- 3 Temmuz 2009
- 1.905
- 81
- 163
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #42.941
asagidaki bayanlar nasilsiniz? sizi piste davet ediyorum
kaptan selinay sohbet edelim hadi:) sizi bulmusken
ANTEPLİ BİR KEBAPÇININ reklam broşüründen harfi harfine aktarılmıştır. ....
Diyet, perhiz, rejim gibi faaliyetler hedefte Türk delikanlılarının ve genelde de Türk milletinin devamını engellemek için dış mihraklar tarafından gündeme getirilmiş şuurlu bir düzmecedir. Gaye, eskiden bir koyunu, bir oturuşta götüren dev gibi babayiğit atalarımızı ve tarlada doğum yaptıktan sonra bebeğini kundaklayıp, elde orak tarlada çalışmaya devam eden Türk kadınlarını; kalori hesaplayan, hapşırınca yatağa giren, fitness ve aerobik yapan çıtkırıldım tiplere dönüştürmek ve Türkleri Çinliler, Japonlar gibi sıska, zayıf ve sağlıksız bir ırk haline getirmektir.
İcabi halinde 240 kiloluk top mermisini tek başına namluya süren bir babayiğidin, kalori hesaplayan, yoğurtlu kebabi reddeden bir züppe haline getirilmesinden daha büyük bir soykırım olabilir mi?
İç yağının, kuyruk yağlarının, anamızın Vita yağının kolestrol yaptığı palavradır.
Kolestrol, kebapları yedikten sonra
iki şise soda içerek ayarlanabilecek bir gaz durumudur.
Sakın bu oyuna düşmeyin.
burda bir şimşek çarpıyor sormayın ya sanki evin içine gircek
Kizlar yorumlarinizi bekliyorum email hakkinda:))
selam canım naıslsın
bunu daha önce okumuştum
bence adam çok doğru söylüyor
Iyiyim canim, erken kalktim bugun, esimle kahvalti yaptik. ise gonderdim.
bende maili begendim , gerceklik payi cok fazla , eskiden erkekler bir kuzuyu bitiriyormus, simdi benim esim yarim kuzu yese mide spazmi gecirir heralde:)))
internetten canlitv actim, show tv yi actim, her acisimda doktorlar diye sacma bir dizi var eski bolumleri, baska dizimi yok ya onu koyoyorlar, atve de , Esra Erol var, onu izliyom:)) evlilk programi ,
bence bir kuzuyu yeme olayı abartı canım sadece güçlü olduklarını anlatmak için kullanılmış bir söz bence
Eskiden yiyorlarmis canim, tarlada bahcede calistiklari icin bir problem yasamiyorlarmis , cabuk eritiyorlarmis, ama biz aksam yemeginden sonra, cay icip , mumkunse mutfaga yurumeyii usenen nesiliz:))
bilmem canım çok çalıştıkları için daha fazla yedikleri doğru ama bir oturuştada bir kuzu yiyecek kadar değildir bence
gülme kız
allahtan ev arkadaşlarımın biri benden bir yaş büyük biri benden bir yaş küçükte çok bunalıma girmiyorum
sağol canım nasılsın
Evet canim hamile kalmak icin ugrasiyorum , dua edin ins.
cok gecmis olsun. Uzuldum ya. rahimagzi yara nicin olmus peki? bide belirtileri nelerdi canim?
canim az yiyincede kilo veremeyebiliyorsun.. onemli olan cok ogun yiyip az yemek. ve bol su icmek...
asagidaki bayanlar nasilsiniz? sizi piste davet ediyorum
kaptan selinay sohbet edelim hadi:) sizi bulmusken
:)) sormak lazim dedelerimize:) biz millet olarak cok yemiyoruz aslinda, amerialilarin bazilari bir yiyor gomelisin. araba kullanirken, alisveris yaparken, yururken, otururken , onar icin farketmiyor yeterki yemk olsun:) ozellikle ellerinden mutlaka, cola, ve gazli icecekler dusmuyor..
napim canım kocişi doyurdum geldim....
peki çoğu kilolumu yoksa zayıfmı merak ettim şimdi......
Canim cogu kilolu, ama genc kizlar kilolu degil, cok guzel ve cok bakimlilar. herlade belli yastan kilo vermesi kolay olmuyor. Ama cinlilerin hepsi zayif nerdeyse. sebze yagsiz pirinc, ve tavuk eti yediklerinden. belkide genetik dir bilmiyorum:)
tatlım benim bir arkadaşım var son derece fit biri bu arada acayip kıskanıyorum çocuk doğrmuş ama 36 beden süper bikiniler giyiyo çatlak matlak bişide yok neyse konuyu dağıtmıyım oda büroda çalışıyo onun sefertası gibi üstüste ikili üçlü saklama kapları var kahvaltısını öğle yemeğini onlara koyup götürüyor işe büroda yemekte problem olmuyo tabi sende öle bişiler denesene hem ne yiyeceğim derdinde olmaz hemde sağlıklı beslenirsin sen bir düşün bence
kolay gelsin tatlım bilmemmi kütahya benim memleketime çok yakın ılıcaları çok severim ben her memlekete gidişte uğrarım ya ılıca ya yoncalı kaplıca delisiyim yaaaaaaaaaaav
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?