- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #43.201
canım benimde aynı sorunum varr hatta benimki dışarıda yemek şeklinde yani ksadan para alıp istediğimyerde yiyiorum okdar zor oluyorkii( şimdi salata malzemesi aldım bu ara büroda kendime yapıyorum zayıflayana kadar az yiyeceğim. sende dikkat edersin çorbanı içersin ekmek az yersin pilav yemezsin vs..
evet kremalı çorbalar, pilav ve kızartma geldiğinde kendime hakim olursam öğle yemeğini de diyete çevirmiş olurum
hımsss güzel güle güle kullan canımmm kazasız belasız ii günlerde sür. ben 6 ay old değiştireli renault clio vardı bende şimd jaz aldım sıfır kandırdım kocayıDD
çok memnunum bende arabamdan. Kaynım micrayı çok tavsiye etmişti tam bayana rabası sürüşü kolay al diye ama eşim arada arabaları değiştiririz ben yakışmam micraya dedi diye jazz aldımm ama vemriyorum eşime arabayıo aldığında vermemişti bana hıhhhhhhhh bende jazzı tavsiye diyorum herkese
hondalar muhteşem yaaa
bizde de honda civic hatchback var..
tek suçu benzinli olmasıher ne kadar az yaksa da :)
geçmişi okurken buldum
tozlu sayfalardan çıkardım :)))
bacakların kalınsa step ve merdiven inip çıkma aktiviteleri zararlı
daha da kalınlaştırıyor..
hımss kazasız belasız kullanın canımm evet benzili araçlar çok ykaıyor yaws. jazzın dizeli yoktu maalesef ben alamadım o yüzden ama 1.4 motor çok abartı değil benim benzin masrafım 6.1 ortalamada yakıyorum.
ii yaptınnn ii yaptın hehe sen şeylerede bak yediklerimize falanama kötü örnekleri alma kaçamaklarıda okuma:d
kızlar hepiniz geçmişmi okuyorsunuz sesiniz çıkmıyorrr.
ben bugün hamama gittim ilkkezz hamamcı kese yaptı bana diyorumki ne olur çok kir çıkarsa ayıplama beni ben hiç hamam gelmedim kendimde pek kese yapmam, yok kızım temiz admaın hamamda ne işi var dedi sen rahat ol ay mayıştım yaaa yok böyle birşeyy süperdiiDDDD kızlarrr şimdiye kadar mahrum kalmışım bu güzellikten 15 günde engeç 1 ayda bir yapmayı planlıyorum
daha önce 2 yıl step yaptım hiç öle bi sorunla karşılaşmadım .....
malesef honda diesel araç üretmiyor yada türkiyeye diesel göndermiyor
bizim civic de 1.4 motor hemen hemen aynı 6.3-5.6 arasında gidip geliyo
eşimin işyeri kızılayda benim gölbaşında
eşim kullandığında 6.3 oluyo ben kullandığımda 5.6 (şehirdışı faktörü olduğu için)
bir de ben manuele çok geçiyorum manuel vites alıştığım için otomatikte zorlanıyorum boş boş oturuyorum gibi oluyo
otomatik vites 3500 devirde atıyo ben 3000 e yaklaşırken değiştiriyorum
canım moralini bozma 3 kilo vermişte nasıl vermiş normal bir diyetle olmaz şok diyetle bu hafta verir gelecek hafta alır
sen çok güzel giyorsun
kas yapılarına göre farklılık gösteriyor olabilir
benim arkadaşım step yapıyordu bildiğin beyonce gibiydi baldırları :)
gerçi kızdırmak için roberto carlos diyorduk :)))
dur tahmin ediyorum seninde evin dikmendemi hehehe....
çok iyimsersin
subayevlerindeyim
malesef honda diesel araç üretmiyor yada türkiyeye diesel göndermiyor
bizim civic de 1.4 motor hemen hemen aynı 6.3-5.6 arasında gidip geliyo
eşimin işyeri kızılayda benim gölbaşında
eşim kullandığında 6.3 oluyo ben kullandığımda 5.6 (şehirdışı faktörü olduğu için)
bir de ben manuele çok geçiyorum manuel vites alıştığım için otomatikte zorlanıyorum boş boş oturuyorum gibi oluyo
otomatik vites 3500 devirde atıyo ben 3000 e yaklaşırken değiştiriyorum
oo süper valla....
:)) süpersin hatuncummm. maşallah sana :))) benimki manuel vites zaten hehe otomatik hiç kullanmadım ama çok söleydiler otomatik olsun diye bende düz vitese alışkınım sorun olmaz dedim aksiyon oluyor hem trafikte hehe diye tercih ettim tabi fiyat faktörüdee etkiliydi onuda ess geçemeyecğeim
çıkıyorum kızlar iyi bakın kendinize
akşam yemeğinde ne olursa olsun, sizin metabolizmanız hızlı olsun
canımm sende ii bak kendineee bak yedikleirni yazmayı unutma bizee:)) oona göre yeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?