- 19 Ekim 2009
- 11.217
- 749
- 413
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #42.961
anem ben bundan sonra senin menünü bi gün sonra uygulamaya karar verdim...
....
Evet canim hamile kalmak icin ugrasiyorum , dua edin ins.
gecmis olsun. Uzuldum ya. rahimagzi yara nicin olmus peki? bide belirtileri nelerdi canim?
canim az yiyincede kilo veremeyebiliyorsun.. onemli olan cok ogun yiyip az yemek. ve bol su icmek...
ANTEPLİ BİR KEBAPÇININ reklam broşüründen harfi harfine aktarılmıştır. ....
Diyet, perhiz, rejim gibi faaliyetler hedefte Türk delikanlılarının ve genelde de Türk milletinin devamını engellemek için dış mihraklar tarafından gündeme getirilmiş şuurlu bir düzmecedir. Gaye, eskiden bir koyunu, bir oturuşta götüren dev gibi babayiğit atalarımızı ve tarlada doğum yaptıktan sonra bebeğini kundaklayıp, elde orak tarlada çalışmaya devam eden Türk kadınlarını; kalori hesaplayan, hapşırınca yatağa giren, fitness ve aerobik yapan çıtkırıldım tiplere dönüştürmek ve Türkleri Çinliler, Japonlar gibi sıska, zayıf ve sağlıksız bir ırk haline getirmektir.
İcabi halinde 240 kiloluk top mermisini tek başına namluya süren bir babayiğidin, kalori hesaplayan, yoğurtlu kebabi reddeden bir züppe haline getirilmesinden daha büyük bir soykırım olabilir mi?
İç yağının, kuyruk yağlarının, anamızın Vita yağının kolestrol yaptığı palavradır.
Kolestrol, kebapları yedikten sonra
iki şise soda içerek ayarlanabilecek bir gaz durumudur.
Sakın bu oyuna düşmeyin.
olamazzzzzzzzzzzzzz
Feminizm, kadın hakları, çevre şuuru ve eşitlik adı altında Türk kızlarının akılları çelinerek, yemek yapmayı bilmeyen, bizim istikbalimiz olan yavrularını, abuk subuk yiyeceklerle yetiştirecek, damak zevki gelişmemiş, sunta kılıklı diyet bisküvilerini yiyecek sanan bir hale getirmişlerdir.
Ayrıca kör olası dış mihraklar, bu kızlarımıza kebap, soğan, çiğ köfte vb. Lezzetleri yiyen, bardak bardak şalgam suyu içen yiğitlerimize hanzo-kıro gibi sıfatlar takmayı öğretmişlerdir.
Ayrıca son yıllarda moda gibi gösterilmeye çalışılan Çin mutfağı diye birşey yoktur. Bu sözde mutfak, acaip zerzevat ile acaip mahlukatın, wog adı verilen bir tencerede yarı pişmiş yarı çiğ olarak hazırlanıp insanlara eziyet olsun diye sopalarla yenmesinden ibaret bir hokkabazlıktır. Sakın kanmayın, sakın yemeyin. Helal değildir!
SİZ KEBAP, CİĞER KAVURMA,NOHUTLU DÜRÜM, BEYRAN VE MİS GİBİ FISTIKLI BAKLAVA YEYİN.
Unutmayın su uyur, düşman uyumaz![/B]
aynalar-------- 18
fatta----------10
nazco--------- 10
emidaf--------- izinli
pinkcat87------ 16
prenses88 ------6
selinay2002 -----13
dudujan-------- izinli
fiyona_07 ------11
mihrace --------36
melekayşee -----10
_Aytac_ --------3
benim kardeşim çinde yaşıyo canım,kız arkadaşım benden çok yiyo kilo almıyo diyo genetikmiş sanırım onlarda...
kızlar merhaba
ben kocamla barıştığımdan beri deli gibi geziyoruz doğru düzgün giremiyorum...valla şimdi gezmeden geldik öyle çok uykum var ki sırf cezaya kalmıyım diye oturdum pcnin başına...
slm kızlar nasılsınız
ben okuldan gelir gelmez planlara gömüldüm daha okul kıyafetimi bile değiştirmedim
sonunda okul müdürümüz geldi bilin bakalım kim geldi
ilçe şube müdürümüz bizim okul müdürü oldu
o kadar çok işim var ki haftasonu çoook çalışmam gerekiyor çoookk
eee sizler neler yaptınız anlatın bakim
yarın kilo bildirimi var unutulmasın sonuçlar nasıl
hemen bgn ki menümü yazayım
sabah aç karna bir bardak yeşil cay
yarım saat sonra kahvaltı yaptım bir dilim ekmek
bir haşlanmış yumurta
1 kk büyüklüğünde peynir
3 zeytin
domates salatalık
çok az çatalın ucuyla kaymak
arada bir bardak süt
öğlen yiyemedim çünkü hastanedeydim aç kalmamak için form bisküvi yedim 5 adet
arada bir bardak çay küçük minicik bir gofret
akşam yarım kase patates salatası
6 kaşık makarna
1 kaşık rus salatası
arada bir bardak çay
1 adet şeftali
spor falan yapamadım bgn yine valla iyice saldım spor olayını yaa hadi bakalım...ama haftaya kendimi sıkı bi kampa sokacam..
oy oy canım maşallah size aman ağzının tadı bozulmasın hep öyle olun gezin tozun hayatın tadını çıkarınnnn
hımssss güzel canımm rus salatası yoğurtla yapılmışssaa gayet başarılıD
valla geçmişi okuyamıycam artık acayip uykum var ve çok yorgunum artık yarın okurum bugün hastane ev ve iş arasında mekik dokudum durdum valla spor yapamadım ama bgn ki koşturmaca yetti bana birde bir yağmur yağdı sırılsıklam oldum hastalanmam inşallah..
cancağızım hoşgeldinnn
tatlım cezaya kalmışsın valla bak ben gecenin köründe girdim msj sayısı yüzünden..valla eşim gülüyo bana ben desem şunu yap diye bu kadar korkup da yapmazsın diyor
saol canım hepimizn ki öle olsun yaa inşallah hep böle gideriz şimdi birazcıkta yaranma durumlarındayız o yüzden sürekli bi yere götürüyo benibakalım ne kadar sürecek...
saol canım hepimizn ki öle olsun yaa inşallah hep böle gideriz şimdi birazcıkta yaranma durumlarındayız o yüzden sürekli bi yere götürüyo benibakalım ne kadar sürecek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?