- 19 Ekim 2009
- 11.217
- 749
- 413
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #42.921
ay iyiymiş ozaman bende adamı şube müdürlüğünden okul müdürlüğüne çektiler sandım çok fazla okulda olmamasıda fena değil hani
yok be güzelim ne çok şey istiycen ben 44 bedenden38 olmaya çalışıyorum çok olsa benimki olur
aayy çok merak ettim bak inş çok güzel bir süprizdir
ay iyiymiş ozaman bende adamı şube müdürlüğünden okul müdürlüğüne çektiler sandım çok fazla okulda olmamasıda fena değil hani
DD evettt yemedim akşamyemeği pek düşnmüyorumm ay bütün sakatatlara bayılırım
kokoreç, bumbar,şırdan,tantuni, işkembe,paça, beyin,kelle paçaD herşeye ama
ay ay ağzımdan sular akıyorrrrrr midemde ziller çalıyor sanırım yediklerimi sindirmişim.
ay bu arada ben smmm yim evet canım. o yüzden rahatım iş ortamım büro olduğu için birde serbest o yüzden rahatım. bütün gün forumda çençen halindeyim
umuyorumkiiiii istediğim rakamı göreceğim bugün sabah 4 defa çıktım tarıyaa acaba bozuldumu bu diyee odanın her köşesinde tartıldımD ama aynıydı hehe mutlu mutlu
tatlım benim bir arkadaşım var son derece fit biri bu arada acayip kıskanıyorum çocuk doğrmuş ama 36 beden süper bikiniler giyiyo çatlak matlak bişide yok neyse konuyu dağıtmıyım oda büroda çalışıyo onun sefertası gibi üstüste ikili üçlü saklama kapları var kahvaltısını öğle yemeğini onlara koyup götürüyor işe büroda yemekte problem olmuyo tabi sende öle bişiler denesene hem ne yiyeceğim derdinde olmaz hemde sağlıklı beslenirsin sen bir düşün bence
umuyorumkiiiii istediğim rakamı göreceğim bugün sabah 4 defa çıktım tarıyaa acaba bozuldumu bu diyee odanın her köşesinde tartıldımD ama aynıydı hehe mutlu mutlu
bakalım canım inş iyi olur
okula ücretli türkçe öğretmeni geldi oda kırıkkale mezunuymuş
bende dedim kırıkkale mezunuyum 2005 mezunuyum dedim
demez mi 2005 ben daha ünve gitmemiştim diye
kızlar ben çıkıyorumm sizi bulmuşken gitmek istemezdim ama mesaim bitti çeşme bulup su dolduracağım(((((( kütahyanın çeşmeleri meşhurdur her köşede çeşme vardır doğal dağlardan gelen su ama heryerde sular kesik diye çeşmelerrrin bşaı kalabalıktır eminim püfss.
sen o arkadaşını öldürsene
bak sen şu densize yaaaa çömez napsın
ay sorma aslı kız çok iyi ama beni kıskandırmak için yaratılmış sanki mübarek kadın öldürsem yeri
aslıcım hoş geldin valla sensiz hele hiç çekilmiyor yawssss sanki kaptansız gibiyiz((( nezaman hafiler işlerin yawsss bitsin foruma odaklanalımm DDD hehe
şaka biryana Allah kolalyık versin fıstık.
Bu arada bugün tardıa güzel şeyler gördüm şimdi yapsma kilo bildirimimisabah kötü süpriz görmektense
ay bende yazayım pek özendim
sabah
sade çayyy 2 kupa
öğlen
ekmek arası kokoreç (çok acıktım birde ödüllendirdim kendimiekmeğin içini iice sıyırttık çıtır kısmı kaldı sadece)
acılı şalgam
ara
2 erik
bolca şekersiz çay
hala açımmmm
inş canım yatakodasının balkonuna asçam bayrak diye bir 38 oliiim
DD evettt yemedim akşamyemeği pek düşnmüyorumm ay bütün sakatatlara bayılırım
kokoreç, bumbar,şırdan,tantuni, işkembe,paça, beyin,kelle paçaD herşeye ama
ay ay ağzımdan sular akıyorrrrrr midemde ziller çalıyor sanırım yediklerimi sindirmişim.
ay bu arada ben smmm yim evet canım. o yüzden rahatım iş ortamım büro olduğu için birde serbest o yüzden rahatım. bütün gün forumda çençen halindeyim
hepimiz istediğimiz bedenlere sahip oalcğaızz hiç merak etmeyin kızçelerrrDD
hehehe ...bakalım canım inş iyi olur
okula ücretli türkçe öğretmeni geldi oda kırıkkale mezunuymuş
bende dedim kırıkkale mezunuyum 2005 mezunuyum dedim
demez mi 2005 ben daha ünve gitmemiştim diye
sen o arkadaşını öldürsene
bugün elektrikle işimiz var anlaşılan durmadan gidiyor
hehehe ...
bencede yaaaa...
aman kaptanım kolay gelsin sana.....
hamile mi kalmak istiyorsun ..ay ben cok mu unutkanım sen evlimiydin canım ya..off b12 vitaminim eksik bu ara galiba
inş. gebelik vardır canım yaa bana 1 ay yaramazlık yasakDD ekimm de gitti yani hehe. neyse önümüzdkei maçlara bakıcaz artık
(( neyse bizde akşamları hasretleşiriz fıstık.
ay hiç sorma benim raihm ağzı yaram vardı yakılması gerekiyordu.
ilaç tedavisinde tekrarladı yakalım dedi dr bugün yaktırdım. ama kaç aydır erteliyordum tırsıyordum.
Sabah hastaneye gittim benim muayenehaneden ameliyathaneye aldılar ameliyat kıyafetleri giydirdiler serum taktılar
doğum odasına normal doğum yapılan koltuğa aldılar rengim falan attı ben burayamı çıkıcam şimdi dedim korkma acımayacak dedi ebe. doğum yapmadınızmı dedi hayır dedim prova olur size dedi
arkadaş gelmişti onu almadılar yanıma.
neyse bir gerginlikle girdim dr geldi çok acıyacakmı canım dedim yok dedi ( muayenehanede yine sormuştum çok acılı olacak hatta 10 gün falan rapor vereceğim dedi şaka yapıyorsunuz dedim güldüydü) yine sordum yok yok dedi acımayacak. uyuşturacağım dedi 20 den geriye say dedi ben saydım bitti dedim hızlı saydın 5ten birdaha say dedi bu arada acıyormu şimdi acıyormu falan diye soruyor ben uyuşturuyor sandım hadi bitti geçmiş olsun dedi nasıl ya dedim bitti dedi çok sevindim uyuşturmamış bile öylelikle kendime geldimkorktuğum kadar olmadı ama gerginliği yettiydi.
kızlar bu hafta takip ettiyseniz çok az yedim sabah dayanamaıp tartıldım çok az vermişim neden böyle oluyo yaaa....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?