- 19 Ekim 2009
- 11.217
- 749
- 413
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #43.041
kızlar akşam güne gitçem kazasız atlatırım inş akşam yemeği yemiycem
ikramların tatlısını yerim herhalde sadece kalanları paketle diycem arkadaşa çok tokum yarın kahvaltıda yerim
ne taktikçi kadın oldum ben ya tokmuşum hahahahahhaha
kızlar menümD
sabah
2 yk k flakes sütle.
öğlen
bir sandiviç ekmeğine tost
1 dilim ince yaşpasta ( normal bir dilim 1/5 i)
yarı bardak meyve suyu
ara
1 erik
bol su şekersiz çayy
idolun 500grmcık verdi hehehe....
dikkat et kuzum dayanmaya çalış
ay ay ay ayyyy
çok severim yaaaaaa afiet olsun ne güzel yapmışssın bende bulsamm aynısını yapardımDD
eşim sevmez patlıcan yapamıyorummm
birdahakine benim yerimede bir lokmacık alllll
DD bizde toksaakkk heheee herkess tok.
tok evin aç kedileri şeklinde dolanıyoruzzz yaaaaa ben açım yaaa doymuyorummtek tesellim kg veriyor olmam yoksa herşey gözümde kalıyor.
sen paket yaptırt oğliş yesinkocan yesin.
selinay hoş geldin kuzum.
senin menünde gayet güzel tatlım akşamda ölçülü yersen no problem
ah be idolüm selicim kısa süre yapmanla bile 500 gr olsun buda bişidir hehehe...
of seli bu akşam gideceğimiz arkadaşım çok becerikli bir kız döktürmüştür gene ama ben tabağı baştan paketletmeyi düşünüyorum önlem olarak dayancam inşallah
kızlar ben çıkıyorum...3 gün çok yoğun bi seminerim var..ona katılıcam...izinli olabilir miyim aslı?yarın sabah bildirime yetişemem...sen beni bu sabah kii kilomla yaz 72.9 çıktımsadece 100 gram.....ehh beee nasıl iş bu tatilde aldığım kiloyu halaa veremedim..400 gram var daha...ya offfff ne zor iş buu yaaa.bi daha uzun süreli kaçamak yapmıycamm söz.....neyse ben kaçıyorum....pazar da dahil izinli oliim aslım olma mı?bugünün mesaj sayımını da gelince yaparım...çok öptüm herkeşleri....nazom pazartesiden itibaren şu kalp vakfı dietini yapak mı senle ne dersin?bu arada diğer sporları yapabiliyo musunn?ya benim totom accık yer görse yapcem de görmüyo...kzılar aklıma bi fikir geldi..şimdi birbirimize mesaj yazarken bekliyoruz ya cevabı..herkes kime mesaj yazıyosa arkasına bi egzersiz eklesin.mesela ben nazcomun mesajına cevap yazdım sonra 30 mekik yazıyorum..nazcom da ona ceevap vermeden önce 30 mekik çekip öle mesaj yazsın..bölece bilgisayar başında sürekli oturmayız ve de ggün içinde az da olsa hareket ederiz...ne dersiniz?
siz düşünün ebn de çıkıyım artık.....ahhh be fadiikimmm ahhhh nirdesinnnnnnn?iice özlemim arttı yaa(((neyse görüşürüz....
slm kızlar nasılsınız
yeni müdür toplantı yaptı bu saate kadar daha yeni geldim eve ev arkadaşlarımın ikiside hemn çıktılar evlerine gidecekler bu haftasonu yalnızım
tatlım ben hafta sonu misafir ağırlıycam o yüzden pazartesi başlıycam sende pazartesi gelcekmişsin zaten birlikte başlıyalım bakalım neler olcak daha önce konuştuğumuz sporları düzenli olmasada ara ara yapıyorum birtek soğuk duşu bir kerecik yaptım aman yareb dondum bidaha yapmadım havalar ısınırsa gene denerim ama
hoşbulduk canım naparsınız...
anem bende 2 tane güne girdim ne etcem bilmem valla.....
