Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

canımcım aslında bunar dönünce hazır olsun die ön hazırlık..seccade,tülbent,tesbih,takke,yüzük,koku falan almıştık geçen eminönüne alışverişe gittiğimizde...oralardakiler de hep türkiyedenmiş zaten....onları hazırladık işte....hediyeleri de şık poşetlere koyup hazırladık bakalım....neyse ay dediğin gibi herkesin işi kendine.....
kızlar moralim çok bozukk ağladım ağlayacağımmmm sinirden üzüntüden kustum((((

ne oldu canım nie ki?anlat bakem biz dinleriz?

(( çocuk mevzusuna takıldım geldi aklıma yineeeee ( niye ben herşey için mücadele etmek durumundayım ne var bari bunda şak diye olsaaa illla yıpranacam gerilecem mücadele edicem tırmalıcma sonraa(

yaa canımcım sen takma bence..bak gider gitmez hergün dua etcem..hayırlısı ile oalcak inş.....inan ki nasipse birden bire olacakz aten..sen bile farkına varmıycaksın....yaaa ama mihrocan sen kendini hırpalarsan kim bizimle muhabbetin dibine vurcak yaa(((toparla kendini salma hemen...accıık daha sabır be mihro.....

yaaa kızlarr okadar iş birikmişşş kii düzene koymam lazımm hala yemek yemedimm sadece su içiyorumm

canım benim Allah razı olsun, biliyorum herşey nasip kısmet ama işte bazen geliyor duygularıma hakim olamıyorum dumur oluyorum toparlanamıyorum neyse geçer az sonraa fenada olmadı öğlen pizza yedim diye pişmandım isrifra ettim çıktıı hahaha :))

bak sen yaramaza buseferde bisiklete binmek istemez mi tatlım:)) ayy benim ki küçükte şincik bi problemi yok bakalım aklı tam ermeye başlıyınca defne neler yapacak bize :))

tabiki binmek istiycek kuzum ama o tek kişilik bide koşu bandından daha küçükya mutfağa koycam ben onu bizim salonla mutfak arasında bir bar var sadece onun yanında olcam ama o mutfağa gelemiycek öle yani

yiyemiyorum ki, mecburen ilac kullanmak icin , uzum peynir yicem. ac karnina kullanilsa ilac, inan yemeden aksama kadar dururum, regl doneminde agrim olunca yemek yeme istegim olmuyor....

tatlım bende çok ağrılı olurum benim bir sıcak su torbam var o çok işe yarıyo çok azaltıyo ağrıyı regli dönemlerimde sıcak su torbamla ayrılmaz ikiliyiz sende dene

hımssss iiki telefonlar var dimi oda olmazsa hasretlik çekilmezzz yawss( ben adanalıyım ailem adanada kütahyaya 10 saat yaa( havalanı yapılıyor buraya dört gözle bekliyorummm bitmesini ama bitecğei yok yaaaDD

ne havaalanımı kütahyayamı süpermiş bende hep sölenip duruyorum şu yakınlarda bir havaalanı yok diye inş çabuk bitirirler ya çok sevindim bak şimdi
hep ablama derdim telefonda çayı koy geliyorum diye oda bana ah kuzum keşke öyle olsa derdi bak gerçek olabilir bu bizim orayla kütahya arası 45 dk ahah şimdiden hayallede daldım

canım ya gözün aydın gününüz belli olmuş kuşum benim oğluş içinde dua et nolur rabbim şifa versin ona adı efe unutma

Allah iylik versin cnaım yaaa ii yaptınnn yemeliyizz yemden olmuyorrr afiyet olsun cnaım biz yine buluştuk bak.

buluştuk kuzum
saldırdım ben çorbaya ne iştah var bende yarabbi

selam kızlar nasılsınız
ben ölüyorum ya nöbetçiydim bugün bütün gün ayakta ayaklarım zonkluyo gözlerim kapanıyor
bi bakayım dedim biraz uyuyacam yoksa kendime gelemem

yaaa kızlarr okadar iş birikmişşş kii düzene koymam lazımm hala yemek yemedimm sadece su içiyorumm
aynen canım yaa.yarın sabaha bi iş teslimi var...ona bakmam alzım bi an önce....birazdan ben de motor takıp girişcem......

alemsin yaaaa....pozitif insan seni:)))))buldum bi artı ordan yaklaşıym bare diosun....çok güldürdün beni bak şimdi..hepsi çıktı mı bare yoksa hala biraz vicdana zabın var mı içerde

(( çocuk mevzusuna takıldım geldi aklıma yineeeee ( niye ben herşey için mücadele etmek durumundayım ne var bari bunda şak diye olsaaa illla yıpranacam gerilecem mücadele edicem tırmalıcma sonraa(

yaa canımmm daha önce anlattın mı bilmiyorum ama sanırım az cok anladımm canım benimm inşallahh hayırlı zamanda hayırlısı olurr sıkma canını ağlama sakınn yıpratma kendını hem daha kötü olursunnn canım zten mücadelesiz hiçç bişey olmuyoo inan kii rabbim seni mükafatlandırır inşallah en kısa zamanda

afiyet olsun canımm pıt pıt yağ löp löp et olmasın:))
evet havaalanımız yapılıyor inş. kütahyanın altıntaş ilçesi varr 45 dk bölge havalanı olacakmış inş. bütçesi falan ayrıldı temdelde attılar bildiğim kadarıylaa inş. darısıda bitmeye olur. inş. sizide Allah kavuşturur öylelikleee:))

selam kızlar nasılsınız
ben ölüyorum ya nöbetçiydim bugün bütün gün ayakta ayaklarım zonkluyo gözlerim kapanıyor

hoşgeldin canımm özledikk:)) birazcık dinlen enerji topla dön aramıza kuzucum

Allah razı olsun canım nazcom bnot edilmiştir inş..dualarımda olceksiniz.....
selam kızlar nasılsınız
geçmiş olsun kaptancım yaaa....tamam ii geceler sana......

alemsin yaaaa....pozitif insan seni:)))))buldum bi artı ordan yaklaşıym bare diosun....çok güldürdün beni bak şimdi..hepsi çıktı mı bare yoksa hala biraz vicdana zabın var mı içerde

:)) kalmadı vicdan azabımm hepsi gitti:))) yenisine yer açıldıı:)) ne güzel tebessüm ettirebildiysem:)) Allah güldürsün inş. hepimizi

kızlarrr napıyosunuzzz fatoşummmm bana küsmüsün sennn

nazomm iyiyimmm annemm sennn nasılsınnn
hoşgeldin kuzum.....

çok bahsetmedim fıstık daha önce öyle yüzeysell prensesledertleşirkennn söylemiştim. deidğin gibi hayırlı zamanda olsun inş. duadan başkada birşey gelmiyor elden ((
saol canım desteğin için teşkkür ederimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…