- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #43.761
kızlar moralim çok bozukk ağladım ağlayacağımmmm sinirden üzüntüden kustum((((
hayırdır canımm yaa ne olduuu anlattt ?
canımcım aslında bunar dönünce hazır olsun die ön hazırlık..seccade,tülbent,tesbih,takke,yüzük,koku falan almıştık geçen eminönüne alışverişe gittiğimizde...oralardakiler de hep türkiyedenmiş zaten....onları hazırladık işte....hediyeleri de şık poşetlere koyup hazırladık bakalım....neyse ay dediğin gibi herkesin işi kendine.....fatoşum bu hediyeler gitmeden mi veriliyorrr yani hazırlanıyorrr:44::44::44::44::44::44::44:
benceeede umursamazlığındann ama boşverrr takma herkzinn ayıbı kendine :93::93::93::93:
bende seni arıcam ama işte dediğin gibi hazırlık aşamasındasın paniksin ve 10 dakka konusup kapatmakta olmazz panik halinde doğruu söylüyorsunn sende inan hep aklımdasın dualarımdasınn çok özelsinn zatenn söylememe gerek yuokkk biliyosun meleğim:13::13::13::13::13::13::13::13:
kızlar moralim çok bozukk ağladım ağlayacağımmmm sinirden üzüntüden kustum((((
(( çocuk mevzusuna takıldım geldi aklıma yineeeee ( niye ben herşey için mücadele etmek durumundayım ne var bari bunda şak diye olsaaa illla yıpranacam gerilecem mücadele edicem tırmalıcma sonraa (
yaa canımcım sen takma bence..bak gider gitmez hergün dua etcem..hayırlısı ile oalcak inş.....inan ki nasipse birden bire olacakz aten..sen bile farkına varmıycaksın....yaaa ama mihrocan sen kendini hırpalarsan kim bizimle muhabbetin dibine vurcak yaa(((toparla kendini salma hemen...accıık daha sabır be mihro.....
bak sen yaramaza buseferde bisiklete binmek istemez mi tatlım:)) ayy benim ki küçükte şincik bi problemi yok bakalım aklı tam ermeye başlıyınca defne neler yapacak bize :))
yiyemiyorum ki, mecburen ilac kullanmak icin , uzum peynir yicem. ac karnina kullanilsa ilac, inan yemeden aksama kadar dururum, regl doneminde agrim olunca yemek yeme istegim olmuyor....
hımssss iiki telefonlar var dimi oda olmazsa hasretlik çekilmezzz yawss( ben adanalıyım ailem adanada kütahyaya 10 saat yaa ( havalanı yapılıyor buraya dört gözle bekliyorummm bitmesini ama bitecğei yok yaaa DD
canım ya gözün aydın gününüz belli olmuş kuşum benim oğluş içinde dua et nolur rabbim şifa versin ona adı efe unutmayaaaa çok da birebir uyamıyorum be nazcom...bu hafta ALlah hayretsin dakka boş kalamıyorum.....da elimden geldiğince uymaya çalışıyorum....
fadikimmmmm kuşummm hoşgeldiinnnnn....
ya kızlar ben kendimi çok yorgun hissediyorum ancak akşamları yatağa atabiliyorum kendimi(((spor bana şu an için çok lüks sanırım (((
Allah iylik versin cnaım yaaa ii yaptınnn yemeliyizz yemden olmuyorrr afiyet olsun cnaım biz yine buluştuk bak.
