Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

sabah
1 kk kadar peynir
4 zeytin
domates
salatalık
2 dilim ekmek
1 bardak şekersiz çay

ara
1 bardak çay
bir kurabiye

öğle
1 dilim ekmek
1 kk kadar peynir
2 bardak şekersiz çay

akşam
1 kase çorba
salata
1 dilim ekmek

ara
bir kase erik

canım afiyet olsunn ama çok az dimi yaa aç yaşıyorsun resmen yaaaaaaa şok diyetler gibi hatta dahada şokkkkk geldi banaaa senin vucudunda direnç uyhuluyorr bencee

eminmisin üçüz istediğineeDD kız çok zorrr amanın 3 tane bıdıkk oy oyy hepsi birden meme isteyecek altını kirletecek birini uyutucan diğeri uyanacakkDDDDD
istiyorsan Allah gönlüne göre versin inş..

bilmem şimdi istiyom olsa istermiyim bilmiyom

canım afiyet olsunn ama çok az dimi yaa aç yaşıyorsun resmen yaaaaaaa şok diyetler gibi hatta dahada şokkkkk geldi banaaa senin vucudunda direnç uyhuluyorr bencee

anca böyle oluyo canım ya
durmadan hap kullandığım için bide yapı olarak hareketli bir insan değilim

sağol ilkin ne olsun tek tabanca takılıyorum
sen napıyorsun

takılıyoruz şekerrr sen napıyorsun bakayım..

ben de aynı ya.formasyon ilanları veriliyo yavaş yavaş.pzt maraton baslıyor dua edin de kızlar bir yerden formasyonumu alayım...benim için çok önemli bu:18: onun dışında ferihayı izliyorum mayışıyorum dün gece kuzende kaldım şimşek çakıodu korkudan uyuyamadm ondan bgn böle bi garibim uykusuz fln o kdr:)

inş olur canım

inşallah Allah gönlüne göre verir canım..ne tatlılar :)

amin canım cümlemizin
evet çok tatlılar benim pc masaüstü resmim bu

kızlarrrrrrrrrrr herkese merhaba nasılsınız süper haberlerim var sizlereeeeeeee kendime ucuz ama beni idare edecek bir pc aldımm artık nete girebilecem ama okul formasyon kurs falan derken girme saatlerim akşam 23:00dan sonra olur birde sabahları erken kalkdığımdan sabahları olur ama gün içinde sık sık girmeye çalışacam çok özledim burayı herkesi
kilo bildirimine yetişemedim ama bu hafta 1 kilo 100 gr vermiştim çoğu su dedi doktor ama bu bile yeter bize bundan sonra dirence geçecek dedim

merhaba canım sevindim canım pc aldığına güle güle kullan...kilo vermene sevindim tatlım suda olsa verilen kilo kilodur canım sonuçta vücutta ki fazla su da şişkinlik yapıyor iyi olmuş iyi:90::90:

kızlar yaa annem geldi beyşehirden (orda öğretmenlik yapıyor)gelirkende yanın kaymak şekeri ve konya şekeri getirmiş bi sürü..tam da hastalanacağım döneme denk geldiler napsam ki balkondan aşağıya mı atsam ben onları yaa konya şekerini çok severim

hoş gelmiş sefa gelmişi yük etmiş kendi gelse yetermişDDDD sen onları kocişine yedirrr enerji olsun gelen misafirne ikram ett arada da kaçamak yapDD yapma desekte yapacaksın bence hehe :))) ama araada sadeceözgecim

merhaba dudujan hoş geldin aramızaaaaaa hayılrlı olsun bol sohbetli günlerin olsun :)))
bu arada tebrik ederimmm kilo vermişsssinn ay bende bundan sonra direnç halindeyimmm dr kontrolünde zayıflıyorsun sanırım dr direnci kırmak için ne önerdi kuzum paylaşırsan çok sevinirim.

ce eeeeeeee
selam kızlar ben geldim, ikizlerim doğdu 15 günlük oldular
60,5 kilo ilebaşladığım hamilelik serüveni 79 kilo ile sonlandı, doğumdam 10 gün sonra 65e düştüm. 4.5 kilo aldım yani,öbür doğumuma göre az kilo kaldı lakin dikkat etmezsem hızlakilo alabiliyorum. kendimi toparlayayım aranızakatılıcam inşallah ama bu sefer diyet değil spora ağırlık vermek istiyorum

ben kendime bu haftadan itibaren bir tablo uyguladım ona uydurmam lazım kendimi şu an 65 kiloyum her hafta 1.5 kilo vermem lazım.geçen akşam eşimle arkadaşlarımıza oturmaya gittik arkadaşımın bir yaşında çocuğu var oda doğumdan sonra kilo alanlardandı ama o bayaa almıştı en son 75 kiloydu ve ben bu arkadaşımı en son bayramdan önce görmüştüm maşallah dömbik dömbikti yanakları şimdi gittiğimiz de şok oldum bi zayıflamış bi zayıflamış..ne yapıyorsun dedim hap kullanıyorum dedi şu biberiye hapımı ne 14 günde 5 kilo vermiş..benim nerdeyse 1 ayda verdiğim kiloyu 2 hafta da vermiş sağlıklı olmadığını bırakdığın zaman daha fazla kilo alacağını söledim ama gerçekten çok şaşırdım onu o kadar zayıflamış görünce..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…