Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

hoşbulduk canım iyiyim sağol sen nasılsın
üşüdüm bugün biraz burda yağmur yağdı okula gidip gelirken ıslandım

kış geliyo tatlım buralarbile bukadar soğuyunca oraları düşünemiyorum yada biz hala kısa kollu şortlarla dolaşıyoruz o yüzden ben bu kadar üşüyorum ama daha mevsimlikleri çıkarmadım sanırım artık çıksın istiyolar

bizde çok kalın giyinmiyorduk canım ama soğudu iyice
bakalım bu sene kaloriferde yok soba yakcaz nasıl olcak
ben banyoyu düşünüyorum o zorluyacak biraz

slm kızlar nasılsınız

yeni müdür toplantı yaptı bu saate kadar daha yeni geldim eve ev arkadaşlarımın ikiside hemn çıktılar evlerine gidecekler bu haftasonu yalnızım
slm canım iyiiyiz sen nasılsın bakayım. bende eve gitmek istiyorumy aaaaa. bize kaldın yanii çok sevindim çok sevindim.

çok sağlıklı bir diyet canım ama ayda 10 kilo verileceğini düşünmüyorum bu diyetle

tatlım on kilo veremesek bile 8 kilo versek haftada iki kilo eder bu çok iyi bir rakam bana göre düşünsene haftada 200 gr cık verebiliyorum meto hareketlenebilir yani sende katılsana bize sonrasındada koruma programları yaparız almayız verdiklerimizi

güzel bir diyet listesi gerçekten çok bependim ama 10 kg verilmez gibi geliyor bana belki erkekler verebilir ama sanki biz en fazla 4 kg veiririz gibi geliyor bu diyetle

kızlar ben çıkıyorum yemek işine başlıycam anca yetiştiririm duş falan yarın görüşürüz artık

tamam canım görüşmek üzere yaa akşamda girseydinnn:))) erken vedalaştık.D yaaaa bizim sularımız yok yaa hüngür hüngürrr koktum ben yaaa 4 gün olduu(( ofsss aniden kesitler. yarın hamama gidecem sende gel kese yaparım sana

slm canım iyiiyiz sen nasılsın bakayım. bende eve gitmek istiyorumy aaaaa. bize kaldın yanii çok sevindim çok sevindim.

heee size kaldım
allahım neden şöyle yakışıklı birine kalmadım ki

canım çok fazla imkan olmadığı için sebze et türü burda tam uygulayamam
ama zaten benim uyguladığımdan çokta farklı bir diyet değil bu bence ben bu diyetle kilo alırım benim daha çok azaltmam lazım

ahandaa buldum tühhh yaaa

Cuma zayıflama yarışması 22. etap sonuçları
16 eylul - 23 eylul

Takım dereceleri

Birinci..........1. Takım 1,05%
İkinci...........7.Takım 1,02%
Üçüncü.........5.Takım 1,34%

Bireysel dereceler

Birinci.....tugbaemrah 3.79%(2.takım)65:

İkinci.........T_N 3.21%(1.takım)
Üçüncü......Ansaaa 2.92%(7.takım)

moralim bozulduu hatuncuk maşallah3 küsür kg vermiş maşallah onaaa püfsss
neyse ben çıkayım evden girerim yine ii akşamlar

hahahahaha :))))) gönlünden geçeni nasip etsin Allah canım benim.

yaa biz kaçıncı olduk kaptancımm bellimidirrrr yoksaa söylemesne dahamı ii

amin canım
bu hafta7. olduk aslında başka bir takımla yüzdemiz aynı ama o 6. biz 7. niye acaba 14. takım olduğumuz için mi sonda olduğumuzdan dolayı

moralim bozulduu hatuncuk maşallah3 küsür kg vermiş maşallah onaaa püfsss
neyse ben çıkayım evden girerim yine ii akşamlar

canım moralini bozma 3 kilo vermişte nasıl vermiş normal bir diyetle olmaz şok diyetle bu hafta verir gelecek hafta alır
sen çok güzel giyorsun

selam kızlar...hava cok soğuk burda üşüyorum
bir de reglim ya karnım fln çok agrıyo.sizler nasılsınız.

amin canım
bu hafta7. olduk aslında başka bir takımla yüzdemiz aynı ama o 6. biz 7. niye acaba 14. takım olduğumuz için mi sonda olduğumuzdan dolayı

((( valla bilmiyorummm nedenini ama beni ilk 3 ten yukarısı kesmiyor yaaaa hepimizin güzel kilolar vermeisni istiyorumm ne olurrr hepimizzzz gaza gelelim verelim şu kütleleri yaaaa

canım moralini bozma 3 kilo vermişte nasıl vermiş normal bir diyetle olmaz şok diyetle bu hafta verir gelecek hafta alır
sen çok güzel giyorsun

olabilirrr şok diyettlee vermiştir belkii. ben bu haftaaa çok dikkat edeceğim havalar soğumasaydı ii olacaktı yürüyüşler bitti((
takımsak hepimiz birlikte verelim yaaa kuzularrr

selam kızlar...hava cok soğuk burda üşüyorum
bir de reglim ya karnım fln çok agrıyo.sizler nasılsınız.

canım merhaba hoş geldin karşılaşamadık ama ben yinede merhaba diyeyim dedim.
havalar 10 derece birden düştü soğuk gerçekten. sen ayaklaırnı falan sıcak tut canımm karnın ağırsı başka geçmezz kuzu.
ben kendi adıma söyleyim kötüyüm( hatuncukkun teki 3 küsür kilo vermiş nasıl başarmış özel mesaj atıcam valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…