- 8 Aralık 2009
- 2.866
- 1.867
- 173
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #43.881
canım canım hadi gözün aydın hayırlı olsunn:) şimdiden başarılar
kızlar günaydın...müteri bekliyorum heyecan had safhadasizler ne ediyonuz?
sabah 1 dilim ekmek,3 yeşil zeytin,1 kk peynir,2 çatal yumurta yedim..şimcik de suyumu içiyorum.....1 litre oldu toplamda
Allah cezalarını versin3 kişi elazığda 1 kişi diyarbakırda canım malesef
aşkolsun kaptan söle hemen ne istersen....elinde bil hediyeni:)))))hehhee ne kadar çok yazarsak o kada rkilo verseydik ne güzel olurdu dimi canım
canım sitede sorun var bendede gitmiyor bir tülü yazdıklarım
hani bizim hediyemiz
canım allah gönlüne göre verir inş üzülme
yok cnaım yorgunluk uykusus
amin canım
maşallahmı desekkk gevezemi desek bilmiyorum kız ben mezun olursam boşluğadüşersinizz hehe sayım yapanların işide kolaylaşır hehe
canım 62 uğursuz sayım olduu kabus gibi yaaa,, umarım cuma süpriz yaşarım
ama şöyle bir güzellik oldu.perşembeleri kayınvalide günümü salıya aldım tartı gününden öncee çok abartmış olmayacağım
vaayyy süperrssiiinnn fadikimmm yavruummm..kim tutar seni beekızlarrr kurslarımıda ayarladımmmm ohh şükürrrrr sabah 9:00 akşam 18:00 kadar kurstayımmmm cumartesii günlereiiiiii ayyyyy süperr yaaa
canımcım bana da sabah namazına nasıl kalkarsın die bi kitap vardı o çok ii etki etti..rastlarsan al muhakkak....dünyanın en güzel şeyleri tüm yasaklardan geçiyor dimi:) kiki sağlıksız beslenmek çok güzel lezzetli ama işte adıüzeirnde sağlıksız. bu abur cuburlar bizi fenaa yapıyor gerçekten. Ama yemekle arnaın olmaması da ilginç, nasıl insan yemek yemeyi unutur yada sevmez o duyguyu hiç yaşamadım :),
diyorsinki nerede hareket orada bereket dimi:)) maşallah erken kalman çok güzel günün daha verimli geçiyordur. bende sabah namasına kalkmak için hergün saatimi kuruyrum ama olmuyorhep kazaya kaıyor ofs ofsss, o konudada maşallah sana daim olsun inş.:))
güüanayyydııınnn kupa kraliçesiii:))))))))günaydın fıstıkkk hoş geldin bu arada afiyette olsun güzel kahvaltıı:)))
hoşş geldinn fatoşummmmmm:13::13::13::13::13::13: kahvaltınnn süperr kuzumm yaaa müşteride inşallahh hayırlısı olurr heyecann yapmaaa sakınnnnben işteyimm dosyalrı ayarlıcammm da biraz zz bakinimm dediimm kızlara
dün biraz moralim bozuktuuu sinirr yaptımmm oda mideme vurduu ve çıkardım zaten pişmanlığımda vardı yediklerimden dolayıii olduDD,
çokmu ymeişimDDD zateen kilo veremiyorum tkaıldım ama almıyorumdaa ((((
ay dondurmanın yanınd apuding vardııı yemedim, börek bir tabak dolusyudu iki tane ancak yedim ayy yediklerim yemek istediklerimin yarısı bile değilDD
hehe ama zor tuttum kendimi
günaydınn kılzarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
günaydınn mihraceeee nasılsınn canım:13::13::13::13:
ay ayy yerim seni been :)) veremiyorum zaten başladık direnceee(( 62 de takıldımmm üfsss sinir oluyorum zaten
günaydın kızçelerrrr nasılsınız bakalım uyuyormusunuz yawss uyansanızaDD
kahvaltımıda yazayım
yarım poğaça
şekersiz çayy
hemncikk yediklerimi paylaşıyımmmm:87::87::87::87:
dün akşama eve gidince bişey yemedim zaten etrafı toparla yemek hazırla duş al saat geç oldu
sabah kahvaltımm da 2. dilim ekmek 1. dilim b.peynir şekersiz çay ve taaaabiikideee suuuu:86::86::86::86::86::86::86::86:
vaayyy süperrssiiinnn fadikimmm yavruummm..kim tutar seni bee
canımcım bana da sabah namazına nasıl kalkarsın die bi kitap vardı o çok ii etki etti..rastlarsan al muhakkak....
güüanayyydııınnn kupa kraliçesiii:))))))))
tamam yaa ama nedense kalp atışlarım şimdiden hızlandı bile:)))
kızlar ben kaçıyorum bi ceeeee dediimm ama kusura bakmayın artık....müşteri daima haklıdır:))))he eehee heeee
afiyet olsun canım pıt pıt yağ olmasın
selam kızlar ben geldim nazco abla şşşşt:))))))
bugün izmire de kargo yolladım hergün bir ile gidiyor pzt istanbul salı kayseri çarş izmir cuma ben gitcem yarın Allah kerim Sakaryaya yollayabilirim..:)Şansım bu sefer yaver gitsin de neresi olursa olsun bi yer olsun yeter kiii
hoş geldin kuzum nasılsın neler yapıyosun
iyidir kuzucum okuldan geldik şimdi yemekten önce sayım işini hallediim dedim bir taraftan mesajları sayıyorum iştehoşbuldum canım dediğim gibi formasyon basvurusu telaşesindeyim sen neler yapıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?