Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar günaydın...müteri bekliyorum heyecan had safhadasizler ne ediyonuz?
sabah 1 dilim ekmek,3 yeşil zeytin,1 kk peynir,2 çatal yumurta yedim..şimcik de suyumu içiyorum.....1 litre oldu toplamda

kızlar günaydın...müteri bekliyorum heyecan had safhadasizler ne ediyonuz?
sabah 1 dilim ekmek,3 yeşil zeytin,1 kk peynir,2 çatal yumurta yedim..şimcik de suyumu içiyorum.....1 litre oldu toplamda

hoşş geldinn fatoşummmmmm:13::13::13::13::13::13: kahvaltınnn süperr kuzumm yaaa müşteride inşallahh hayırlısı olurr heyecann yapmaaa sakınnnn ben işteyimm dosyalrı ayarlıcammm da biraz zz bakinimm dediimm kızlara

3 kişi elazığda 1 kişi diyarbakırda canım malesef
Allah cezalarını versin((((
aşkolsun kaptan söle hemen ne istersen....elinde bil hediyeni:)))))
maşallahmı desekkk gevezemi desek bilmiyorum kız ben mezun olursam boşluğadüşersinizz hehe sayım yapanların işide kolaylaşır hehe

yaa ne anlayışlı kayınvalide...kız sen tek gelinmisin ki?

kızlarrr kurslarımıda ayarladımmmm ohh şükürrrrr sabah 9:00 akşam 18:00 kadar kurstayımmmm cumartesii günlereiiiiii ayyyyy süperr yaaa
vaayyy süperrssiiinnn fadikimmm yavruummm..kim tutar seni bee
canımcım bana da sabah namazına nasıl kalkarsın die bi kitap vardı o çok ii etki etti..rastlarsan al muhakkak....
günaydın fıstıkkk hoş geldin bu arada afiyette olsun güzel kahvaltıı:)))
güüanayyydııınnn kupa kraliçesiii:))))))))

tamam yaa ama nedense kalp atışlarım şimdiden hızlandı bile:)))
kızlar ben kaçıyorum bi ceeeee dediimm ama kusura bakmayın artık....müşteri daima haklıdır:))))he eehee heeee

o bende de bu sıralar hastalancam diye ama benim ki...bende almış görünüyorum ama hastalanacağıma yakın vücut ödem oluşturuyo şişiyorum...boşver çok stres yapma yediklerini çok yediğinde ertesi gün telafi günü kendine biraz da spor olur biter

ay ayy yerim seni been :)) veremiyorum zaten başladık direnceee(( 62 de takıldımmm üfsss sinir oluyorum zaten

boşver acelen ne yavaş yavaş verirsin ben acele ediyorum çünkü ekim 29 düğün var ondan sonra bu kadar sıkmam kendimi zaten hedefimi 60 tan 50 ye düşürecem ekimden sonra

afiyet olsun canım pıt pıt yağ olmasın

sagoll meleğimmmmmm tutmayınn beniiiiiiiiiiii haydinn müşterini bekletmee inşallahh hayırlı olur bol kazançlııı olurrr canım benimm

afiyet olsun canım pıt pıt yağ olmasın

sağolll canımm benimmmm yağ olmasındaa vitamin olsun demir olsunn kan olsun inşalllahhhh:86::86::86::86::86:
bu arada nasıllsınn canımm bebişşş nasıllll

canımmmm ben şimcilikk yine çıkıyorummm malumm işlerrrr varr dosyalarr varrr houyyyy öpüyorumm seni görüşürüz yine

bugün izmire de kargo yolladım hergün bir ile gidiyor pzt istanbul salı kayseri çarş izmir cuma ben gitcem yarın Allah kerim Sakaryaya yollayabilirim..:)Şansım bu sefer yaver gitsin de neresi olursa olsun bi yer olsun yeter kiii

tatlım sıkma kendini sen elinden geleni yapıyorsun gerisi allah kerim tabiki heryere başvuruyorsun birinden biri çıkar inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…