- 19 Ekim 2009
- 11.217
- 749
- 413
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #43.861
canım gerilmek yok cumaya kadar gider için rahat olsun
ben menümüde yazıp kaçıcağım kızlar benim tosalak dün gece beni hiç uyutmadı
sabah 2 dilim kepek ekmeğine saşatalık marul roka ve jambonlu sandiviç
1 kk peynir 2 fincan çay
ara 2 adet kraker
öğlen 2 adet köfte ve 2 adet de patatesli sulu köfte
ara 1 adet armut
akşam 1 kase tavuk çorbası
2 kaşık pilav
afiyet olsun cnaım gerçekten çok güzel bir menüüüsabah
1 kka kadar peynir
3 zeytin
1 dilim ekmek
1 bardak şekersiz çay
öğle
1 kepçe çorba
tavık
3 kaşık pilav
1 dilim ekmek
akşam
2 kepçe çorba
yarım tabak patatesli bezelye
1 dilim ekmek
şimdide şekersiz çay içiyorum
hehhee ne kadar çok yazarsak o kada rkilo verseydik ne güzel olurdu dimi canım
canım allah gönlüne göre verir inş üzülme
Dd sen az yeme kuzum senin yediklerini 2 kişi paylaşıyorsunuzzz, ama normal besleyici şeylr kuzu defnecik için hehe.
benim miğdem küçüldü sanırım az yemeyle doyuyorum artık, ama gece 11 gibi acıkıyorum çanlar çalıyor midemde bu durumu nasıl geçiricem bilmiyorum
slm kızlarr napıyorsunuzz biraz geç kaldım biliyorum amma gezmeden geliyorum,hemen bir geçmiş okuyup geleyim.
Bu arada gün boyunca yediklerim
sabah
1 galeta çubuk
1 ince dilim kaşar
arada çay ve su
öğlen
3 dilim pizza
1 bardak ayran (birkaç saat sonraa yediklerimi çıkardım)))
ara
1 erik
1 salatalık
akşam
1 kase çorba
2 dilim börek(börekle inceydi birtanesi iki sigara böreği kalınlığıdaydı ve ıspanaklıydı)
1 bardak ayran
ara
4 tk dondurma
3-4 çatal kavun.
maşallahmı desekkk gevezemi desek bilmiyorum kız ben mezun olursam boşluğadüşersinizz hehe sayım yapanların işide kolaylaşır hehe
canım gece uykun geldiği için çanlar çalıyomuş insanın midesinde uyku hormonlarıyla açlık hormanları birbirine çok benziyormuş uykun geldiğinde acıktığını zannediyormuşsun çoğu zaman..bende de çok oluyo o yüzden direk gidip uyuyorum beklemiyorum hiç
dün biraz moralim bozuktuuu sinirr yaptımmm oda mideme vurduu ve çıkardım zaten pişmanlığımda vardı yediklerimden dolayıii olduoboooooo kız ne yemişsin sen böleeeecanım niye kustun yediklerini bazen yediklerinden pişman olduğun için beyin onları dışlayıp kusulmasına neden oluyomuş..ama arada olucak canım böle kaçamaklar devamı olmasın yeter dimi
valla şaşırırız ne yapacağımızı..senin mezuniyetinede bişi kalmadı valla bu gidişle ay sonuna hedefine ulaşırsın sen..biraz yavaş kilo verde hemen gitme kız
günaydın kızçelerrrr nasılsınız bakalım uyuyormusunuz yawss uyansanızaDD
kahvaltımıda yazayım
yarım poğaça
şekersiz çayy
hemncikk yediklerimi paylaşıyımmmm:87::87::87::87:
dün akşama eve gidince bişey yemedim zaten etrafı toparla yemek hazırla duş al saat geç oldu
sabah kahvaltımm da 2. dilim ekmek 1. dilim b.peynir şekersiz çay ve taaaabiikideee suuuu:86::86::86::86::86::86::86::86:
burdayımm ya şekerrr sababh 7:00 da uyanmışş biri varr karşında bakk halimee:86::86::86::86::86:
afiyet olsun canım maşallah sanaaa çok ama çokk azyemişsssinnn bende böyle olmak istiyorumhatta bir süre yemek yemeden yaşamak
merhaba hayatımmm ge.mişi falan okuyorsan diye dokunmayayım dedim. nasıl başarıyorsun 7 de kalkmayııı süpersin yaaa
canımmm walla ben zatenn abur cubur yüzünden kilo almıştım yani yemekle pek aram yoktur.. babamla yaşadığım için birde kardeşimm onlar için yemek yapıyorum tek yaşasam yapmam bile:86::86::86::86::86: akşamlarıda eve gidince koşturmadan yemiyorum zaten :86::86::86:
yaa yine bu sıralar kendimi toparladım canım normelde babam kahvaltı hazırlarr vee uyandırırıdı yani geçen aya kadar ama artıkk b silkelen dedimm kendi kendime ee zaten hani sabah namazı kazaya kalmasın diye kalkıyorum ve inan daha dinç oluyorum akşamda erkenden uyuyabılıyorumm böyle yanii hayatımm koşuşturmaca
kızlarrr kurslarımıda ayarladımmmm ohh şükürrrrr sabah 9:00 akşam 18:00 kadar kurstayımmmm cumartesii günlereiiiiii ayyyyy süperr yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?