Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

hoş geldin canım ben yenilerdenim sen eskiden geliyordun sanırım...bende 5 aylık anneyim hayırlı olsun bebeklerin allah analı babalı büyütsün dert hastalık vermesin inşallah....bende doğum sonrası kilolarımı vermeye çalışıyorum diyet yaptığım söylenemez dengeli ve düzenli beslenmeye çalışıyorum sadece ama en çok spor ağırlıklı zayıflıyorum bende..sende kendini toparlayınca gel birlikte spor yapalım

hoşgeldin canım çok sevindim artık aramızda olman çok güzel
çok güzel kilo vermişsin keşke yetişebilseydin listeye haftaya kilon 2 ye bölünecek ona göre çalış

ayyyyy yerim ben onlarıı.allah gönlüne göre versin canım

amin canım

kızlarr günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

günaydıııııınnnnnnnnn

hoşgeldin canım allah analı abbalı büyütsün ne güzel ikiz ya bende istiyooommm
maşallah 4.5 kilo sadece süpersin valla

hımmm günde 1-2 tane yiyebilirsin ama sadece bu kadar

canım senin dediğin gibi sağlıksız ve haberlerde bir sürü haber çıkıyor bunla ilgili bazı vücutlar kaldıramıyor allah korusun ölümle sonuçlanıyor
senin yaptığın sağlıklı bir diyet sonunda sen almayacaksın ama arkadaşın dikkat etmediğinde geri alacak ve inan verdiğin kiloları geri almak insanı daha beter yapıyor kendimden biliyorum

ayy canım hoşgeldiiinnnn...cok özlemiştin senii..nasılsın?bebişler doğdu demek hee:) Allah analı babalı büyütsün canım...ben hala burdayım:)aslıyla ben kaldık zaten o dönemden:)yeni arkadaşlarımız geldi.neler yapıyosun erkek olcaklardı di mi?nasıl oldu doğum ikiz olunca kolay mı zor mu:)

günaydın cnm saol sana da.nasılsın?

sağol canım iyiyim sağol
bugün çamaşır günü çamaşır makinesi ikinci el almıştık oda iyi çıkmadı geri verdik şimdi elimde yıkayacam ama gözümde büyüyor ama kalkmam lazım birazdan erkenden halledeyim çamaşır işini diyorum

sabah-öğle

2 dilim ekmekle yapılmış yağsız tost
5 zeytin
domates
1 bardak şekersiz çay

Son düzenleme:

çamaşır yıkamak zor iş yaa...kolay gelsin cnm

merhaba canım sevindim canım pc aldığına güle güle kullan...kilo vermene sevindim tatlım suda olsa verilen kilo kilodur canım sonuçta vücutta ki fazla su da şişkinlik yapıyor iyi olmuş iyi:90::90:
çok sağol cnm öbür pcim yanında uyduruk ama onun için baya para biriktirmiştim şimdi çok param yoktu ama bunada şükür

canım bu haftja normal diyet listesi verdi haftaya yapacaz birşeyler yapacaz herhalde

aslıcım takımda yer varmı bi komşumuz diyetisyene başladı bende bizim takıma gel dedim yer varsa tabi...

slm kızlarr ben geldimmm bir geçmişi okuyayımm hemen geliyorum aranıza:)))
bu arada menüm şimdiye kadarki.

sabah
2 yk K flakes
sütle birliktee

öğlen (az önce yedim)
1 kupa kahve (maalesef şekerlii şekersiz kalmamıştı)
1 domatess
1 salatalık
1 ince dilim kaşar
1 çatal reçel
5 zeytin
çeyrek kırmızı biber
omlet (1 yumurtayla peynirli)
1 dilim kepek ekmek

çok zevk aldım uzun zamandır kahvaltı ypamıyordum:)))
akşama çorba ve tavuk ızgaralı salata

suda olsa tartıda eksi görmek süper....

1 tane ye günde bişe olmaz...

allah analı babalı büyütsün canım....

bende verebilsem haftada 1,5 kilo ne güzel olur...

merhaba elif hayırlı uğurlu olsun Allah analı babalı büyütsün inş.. darısı isteyenlere olsun (prenses ve bana olsun))..
maşallah sana çok güzell forma dönmüşssün hemen 2 bıdıkla uğraşmaktan emin ol 60 onda altına düşersinn.Allah kolaylık versin canım.

spor arkadaşı olaiblirizzz spor konusundaaa gaza gelmem gerekiyor.

nasıl bir listeee merak ettim bka şimdii ne meraklıyım heheh:))).
o arkadaşınınki sağlıklı değil dediğin gibi canımmm boşver biz ağır ağırr ama sağlıklı verelimm. gaza gelmen güzel ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…