- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #43.061
öle dem kız dilek niyetine geçer.....
öyle deme kız bişiyi kırkkere söylersen olrmuş
zorla kaderin etçen
hoşbulduk canım naparsınız...
anem bende 2 tane güne girdim ne etcem bilmem valla.....
hoşbulduk canım iyiyim sağol sen nasılsın
üşüdüm bugün biraz burda yağmur yağdı okula gidip gelirken ıslandım
senin menünde gayet güzel tatlım akşamda ölçülü yersen no problem
kış geliyo tatlım buralarbile bukadar soğuyunca oraları düşünemiyorum yada biz hala kısa kollu şortlarla dolaşıyoruz o yüzden ben bu kadar üşüyorum ama daha mevsimlikleri çıkarmadım sanırım artık çıksın istiyolar
slm canım iyiiyiz sen nasılsın bakayım. bende eve gitmek istiyorumy aaaaa. bize kaldın yanii çok sevindim çok sevindim.slm kızlar nasılsınız
yeni müdür toplantı yaptı bu saate kadar daha yeni geldim eve ev arkadaşlarımın ikiside hemn çıktılar evlerine gidecekler bu haftasonu yalnızım
çok sağlıklı bir diyet canım ama ayda 10 kilo verileceğini düşünmüyorum bu diyetle
nazco kullanıcısından alıntı
Kalp Vakfı Diyeti...
Bir ayda ortalama 10 kilo
Günlük kalori: 1300 Kcal
10 kilo fazlası olanların yapabileceği bu diyet tüm besin ögelerini içeriyor. Bu diyette erkekler, günlük porsiyonu yüzde 50 artırabilir. 4 haftada 10 kilo vermek mümkün.
Bu diyetin günlük menüleri:
30 GÜN BOYUNCA
Sabah : Çay, kahve (şekersiz), 2 kibrit kutusu peynir, salata, 1 ince dilim ekmek.
Öğle : 3 köfte kadar et veya tavuk veya balık (90 gr.), 1 ince dilim ekmek veya 1 kase çorba, salata, 1 ince dilim ekmek veya 1 adet kaşarlı yağsız tost, çay, kahve (şekersiz)
İkindi : 2 porsiyon meyve veya 2 adet galeta
Akşam : 5-6 yemek kaşığı sebze yemeği, salata, ince bir dilim ekmek
Gece : 2 porsiyon meyve.
kızlar diyet listelerinde böyle bir diyet buldum bir kaç yerdede duymuştum güzel bir diyete benziyor çok makul vede yapılabilir birşey bir bakın bakalım fikirlerinizi bekliyorum sporlada desteklenirse sonuç alınır bence
kızlar ben çıkıyorum yemek işine başlıycam anca yetiştiririm duş falan yarın görüşürüz artık
slm canım iyiiyiz sen nasılsın bakayım. bende eve gitmek istiyorumy aaaaa. bize kaldın yanii çok sevindim çok sevindim.
tatlım on kilo veremesek bile 8 kilo versek haftada iki kilo eder bu çok iyi bir rakam bana göre düşünsene haftada 200 gr cık verebiliyorum meto hareketlenebilir yani sende katılsana bize sonrasındada koruma programları yaparız almayız verdiklerimizi
heee size kaldım
allahım neden şöyle yakışıklı birine kalmadım ki
hahahahaha :))))) gönlünden geçeni nasip etsin Allah canım benim.
yaa biz kaçıncı olduk kaptancımm bellimidirrrr yoksaa söylemesne dahamı ii
moralim bozulduu hatuncuk maşallah3 küsür kg vermiş maşallah onaaa püfsss
neyse ben çıkayım evden girerim yine ii akşamlar
amin canım
bu hafta7. olduk aslında başka bir takımla yüzdemiz aynı ama o 6. biz 7. niye acaba 14. takım olduğumuz için mi sonda olduğumuzdan dolayı
canım moralini bozma 3 kilo vermişte nasıl vermiş normal bir diyetle olmaz şok diyetle bu hafta verir gelecek hafta alır
sen çok güzel giyorsun
selam kızlar...hava cok soğuk burda üşüyorum
bir de reglim ya karnım fln çok agrıyo.sizler nasılsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?