Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

şimdi öğle yemeği zamanı menümüde yazıım bu arada
sabah
2 kk peynir
1 salatalık
çeyrek domates
1 dilim ekmek
kahve
öğlen
1 kase mercimek çorbası
1 dilim ekmek
salatalık
afiyetolsun fıstık menün çok güzel senindee azzz ve besleyiciiiiii

kız mihrocan ne yapıyosun?ben sabahtan beriş daha yeni oturabidim...sabah son seminer vardı kırklarelinde ona ghittik...sonra kermes açılmış ona uğradım...herşey çok ucuz ama inanılmaz uçuk kıyafetler var..gerçi ona rağmen kapış kapış gidiyo ben de anlamadım:)))))
sabah 1 dilim ekmek,1 tatlı kaşığı labne peynir sürüp yedim...öğlene doğru yarım simit,1 kü,çük meyve suyu içtim....kırklarelindeydik hala..sonra kermese uğrayınca 2 kaşık supangle yedim...şimdilik bu akşama da bi mantı muhabbeti dönüyodu ama bakalım o olurs az ondan çok slatadan yemek istiyoruym.sen ne yapıyosun?

,nazco,pinkcat87, siz nasılsınız kızlarrr
iyidir güzelim çok acıkmıştım sizi bırakıp öğle yemeğime koştum ihanetimi affet

kuşum hoşgeldin karşılaşamadık geldiğinden beri nediyon başlamadınmı sen benim diyete

ellerine sağlık canım....maşallah mihro yaaa ne diim:))))

iyidir güzelim çok acıkmıştım sizi bırakıp öğle yemeğime koştum ihanetimi affet

kuşum hoşgeldin karşılaşamadık geldiğinden beri nediyon başlamadınmı sen benim diyete
yaaaa çok da birebir uyamıyorum be nazcom...bu hafta ALlah hayretsin dakka boş kalamıyorum.....da elimden geldiğince uymaya çalışıyorum....

fadikimmmmm kuşummm hoşgeldiinnnnn....
ya kızlar ben kendimi çok yorgun hissediyorum ancak akşamları yatağa atabiliyorum kendimi(((spor bana şu an için çok lüks sanırım(((

em iş hem alışveriş ohhh süpervallaa:)) en güzelini yapıyorsunuz canımm, kermeste kendine hakim olabilmeni çok ama çokk takdir ettim valla pastalar börekler çörekler gözlemeler sarmalar dolmalarr gözlerinin önünde uçuşmadımı kuzum:)) benim görmeden aklımı çeldiler

asıl tehlike akşam hehe hayatımmmm kendine dikkat etDD

kızlarrr napıyosunuzzz fatoşummmm bana küsmüsün sennn

nazomm iyiyimmm annemm sennn nasılsınnn

yaa kızlart ben yazıyorum yazıyorum cevap.ya çıkmıyo ya da beş on dakka sonr ayazdığımı görebiliyorum sizce normal mi???

yok yavru kuşum enrden çıktı yaaa?????sadece bu son 2 haftadır inan ki çok yoğun herşey...hem valiz hazırlama hem gelen giden hewm de telim sürekli meşgul nerdeyse....şu son seminerler ve özellikle meslekle ilgili olan kbeni çok yordu...bi de bahsetmiyorum söz verdiğim için ama eşimle bazı sorunlar yaşadık çok ciddi.....atlattık çok şükür ama çok yorucu oldu hepsi bi arada...bi de kayınvalide bu aralar nedense hep tepemde.....Allah hayretsin bakalım:))))yoksa ben sana küsebilirmiyim fadikim yavriiimmmmm azrammmmmmmm:))

bende yazıyorum yazıyorumm dedimm fatoşum bana niye yazmıyorrr beni sevmiyor mu ne bilimm işte şeytanın işii kalbime kötülük düşürdüüü benimm meleğimm yaaa canım arkadaşım
canım sorunlar inşallah zamanla allahın izni ile atlatılır inşallah senin gönlünn çokk temizz zatenn sen hele bi hac görevini tamamla bak herşey yoluna giricek inşallahhh. kayınvalideye gelincede bence kadınn o en son hani hastalnadıda seninn apt.. eltilerin ve görüümcen hiçç oralı olmadı yaa ee kadın anladıı senin kıymetiniş benceeee

valla canım ii yakalaıdın perşembe gününden sonra ilk 10 sayfayı okudum sonra saldım açıkcası...ya 65 sayfa hangi birini okuyımmm valla vakit olsa amenna ama inan ki günlük ancak ayzdım......yok ya pek sanmıyom...akşam hedfiye hazırlıyoduk annem ve bizim taraf haricinde herkesinkini hazırladı o kadar ki komşuların kzılarına varıncaya kadart...hediyelik malzeme bitince de aaaa annene ne yapıcaz falan die yeni aklına geldii...fenalığından dilll ama biliyrorum ki kesinlikle ve kesinlikle umursamazlığından....neyse sanırım ben oan özel hazırlıycam hatta hiç ahberleri bile olmıycak sanırım.....sadece kendi teyze,kuzenlerime anneme kardeşlerime ayarlıycam inş...bakalım....sen ne alemdesin?işleri yoluna koyabildin mi?artıycam inan ki hiç rahat bi zamanım olmuyo 5-10 dakka panik konuşup kapğatmak da istemiyorum...ama emin ol hep aklımdasın...yoksa ne demek küsmek o bizi lugatte bulunmi ki

fatoşum bu hediyeler gitmeden mi veriliyorrr yani hazırlanıyorrr:44::44::44::44::44::44::44:
benceeede umursamazlığındann ama boşverrr takma herkzinn ayıbı kendine :93::93::93::93:
bende seni arıcam ama işte dediğin gibi hazırlık aşamasındasın paniksin ve 10 dakka konusup kapatmakta olmazz panik halinde doğruu söylüyorsunn sende inan hep aklımdasın dualarımdasınn çok özelsinn zatenn söylememe gerek yuokkk biliyosun meleğim:13::13::13::13::13::13::13::13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…