Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

yeni hedef belirliyorum kendimeee:)) 100 mesaj hahaha kiloyu tutturamıyorum ama mesajı tutturucam :)

yaz kuzum yaz yarım gün için 25 sayfa okudum zati olsun elli sayfa hahahahahaaa
şaka yapıyorum kuzum sen yaz ben okurum noolcak hareket oluyo topikte

(( çocuk mevzusuna takıldım geldi aklıma yineeeee ( niye ben herşey için mücadele etmek durumundayım ne var bari bunda şak diye olsaaa illla yıpranacam gerilecem mücadele edicem tırmalıcma sonraa(

:90::90::90::90:tatlım çocuk içim üzme kendini mucize gibi bişi zaten o en önemliside moral pozitif ol yani sen zaten pozitifsin zati
hayırlısını dile sağlıklısını dile en önemlisi bu

selam kızlar nasılsınız
ben ölüyorum ya nöbetçiydim bugün bütün gün ayakta ayaklarım zonkluyo gözlerim kapanıyor
bi bakayım dedim biraz uyuyacam yoksa kendime gelemem

tamam sana iyi geceler o zaman dinlen biraz

altıntaşmı ooooof çok uzak anem arabalı uçaklar icat etmeliler ordan sonrasını nasıl gitçez yoksam

kızlar bana müsade....accık toparlıyım işleri birazdan çıkcam çünkü....akşama yemek faslına girişcem..çok öptüm herkesleri....

kızlar ben kaçar artık akşam yemeğini yapıp oğluşu parka götürcem inş söz verdim erken gelebilirsek gelirim gene

kızlarr bana müsade işlerr varr hepinizi öpüyorumm kocaman :80::80::80::80::80::80::80::80:

bu arada şimdi kendime çeyrek ekmek sand. hazırladım yanınada meyva suyuu

canım süpersinnn yaa maşallah nazar değmesin hep öyle ol inş.
ben saatimi kurmuştum çaldı çaldır durdu yasyığın altına sokuşturdumn(( velhasıl kalktığımda 8:30 du(((

benim çalar saatim defne olunca kalkmamak gibi bi lüksüm yok...valla sabah uyularının tadını çıkar şekerim çocuk olunca ne olduğunu unutuyorsun

canım nasıl bıraktınnn banada söylesene formülünü

afferinn canımmm börek çörek yokk

valla ben hamile kaldığım için bıraktım sende böle bişi mümkünmü bilemiycem şimdidoğumdan sonra canım çok istedi ama inat ettim başlamıycam tekrar diye çünkü her şeyiyle zarar birde kızıma kötü örnek olmak istemiyorum ilerde...yok artık çıkardım hayatımdan tamamiyle o kadar spor yapıyorum boşa gidecek yoksa

ay kimse gelmemiş hala..1 saattir pcyle uğraşıyorum ses dosyasını silmiş biri onu yükliycem diye helak oldum salak pc bi türlü kabul etmedi cdyi..bi format attırmıştım o zamandan beri benim pcnin kafa güzel

ay canım yaa birzamanlar belki kabul ederdim amma artık edememDDD
yanından teğet geçebilir sadecee hehe.
bu arda kırdıysam özür dilerim yaaa

Yok canım niye kırılim Kıracak birşey yapmadın ki.Hem mütevaziliği bırakalım lütfen hala manken gibisin maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…