- 19 Ekim 2009
- 11.217
- 749
- 413
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #42.981
evet canım ben zaten mayonez yiyemiyorum allahtan sevmiyorum öle şeyleri bir de o tarz şeylere düşgün olsaydım vay halime :)))
hehe buda güzeel canımm. nerelere gittiniz bakim siz hee gezip gezip yaramazlar sizi.
hehe al bendende okadar benimkide kimle yazışıyorsun böyle takır takır diyorD forumdaa yazıyıroum diyorumdaa fırça yedinnmi diyorrr heheh neden dedim yemek yediğini söyledinmi diyor daha söylemedim dedim gülüyor biz fena kaptırdık.
bu arada hoş bulduk canım sen nasılsın yaa bayadır görüşemiyoruz bi giremedim bu hafta yoğunluktan nasıl gidiyor diyet ve diğer şeyler..
valla geçtiğimiz pazar bi başladık gezmeye bir türlü duramadık...bende aslında ev gezmelerini çok sevmem ama önceden eşim bi yere gidelim dediğinde ben çok yorgunum gidemiycem diye diye soğuttum adamı sonra da evden çıkaramaz olmuştuk:))artık hiç hoşlanmadığım biri bile olsa gitmek istiyorsa tamam gidelim diyorum 1 saat oturup defneyi bahane edip durmuyo hadi gidelim diyorumçok fenayım valla bgn çok sevdiğim bi arkadaşımın evine gittik misafirliğe güzeldi yaa oturduk çay içtik onunda bebeği var bebikleri uyutup hep birlikte film izledik güzel bi geceydi
hehe hep kaytarıyorsunuzzz girmiyorsunu gün boyuu tek başıma kalıyorumm(((((( sizde suç hıhhhh küseyimmi şimdi D
şaka şaka arkadaşım herşey yolund açok şükür canım senden böyle güzel haberlerde alıncaa daha hoş oluyor. birdee zayıfflama haberleri alsak daha güzel olacak.
ben çıkıyorum tatlışlar çok uykum var kapanıyor artık gözlerim çok çooookk öpüyorum sizleri yarından sonra izinliyim zatii bol bol girerim artık..iyi geceler melekler:79::79::79:
benimki de yapıyor valla dikiliyor başıma yaz yaz şunu yediğinide yaz diye bekliyo kız harbiden kaptırmışız...sınıfa gidip imza atmak için bile bu kadar telaşlanmazdım ben
DDD ay çok ii yaaaaa hehe bizdeee öyleyiz inan ben farkındaysan hala akşam yemeğimi yazmadım:)))) tırsıyorum
aaaa kuzum ben seni görmedimmm pardoniyi geceler kızlar
aaaa kuzum ben seni görmedimmm pardon( çıkıyormusun
haydi ii geceler canım
sabah
1 kk kadar peynir
3 zeytin
domates
salatalık
1 dilim ekmek
1 bardak şekersiz çay
öğle
1 patatesli çörek
1 bardak şekersiz çay
akşam
1 kase çorba
1 dilim ekmek
ara
erik
yok canım yeni geldim
kızlar akşam yemeğim yazayımda kaynamasın.
5-6 kaşık patates salatasıı
1 tabak kelle paça
3-4 tk irmik helvasıı
saat 9:30da
bir minicik elma iki erik bir çeltik üzüm
ve şuanda açlıktan midme gurluyorr
ay canım ya afiyet olsun ben snein menülerine bayılıyorumm yani çok az vee güzelll maşallah sana hpe böyle devam eder inş. darısıda bana olsun inş.
bunaa çokkk sevindimm hoş geldin kuzucummmmmm senle güzle burasıı
canım açlıktan neden karnın gurulduyor
seninki psikolojik bence
git yat uyu hadi yarın bildirim günü unutma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?