slm kızlar nasılsınız
yeni müdür toplantı yaptı bu saate kadar daha yeni geldim eve ev arkadaşlarımın ikiside hemn çıktılar evlerine gidecekler bu haftasonu yalnızım
hoşgeldin kuzum,yalnızlık zor şeker....
hoşgeldin kuzum,yalnızlık zor şeker....
o neymiş kıs bakam bi hemen....
hoş geldin kuzu nasılsın
öle dem kız dilek niyetine geçer.....hoşbulduk canım
yalnızlık benim kaderim malesef
tatlım ben dahaönceden bir diyet paylaşmıştım o ama diyet listelerinde var kalp vakfı diyeti diye ben ordan bulmuştum dur tekrar paylaşiim kısa yollarımda var
nazco kullanıcısından alıntı
Kalp Vakfı Diyeti...
Bir ayda ortalama 10 kilo
Günlük kalori: 1300 Kcal
10 kilo fazlası olanların yapabileceği bu diyet tüm besin ögelerini içeriyor. Bu diyette erkekler, günlük porsiyonu yüzde 50 artırabilir. 4 haftada 10 kilo vermek mümkün.
Bu diyetin günlük menüleri:
30 GÜN BOYUNCA
Sabah : Çay, kahve (şekersiz), 2 kibrit kutusu peynir, salata, 1 ince dilim ekmek.
Öğle : 3 köfte kadar et veya tavuk veya balık (90 gr.), 1 ince dilim ekmek veya 1 kase çorba, salata, 1 ince dilim ekmek veya 1 adet kaşarlı yağsız tost, çay, kahve (şekersiz)
İkindi : 2 porsiyon meyve veya 2 adet galeta
Akşam : 5-6 yemek kaşığı sebze yemeği, salata, ince bir dilim ekmek
Gece : 2 porsiyon meyve.
kızlar diyet listelerinde böyle bir diyet buldum bir kaç yerdede duymuştum güzel bir diyete benziyor çok makul vede yapılabilir birşey bir bakın bakalım fikirlerinizi bekliyorum sporlada desteklenirse sonuç alınır bence
hoşbulduk canım
yalnızlık benim kaderim malesef
baktım kalp vakfı diyetine mantıklı geldi bana.....
nazco kullanıcısından alıntı
Kalp Vakfı Diyeti...
Bir ayda ortalama 10 kilo
Günlük kalori: 1300 Kcal
10 kilo fazlası olanların yapabileceği bu diyet tüm besin ögelerini içeriyor. Bu diyette erkekler, günlük porsiyonu yüzde 50 artırabilir. 4 haftada 10 kilo vermek mümkün.
Bu diyetin günlük menüleri:
30 GÜN BOYUNCA
Sabah : Çay, kahve (şekersiz), 2 kibrit kutusu peynir, salata, 1 ince dilim ekmek.
Öğle : 3 köfte kadar et veya tavuk veya balık (90 gr.), 1 ince dilim ekmek veya 1 kase çorba, salata, 1 ince dilim ekmek veya 1 adet kaşarlı yağsız tost, çay, kahve (şekersiz)
İkindi : 2 porsiyon meyve veya 2 adet galeta
Akşam : 5-6 yemek kaşığı sebze yemeği, salata, ince bir dilim ekmek
Gece : 2 porsiyon meyve.
kızlar diyet listelerinde böyle bir diyet buldum bir kaç yerdede duymuştum güzel bir diyete benziyor çok makul vede yapılabilir birşey bir bakın bakalım fikirlerinizi bekliyorum sporlada desteklenirse sonuç alınır bence
tamam kuzum bu günkü yediklerim bir tanesi senin için olsun bak birinden yırttım gördünmü menüm daha güzel oldu
valla benimde gözümde kalıyo herşey zayıflama sevdam olmasa hiç gözlerinin yaşlarına bakmam
ama millet aaa sen zayıflamışsın dedikçe tutuyorum kendimi
yakında bana bunu söylemeleri için insanlar tutarmışım parayla bakın sizin işiniz bana çok zayıflamışsın demek ona göre
hoşbulduk canım iyiyim sağol sen nasılsın
üşüdüm bugün biraz burda yağmur yağdı okula gidip gelirken ıslandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?