizn ki öle olsun yaa inşallah hep böle gideriz şimdi birazcıkta yaranma durumlarındayız o yüzden sürekli bi yere götürüyo benibakalım ne kadar sürecek...

hehe üzümünü ye bağını sorma keyfini sür canımb enim hehe azda nazlan uzun sürsünn canımDDD

hehe üzümünü ye bağını sorma keyfini sür canımb enim hehe azda nazlan uzun sürsünn canımDDD

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…