Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

evet kremalı çorbalar, pilav ve kızartma geldiğinde kendime hakim olursam öğle yemeğini de diyete çevirmiş olurum

hondalar muhteşem yaaa
bizde de honda civic hatchback var..
tek suçu benzinli olması her ne kadar az yaksa da :)

geçmişi okurken buldum
tozlu sayfalardan çıkardım :)))

kızlar hepiniz geçmişmi okuyorsunuz sesiniz çıkmıyorrr.
ben bugün hamama gittim ilkkezz hamamcı kese yaptı bana diyorumki ne olur çok kir çıkarsa ayıplama beni ben hiç hamam gelmedim kendimde pek kese yapmam, yok kızım temiz admaın hamamda ne işi var dedi sen rahat ol ay mayıştım yaaa yok böyle birşeyy süperdii DDDD kızlarrr şimdiye kadar mahrum kalmışım bu güzellikten 15 günde engeç 1 ayda bir yapmayı planlıyorum

hondalar muhteşem yaaa
bizde de honda civic hatchback var..
tek suçu benzinli olması her ne kadar az yaksa da :)

geçmişi okurken buldum
tozlu sayfalardan çıkardım :)))

hımss kazasız belasız kullanın canımm evet benzili araçlar çok ykaıyor yaws. jazzın dizeli yoktu maalesef ben alamadım o yüzden ama 1.4 motor çok abartı değil benim benzin masrafım 6.1 ortalamada yakıyorum.
ii yaptınnn ii yaptın hehe sen şeylerede bak yediklerimize falan ama kötü örnekleri alma kaçamaklarıda okuma:d

malesef honda diesel araç üretmiyor yada türkiyeye diesel göndermiyor
bizim civic de 1.4 motor hemen hemen aynı 6.3-5.6 arasında gidip geliyo
eşimin işyeri kızılayda benim gölbaşında
eşim kullandığında 6.3 oluyo ben kullandığımda 5.6 (şehirdışı faktörü olduğu için)

bir de ben manuele çok geçiyorum manuel vites alıştığım için otomatikte zorlanıyorum boş boş oturuyorum gibi oluyo
otomatik vites 3500 devirde atıyo ben 3000 e yaklaşırken değiştiriyorum

Son düzenleme:

oo süper valla....

dur tahmin ediyorum seninde evin dikmendemi hehehe....

:)) süpersin hatuncummm. maşallah sana :))) benimki manuel vites zaten hehe otomatik hiç kullanmadım ama çok söleydiler otomatik olsun diye bende düz vitese alışkınım sorun olmaz dedim aksiyon oluyor hem trafikte hehe diye tercih ettim tabi fiyat faktörüdee etkiliydi onuda ess geçemeyecğeim

bence de her yokuş ayrı bir eğlence :)
vitesi de araba değiştirirse biz ne demeye oturuyoruz orada dimi ama :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…