Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

DD bizde toksaakkk heheee herkess tok.
tok evin aç kedileri şeklinde dolanıyoruzzz yaaaaa ben açım yaaa doymuyorumm tek tesellim kg veriyor olmam yoksa herşey gözümde kalıyor.
sen paket yaptırt oğliş yesin kocan yesin.

kızlar menümD
sabah
2 yk k flakes sütle.

öğlen
bir sandiviç ekmeğine tost
1 dilim ince yaşpasta ( normal bir dilim 1/5 i)
yarı bardak meyve suyu

ara
1 erik

bol su şekersiz çayy

senin menünde gayet güzel tatlım akşamda ölçülü yersen no problem

idolun 500grmcık verdi hehehe....

dikkat et kuzum dayanmaya çalış

ah be idolüm selicim kısa süre yapmanla bile 500 gr olsun buda bişidir hehehe...

of seli bu akşam gideceğimiz arkadaşım çok becerikli bir kız döktürmüştür gene ama ben tabağı baştan paketletmeyi düşünüyorum önlem olarak dayancam inşallah

ay ay ay ayyyy
çok severim yaaaaaa afiet olsun ne güzel yapmışssın bende bulsamm aynısını yapardımDD
eşim sevmez patlıcan yapamıyorummm

birdahakine benim yerimede bir lokmacık alllll

tamam kuzum bu günkü yediklerim bir tanesi senin için olsun bak birinden yırttım gördünmü menüm daha güzel oldu

valla benimde gözümde kalıyo herşey zayıflama sevdam olmasa hiç gözlerinin yaşlarına bakmam
ama millet aaa sen zayıflamışsın dedikçe tutuyorum kendimi
yakında bana bunu söylemeleri için insanlar tutarmışım parayla bakın sizin işiniz bana çok zayıflamışsın demek ona göre

selinay hoş geldin kuzum.

hoşbulduk canım naparsınız...

anem bende 2 tane güne girdim ne etcem bilmem valla.....

slm kızlar nasılsınız

yeni müdür toplantı yaptı bu saate kadar daha yeni geldim eve ev arkadaşlarımın ikiside hemn çıktılar evlerine gidecekler bu haftasonu yalnızım

tatlım ben hafta sonu misafir ağırlıycam o yüzden pazartesi başlıycam sende pazartesi gelcekmişsin zaten birlikte başlıyalım bakalım neler olcak daha önce konuştuğumuz sporları düzenli olmasada ara ara yapıyorum birtek soğuk duşu bir kerecik yaptım aman yareb dondum bidaha yapmadım havalar ısınırsa gene denerim ama

slm kızlar nasılsınız

yeni müdür toplantı yaptı bu saate kadar daha yeni geldim eve ev arkadaşlarımın ikiside hemn çıktılar evlerine gidecekler bu haftasonu yalnızım

hoşgeldin kuzum,yalnızlık zor şeker....

o neymiş kıs bakam bi hemen....

hoşbulduk canım naparsınız...

anem bende 2 tane güne girdim ne etcem bilmem valla.....

kızım bu günler bize tuzak ama benim şöle keyifli vakit geçirdiğim nadir zamanlardan oğluşa o gecelerde kociş bakıyo bende gönlümce kuduruyorum napim buda olmasa çatlarım ben

slm kızlar nasılsınız

hoş geldin kuzu nasılsın

nazco kullanıcısından alıntı

Kalp Vakfı Diyeti...

Bir ayda ortalama 10 kilo
Günlük kalori: 1300 Kcal

10 kilo fazlası olanların yapabileceği bu diyet tüm besin ögelerini içeriyor. Bu diyette erkekler, günlük porsiyonu yüzde 50 artırabilir. 4 haftada 10 kilo vermek mümkün.

Bu diyetin günlük menüleri:

30 GÜN BOYUNCA
Sabah : Çay, kahve (şekersiz), 2 kibrit kutusu peynir, salata, 1 ince dilim ekmek.
Öğle : 3 köfte kadar et veya tavuk veya balık (90 gr.), 1 ince dilim ekmek veya 1 kase çorba, salata, 1 ince dilim ekmek veya 1 adet kaşarlı yağsız tost, çay, kahve (şekersiz)
İkindi : 2 porsiyon meyve veya 2 adet galeta
Akşam : 5-6 yemek kaşığı sebze yemeği, salata, ince bir dilim ekmek
Gece : 2 porsiyon meyve.

kızlar diyet listelerinde böyle bir diyet buldum bir kaç yerdede duymuştum güzel bir diyete benziyor çok makul vede yapılabilir birşey bir bakın bakalım fikirlerinizi bekliyorum sporlada desteklenirse sonuç alınır bence

hoşbulduk canım
yalnızlık benim kaderim malesef
öle dem kız dilek niyetine geçer.....
tatlım ben dahaönceden bir diyet paylaşmıştım o ama diyet listelerinde var kalp vakfı diyeti diye ben ordan bulmuştum dur tekrar paylaşiim kısa yollarımda var

ok paylaş çünkü ben 3 tane buldum 3üde farklı

sağol kuzum........

çok sağlıklı bir diyet canım ama ayda 10 kilo verileceğini düşünmüyorum bu diyetle

:) ben tadımlık istedim yawss satma bana hepsini:)). ama diyet bittiğinde hepsini yerimm söz

DDD dimi yaa zayıflamışssın demeleri herşeye bedel. birkere kendini zayıf hissetmek çok güzel bir duyguu aynanın karşısından ayrılamıyorumDDD hehe sizde öylemisiniz yaaa belimi ince görmekçok hoş bir dduygu 59 a düşer düşmezz yeni bir takım elbise alacağım kendimeee bakalım kaç beden alacağım

hoşbulduk canım iyiyim sağol sen nasılsın
üşüdüm bugün biraz burda yağmur yağdı okula gidip gelirken ıslandım

kış geliyo tatlım buralarbile bukadar soğuyunca oraları düşünemiyorum yada biz hala kısa kollu şortlarla dolaşıyoruz o yüzden ben bu kadar üşüyorum ama daha mevsimlikleri çıkarmadım sanırım artık çıksın istiyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…