Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

selam kızlar ben de katılmak istiyorum aranıza
geçmişi okumadım topiğin nasıl işlediğini bilmiyorum
zayıflama topiği arıyordum kendime mihracenin adını görünce en azından bir tanıdık var buraya dahil olayım dedim

herkese merhaba

suda olsa tartıda eksi görmek süper....

1 tane ye günde bişe olmaz...

allah analı babalı büyütsün canım....

bende verebilsem haftada 1,5 kilo ne güzel olur...

benim kendimi sıkmam lazım yememden fazla kısamıyorum spor yapıyordum çoğunlukla ama bu hafta salmıştım bayaa toplamam lazım kendimi canım sende rahatlıkla verirsin aslında sporla ama sporsuz vermek pek kolay olmuyomuş

merhaba canım çok isteriz ama aslı kaptan biliyor alınıp alınmayacağını çünkü takımlar 12 kişiden oluşuyo dolumuyuz yerimiz varmı hiç bilmiyorum...kaç kilosun kaç kilo olmak istiyorsun yaşın kaç bide :))

Son düzenleme:

akıllıbıdık hoş geldinn ay görüncee sevindirik oldum arkdaşımmm nasılsıns

güzel olmuş genel olarak yumurtan haşlanmış olsaydı süper olurdu....

canım bu aslında çok hoş ve kalorisi düşük bi kahvaltı hergün bu şekilde kahvaltı yapabilirsin..tabi işe erken gidiyorsan zor

o zaman kaptanınıza sesleniyorum yer varsa beni de alsın

yaşım 27
68 kiloyum daha fazlada gözüm yok 60 olmak istiyorum

akıllıbıdık senn kilonu hedef kilonu falan yaz canımm takımımızn kaptanı var eğer boşyer varsa alır mutlaka, 1 hafta deneme süresi var canım cumadan cumaya kilo bildirimi yapıyoruz. günlük yediklerimizi yazıyoruzzz.
hergün 7 mesaj yazmaa mecburiyeti var canımm.

ben spor yapamıyorum evde ,sorun orda oğluş büyüsün biraz stepe başlıycam....

yazdım 68 kiloyum 60 olmak istiyorum
azimliyim çalışkanım ama aynı zamanda iştahlıyım

hergün 7 mesaj mı peeehhhh
yazarım bilirsin:82:

alır yer varsaa aynalarr canım kaptanımız aslıı istersne özel mesaj atıver seni görmek güzel olur burda.
hehe bebek yapamadım barii zayıflayım dedim bende soluğu burada aldım canım:))

bence 1 taşla 2 kuş vurursun
zayıflayınca bebeğe de yer açılır göbikte
kendim için diyorum yağlardan tutunamıyo yavrucak

yazdım 68 kiloyum 60 olmak istiyorum
azimliyim çalışkanım ama aynı zamanda iştahlıyım

hergün 7 mesaj mı peeehhhh
yazarım bilirsin:82:

hehe canım evet 7 mesaj banada dediklerindeee yeter yazma diyeceksiniz demiştim nerdeyse hergünkü sayımda birinci oluyorum kupaları topluyorumD çenem parmaklarıma vurdu canım.
iştah konusuna gelince kızzz bendede çok vardı iştahh ama burada gaza geliyorsun çok yemiyorsun canım birde yanlış belendğinde kızlar güzel uyarıyorrr hemen toparlanıyorsun.

burada birbirimizi motive etmemiz çok güzel
yalnız çalışıyorum ben o yüzden malesef öğle yemekleri şirketten

burada birbirimizi motive etmemiz çok güzel
yalnız çalışıyorum ben o yüzden malesef öğle yemekleri şirketten
canım benimde aynı sorunum varr hatta benimki dışarıda yemek şeklinde yani ksadan para alıp istediğimyerde yiyiorum okdar zor oluyorkii( şimdi salata malzemesi aldım bu ara büroda kendime yapıyorum zayıflayana kadar az yiyeceğim. sende dikkat edersin çorbanı içersin ekmek az yersin pilav yemezsin vs..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…