nazommmm geçmişlee boğuşuyoo kesinnn ahh benimm annemmmm yaa kıyamammm
aynen canım yaa.yarın sabaha bi iş teslimi var...ona bakmam alzım bi an önce....birazdan ben de motor takıp girişcem......yaaa kızlarr okadar iş birikmişşş kii düzene koymam lazımm hala yemek yemedimm sadece su içiyorumm
canım benim Allah razı olsun, biliyorum herşey nasip kısmet ama işte bazen geliyor duygularıma hakim olamıyorum dumur oluyorum toparlanamıyorum neyse geçer az sonraa fenada olmadı öğlen pizza yedim diye pişmandım isrifra ettim çıktıı hahaha :))
(( çocuk mevzusuna takıldım geldi aklıma yineeeee ( niye ben herşey için mücadele etmek durumundayım ne var bari bunda şak diye olsaaa illla yıpranacam gerilecem mücadele edicem tırmalıcma sonraa (
ne havaalanımı kütahyayamı süpermiş bende hep sölenip duruyorum şu yakınlarda bir havaalanı yok diye inş çabuk bitirirler ya çok sevindim bak şimdi
hep ablama derdim telefonda çayı koy geliyorum diye oda bana ah kuzum keşke öyle olsa derdi bak gerçek olabilir bu bizim orayla kütahya arası 45 dk ahah şimdiden hayallede daldım
:52
buluştuk kuzum
saldırdım ben çorbaya ne iştah var bende yarabbi
slm kızlar oğlumu okuldan aldım geldim sizler nasılsınız.....
selam kızlar nasılsınız
ben ölüyorum ya nöbetçiydim bugün bütün gün ayakta ayaklarım zonkluyo gözlerim kapanıyor
bi bakayım dedim biraz uyuyacam yoksa kendime gelemem
Allah razı olsun canım nazcom bnot edilmiştir inş..dualarımda olceksiniz.....tabiki binmek istiycek kuzum ama o tek kişilik bide koşu bandından daha küçükya mutfağa koycam ben onu bizim salonla mutfak arasında bir bar var sadece onun yanında olcam ama o mutfağa gelemiycek öle yani
tatlım bende çok ağrılı olurum benim bir sıcak su torbam var o çok işe yarıyo çok azaltıyo ağrıyı regli dönemlerimde sıcak su torbamla ayrılmaz ikiliyiz sende dene
ne havaalanımı kütahyayamı süpermiş bende hep sölenip duruyorum şu yakınlarda bir havaalanı yok diye inş çabuk bitirirler ya çok sevindim bak şimdi
hep ablama derdim telefonda çayı koy geliyorum diye oda bana ah kuzum keşke öyle olsa derdi bak gerçek olabilir bu bizim orayla kütahya arası 45 dk ahah şimdiden hayallede daldım
canım ya gözün aydın gününüz belli olmuş kuşum benim oğluş içinde dua et nolur rabbim şifa versin ona adı efe unutma
buluştuk kuzum
saldırdım ben çorbaya ne iştah var bende yarabbi
geçmiş olsun kaptancım yaaa....tamam ii geceler sana......selam kızlar nasılsınız
ben ölüyorum ya nöbetçiydim bugün bütün gün ayakta ayaklarım zonkluyo gözlerim kapanıyor
alemsin yaaaa....pozitif insan seni:)))))buldum bi artı ordan yaklaşıym bare diosun....çok güldürdün beni bak şimdi..hepsi çıktı mı bare yoksa hala biraz vicdana zabın var mı içerde
hoşgeldin kuzum.....kızlarrr napıyosunuzzz fatoşummmm bana küsmüsün sennn
nazomm iyiyimmm annemm sennn nasılsınnn
yaa kızlart ben yazıyorum yazıyorum cevap.ya çıkmıyo ya da beş on dakka sonr ayazdığımı görebiliyorum sizce normal mi???[/QUOTE
arada oluyo öle....]
oy kuzum takma kafana allah verir inşallah yakında...
selam kızlar nasılsınız
ay yazık sana dinlen biraz canım...
yaa canımmm daha önce anlattın mı bilmiyorum ama sanırım az cok anladımm canım benimm inşallahh hayırlı zamanda hayırlısı olurr sıkma canını ağlama sakınn yıpratma kendını hem daha kötü olursunnn canım zten mücadelesiz hiçç bişey olmuyoo inan kii rabbim seni mükafatlandırır inşallah en kısa zamanda
hoşgeldin canımm özledikk:)) birazcık dinlen enerji topla dön aramıza kuzucum
geçmiş olsun kaptancım yaaa....tamam ii geceler sana......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?