Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kovarmıyız hiç yaaaa bulmuşuzzz arkidiş. evet ben seni yeni görüyorum canımm tanıtsana kendini sanırım sen izinliydin o arada ben geldim:))

ben hiç iizinli olmadım ki :)) sadece boğazıma hakim olamayıp gruptan ayrılmak zorunda kalan bi emekli dombilikim

aslıcığım ben bildirimi dün yapmıştım bgn sabah giremiycem diye ama görmemişsin sanırım neyse artık sağlık olsun zaten 100 gr verebilmişim bu hafta camış gibi yedim valla:))

hayırdır canım anlat bakim

şimdııı coca colanın firmacısı geliyo hergün bizim oraya özhan adı oda kumral bnm gibiii çok şeker bişiii... bide bizim takım lideri bi kız var aslında ben ondan önce göz koymuştumda kimseye sölemedim kendi kendime platonik takılıyodum taaa ki bu takım lideri gelip söyleyene kadar beraber cafeye gitmişler ama sanmıyorum aralarında bişi olsun. bizim takım lideri kendine göz koyduğunu düşünüyo ama yok öle bişi. güya diğer firmacılarda buna ilgi gösteriyomu. e sen takım liderisin tabi ki senle konuşcekler neysecime geçen pazartesi özhan bişiler yapalım dedi bnde tmm siz ayarlayın ben uyarım didim:78: meğersem takım lideride gelcekmiş. neyse salı oldu çıkıştayız baktım aradım taradım sordum soruşturdum ne takım lideri ortada ne de özhan kızdım gittim. meğersem geç çıkmak zorunda kalmışlar. ve ikisi başbaşa madoya gitmişler güya özhan ona sana laf ederler vırt zırt diye evine bırakmış ertesi gün sordu niye gelmedin diye bende dedim yoktunuz diye. işte geç çıktık sağolsun ilknurda beni 8 e kadar bekledi dedi. bnde bnmde haberim olsaydı beklerdim dedim depodaydım dedi. baktım yoktun dedim. yada benden saklandınız dedim şakayla oda olur mu öle şey dedi. noğğluyo yaaa

aslıcığım ben bildirimi dün yapmıştım bgn sabah giremiycem diye ama görmemişsin sanırım neyse artık sağlık olsun zaten 100 gr verebilmişim bu hafta camış gibi yedim valla:))

canım kusura bakma acelem vardı geçmişe bakamadım listeyi yapmak zorundaydım okuldan sonra toplantım vardı toplantım 5 de bitti biz listeleri 4.30 a kadar yapmak zorundaydık tekrar özür canım :26::26::26::26:

haydaaaaaaaaaaaaa hadi gel geri aramızaaa biz dombikizz zayıflamaya çalışıyoruz:)

öyle bi şansım yok malesef :) olsa bile paylaşım yapmam çok zor yakında dershanemde başlıyo hem iş hem dershane. pek uğrayamam.ama ziiyaretinize gelirimmm

kızlar merhaba nasılsınız bebişimi uyutamadım daha direniyor cadı uyumamak için..onu uyutayım dönecem sizlere....

biraz daha oynasın canım hem yarın geç kalkar rahat edersin

şimdi canım diğer kız savaşıyor elde etmek için ama sen karşı taraftan bekliyon bişeyler

Son düzenleme:
biraz daha oynasın canım hem yarın geç kalkar rahat edersin

şimdi canım diğer kız savaşıyor elde etmek için ama sen karşı taraftan bekliyon bişeyler

evet hep ilgiyi karşı taraftan bekliyorum bn şimdi bu takım lideriyle aramızda iyi. höfff :97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…