Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Hiim gecmis olsun, yerinden ciksa bacagini agridan kipirdatamazsin, ciktigini sanmiyorum , ama meniskus olabilir, dustugun icin orasi hassaslasmis ve zorlama olunca agri ve sis yapiyor herlade. ama bu yasta bunun olmasi normal degil, doktora gidip gostermen gerekiyor , cok ciddi bir konu, doktor amaliyat demez hemen, once tedavi etmeye baslar, belki corap falan verir ayakta durdugun zaman, yani bence zaman kaybetmeden doktora git, bu hafta git mesela aksatma..

sağol canım korkuyorum ya bakalım

sağol canım korkuyorum ya bakalım

canim gercekten korkutugunuz icin doktora gidemiyoruz , ama bazen ilac tedavisiyle bile duzelecek vakalar , gitmedigimiz icin ilerlemis oluyor. sen git genede doktora, ozaman yol gosterir, amaliyat dese bile, bir kac doktora gidersin, en azindan durum ne onu ogrenirsin. Sen ALllah izin verirse emekli olasiya kadar ogretmenlik meslegine devam ediceksin, daha 5 yilllik ogretmensin, ilerisini dusun, her nobetcilikte bu agrilari cekeceksin, yani simdiden onlemini al canim.

geçmiş olsun kaptannn..
ben geldim kızlar napıosunuz?
çok yorgun ve uykusuz hissediorm sabah 5 e kadar uyku tutmadı formasyon belası yüzünden.10da da kalktım korkudan acıklama fln olduysa diye.sonra cıktım dısarı fotokopi cektirdim muhtardan nüfus cüzdanımın onaylı fotokopisini aldm transkriptimi diplomamı ve nüfus cüzdanı fotk. ni izmire erkek ark ıma yolladım.yarın da şehre gitcem burda banka yok 3 yere para yatırcam önkayıt parası alıo kkkkkkkkkkkkkkkkler olursa olur olmassa da geri vermiolar 30-50 arası alıo genellikle üniler.sakarya üni atatürk üni dicle üniye para yatırcam dekontlarıyla birlikte tek tek diploma transkript nüfus kagıdı örneği kargolıcam erzuruma faxlıcam ama umarımmm mesgul olmaz....rize üni 6 foto istemiş bi de önkayıt için ya..sıyırcam ben heralde....para istememiş ona da kargolıcam belgeleri cok işim var cokk anlatırken bile yoruldum pfssssss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…