Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

canım gerilmek yok cumaya kadar gider için rahat olsun

canım 62 uğursuz sayım olduu kabus gibi yaaa,, umarım cuma süpriz yaşarım
ama şöyle bir güzellik oldu.perşembeleri kayınvalide günümü salıya aldım tartı gününden öncee çok abartmış olmayacağım

canım menün bir harika bana diyorsun ama seni menün benden az yaww beni bir sabah kurtarıyorr (

afiyet olsun cnaım gerçekten çok güzel bir menüüü

canım gece uykun geldiği için çanlar çalıyomuş insanın midesinde uyku hormonlarıyla açlık hormanları birbirine çok benziyormuş uykun geldiğinde acıktığını zannediyormuşsun çoğu zaman..bende de çok oluyo o yüzden direk gidip uyuyorum beklemiyorum hiç

oboooooo kız ne yemişsin sen böleeeecanım niye kustun yediklerini bazen yediklerinden pişman olduğun için beyin onları dışlayıp kusulmasına neden oluyomuş..ama arada olucak canım böle kaçamaklar devamı olmasın yeter dimi

maşallahmı desekkk gevezemi desek bilmiyorum kız ben mezun olursam boşluğadüşersinizz hehe sayım yapanların işide kolaylaşır hehe

valla şaşırırız ne yapacağımızı..senin mezuniyetinede bişi kalmadı valla bu gidişle ay sonuna hedefine ulaşırsın sen..biraz yavaş kilo verde hemen gitme kız

hımssss :)) öyle yapayım canım birdaha mutfak yerine yatağıma gideyim heheh değişik bir tespittt merciiiii kuzucum

günaydınn kılzarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
günaydınn mihraceeee nasılsınn canım:13::13::13::13:

dün biraz moralim bozuktuuu sinirr yaptımmm oda mideme vurduu ve çıkardım zaten pişmanlığımda vardı yediklerimden dolayıii olduDD,
çokmu ymeişimDDD zateen kilo veremiyorum tkaıldım ama almıyorumdaa((((

ay dondurmanın yanınd apuding vardııı yemedim, börek bir tabak dolusyudu iki tane ancak yedim ayy yediklerim yemek istediklerimin yarısı bile değilDD
hehe ama zor tuttum kendimi

valla şaşırırız ne yapacağımızı..senin mezuniyetinede bişi kalmadı valla bu gidişle ay sonuna hedefine ulaşırsın sen..biraz yavaş kilo verde hemen gitme kız

ay ayy yerim seni been :)) veremiyorum zaten başladık direnceee(( 62 de takıldımmm üfsss sinir oluyorum zaten

günaydın kızçelerrrr nasılsınız bakalım uyuyormusunuz yawss uyansanızaDD

kahvaltımıda yazayım
yarım poğaça
şekersiz çayy

hemncikk yediklerimi paylaşıyımmmm:87::87::87::87:

dün akşama eve gidince bişey yemedim zaten etrafı toparla yemek hazırla duş al saat geç oldu

sabah kahvaltımm da 2. dilim ekmek 1. dilim b.peynir şekersiz çay ve taaaabiikideee suuuu:86::86::86::86::86::86::86::86:

afiyet olsun canım maşallah sanaaa çok ama çokk azyemişsssinnn bende böyle olmak istiyorum hatta bir süre yemek yemeden yaşamak

afiyet olsun canım maşallah sanaaa çok ama çokk azyemişsssinnn bende böyle olmak istiyorum hatta bir süre yemek yemeden yaşamak

merhaba hayatımmm ge.mişi falan okuyorsan diye dokunmayayım dedim. nasıl başarıyorsun 7 de kalkmayııı süpersin yaaa

canımmm walla ben zatenn abur cubur yüzünden kilo almıştım yani yemekle pek aram yoktur.. babamla yaşadığım için birde kardeşimm onlar için yemek yapıyorum tek yaşasam yapmam bile:86::86::86::86::86: akşamlarıda eve gidince koşturmadan yemiyorum zaten :86::86::86:
yaa yine bu sıralar kendimi toparladım canım normelde babam kahvaltı hazırlarr vee uyandırırıdı yani geçen aya kadar ama artıkk b silkelen dedimm kendi kendime ee zaten hani sabah namazı kazaya kalmasın diye kalkıyorum ve inan daha dinç oluyorum akşamda erkenden uyuyabılıyorumm böyle yanii hayatımm koşuşturmaca

kızlarrr kurslarımıda ayarladımmmm ohh şükürrrrr sabah 9:00 akşam 18:00 kadar kurstayımmmm cumartesii günlereiiiiii ayyyyy süperr yaaa

dünyanın en güzel şeyleri tüm yasaklardan geçiyor dimi:) kiki sağlıksız beslenmek çok güzel lezzetli ama işte adıüzeirnde sağlıksız. bu abur cuburlar bizi fenaa yapıyor gerçekten. Ama yemekle arnaın olmaması da ilginç, nasıl insan yemek yemeyi unutur yada sevmez o duyguyu hiç yaşamadım :),

diyorsinki nerede hareket orada bereket dimi:)) maşallah erken kalman çok güzel günün daha verimli geçiyordur. bende sabah namasına kalkmak için hergün saatimi kuruyrum ama olmuyor hep kazaya kaıyor ofs ofsss, o konudada maşallah sana daim olsun inş.:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…