Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

asagidaki bayanlar nasilsiniz? sizi piste davet ediyorum

kaptan selinay sohbet edelim hadi:) sizi bulmusken

selam canım naıslsın

bunu daha önce okumuştum
bence adam çok doğru söylüyor

selam canım naıslsın

bunu daha önce okumuştum
bence adam çok doğru söylüyor

Iyiyim canim, erken kalktim bugun, esimle kahvalti yaptik. ise gonderdim.

bende maili begendim , gerceklik payi cok fazla , eskiden erkekler bir kuzuyu bitiriyormus, simdi benim esim yarim kuzu yese mide spazmi gecirir heralde:)))

Iyiyim canim, erken kalktim bugun, esimle kahvalti yaptik. ise gonderdim.

bende maili begendim , gerceklik payi cok fazla , eskiden erkekler bir kuzuyu bitiriyormus, simdi benim esim yarim kuzu yese mide spazmi gecirir heralde:)))

bence bir kuzuyu yeme olayı abartı canım sadece güçlü olduklarını anlatmak için kullanılmış bir söz bence

internetten canlitv actim, show tv yi actim, her acisimda doktorlar diye sacma bir dizi var eski bolumleri, baska dizimi yok ya onu koyoyorlar, atve de , Esra Erol var, onu izliyom:)) evlilk programi ,

Son düzenleme:
bence bir kuzuyu yeme olayı abartı canım sadece güçlü olduklarını anlatmak için kullanılmış bir söz bence

Eskiden yiyorlarmis canim, tarlada bahcede calistiklari icin bir problem yasamiyorlarmis , cabuk eritiyorlarmis, ama biz aksam yemeginden sonra, cay icip , mumkunse mutfaga yurumeyii usenen nesiliz:))

Eskiden yiyorlarmis canim, tarlada bahcede calistiklari icin bir problem yasamiyorlarmis , cabuk eritiyorlarmis, ama biz aksam yemeginden sonra, cay icip , mumkunse mutfaga yurumeyii usenen nesiliz:))

bilmem canım çok çalıştıkları için daha fazla yedikleri doğru ama bir oturuştada bir kuzu yiyecek kadar değildir bence

bilmem canım çok çalıştıkları için daha fazla yedikleri doğru ama bir oturuştada bir kuzu yiyecek kadar değildir bence

:)) sormak lazim dedelerimize:) biz millet olarak cok yemiyoruz aslinda, amerialilarin bazilari bir yiyor gomelisin. araba kullanirken, alisveris yaparken, yururken, otururken , onar icin farketmiyor yeterki yemk olsun:) ozellikle ellerinden mutlaka, cola, ve gazli icecekler dusmuyor..

kızlar durmadan elektrik gidip geliyor
ben gidipte planlarımı yapayım biraz daha
gelirim yine öptüm

bu arada melekaysee mesaj atmış formatör seçilmiş nete giremiyor bugün ve yarın izin istedi

gülme kız
allahtan ev arkadaşlarımın biri benden bir yaş büyük biri benden bir yaş küçükte çok bunalıma girmiyorum
sağol canım nasılsın

napim canım kocişi doyurdum geldim....

haklısın kuzum....

asagidaki bayanlar nasilsiniz? sizi piste davet ediyorum

kaptan selinay sohbet edelim hadi:) sizi bulmusken

edelim canım....

peki çoğu kilolumu yoksa zayıfmı merak ettim şimdi......

hımm kimse yok bu hafta mecburen böyleyim işlerimi halletmem lazım ama siz haftaya görürsünüz

napim canım kocişi doyurdum geldim....

peki çoğu kilolumu yoksa zayıfmı merak ettim şimdi......

Canim cogu kilolu, ama genc kizlar kilolu degil, cok guzel ve cok bakimlilar. herlade belli yastan kilo vermesi kolay olmuyor. Ama cinlilerin hepsi zayif nerdeyse. sebze yagsiz pirinc, ve tavuk eti yediklerinden. belkide genetik dir bilmiyorum:)

Canim cogu kilolu, ama genc kizlar kilolu degil, cok guzel ve cok bakimlilar. herlade belli yastan kilo vermesi kolay olmuyor. Ama cinlilerin hepsi zayif nerdeyse. sebze yagsiz pirinc, ve tavuk eti yediklerinden. belkide genetik dir bilmiyorum:)

benim kardeşim çinde yaşıyo canım,kız arkadaşım benden çok yiyo kilo almıyo diyo genetikmiş sanırım onlarda...

yanii iki öyle bir arkadaşım yokkkk yawssDDD bizim yerimize ikitane çimdik atsana onaaaa hırsımı alamadımmm birdeee ısırr yaaaaaaaaaa ne güzel maşallahh yaa bizde öyle olalımmm allahım ne olurrrr.
Ay canım büroya salata malzemelerii aldım öğlenleri salta yapmak için başladım yapmaya dün yaptım in. yarında yapacağımmm... yok yok hırs yaptım zayıflayacağım yaaaaa ofsssss offf

kolay gelsin tatlım bilmemmi kütahya benim memleketime çok yakın ılıcaları çok severim ben her memlekete gidişte uğrarım ya ılıca ya yoncalı kaplıca delisiyim yaaaaaaaaaaav

ooo oooo çok iyi biliyorsun kuzum buraları yolun düşersee bak bekliyorum birdahakine.
ben kaplıcalarına hamamlarına gitmiyorumDd hehee 11 yıldır buradayım ilkdefa bu cumartesi gideceğim hamama evlenmeden önce kayınvalidme çok götürmek istedi ama gitmedim DD hehe

kızlar merhaba
ben kocamla barıştığımdan beri deli gibi geziyoruz doğru düzgün giremiyorum...valla şimdi gezmeden geldik öyle çok uykum var ki sırf cezaya kalmıyım diye oturdum pcnin başına...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…