Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

hepimiz istediğimiz bedenlere sahip oalcğaızz hiç merak etmeyin kızçelerrr DD

ay iyiymiş ozaman bende adamı şube müdürlüğünden okul müdürlüğüne çektiler sandım çok fazla okulda olmamasıda fena değil hani

bakalım canım inş iyi olur

okula ücretli türkçe öğretmeni geldi oda kırıkkale mezunuymuş
bende dedim kırıkkale mezunuyum 2005 mezunuyum dedim
demez mi 2005 ben daha ünve gitmemiştim diye

kızlar ben çıkıyorumm sizi bulmuşken gitmek istemezdim ama mesaim bitti çeşme bulup su dolduracağım(((((( kütahyanın çeşmeleri meşhurdur her köşede çeşme vardır doğal dağlardan gelen su ama heryerde sular kesik diye çeşmelerrrin bşaı kalabalıktır eminim püfss.

tatlım benim bir arkadaşım var son derece fit biri bu arada acayip kıskanıyorum çocuk doğrmuş ama 36 beden süper bikiniler giyiyo çatlak matlak bişide yok neyse konuyu dağıtmıyım oda büroda çalışıyo onun sefertası gibi üstüste ikili üçlü saklama kapları var kahvaltısını öğle yemeğini onlara koyup götürüyor işe büroda yemekte problem olmuyo tabi sende öle bişiler denesene hem ne yiyeceğim derdinde olmaz hemde sağlıklı beslenirsin sen bir düşün bence

sen o arkadaşını öldürsene

umuyorumkiiiii istediğim rakamı göreceğim bugün sabah 4 defa çıktım tarıyaa acaba bozuldumu bu diyee odanın her köşesinde tartıldımD ama aynıydı hehe mutlu mutlu

tebrikler tatlım yarın mutlu gün ozaman

bak sen şu densize yaaaa çömez napsın

kolay gelsin tatlım bilmemmi kütahya benim memleketime çok yakın ılıcaları çok severim ben her memlekete gidişte uğrarım ya ılıca ya yoncalı kaplıca delisiyim yaaaaaaaaaaav

bak sen şu densize yaaaa çömez napsın

erkek olduğu için kötü niyetle söylediğini düşünmüyorum

ay sorma aslı kız çok iyi ama beni kıskandırmak için yaratılmış sanki mübarek kadın öldürsem yeri

ayy sorma benimde en yakın dostum öyle herşeyi yiyor kilo alamıyor deli ediyor beni

anem ben bundan sonra senin menünü bi gün sonra uygulamaya karar verdim...

akşam akşam....

inş canım yatakodasının balkonuna asçam bayrak diye bir 38 oliiim

ıyy vazgeçtim...

hepimiz istediğimiz bedenlere sahip oalcğaızz hiç merak etmeyin kızçelerrr DD

inşallah kız....

hehehe ...

sen o arkadaşını öldürsene

bencede yaaaa...

bugün elektrikle işimiz var anlaşılan durmadan gidiyor

aman kaptanım kolay gelsin sana.....

hamile mi kalmak istiyorsun ..ay ben cok mu unutkanım sen evlimiydin canım ya..off b12 vitaminim eksik bu ara galiba

Evet canim hamile kalmak icin ugrasiyorum , dua edin ins.

inş. gebelik vardır canım yaa bana 1 ay yaramazlık yasakDD ekimm de gitti yani hehe. neyse önümüzdkei maçlara bakıcaz artık

cok gecmis olsun. Uzuldum ya. rahimagzi yara nicin olmus peki? bide belirtileri nelerdi canim?

kızlar bu hafta takip ettiyseniz çok az yedim sabah dayanamaıp tartıldım çok az vermişim neden böyle oluyo yaaa....

canim az yiyincede kilo veremeyebiliyorsun.. onemli olan cok ogun yiyip az yemek. ve bol su icmek...

asagidaki bayanlar nasilsiniz? sizi piste davet ediyorum

kaptan selinay sohbet edelim hadi:) sizi bulmusken

ANTEPLİ BİR KEBAPÇININ reklam broşüründen harfi harfine aktarılmıştır. ....

Diyet, perhiz, rejim gibi faaliyetler hedefte Türk delikanlılarının ve genelde de Türk milletinin devamını engellemek için dış mihraklar tarafından gündeme getirilmiş şuurlu bir düzmecedir. Gaye, eskiden bir koyunu, bir oturuşta götüren dev gibi babayiğit atalarımızı ve tarlada doğum yaptıktan sonra bebeğini kundaklayıp, elde orak tarlada çalışmaya devam eden Türk kadınlarını; kalori hesaplayan, hapşırınca yatağa giren, fitness ve aerobik yapan çıtkırıldım tiplere dönüştürmek ve Türkleri Çinliler, Japonlar gibi sıska, zayıf ve sağlıksız bir ırk haline getirmektir.

İcabi halinde 240 kiloluk top mermisini tek başına namluya süren bir babayiğidin, kalori hesaplayan, yoğurtlu kebabi reddeden bir züppe haline getirilmesinden daha büyük bir soykırım olabilir mi?

İç yağının, kuyruk yağlarının, anamızın Vita yağının kolestrol yaptığı palavradır.

Kolestrol, kebapları yedikten sonra
iki şise soda içerek ayarlanabilecek bir gaz durumudur.

Sakın bu oyuna düşmeyin.

Son düzenleme:
Feminizm, kadın hakları, çevre şuuru ve eşitlik adı altında Türk kızlarının akılları çelinerek, yemek yapmayı bilmeyen, bizim istikbalimiz olan yavrularını, abuk subuk yiyeceklerle yetiştirecek, damak zevki gelişmemiş, sunta kılıklı diyet bisküvilerini yiyecek sanan bir hale getirmişlerdir.

Ayrıca kör olası dış mihraklar, bu kızlarımıza kebap, soğan, çiğ köfte vb. Lezzetleri yiyen, bardak bardak şalgam suyu içen yiğitlerimize hanzo-kıro gibi sıfatlar takmayı öğretmişlerdir.

Ayrıca son yıllarda moda gibi gösterilmeye çalışılan Çin mutfağı diye birşey yoktur. Bu sözde mutfak, acaip zerzevat ile acaip mahlukatın, wog adı verilen bir tencerede yarı pişmiş yarı çiğ olarak hazırlanıp insanlara eziyet olsun diye sopalarla yenmesinden ibaret bir hokkabazlıktır. Sakın kanmayın, sakın yemeyin. Helal değildir!
SİZ KEBAP, CİĞER KAVURMA,NOHUTLU DÜRÜM, BEYRAN VE MİS GİBİ FISTIKLI BAKLAVA YEYİN.

Unutmayın su uyur, düşman uyumaz![/B]

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…