- 19 Ekim 2009
- 11.217
- 749
- 413
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #43.101
işte doktor bey şöyle olsun böyle olsun diyecez doktor aha burda yapılmışı var diyecek
tıkk..tıkkk.. tıkkkkkkk
huhuhu huhuu :) biz burdayız orada kimse varmı yoksa tıkladı ve gittimi:)
tıkk..tıkkk.. tıkkkkkkk
yok yok gitmedim bi yere kovmadığınız sürecede gitmem kii
aslı abla sende çirkinsen devekuşu oluyum ben
yok yok gitmedim bi yere kovmadığınız sürecede gitmem kii
aslı abla sende çirkinsen devekuşu oluyum ben
ayy ayy bilmiyorum ki abla nasıl olduğumuyine platonik oldum ben yaaaa
kovarmıyız hiç yaaaa bulmuşuzzz arkidiş. evet ben seni yeni görüyorum canımm tanıtsana kendini sanırım sen izinliydin o arada ben geldim:))
ben hiç iizinli olmadım ki :)) sadece boğazıma hakim olamayıp gruptan ayrılmak zorunda kalan bi emekli dombilikim
kızlar merhaba nasılsınız bebişimi uyutamadım daha direniyor cadı uyumamak için..onu uyutayım dönecem sizlere....
14. TAKIM 224. Etap
aynalar ( 94,5 / 94,2 / 0,3 / 0,32% )
faTTa83 ( 73,1 / 72,9 / 0,2 / 0,27% )
nazco ( 75,5 / 75,3 / 0,2 / 0,26% )
emidaf ( 67,8 / 67,0 / 0,8 / 1,18% )
pinkcat87 ( 64,3 / 64,3 / 0,0 / 0,00% )
prenses88 ( 54,5 / 54,5 / 0,0 / 0,00% )
selinay2002 ( 66,5 / 66,0 / 0,5 / 0,75% )
dudujan ( 97,0 ) izne ayrıldı.
fiyona_07 ( 65,1 ) bildirim yapmadı.
mihracee ( 63,5 / 62,0 / 1,5 / 2,36%)
melekaysee ( 66,4 / 66,0 / 0,4 / 0,60%)
_Aytac_ ( 55,7 ) bildirim yapmadı.
14.TAKIM YÜZDE ORTALAMASI 0,64%
kızlar öğleden sonra yapcaktım bildirimi ama toplantımız var öğle arası yapmak zorunda kaldım fiyona bildirim yapmamış yaptı isede geçmişe çok bakamadım zamanım yok
aytaç kilonu söylememen hiç doğru değil kiloda alsan söylemen gerekiyor
kilo verenleri tebrik ediyorum
özellikle mihrace ve fadiki
hayırdır canım anlat bakim
aslıcığım ben bildirimi dün yapmıştım bgn sabah giremiycem diye ama görmemişsin sanırım neyse artık sağlık olsun zaten 100 gr verebilmişim bu hafta camış gibi yedim valla:))
haydaaaaaaaaaaaaa hadi gel geri aramızaaa biz dombikizz zayıflamaya çalışıyoruz:)
kızlar merhaba nasılsınız bebişimi uyutamadım daha direniyor cadı uyumamak için..onu uyutayım dönecem sizlere....
şimdııı coca colanın firmacısı geliyo hergün bizim orayaözhan adı oda kumral bnm gibiii çok şeker bişiii... bide bizim takım lideri bi kız var aslında ben ondan önce göz koymuştumda kimseye sölemedim kendi kendime platonik takılıyodum taaa ki bu takım lideri gelip söyleyene kadar beraber cafeye gitmişler ama sanmıyorum aralarında bişi olsun. bizim takım lideri kendine göz koyduğunu düşünüyo ama yok öle bişi. güya diğer firmacılarda buna ilgi gösteriyomu. e sen takım liderisin tabi ki senle konuşcekler neysecime geçen pazartesi özhan bişiler yapalım dedi bnde tmm siz ayarlayın ben uyarım didim:78: meğersem takım lideride gelcekmiş. neyse salı oldu çıkıştayız baktım aradım taradım sordum soruşturdum ne takım lideri ortada ne de özhan kızdım gittim. meğersem geç çıkmak zorunda kalmışlar. ve ikisi başbaşa madoya gitmişler güya özhan ona sana laf ederler vırt zırt diye evine bırakmış ertesi gün sordu niye gelmedin diye bende dedim yoktunuz diye. işte geç çıktık sağolsun ilknurda beni 8 e kadar bekledi dedi. bnde bnmde haberim olsaydı beklerdim dedim depodaydım dedi. baktım yoktun dedim. yada benden saklandınız dedim şakayla oda olur mu öle şey dedi. noğğluyo yaaa
biraz daha oynasın canım hem yarın geç kalkar rahat edersin
şimdi canım diğer kız savaşıyor elde etmek için ama sen karşı taraftan bekliyon bişeyler
kızlarrrr ben çıkıyorummmmm ii gecelerrrr sıkıldımmmm biraz tv seyredeceğiiimmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?