Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

slm kızlarr napıyorsunuzz biraz geç kaldım biliyorum amma gezmeden geliyorum,hemen bir geçmiş okuyup geleyim.
Bu arada gün boyunca yediklerim

sabah
1 galeta çubuk
1 ince dilim kaşar
arada çay ve su

öğlen
3 dilim pizza
1 bardak ayran (birkaç saat sonraa yediklerimi çıkardım )))

ara
1 erik
1 salatalık

akşam
1 kase çorba
2 dilim börek(börekle inceydi birtanesi iki sigara böreği kalınlığıdaydı ve ıspanaklıydı)
1 bardak ayran

ara
4 tk dondurma
3-4 çatal kavun.

saol canım desteğin için teşekkür ederim dualaırnızda banada yer verirseniz çok ama çok sevinirim.
Bu arada altıntaş kütahya 45 dk arabyla yarım saat falan yawrum çokk diilki.

benim çalar saatim defne olunca kalkmamak gibi bi lüksüm yok...valla sabah uyularının tadını çıkar şekerim çocuk olunca ne olduğunu unutuyorsun

hımss mucize saatin defnecik yerim o fıstığı ben annesi valla sana kalmaz birşeyy karışmam:)).
doğru söylüyorsunn ama işte insan hep eksik olanı istiyor yaaaa

ayy nekadar az ben bukadarcık şey yesem bayılırım heralde kzımı emzirdiğim için sanırım yeme isteiği çok bende ama frenliyorum...

Dd sen az yeme kuzum senin yediklerini 2 kişi paylaşıyorsunuzzz, ama normal besleyici şeylr kuzu defnecik için hehe.
benim miğdem küçüldü sanırım az yemeyle doyuyorum artık, ama gece 11 gibi acıkıyorum çanlar çalıyor midemde bu durumu nasıl geçiricem bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…