Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar arkadaşlarla dışarı çıkıcaz öğleden sonra hepinizi öpüyorum ama hava çok soğuk...

kızlar ben hala misafirdeym.kaldım kuzenimde.hiçkimse uyanmadan açtım pcyi kilom aynıydı yine.gitmemiş bşy.ama hastayım bu hafta regl oldum((

14. TAKIM 224. Etap

aynalar ( 94,5 / 94,2 / 0,3 / 0,32% )
faTTa83 ( 73,1 / 72,9 / 0,2 / 0,27% )
nazco ( 75,5 / 75,3 / 0,2 / 0,26% )
emidaf ( 67,8 / 67,0 / 0,8 / 1,18% )
pinkcat87 ( 64,3 / 64,3 / 0,0 / 0,00% )
prenses88 ( 54,5 / 54,5 / 0,0 / 0,00% )
selinay2002 ( 66,5 / 66,0 / 0,5 / 0,75% )
dudujan ( 97,0 ) izne ayrıldı.
fiyona_07 ( 65,1 ) bildirim yapmadı.
mihracee ( 63,5 / 62,0 / 1,5 / 2,36%)
melekaysee ( 66,4 / 66,0 / 0,4 / 0,60%)
_Aytac_ ( 55,7 ) bildirim yapmadı.
14.TAKIM YÜZDE ORTALAMASI 0,64%

kızlar öğleden sonra yapcaktım bildirimi ama toplantımız var öğle arası yapmak zorunda kaldım fiyona bildirim yapmamış yaptı isede geçmişe çok bakamadım zamanım yok
aytaç kilonu söylememen hiç doğru değil kiloda alsan söylemen gerekiyor
kilo verenleri tebrik ediyorum
özellikle mihrace ve fadiki

Son düzenleme:
selam kızlar nasılsınız?sonunda geldi,m evime.burayı gece sel götürdü.şimsekler çaktı:8

kızlar bu haftaki hedefim 500 gr vermek makul bir hedef koydum inş. verebilirim çünküü 62 direncimi kıramıyorum çok zor oluyorrrryavaş yavaş da olsa vereceğim bana bir tavsiyeniz varmısporlamı kırarım direnci ay havalarda soğudu( nasıl yürüyeceğim yaaa evdede zor oluyorr püfss

tebrikler kızlar az çok yine hepimiz vermişiz

miharaca kelle paça yiyerek kilo veriyon kıs maşallah

DD hehe evettt valla kelle paçayla verdim hayatımm onlar sulu yemeklerr kelle paçanın içinde çok az et oluyor işkembe desen odaöyle ekmeksizz çorba niyeitne yuvarlıyorumm biraz kalorili ama sirke limonla seyreltincee oda çok etkilemeid sanırım.

bu arada kızlar sanırım sirkeli suyun faydasını görüyorum tavsiye ederim.

bütün arkadaşları tebrik ediyorum kızlarrrrrrrrr hadiii ama hepinizin ışığı biraz daha canlansınn hadi hadiiii bu hafta çok tembelliky aptıkk yeter

nihayet pc min başına oturabildim okuldan geldik hemencik açtım ama birtürlü başına geçemedim
yemek yedik ortalık toplandı bu arada ince yorganları çıkardım akşam dondum ya pikeylen olmıycak çıktı gene yorganlar
kimseler yok bi geçmiş yapam bende gelen seslensin

ellerine sağlık canımcım
kilo veren çaba gösteren herkezi tebrik ediyorum arkadaşlar

hoş geldin kuzummm. havalar soğudu pikeler ince geliyor artık. bende yorganı yıkamaya vermem lazımmm ona poşet ayarlayamdım götürüp getirmek için sallayıp duruyuorum hehe

hımsss:))) ben hiç yemedim kabak çiçeği dolmasıı DD hehe

yaparsan gelir yerim

gel kuzum gel sen ben yapmayı bilmiyorum ama buradaki restoranların baş mezesidir gider yeriz nolcak

ah be selicim idolümdün senin isveç diyetini sıkı takip etmeye çalışıyodum naptın sen

bence gayet mantıklı..beraber yapmak istiyen olursa başlayabilirim...bana uyar çünküm...

ayy canım benim çok geçmiş olsun yaaa..Allah bi daha yaşatmasın...

ben pazartesi başlıycam kuzum birlikte yapabiliriz

tatlım hacca giderken onlar sana getiriyo gelincede sen onlara dağıtıyosun bildiğim kadarıyla benim kayınvalde giderken biz öyle yapmıştık

hoş geldin kuzummm. havalar soğudu pikeler ince geliyor artık. bende yorganı yıkamaya vermem lazımmm ona poşet ayarlayamdım götürüp getirmek için sallayıp duruyuorum hehe

oy kuşum gelmişsin ama ben görmedim seni sürekli bir oturup bir kalkıyorum pc nin başına hep bişiler çıkıyo bu gün bana rahat yok birileri geliyo oğluş kendini ıslatıyo falan filan görmemişim seni

ben ince yorganları çamaşır makinesine tıkıyorum yıkanıyo
kalınlarda annemin gelmesini bekliyo onlarla başedemem yani sabrım yetmez

menümüde yazayım
sabah
1 yumurta
1 domates
2 zeytin
1 dilim ekmek
kahve
ara yok
öğle
2 küçük bayıldı
1 dilim ekmek
ara form çay
1 fincan kahve

ay önemli değil cancağızım. bend eçalışıyorum gömüldüm hesaplara kitaplara bir girip birçıkıyorum.
Ben hiç yorgan yıkamadım makina alırmı bilmiyorum riske atmamak için yıkamaya veriyorum garantili iş negüzel anneciğin gelip gidiyor hallediyorsunuzzz şanslı seni

kızlar akşam güne gitçem kazasız atlatırım inş akşam yemeği yemiycem
ikramların tatlısını yerim herhalde sadece kalanları paketle diycem arkadaşa çok tokum yarın kahvaltıda yerim
ne taktikçi kadın oldum ben ya tokmuşum hahahahahhaha

kızlar menümD
sabah
2 yk k flakes sütle.

öğlen
bir sandiviç ekmeğine tost
1 dilim ince yaşpasta ( normal bir dilim 1/5 i)
yarı bardak meyve suyu

ara
1 erik

bol su şekersiz çayy

Son düzenleme:
2 küçük bayıldı ne kuzum DD
güzel bir menü afiyet olsun. bende yazayım özendim

selam kuşum şükür karşılaştık

bayıldı imam bayıldı canım akşam yaptım çok güzel oldu zorla tuttum kendimi
bu öğlende küçük patlıcanlardan ikisini indirdim mideme

idolun 500grmcık verdi hehehe....

dikkat et kuzum dayanmaya çalış

selam kuşum şükür karşılaştık

bayıldı imam bayıldı canım akşam yaptım çok güzel oldu zorla tuttum kendimi
bu öğlende küçük patlıcanlardan ikisini indirdim mideme

ay ay ay ayyyy
çok severim yaaaaaa afiet olsun ne güzel yapmışssın bende bulsamm aynısını yapardımDD
eşim sevmez patlıcan yapamıyorummm

birdahakine benim yerimede bir lokmacık alllll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…