- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #43.141
sabah
1 kk kadar peynir
4 zeytin
domates
salatalık
2 dilim ekmek
1 bardak şekersiz çay
ara
1 bardak çay
bir kurabiye
öğle
1 dilim ekmek
1 kk kadar peynir
2 bardak şekersiz çay
akşam
1 kase çorba
salata
1 dilim ekmek
ara
bir kase erik
eminmisin üçüz istediğineeDD kız çok zorrr amanın 3 tane bıdıkk oy oyy hepsi birden meme isteyecek altını kirletecek birini uyutucan diğeri uyanacakk DDDDD
istiyorsan Allah gönlüne göre versin inş..
canım afiyet olsunn ama çok az dimi yaa aç yaşıyorsun resmen yaaaaaaa şok diyetler gibi hatta dahada şokkkkk geldi banaaa senin vucudunda direnç uyhuluyorr bencee
sağol ilkin ne olsun tek tabanca takılıyorum
sen napıyorsun
takılıyoruz şekerrr sen napıyorsun bakayım..
ben de aynı ya.formasyon ilanları veriliyo yavaş yavaş.pzt maraton baslıyor dua edin de kızlar bir yerden formasyonumu alayım...benim için çok önemli bu:18: onun dışında ferihayı izliyorum mayışıyorum dün gece kuzende kaldım şimşek çakıodu korkudan uyuyamadm ondan bgn böle bi garibim uykusuz fln o kdr:)
inşallah Allah gönlüne göre verir canım..ne tatlılar :)
kızlar ben kaçar iii geceler cici bkaın kendinizee seviyorum sizii
kızlarrrrrrrrrrr herkese merhaba nasılsınız süper haberlerim var sizlereeeeeeeekendime ucuz ama beni idare edecek bir pc aldımm artık nete girebilecem ama okul formasyon kurs falan derken girme saatlerim akşam 23:00dan sonra olur birde sabahları erken kalkdığımdan sabahları olur ama gün içinde sık sık girmeye çalışacam çok özledim burayı herkesi
kilo bildirimine yetişemedim ama bu hafta 1 kilo 100 gr vermiştim çoğu su dedi doktor ama bu bile yeter bize bundan sonra dirence geçecek dedim
kızlar yaa annem geldi beyşehirden (orda öğretmenlik yapıyor)gelirkende yanın kaymak şekeri ve konya şekeri getirmiş bi sürü..tam da hastalanacağım döneme denk geldiler napsam ki balkondan aşağıya mı atsam ben onları yaa konya şekerini çok severim
kızlarrrrrrrrrrr herkese merhaba nasılsınız süper haberlerim var sizlereeeeeeeekendime ucuz ama beni idare edecek bir pc aldımm artık nete girebilecem ama okul formasyon kurs falan derken girme saatlerim akşam 23:00dan sonra olur birde sabahları erken kalkdığımdan sabahları olur ama gün içinde sık sık girmeye çalışacam çok özledim burayı herkesi
kilo bildirimine yetişemedim ama bu hafta 1 kilo 100 gr vermiştim çoğu su dedi doktor ama bu bile yeter bize bundan sonra dirence geçecek dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?