Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar akşam yemeğimide yazayımmmm unutmadan.

1 bardak sirkeli su
yarım kase tahana çorbası
3 yk ıspanak
3 yk yoğurt
1 kırmızı biber
yarım salatalık
yarım domates

canım hırslı olman çok güzel ama her kişinin bünyesi aynı değil bir başkası 3 küsür kilo veriyorsa bende verebilirim diye bişey yok. bizim takımda diyetisyene gidip verdiği listeyi kuralı kuralına uyan kişilerde hiç 3 küsür kilo vermedi
benim verdiğim oldu ama nasıl verdim bütün gün sadece 5 elma yiyerek
şimdi sana soruyorum hangisi doğru

bu haftaki görevliler

GÜNLÜK MESAJ SAYIMI
nazco *** 24-30 eylül

DEVAM ÇİZELGESİ
prenses88 *** 17-23 eylül

hoş geldin canım. Haklısın sana katılıyorum bende sağlıklı kilo verme taraftarıyım ama ne bilim işte D haklısın yaa aman takmıyorum atmayacağım mesaj:))).
hıms 5 elmayla durdun heee wayy çok zor olmuşturr.

benn hiç bukadar az yemekler yediğimi bilmem ama kısa surede faydasını gördüm ilk defa bukadar ciddi diyet yapıyorum kaytarmıyormuyum kaytarıyorum ama yinede sıkı tutmaya çalışıyorum bakalım artık ya.

canım sirkeli su işe yarıyor dimi bende tekrar içecem

canımm ben 3 ay kadar hergün içmiştim saçlarım dökülüyor diye saç dökülmesine iyi geliyormuş gerçektende geldiydi. ama o dönem formda kaldım kilo almadım vermedimde ama yemem güzeldi. sanırım işe yarıyor şimdi kilo için içiyorumm bakalımm ama tavsiye ederim sirke faydalı bir besin zarar vermez.

hoşbulduk canım
ben hiç kaytarmıyorum diyene inanmam zaten bizler robot değiliz zaten öyle olsaydık şimdi kilo vermek için uğraşmazdık değil mi
mutlaka kaçamaklar oluyor önemli olan kararlı olmak ve sen çok güzel gidiyorsun canım
sen şimdiden böyle yaparsan 1 ay sonrasını düşünemiyorum çünkü kilo vermen zamanla azalacak bazen hiç bişey yemesende veremeyeceksin çünkü bünye buna alışacak

canım benim kilo problemlemim ergenlikten sonra hep oldu o kadar uzun süre bunla savaşıyorum ki içmediğim denemediğim bişey kalmadı hep şok diyetlerle 15-20 kilo verip geri fazlasıyla aldım senin şuan yaşadığın durumu çok yaşadım bende o kadar fazla vereyim diye ama daha zararı oldu bana
sirkeyide bir ara kullanmıştım işe yarıyor ama artık bıktım zehir gibi şeyleri içmekten

çok doğru söylüyorsun canımmmm. morel verdin fıstıkcım. ama dediğin gibi bence artık bir süre sonra bünye alışacakkk. bu hafta hedefim 500 gr vermekD çokmuş dimi
zaten 2-3 kg daha verim bitireceğimm bir süre forumda kalmak için uğraşacağım yani az yemeyi yaşam tarzı haline getireceğim. en azında acıkmadan yemeyeceğim her ikram edileni ymeyeceği tok olsamda yiyorum o tür fazlalıkları atacağım hayatımdan. bana zayıflık yakışmıyorçok fazla çirkinleşiyorumDD gözleirm çöküyor,boyumda uzun çünkü çöp gibi olmak istemiyorumDDD

canım zaten 3 kilon kaldı bir ayda tamamdır eğer çok fazla kilo vermek istemiyorsan bir ayda
ben zayıf olsamda yüzüm çok zayıflamıyor tombul oluyor yine

canımsın yaaa, menülerini yazıyorsun hiç abartı birşeyy olmuyorr gayet güzel menüler okadar az yemeyee çok fazla kilolar vermek gerekiyordu sanırım dediğin gibi bünyee buna alıştı sanırım...
sporla desteklesennn bol hareketleee işe yaramazmı kuzucum. benn evlendiğim ilk sene 6-7 kg almıştımm herbalife ın vitamin çayı kullanmıştım tadı çok güzell bir çaydı limonlluydu. 1 aydaa 4-5 kg verdiyidim sıcak suyun içine çay kaşığının ucuyla koyuyordum üzerinede nekadar çay içtiysem aynı bardakla iki bardak su içiyordum. wc den çıkamıyorudm ama kısa sürede verdim kiloları tavsiye ettiğim için söylemiyorum amaa vitamin çayıyıdı öyle birşey araştırablirsin.

canım zaten 3 kilon kaldı bir ayda tamamdır eğer çok fazla kilo vermek istemiyorsan bir ayda

canımcım yüzün çok güzel maşallahhh o vermesinn:)) sarı saçlarda pek yakışmışlarrrr o yüzünü koru şekerim.
ama diğerr fazlalıklar gidebilir.

canımcım yüzün çok güzel maşallahhh o vermesinn:)) sarı saçlarda pek yakışmışlarrrr o yüzünü koru şekerim.

canım ünvde bende kullandım 1 ayda 5-6 kilo vermiştim ama ben çayını değil toz içeçeğini ve hapını kullanmıştım benim kullanmadığım bişi kalmadı ya bazen şişmanlık kader mi diye düşünmüyo değilim

sağol canım artık kendimi güzel bulmuyorum eskidendi o

canım benim haksızlık yapma kendine bende çok hoş bir bayansınnn. benim kullandığımda tozuydu fısıtk çay demedmdeki neden sıcak suyla kullanıyordu.
kader değildeee çevresel faktörler genetik faktörlerrr desek. doğal beslenemiyoruzz hastlaıklar eksik olmuyor ilaçlarr ona kezaa etkilyor bünyeyi yani herşey aleyhimize...

Son düzenleme:

öyle canım ama buda bir kader dimi şöyle kilo almayan bir genetiğe sahip olsaydık dimi recep ivedikin dediği gibi ebnim kodum bozuk

öyle canım ama buda bir kader dimi şöyle kilo almayan bir genetiğe sahip olsaydık dimi recep ivedikin dediği gibi ebnim kodum bozuk

hahaha ne güzel olurduuu:))) ilerde ne olacak biliyormusun bireyler çocuk yaparkeen tüp bebek merkezlerine koşacakk dr bey dr hanım bizden en sağlıklı gnelerimizi alın, çocuğumuz zayıf olsun,akıllı olsun uzun boylu olsun renkli gözl olsunn diyeceğizzz ve çocuklar tüplerde yeşerecek hehehe:)))

işte doktor bey şöyle olsun böyle olsun diyecez doktor aha burda yapılmışı var diyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…