Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

hehe buda güzeel canımm. nerelere gittiniz bakim siz hee gezip gezip yaramazlar sizi.

valla geçtiğimiz pazar bi başladık gezmeye bir türlü duramadık...bende aslında ev gezmelerini çok sevmem ama önceden eşim bi yere gidelim dediğinde ben çok yorgunum gidemiycem diye diye soğuttum adamı sonra da evden çıkaramaz olmuştuk:))artık hiç hoşlanmadığım biri bile olsa gitmek istiyorsa tamam gidelim diyorum 1 saat oturup defneyi bahane edip durmuyo hadi gidelim diyorumçok fenayım valla bgn çok sevdiğim bi arkadaşımın evine gittik misafirliğe güzeldi yaa oturduk çay içtik onunda bebeği var bebikleri uyutup hep birlikte film izledik güzel bi geceydi

benimki de yapıyor valla dikiliyor başıma yaz yaz şunu yediğinide yaz diye bekliyo kız harbiden kaptırmışız...sınıfa gidip imza atmak için bile bu kadar telaşlanmazdım ben

bu arada hoş bulduk canım sen nasılsın yaa bayadır görüşemiyoruz bi giremedim bu hafta yoğunluktan nasıl gidiyor diyet ve diğer şeyler..

hehe hep kaytarıyorsunuzzz girmiyorsunu gün boyuu tek başıma kalıyorumm(((((( sizde suç hıhhhh küseyimmi şimdiD

şaka şaka arkadaşım herşey yolund açok şükür canım senden böyle güzel haberlerde alıncaa daha hoş oluyor. birdee zayıfflama haberleri alsak daha güzel olacak.

ben çıkıyorum tatlışlar çok uykum var kapanıyor artık gözlerim çok çooookk öpüyorum sizleri yarından sonra izinliyim zatii bol bol girerim artık..iyi geceler melekler:79::79::79:

hehe birazcık kendin etmişssin enyse toparlamaya başlamışssın şeker hep evde otur otur olmazzzz insan bayılıyor yaaaaa evde oturacak dönemelrde olucak gezin gezinn. hele kafa dengi arakdaşlar oldumu ooo süper oluy o akşamm bak ne güzel keyif almışssınız. biz hiç durmayızzz haftada 3-4 gün dışarıdayızz DD

ben bu hafta saldım çok fena eşimle barışmak biraz fazla rahatlattı beni yemek konusunda durmadan bişiler yiyesim geliyor neyse artık canım ben kaçar öpüyorum seni tekrar tekrar

ben çıkıyorum tatlışlar çok uykum var kapanıyor artık gözlerim çok çooookk öpüyorum sizleri yarından sonra izinliyim zatii bol bol girerim artık..iyi geceler melekler:79::79::79:

doldurdun mesaj sayını gidiyorsun dimi seni kerataaaa seni kerataa aman kaç belki fazla olmuşturDD yaaaa yine gidiyor yaaaaDD
neyseee yarından sonraya söz aldıkkk tatlı rüyalar dileyeyim arkidşim.

benimki de yapıyor valla dikiliyor başıma yaz yaz şunu yediğinide yaz diye bekliyo kız harbiden kaptırmışız...sınıfa gidip imza atmak için bile bu kadar telaşlanmazdım ben

DDD ay çok ii yaaaaa hehe bizdeee öyleyiz inan ben farkındaysan hala akşam yemeğimi yazmadım:)))) tırsıyorum

kızlar akşam yemeğim yazayımda kaynamasın.
5-6 kaşık patates salatasıı
1 tabak kelle paça
3-4 tk irmik helvasıı

saat 9:30da
bir minicik elma iki erik bir çeltik üzüm
ve şuanda açlıktan midme gurluyorr

sabah
1 kk kadar peynir
3 zeytin
domates
salatalık
1 dilim ekmek
1 bardak şekersiz çay

öğle
1 patatesli çörek
1 bardak şekersiz çay

akşam
1 kase çorba
1 dilim ekmek

ara
erik

sabah
1 kk kadar peynir
3 zeytin
domates
salatalık
1 dilim ekmek
1 bardak şekersiz çay

öğle
1 patatesli çörek
1 bardak şekersiz çay

akşam
1 kase çorba
1 dilim ekmek

ara
erik

ay canım ya afiyet olsun ben snein menülerine bayılıyorumm yani çok az vee güzelll maşallah sana hpe böyle devam eder inş. darısıda bana olsun inş.

canım açlıktan neden karnın gurulduyor
seninki psikolojik bence
git yat uyu hadi yarın bildirim günü unutma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…